Trei ani de populism la Primaria lui Chirtoaca

Dupa ce am participat astazi la o emisiune la Publika TV, am hotarit sa imi expun opinia despre guvernarea municipala a lui Dorin Chirtoaca. Emisiunea la ” Tara lui Dogaru” a fost foarte dinamica, insa au fost multi participanti si nu s-a reusit a se spune o buna parte din ce ar fi fost cazul. Daca e vorba de mine, sigur, am reusit putin.

Un alt motiv care ma face sa scriu sint reactiile de pe blog, dar cred ca ele sint si in societate, gen “pe zi ce trece ma dezamagiti tot mai mult. Cu ajutorul Dvs comunistii vor reveni la putere. Ori credeti ca ati fi reusit mai multe in locul lui? Vad ca va doare in cot, ca vor reveni comunistii. Acuma mi-e clar, care e cauza atacurilor virulente. Din pacate asa se intampla la noi, se maninca “democratii” intre ei, dar cind doi se bat… Chirtoaca e mai tinar si mai sincer ca Dvs. Vedeti sa nu-l urmati pe Rosca, scriind articole defaimatoare la adresa tuturor”.

In primul rind nu-mi este clar – am influenta in societate sau nu? Eu credeam ca nu prea am – nici eu, nici PNL nu controleaza televiziuni, ca alte partide. In guvernarea liberal-democrata sintem doar persecutati, pentru ca „nu avem krisa” (umbrela protectoaare – asta pentru „romanii-romani”). In al doilea rind, daca am influenta, mi se pare ca de asta ar trebui sa se tina cont. Iar in al treilea rind, daca va temeti de Bau-Bau-l comunist, nu incercati sa evitati caderea drobului de sare comunist peste capul oamenilor prin a inchide gura cuiva, asa ca si bolsevicii, ci prin a lua in consideratie in masura cit mai mare opiniile critice, pentru a va corecta.

Inainte de emisiune mi-am notat o remarca. Este urmatoarea: “Politicienii adevarati trebuie sa-i cultive pe alegatori, nu sa-i manipuleze, asa cum au facut constant comunistii. Ni se reproseaza, noua, celor de la PNL, dar cred si altora – “De ce ii criticati pe ai nostri?”; “De ce nu-i criticati pe comunisti?”

Raspundem: In primul rind, pentru noi nu exista “ai nostri” si “neainostri”. Pentru noi exista decidenti care si-au asumat niste responsabilitati in stat sau in municipiu. Atit.

In al doilea rind, PNL, prin declaratiile sale, si eu, Vitalia Pavlicenco, in calitate de fost deputat, dar si ca presedinte de partid, i-am criticat cel mai dur pe comunisti. Mai dur decit Filat, care l-a votat pe Voronin ca sef de stat, mai dur decit Chirtoaca, cel care nu a luptat impotriva lui Voronin cind era pe cal rosu, ci lupta acum, cind e cazut, nefiind la putere, mai mult decit Urecheanu, care se cam ascundea in tufari, mai mult decit oricine. Eu i-am criticat cind comunistii erau la guvernare si eu nu am avut un unchi avind doua, cele mai inalte, functii in stat, care sa ma protejeze. Acum, comunistii nu sint la guvernare. Sint altii la Putere. Si ii criticam dur pe acestia, care isi zic liberal-democrati, pentru ca nu-i trag la raspundere pe comunistii care au comis, ca decidenti politici si ca manageri rai, diferite faradelegi si abuzuri, care au deturnat grav banul public.

Intr-o discutie avuta recent cu Mihai Ghimpu am propus o cooperare PL-PNL. Mi s-a raspuns ca “nu poate exista o cooperare intre partide, pentru ca sintem adversari”. Ok. Daca e asa, pai e asa, nu? Luptam ca „intre adversari”. Daca nu iti poti expune parerea in interior, o faci din exterior. Sa fie clar.

Acum, incetisor, ne apropiem de guvernarea populista a lui Chirtoaca. Exista o sumedenie de aspecte sub care el trebuie criticat. Primul este ca a compromis includerea tinerilor in politica. Tineretea nu este o virtute. Nu e suficient sa fii tinar, trebuie sa fii si competent sau, macar, sa vrei sa inveti. Infumurarea nu tine de competenta si de profesionalism. A umbla jumatate de mandat cu bradutul, si alta jumatate cu bariera/bara rosie cu unchiul alaturi ca sef de stat si speaker, nu e nici macar o performanta medie, nu europeana. Nu a promovat Chirtoaca nici tinerii, cum a promis, pentru ca pe lista PL nu au fost tineri decit dupa multe critici, iar in campania electorala a participat Chirtoaca, cel care s-a retras de doua ori din Parlament, ascunzindu-l in spatele sau pe Mihai Ghimpu.

