“Mitingul unei mamaligi neexplodate” sau “Nu avem o Opozitie nationala, romaneasca, ci una nevirila, moldoveneasca”

Pentru ca nu putem deocamdata plasa foto, deoarece www.unimedia.md are probleme, portalul ne-a oferit o solutie provizorie. Vedeti foto aici:

Mitingul de astazi, organizat de PL, PLDM si AMN, a demonstrat ca cei care au votat aceste partide nu au raspuns chemarii de a veni si protesta. O fi venit unii de la Chisinau, altii – adusi de prin raioane, dar nu a fost plina PMAN, nu au fost oameni in spatele vorbitorilor, nu a fost foc si ardere, a fost ceva plat, aplatizat, insipid si fara credibilitate. De ce oare?

Un motiv pare sa fie ca mitingul nu a fost dorit din interiorul grupurilor de conducere ale celor trei partide. Si nici din interiorul sufletelor conducatorilor. Mai curind lasa impresia ca cei trecuti in Parlament – chiar si potrivit rezultatelor trucate – fac presiuni asupra conducerilor sa fie ridicate mandatele. Nu s-a spus despre aceasta nimic la miting, nici chiar acad. Mihai Cimpoi nu pare sa-si fi reluat angajamentul si promisiunea de a nu-si ridica mandatul de deputat. Si-o fi schimbat oare presedintele Uniunii Scriitorilor opinia expusa in numarul de vineri al Jurnalului de Chisinau?

Astfel, conducerea celor trei partide a facut mitingul fortata de circumstanta ca oamenii isi pierd copiii prin subsolurile politiei comuniste si nu stiu ce sa faca. Mitingul de azi nu a rezolvat problema, poate doar ca Occidentul a mai capatat un mic argument, nu insa unul prea puternic. Occidentul e satul de comunisti, este adevarat, dar nu vede o forta alternativa unita, nationala, pe care sa mizeze fundamental. Sprijinul tinerilor, adunati spontan sau nu, in seara de 6 aprilie si in dimineata de 7 aprilie, de data aceasta a lipsit. Tinerii s-au dezamagit in cele trei partide ce s-au desolidarizat de ei (nu vorbim de provocatori!) si nu au fost astazi alaturi de cei ce monopolizeaza lupta anticomunista, dar nu conving populatia de anticomunismul lor, pentru ca pozitia e una a mamaligii neexplodate.

Am fost mereu in piata – si pe 6 aprilie seara, si toata ziua de 7 aprilie, si in zilele urmatoare, cind nu au mai venit conducatorii celor trei partide. Oamenii intrebau mereu – unde sint autorii lozincilor “Moldova fara comunism”, “Moldova fara Voronin”, “Forta care invinge”, “Schimbarea in bine cu PL vine”, unde e protagonistul filmului animat “Serafica fara frica”? sau promotorii clipului indreptat si contra partidelor numite de ei “mici”? Unde sint participantii la mitingul “Votati fara frica!”, unde e colaborarea buna cu sectorul asociativ, care acum a inclus si sprijinul lui Barbarosie, ce pare sa fi fost si el “indreptat”, in sfirsit, pe drumul cel bun, anticomunist, de finantatorii straini speriati sa aiba in coasta o dictatura comunista acerba. Iata, se pare, ca si cei ce cintau in struna comunistilor, au inceput sa ii taxeze, pentru ca Occidentul, care plateste sectorul asociativ, a vazut ca gluma se ingroasa cu credibilitatea fata de comunistii ce au declansat represiuni contra propriilor cetateni, in special un genocid antiromanesc, adica antieuropean, dupa ce au defilat cu sloganul fariseic “Moldova europeana sa o construim impreuna!”

Nu avem o Opozitie nationala, romaneasca, ci avem una moldoveneasca, fara virilitate. Diferenta fata de comunisti e ca unii inca sint la treuca, iar altii inca nu sint la treuca si vor sa ajunga. Tocmai de aceea au de gind sa-si ridice mandatele nedemne, rusinoase, in conditiile cind Voronin instaureaza o dictatura nemaivazuta. Comunistii au declansat o adevarata vinatoare si represiuni impotriva tinerilor romani, o adevarata vinatoare de romani, insa in piata „Opozitia” se teme in continuare sa pronunte cuvintul „roman”, dupa ce s-a convins ca exact acest cal e incalecat de Voronin.