Asa si nu am inteles de ce Mihai Ghimpu si-a apreciat atit de negativ imaginea, incit s-a ascuns dupa spatele mai aplecat (nu spun cocosat) al lui Dorin, aparind ca Vanika-Vstanika dupa incheierea campaniei electorale? A spus Ghimpu sau am spus eu in campania electorala ca “sint comunistii criminali si trebuie sa stea la puscarie”? Am spus eu, iar Mihai Ghimpu a lipsit absolut din spatiul public in doua campanii electorale. Subliniez, insa, categoric: in calitate de sef de stat, desi interimar, Ghimpu arata mai mult caracter, e sincer si curajos. Apreciez asta.

Legat direct de Primarie. Mie, personal, imi repugna populismul cu terenurile si cu barele lui Voronin. Sint deputatul care i-am facut lui Chirtoaca si interpelari legate de bare/”slagbaumuri” ilegale, cum a fost din fata hotelului Jolly Allon – prin 2007/2008, dar totul a ramas pe loc si raspunsul a fost unul bilbiit. Unii spun – eu nu am vazut – ca exista documente prin care se da pamint lui Voronin semnate chiar de Chirtoaca, nu numai de Urecheanu. Daca prin asta gresesc, retractez. Dar nu mi-i clar – de ce oare Chirtoaca nu s-a ocupat de aceste probleme cind a venit la Primarie – in 2007-2008? Sau Chirtoaca si Ghimpu tot asteptau sa dea mina cu ei Lupu, Voronin si Greceanii, sa-i primeasca „in gasca de „conducatori” si de „inalti alesi ai poporului”?

Si mai departe s-a incurcat binele cu raul. Nu numai alegatorii, dar si angajatii structurilor Primariei, au asteptat de la Dorin Chirtoaca reforme, actiuni concrete, avind si cadrul legal – Legea Parteneriatului public privat  intrata in vigoare la 2 decembrie 2008. Nu a fost sa fie. Margaret Thatcher a eliminat la maximum participarea statului in prestarea de servicii publice, pina si minele le-a dat in miini private.

Iata unele esecuri ale primarului Dorin Chirtoaca. Imi cer scuze pentru ca le expun doar pe acestea. Dar pina la alegerile locale din 2011 avem… Nu spun aici ca nu ajung grav gradinite si scoli romanesti (am facut interpelare primarului si pe aceasta problema si e jalnic ce se intimpla, dar nimic nu s-a schimbat), nu spun cum se fura coroanele a doua zi de pe morminte la Cimitir, nu spun ca birocratia si coruptia domnesc la Primarie, iar angajatii nu lucreaza  cu entuziasm, ci in sila si de frica atitudinii copilaresti si agresive, cu populism ieftin public, a “edilului” arogant, care isi mascheaza astfel incompetenta. Nu mai spun de ciini, aici e totul spus – un om cu morga asa de grava nu are inima pentru fiintele privite de el, de Manev si de Gangal – ca pe niste gunoaie. Si pe noi – oare cum ne privesc?

Platile pentru Termocom. Inainte de alegerile locale majoritatea comunista din Consiliul municipal a adoptat o hotarire de ajutorare, fara acoperire financiara, a intregii populatii in privinta compensatiilor pentru caldura. Aceasta contravenea Legii administratiei publice locale si Legii finantelor, dar s-a facut pentru scopuri populiste in februarie 2007. Dupa alegeri, Primaria a inceput sa plateasca aceste compensatii oamenilor cu salarii mai mici de 1400 lei, in suma de 340 lei. Insa achitarea compensatiilor este prerogativa administratiei publice centrale, care trebuie sa plateasca diferenta dintre 574 lei si 230 lei, ea fiind de 344. Se incalca Legea asistentei sociale si Legea finantelor. Nu si-a asumat Guvernul comunist aceasta plata, pentru ca nu vroiau comunistii sa coopereze cu liberalii, cu Dorin Chirtoaca. In 2009, a fost adoptat un Regulament de achitare a ajutorului numai pentru nevoiasi, dar a continuat sa se incalce Legea, in sensul ca nu Primaria trebuie sa plateasca. Sprijinim asistenta, dar in baza legii. Chirtoaca a platit un an si jumatate tuturor, indiferent de venituri, si a pus pe butuci Bugetul Primariei. Guvernul are decizie cu privire la sustinerea categoriilor defavorizate.