Oamenii ar trebui sa mearga acum cu pretentii si oua stricate si sa intrebe PL, PLDM si AMN de ce nu-i apara efectiv – oare nu din cauza ca finantatorii care le stau in spate ar fi antiromani? De ce a coincis pozitia PPCD, PCRM, PL, PLDM si AMN referitor la neincurajarea venirii in piata in ziua de vineri, la 10.00, cind tinerii au mai facut o incercare sa adune protestatarii? Oare zisa Opozitie nu trebuia sa fie in primele rinduri, pentru a arata ca nu se sperie de amenintarea unei prime-ministre de batjocura pentru noi toti, Zina Greceanii, care a amenintat ca autoritatile ar putea impusca in propriii cetateni? Ba trebuia, dar, iarasi, in tufari, cu capul in nisip. Este clar – aceasta e consecinta nesincerului indemn „Votati fara frica!” Oamenii au votat odata, parca fara frica – dar ce va fi dupa ce au vazut ca nu are cine sa stea zi si noapte in strada, alaturi de ei, ca sa-i apere?

In loc sa stea toata Opoiztia in PMAN, sa puna corturi, sa stringa semnaturi contra comunistilor si a falsificatorilor, pentru alegeri repetate, sa colecteze datele copiilor arestati, sa colecteze toate datele privind fraudele descoperite pina si in ziua alegerilor, sa faca non-stop declaratii la televiziune, ca sa preia posturile internationale, aceasta Opozitie vrea, ca si Voronin, renumararea voturilor, ca sa mai gaseasca, probabil, vreo doua-trei mandate, sa plateasca mai mujlt Voronin pentru cei racolati ca sa-l voteze pe noul Presedinte al PM?

Cind il intrebam pe Constantin Tanase unde e ticalosia in politica moldoveneasca, aveam in vedere – lucru vazut imediat, dupa alegeri, – ca cei care l-au votat pe Voronin la 4 aprilie, cei care nu vor iesirea din CSI, cei care nu au semnat pentru modificarea art.13 din Constitutie in „romana”, cei care nu vor NATO si se pupa cu imperialii rusi – acestia nu sint Opozitie Nationala, romaneasca si nu au verticalitate in fata comunistilor. AVEM NEVOIE DE O OPOZITIE NECORUPTA, NATIONALA, ROMANEASCA SI CURAJOASA.

Se pare ca cele sapte pericole invocate inainte de votare de Constantin Tanase par a fi unul: Opozitia parlamentara – inca nelegitimata prin ridicarea mandatelor de deputat – nu are virilitate, nu are tarie si fermitate. Si le va capata numai daca nu va permite legalizarea, legitimarea si institutionalizarea a inca unui Parlament controlat timp de patru ani de catre comunisti.

Cuvintarile de azi din piata au dezamagit. Unde e Forul Democrat al Romanilor sa-i intrebe pe cei pentru care a indemnat lumea sa voteze – aceasta e o Opozitie nationala, romaneasca, sau e o Opozitie cosmopolita, moldoveneasca ori moldovenizata, care nu vede cu incapatinare ce bacanale antiromanesti au declansat teroristii-comunisti in Moldova?

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

68 Comments

Add a Comment
 1. Tu esti prost?? tu poti citi ce am scris eu?

  Mai departe arati iar ca esti prost. chiar daca au rupt votul de la democrati. nu are cum sa duca tot % la comunisti.

  Dute ma si mai asculta ceva povesti dea lui tatucu. ca esti total depasit.

  Mai sus is cuvintele tale pt Aster.

 2. Grigore. Ok, imi retrag intrebarea de mai sus.

 3. Nu neaparat sa ai structuri teritoriale. Au aratat asta PD, PSD care au o structura de multa vreme in teritoriu.
  Dupa cum au aratat ultimele 2 alegeri, e nevoie de un om cu carisma.
  In 2007 a fost Chirtoaca, in 2009 Filat.
  Daca Chirtoaca un pic a pierdut din ce a avut in 2007, el mai are ani inainte sa isi recupereze. Pe cind Filat imi pare ca dupa greselile din acest electoral, trebuie sa depuna un efort mult mai mare ca sa isi recistige ce a avut pina acum.
  La MAE la fel. ii trebuie un leader care sa aiba priza la oameni. Ca dupa cum se vede, programul electoral are putina importanta. Pun pariu ca nici 5% din internauti nu au citit programul MAE.

 4. dna Pavlicenco nu inteleg…

  „Mitingul de astazi, organizat de PL, PLDM si AMN, a demonstrat ca cei care au votat aceste partide nu au raspuns chemarii de a veni si protesta. O fi venit unii de la Chisinau, altii – adusi de prin raioane, dar nu a fost plina PMAN, nu au fost oameni in spatele vorbitorilor, nu a fost foc si ardere, a fost ceva plat, aplatizat, insipid si fara credibilitate. De ce oare?”