Utilizarea banului public la Primarie. Toata Europa aproba Bugete pe baza studiilor de fezabilitate ale unor proiecte, programe. Municipiul imparte banii in functie de cine conduce institutia. Ca un exemplu, Directia constructiilor capitale il duce de nas pe Chirtoaca, obtinind aprobarea unui Buget fara proiecte, programe, studii de fezabilitate si devizuri de cheltuieli verificate. De pilda –  lipsa unei strategii pentru transport.

Tarifele la transport. Cum a fost aprobata decizia de a se acorda 70 de lei pensionarilor pentru a circula cu transportul public? S-a facut contind pe economisirea cheltuielilor pentru Regia de transport electric. Pensionarii, insa, iau banii, ii pun in buzunar, nu merg cu troleibuzul, merg cu microbuzele, care sint mai rapide si mai scumpe cu doar 1 leu. Astfel, banii nu se intorc la Regia de transport electric, la Parcul urban de autobuze. Trebuia un studiu de fezabilitate si reforma in transport, sa se revada rutele, sa nu circule microbuze de rutele pe care exista deja transport public, sa nu fie rute fara fisa de ruta.

Proiectul „Geotubul” – „uscarea namolului”. Inventam roata, e la mijloc o ineficienta totala. Tehnologiile folosite de Chirtoaca sint bani aruncati in vint. Mirosul, spun expertii, va ramine. Nu a fost un concurs investitional, nu au fost atrasi specialisti in domeniu, iar unde nu exista competitie, nu se ajunge la varianta optima. Dupa care, peste citiva ani, se va spune ca experimentul a esuat. O noua activitate populista, pentru ca nu va fi nici un rezultat, sint bani cheltuiti. Este un proiect de uscare a namolului prin geotuburi, cu implicarea in baza unui contract, de care stie doar Regia Apa-Canal. Plateste, indirect si Primaria, pentru ca majoreaza capitalul statutar si da bani. Deci, in doi ani nu se va scoate mirosul. Care este dedesubtul aici – cineva il stie, la sigur. Ideea este buna, dar e gestionata prost. Vedeti mai jos cum promite Chirtoaca sa rezolve problema namolului pina la perioada caniculei… Nu a rezolvat.

Spatiile verzi. Ce necesitate exista sa se dea 50 milioane de lei pe an Spatiilor verzi? Cine verifica ce proiecte sint aici finantate? Mai multe servicii trebuie concesionate in baza Parteneriatului public privat, cind, in baza contractelor, sectorul privat ofera servicii publice de calitate, in baza de concurenta. E vorba de concursuri investitionale, care lipsesc.

Achizitii publice. Aici e lipsa totala de transparenta. Desi, cind a venit la Primarie, Chirtoaca a declarat ca va pleda pentru transparenta si concurenta. Totul e formal. Asa cum au lucrat firmele pe timpul comunistilor, asa si continua, nu exista libera concurenta nici acum.

Primarul trebuia sa vina cu initiativa ca, din bugetul total al unui oras, in proportie de 10 la suta sa participe la prestari servicii si femeile de afaceri, asa cum se obisnuieste in Occident, pentru ca Primarul s-a angajat sa faca o capitala „europeana”. Iar 20 la suta sa participe firmele cu rulaj mediu, ca sa fie sprijinit businessul mic si mediu. Doar se declara despre sprijinirea businessului mic si mediu, nimic nu se face. Primaria nu descurca, ci numai incurca lucrurile, nu se poate obtine o autorizatie de functionare, coordonarile cu serviciile sint extrem de dificile, anevoioase, curuptia infloreste, e un populism groaznic si in privinta lipsei de birocratie la obtinerea actelor necesare oamenilor. La Directia generala de comert cel care i-a servit pe toti „ursii” si „iordanii”, acum e in termeni bun cu Primarul „tinar si nelinistit” Chirtoaca.

Piata centrala pare cufundata in coruptie. Fostul presedinte al Comisiei de circumscriptie la alegeri, pus de comunisti, prospera sub liberali. In functie se desemneaza de catre Primarie sau Consiliu municipal, demult putea fi pus un om care sa nu promoveze coruptia. Asta inseamna exploatarea muncii oamenilor.

SI DOUA STIRI, CARE NE ARATA POPULISMUL LUI CHIRTOACA

Primaria promite chișinauenilor ca ii scapa pana la vara de mirosul urat de la stația de epurare

Primaria mun. Chișinau da asigurari ca locuitorii capitalei vor scapa de mirosul urat de la stația de epurare pana in vara. Potrivit unui comunicat difuzat presei, edilul capitalei a solicitat ca lucrarile preconizate in cadrul proiectului „Geotube” sa fie finalizate pana la inceputul sezonului canicular.
Astfel, vor fi eliberate platformele cu suprafata de 25 de hectare, unde sunt stocate circa 150 mi metri cubi de namol. Potrivit lui Dorin Chirtoaca, prezent azi in vizita la stația de epurare, efectuarea acestor lucrari va imbunatati starea ecologica si va diminua esential mirosul neplacut din zona. Primarul general a mai precizat ca doar dupa eliberarea platformelor de namol vor putea fi demarate lucrarile de reconstructie a Statiei de Epurare din Chisinau.

Directorul SA „Apa-Canal Chisinau”, Constantin Becciev, declara ca au fost deshidratate circa 90 mii metri cubi de namol brut. In acest sens, au fost utilizati 40 de saci de diferite dimensiuni, fiind ocupati doar 1,25 hectare de platforme. Potrivit lui Becciev, in conditiile de deshidratare cu aplicarea tehnologiilor anterioare, ar fi fost necesare 6 hectare de platforme de uscare. De asemenea, namolul pompat in aceasta perioada a fost deshidratat in decurs de o luna. Anterior, in acest sens era necesar un an jumate.

Directorul Regiei „Apa-Canal Chisinau” a mentionat ca pana acum, toate institutiile de protectia mediului au avizat pozitiv continuarea proiectului de deshidratare a namolului.

UNIMEDIA amintește ca municipalitatea a cheltuit 9 milioane de lei pentru demararea proiectului de inlaturare a mirosului de la Statia de epurare a apei din Chisinau prin intermediul metodei Geotub.

Intreprinderea “Regia Transport Electric“ este in faliment

In pofida “reformelor in transport“ operate de primarul general al capitalei, Dorin Chirtoaca, intreprinderea “Regia Transport Electric“ din Chisinau se confrunta cu un colaps financiar total.
“Regia Transport Electric sufera acum pierderi enorme si a intrat deja in faliment“. “Anterior cei de la Regie erau automat finantati din bugetul municipal. Astazi trebuie sa castige de unii singuri. Astazi transportul electric urban se afla in faliment. Ei nu au cu ce sa achite salariile, cauciucurile, energia electrica“, a declarat un consilier municipal.

La 15 septembrie, majoritatea liberal-democrata din Consiliul Municipal Chisinau a aprobat decizia de dublare a taxei pentru calatoria in transportul public urban. Decizia a intrat in vigoare de la 1 octombrie curent. Potrivit Regulamentului, aprobat de CMC, paturile social vulnerabile vor primi in calitate de compensatie cate 70 de lei lunar pentru calatoria in transportul public urban, in cazul in care vor confirma ca au un venit mai mic de 1450 de lei. Tinand cont de faptul ca tarifele la calatoria in transport au fost majorate cu 100 %, compensatia oferita de primarie permite achitarea lunara a 35 de calatorii cu troleibuzul si 23 – cu autobuzul.

Mai tarziu conducerea directiei municipale “Regie Transport Electric“ a recunoscut ca reformele anuntate de primarul capitalei, nu au avut efectul asteptat. Seful directiei, Gheorghe Morgoci, a declarat ca “rezultate ale reformei sunt, dar nu cele asteptate“.

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

218 Comments

Add a Comment
 1. Pt Osav

  Nu am vazut cineva sa jigneasca forumistii. dar nu inteleg de ce nu vedeti ce postari obraznice sint la adresa mea.

  Sint unii rataciti care pot considera aiurit cum spuneti, dar asta inca nu inseamna nimic.

 2. Pt Dingo

  V-ati incurcat rau in aiureli.

 3. Dingo: nu doamna …nu m-am incurcat deloc…ori poate V Pavlicenco a castigat vreun scrutin nominal si nu stiu eu?

 4. Pt Dingo

  E totul inainte, aveti putina rabdare.