  NU IMI PLACE SA FAC COMPARATII INTRE LUCRURILE BUNE CARE OAMENII LE FAC DIN SINCERITATE, DIN BUNATATE

  dar existand alt principiu dupa care

  NICIODATA NU PUNE O INTREBARE ALTCUIVA, LA CARE NU ESTI IN STARE SA RASPUNZI TU INSUTI TIE

  sau mai bine zis

  NU CERE (IMPERATIV) ALTUIA SA FACA CEVA CE NU POTI TU
  (al sfatui e cu totul altceva)

  deci intelegeti ca NU va pun EU aceasta intrebare ci va sfatuiesc sa va puneti dvs insasi aceasta intrebare:

  – „dar eu, dna Pavlicenco, si partidul sau miscarea politica din care fac parte am reusit noi sa adunam 10.000 de oameni in piata ? MAI ALES DUPA CE CU CATEVA ZILE INAINTE ARESTARILE BRUTALE AU SPERIAT POPULATIA ?”

  raspundeti-va dvs in primul rand la aceasta intrebare
  dupa care DOAR DACA DORITI spuneti-mi si noua tuturor.

  PS: stiti ce fel se vede din exterior dna Pavlicenco ?

  FAPTUL CA CRITICATI TOCMAI OPOZITIA CA NU E ASA „MAREATA” SI „SALVATOARE” face sa para pentru ca SUNTETI INVIDIOASA ca pe podiumul de la protest au fost doar cei trei lideri si ca nu ati fost si dvs !

  FAPTUL CA CRITICATI TOCMAI OPOZITIA CA NU E ASA „MAREATA” SI „SALVATOARE” face sa para pentru ca SUNTETI INVIDIOASA ca ei „CEI MAI RAI DIN OPOZITIE” au trecut pragul electoral si partidul / miscarea din care faceti parte NU A TRECUT PRAGUL ELECTORAL !

  FAPTUL CA CRITICATI TOCMAI OPOZITIA CA NU E ASA „MAREATA” SI „SALVATOARE” face sa para pentru ca SUNTETI INVIDIOASA ca ei cei trei lideri vor ajunge membri ai Parlamentului Rep. Moldova, in timp ce dvs TOCMAI ATI FOST SI… NU VETI MAI FI membru al viitorului Parlament al Rep. Moldova (indiferent de renumarare sau nu a voturilor).

  DACA ATI AVEA MAI MULTA INTELIGENTA, SAU CUM ESTE ACUM UN CURENT: INTELIGENTA EMOTIONALA, VETI INTELEGE CA CRITICA ADUSA CHIAR ACUM OPOZITIEI VA DESCALIFICA.

  SI PE DVS, SI PE MISCAREA POLITICA DIN CARE FACETI PARTE.

  si nu o zic pentru ca va urasc, nu o zic pentru ca am ciuda pe dvs, dimpotriva INCA VA APRECIEZ MUNCA ENORMA DEPUSA PENTRU REP. MOLDOVA SI CETATENII EI, dar o zic pentru ca chiar daca este ceva de „rau” este NEVOIE SA VA O SPUN in caz ca simt asta.

  Va o spun ca sa vedeti si din alt punct de vedere care poate acum nu vedeti. O fac din sincer pentru a va face cunoscut parerea mea.

 5. Dnă Pavilicenco,

  cum nu vă este ruşine acum? Cum nu vă vine să vă ascundeţi undeva să nu vă privească nimeni în ochi? Cum îndrăzniţi să continuaţi atacurile asupra opoziţiei? Promiteaţi că veţi trece pragul, că nu furaţi voturi, aţi luat 1%.

  Mi-e milă de Dvs.

  P.S. Vă rog să plasaţi mai bine aici pe blog imagini de la pichetarea televiziunii de către MAE între 9 şi 29 aprilie.

 6. Pentru Ed______

  La toate cele postate, legate de invidie si de alte lucruri neadevarate, urez un singur lucru – rabdare si bucurie de comportamentul demn al Opozitiei. Ma voi bucura si eu alaturi de dumneata.

 7. Pentru NEMO

  E bine ca acceptati ca nu avem o Opozitie in RM.

  Nu am avut ambitii personale. Am fost unicii de acord sa ne unim cu altii, nu au vrut. Am explicat cum inteleg eu de ce nu au dorit – nu sint liberi de cei ce stau in spate.

  Opozitia este o reflectare a societatii din Moldova, insa Opozitia are si sarcina sa educe si sa formeze societatea, nu doar s ase muleze pe asteptarile unei societati infantile, romantice, neinformate, apliucindu-i-se numai tablete d epopulism.

  Iata o intrebare – cum sa facem impreuna populatia sa creada „in marea sa majoritate, in viitorul ei?” Insa asta nu se va obtine cu o Opozitie de carton.

  Si eu cred ca, spre regret, se pare ca solutia “integrarii individuale” in Europa va fi o reactie fireasca ce va lua amploare in urmatorii ani. Personal, sint cetateanca romana, deci europeana, din 1992.

 8. Pt Ion Grosu

  Dnă Pavilicenco,

  De ce sa ma ascund? Eu mi-am indeplinit foarte bine misiunea de deputat, sa ii vedem pe altii cum si-o vor indeplini. Imi spuneti mie de 1% dupa niste alegeri falsificate? Dar principala forta de opositie de ce a luat numai 9 %, si nu 52 de mandate? Cu atitia presedinti si vicepresedinti de raioane, nu a putut Urecheanu sa verifice listele de alegatori si sa nu se admita asemenea falsificari?

  Poti incerca sa umilesti cit vrei, ca tot pe dumneata te umilesti. Eu nu am nevoie de compasiune. Inca o sa va amintiti pozitia mea.

  Legat de pichetarea televiziunii de către MAE între 9 şi 29 aprilie, pacat ca nu citesti si altceva pe blog… Curtea de Apel a interzis acţiunea MAE de pichetare a Companiei “Teleradio-Moldova”.

  „La 08 aprilie 2009, Mişcarea Acţiunea Europeana a notificat Primăria Mun.Chişinău despre organizarea manifestaţiilor publicie în faţa sediului Companiei „Teleradio-Moldova” între 09 şi 20 aprilie 2009, în care membrii şi simpatizanţii MAE să protesteze împotriva politicii de dezinformare a populaţiei R. Moldova cu privire la protestele şi evenimentele din Chişinău din 6 şi 7 aprilie 2009.

  La cerere Procuraturii Mun.Chişinău şi a Ministerului Admiminstraţiei Publice Locale, Curtea de Apel Chişinău prin hotărârea nr.3-1833/9, din 10 aprilie 2009, ora 16.45 min., a interzis desfăşurarea întrunirii de către Mişcarea Acţiunea Europeană.

  MAE consideră că interzicerea întrunirii este un act judiciar ce contravine legislaţiei naţionale şi Convenţiilor internaţionale, la care R. Moldova este parte, şi va ataca hotărţrea Curţii de Apel în Curtea Surpemă de Justiţie.

  Deoarece Hotărârea Curţii de Apel Chişinău de interzicere a întrunrii este executorie din data pronunţării, MAE îşi informează membrii şi simpatizanţii că întrunirea va avea loc doar după obţinerea unui act judecătoresc ce permite desfăşurarea acesteia.

  Serviciul de presă al MAE”

 9. Pentru Eu :

  ba, tu chiar nu ai idee de nimic . Se parca esti unul de la sate care in afara de Mu1 nu a vazut nimic.

  ceea ce spui tu e aberant . Ati atras o batranica care a primit un kg de orez , si inca 100 000 de democrati …. ce bati atita capul ? Ati facut un rahat mare si inca mai ai tupeul sa te aperi …

  ma repet : tot procentul a fost in favoare comunistilor si nu mai e loc de discutii . se vede ca nu ai tu idee de politica , ca tsia intrat in cap niste idei pe care le repeti la nesfirsit .

  „aici MAE a umblat si vorbea cu oameni, ii explica sa nu aiba frica si sa voteze in sfirsit schimbarea.”

  bah , ce dea lucru ati facut ,ca doar 1% ati strins ! bravo ! bun lucru … ati convins multa lume . .. .ba , tu stii cum au lucrat cei din PL ? sau din PLDM ? tu nu ai idee ce inseamna munca in teritoriu .
  Caci 14% nu se string asa usor.

  o sa mai cresti si o sa intelegi ….. te comporti ca un robot programat de a face pe toti orbi si prosti , dar defapt TU nu esti orb…..nu … tu pur si simplu nu ai idee de nimic . esti zombat ,. nu orb…..

  Bafta . Lzr.

 10. ba aster,
  Spre deosebire de tine, eu stirile le vad din cel putin 3-4 surse, printre care Mu1 nu se numara. Nu prinde aici posturi de rahat.

  Imi place desteptaciunea ta ( sa nu zic altfel, ca e aici un moderator, stie el cine), adica tu ai zis si gata – nu mai e loc de discutii. Interesanta logica.
  Acuma hai sa vedem cum au lucrat ceilalti.
  Adica tu accepti ca 14% e atit cit au strins? deci nu au fost fraude? sau poate e 52% asa cum a zis Urechean? sau poate sigur o sa ii intrecem pe comunisti cum au zis liberalii?
  Plus la asta daca au fost fraude, au fost fraude numai la cele 3 partide dar altora le-au calculat totul corect?? Sau daca cuiva nu ii place cuvintu matematica, hai sa luam aritmetica. opozitia zice ca 180000 de morti au votat. pai in felu asta creste masa totala, deci si se imparte masa reala la fiecare partid. si nu numai la pl, pldm amn si pcrm. Dar asta e, cum ai zis, ca nu ai ce de discutat, ca e asa cum zici tu.

  Un lucru, nu sint zombat. Nu am votat pentru nimeni. Am motivele mele. De aia si am dreptul si situatia imi permite sa vad lucrurile altfel.

  Stirile le privesc din jurnal.md, unimedia.md, timpul.md, cotidianul.ro, 9am.ro, antena3.ro, newsru.com, rbc.ru. Crede-ma, am de unde sa string info si sa fac comparatie.

  Paradoxal, dar fratii roamni de peste prut au facut aceleasi concluzii referitor la opozitie. Deci ei nu mai sint frati? nu sint romani sau patrioti??? treb sa fie roboti programati. de rusi, normal.

 11. cea mai mare oae ,nu opozitie da dobitoci,si cit o sa fie asa oi la putere ,noi vom ramine boi.

 12. Bravo! De asa persoane avem nevoie, daca ar fi sa gandeasca toti ca D-voastra ar fi bine . Suntem romani ! Oare e atat de greu de inteles ?

 13. fortza care distruge!

  care 10.000 au fost in piata?
  poate cu bulele de oxigen din jur!
  un mare rahat a fost in piata! s-a cerut sa nu sa se strige jos comunismul! parca a fost un teatru cu actori de mana a treia! iar dupa..s-a trras cortina! cum se spune pe la tara..ati venit boi..si ati plecat vaci! sunt curios sa vad parerea celor care au fost la acest miting al mutilor …ce au inteles!..sau un fel de parada a modei..a celor 3 „opozanti”!

 14. pentru eu :

  sa fii informt din mai multe surse asta nu inseamna si sa faci concluziile corespunzatoare .

  si inca ceva , tu crezi ca si opozitia a fraudat alegerile…. si ar fi bine daca imi vei spune si cum au facut ??? au ei in miinile lor CEC-ul ? Birourile electorale ? Politia ? Justitia ? CCA-ul ? Televisiuni ? Ce ???? Nu au nimic , au avut doar kitiva observatori care au fost trimisi in fundul salii de votare si s-au facut pe de la spate totul ce a fost de facut . Si nu erau ei sa stringe in gura mare ca au fost fraudate alegerile daca ei tot erau sa fi facut ceva….

  Si daca tu nu ai votat pe nimeni , asta e inca mai grav (defapt cel mai probabil ai votat si tu comunistii , cu ajutorul lucratorilor de la biroul electoral unde ai resedienta ) si chiar daca votul tau nu a fost luat de comunisti , tot e rau , caci electoratul comunist vine constiincios la vot , pe cand cei anticomunisti fac ca tine … nu trebuie sa cautam politicianul ideal ,caci asta e inposibil !! trebuie de votat impotriva comunistilor , chiar daca prin intermediul PL , PLDM sau AMN .

  dar , sa fie asa cum zici , ramii tu la parerea ta …. oricum vei vedea ca opozitia va invinge , chiar daca o sa treaca ceva timp ….

 15. Pentru aster
  Care, b…i, opozitie? Pentru care am votat si care m-a tradat ?

 16. flowers_of_liberty

  Inteleg astfel lucrurile, in caz de alegeri repetate, in conditiile actuale PCRM oricum obtine cel putin 41 de mandate. Care ar fi solutia doborarii comunistilor? In primul rand cred ca trebuie ca PLDM, AMN si PL sa participe pe-o lista comuna (de genul MAE) si o varianta riscanta dar pe care trebuie totusi de mizat este participarea in scrutin a PD, PSD, UCM, PC etc de asemenea pe o lista comuna, cea mai potrivita lista ar fi lista MAE. Si atat. Efectul unificarii partidelor democratice indiferent de culori si doctrine trebuie sa-si spuna cuvantul. Lista comuna formata