 5. Pe ce notă apreciezi activitatea primarului Dorin Chirtoacă la 3 ani de activitate?

  10-30 %
  9- 16 %
  8- 17 %
  7- 11 %

  In total au votat 1587 vizitatori. zdrobitor rezultatul sondajului de pe unimedia pina acum … aproape 75 % , dau note bune primarului chirtoaca , daca incepem cu nota 7 … chiar neasteptat de zdrobitor .

 6. Pentru Costin alias Dorin. Nu falsificati si nu confundati stampila cu coada vacii.

 7. Stim noi cum se voteaza oamenii lui Dorinel stau numai pe votare Isi fac norma de partid In realitate DC este impotent sa faca sa intreprinda ceva. A scos scandura cu ajutorul lui mosu’. A lesinat si a folosit-o pe Raileanu ca o potentiala logodnica. A trecut un an de ce nu te insori Dorine? Te-a placut si Lorena Bogza dupa ce te-a facut de nimic in Profunzime.

 8. sa inteleg ca Dingo e un fel de Bingo al lui DC Apucati-va de lucru mai suflingarilor ca nu stiti pe ce lume traiti. Numai prostii a facut Dorinel. Ce a facut cu batranii le-a interzis dreptul de a merge gratuit in transportul public ca dupa ce l-au palmuit batranii si mai nu l-au spintecat sa le dea abonamente gratuite. Ce rusine la ce a ajuns! Populisti fara un gram de realitate.

 9. Personelor antiChirtoacă
  – încercaţi să folosiţi energia pentru lucruri mai bune, nu pentru a ponegri pe cei care muncesc pentru binile nostru comun cu sîrguinţă. Nu bateţi în acei care vă vor binile.
  -Vouă acasă, în familie, sau la locul de lucru se primeşte tot cum aţi planificat?
  -Voi murdăriţi pe acei care au acelaş scop bun ca şi voi?
  – Pentru voi anticomuniştii sunt mai răi ca comuniştii care au devenit miliardari. Scopul comuniştilor este şi al vostru?

 10. sant banatean din Timisoar,iubesc ,citesc urmaresc tot ce este Romnesc dar fratilor de peste Prut nu credeti tot ce se scrie ca stiti sigur KGB este anca la putere si apoi nu uitati ca de sute de ani rusi incearca sa ne desbine Chirtoaca e un adevarat Roman care cu adevarat Stefan si Eminescu al urmaresc cu placere de acolo de unde sant,vai doamne da rau mai santem batjocorit acest neam(roman)indiferent cum ne numim Moldoveni,Olteni,ardeleni,Banateni etc.vorbim aceas limba avem aceleasi origini numai ca santem prea creduli si dezbinati ,asta este problema acestui neam.

 11. Ba nu sunteti puternica cum afirmati.Priviti ce echipa slabuta aveti.Persoanele care le propuneti sa adere la partidul dumneavoastra nu sunt intuiazmati de aceasta propunere caci sunteti la nivelul care va aflati,si prin raspunsul dumneavoastra ca nu aveti unde creste la anii vostrii credca o-sa ramineti la nivelul care nu va permite sa intrati in parlament.

 12. sant banatean din Timisoar,iubesc ,citesc urmaresc tot ce este Romnesc dar fratilor de peste Prut nu credeti tot ce se scrie ca stiti sigur KGB este anca la putere si apoi nu uitati ca de sute de ani rusi incearca sa ne desbine Chirtoaca e un adevarat Roman care cu adevarat Stefan si Eminescu al urmaresc cu placere de acolo de unde sant,vai doamne da rau mai santem batjocorit acest neam(roman)indiferent cum ne numim Moldoveni,Olteni,ardeleni,Banateni etc.vorbim aceas limba avem aceleasi origini numai ca santem prea creduli si dezbinati ,asta este problema acestui neam.Oare cati stiu ca istoria nemului nostru a fost scrisa de straini si madificata dupa interesul unora

 13. cica d-na il numeste pe chirtoaca arogant 😀 LOL
  dreapta-i vorba „cucu-si cinta numele” ca din cite am citit nu am vazut un politician mai arogant, ingimfat si perfid … care unde mai pui ca raspunde numai la comentarii neargumentate iar cele ce contin argumete le sare cu vederea…
  ps. pina la aceste comentarii inca ma gindeam sa votez cu pl sau pnl , mae – acum pnl a zburat din lista la sigur la fel cum pldm a zburat dupa ce filat a insistat asupra trimiterii soldatilor moldoveni la parada de la moscova.

  pps. inainte sa ma acuzati ca sunt pl-ist faceti un search pe google la comentariile de pe unimedia si o sa vedeti ca nu sunt mare sustinator a pl

 14. Doamne atîta nămol de cuvinte încît te cuprinde disperarea. Adevărul însă e simplu.N-avem un lider naţional.Au trecut douăzeci de ani de libertate şi democraţie şi acest lider e lipsă.Chirtoacă ar putea fi o asemenea personalitate. Are tot pentru asta.Dar trebuie ajutat. Instinctul nostru colectiv l-a scos în faţă. Asta e puţin însă, mai trebuie să-l punem pe picioare,să-i clădim calităţile volitive, să-l aşezîm în capul unghiului cum se zice. Noi însă ce facem? Îl punem la rînit rahat.Cu adevărat ceva nu ne-ajunge din moment ce ne mîncăm liderii din faşă.Probabil că sîntem totuşi un popor mic.

 15. V Pavlicenco:”E totul inainte, aveti putina rabdare.”

  Este exact ce va spun si eu aveti putina rabdare doamna intii dovediti ca reprezentati ceva in politica prin votul moldovenilor si pe urma veti fi (poate ) credibila cind atacati un politician care va depaseste cu mult la toate capitolele. Pana atunci a vorbi de populism e ,in ce va prioveste, ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului.

 16. Pt Stalinus

  Da, da, Chirtoaca pe foarte multi ii depaseste la toate capitolele – populism, demagogie, minciuna. Ca sa nu amintesc si cum a mers cu Ghimpu sa ii salute pe Greceanii, Lupu si Voronin sau cum ne arata sa votam cite unul-doi de la Fractiune pt Voronin la 4 aprilie. Mai lasati-ma cu asa „verticalitate gheboasa”.

 17. Dna Vitalia, am intrat de 2 ori pe blogul Dvs si vreau sa va marturisesc ca mi-e jale de Dvs – sunteti profund nefericita. Am remarcat in mesajuk meu doar atat ca fiind filolog prea va legati de toti cu greselile lor gramaticale. Si v-am scris despre aceasta dupa cum se poate vedea si mai jos:

  Ana spune:

  20 June 2010, la 00:12
  Dna Vitalia, stiti ce ma deranjeaza? Ca pe toti ii faceti agramati si tot apasati pe gramatica, dar mai uitati-va si sub nasul Dvs. Ia ghiciti, cate greseli sunt in propozitia Dvs?
  “Eu nu am tsers nici un mesaj la acest articol si ma bucir ” ( vedeti in Vitalia Pavlicenco spune: 18 June 2010, la 13:01)

  Si uitati-va atent mai jost ce-mi raspundeti Dvs 🙂 O tirada intreaga care nu are nicio legatura cu gramatica, un coktail din lauda de sine, atac la persoana mea precum ca nu evoluez, am o minte restrictiva si sunt comunista, despre guvernarea lui Chirtoaca, borcane, statutul Dvs de neangajat si multe altele. Daca s-ar uita pe acest raspuns un psihoanalist, la sigur ca v-ar recomanda un tratament. Dar Dumnezeu cu Dvs… Pacat numai ca asa oameni in tara noastra fac politica si apoi ne miram ca suntem o tara de nebuni….
  Cititi pentru confirmare inca odata mesajul Dvs vizavi de al meu si o sa vedeti ca numai de iepurii lui Mos Mazai nu ati pomenit in el ca raspun la o tema legata de gramatici…
  Doamne, ce trist sa privesti cum arata prostia dezbracata…

  Vitalia Pavlicenco spune:

  20 June 2010, la 07:07
  Pt Ana

  ca sa vorbiti de greselile mele, trebuie sa-mi cunoasteti activitatea, ceea ce nu pot spune despre cineva dintre voi. In al doilea rind, vorbim de trei ani de guvernare a lui Chirtoaca, iar despre activitatea mea gasiti din plin pe blogul meu si pe site-ul PNL, dar si cautind pe gooogle, yahoo etc. Nu incurcati borcanele. Eu nu sint demnitar public acum, sint neangajata in serviciu si presedinte de PNL. Nu vad ironie si rautate in raspunsul dat lui Osav. De ce nu vedeti postarile obraznice la adresa mea. Pai, cum sa va consider cit de cit credibili? In nici un caz. Va compatimesc pentru faptul ca nu evoluati. Aveti aceeasi mentalitate restrictiva si interdictiva ca si comunistii.

 18. Pt Ana

  Ati scris mult, dar nu am inteles nimic. Mai bine nu va obositi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *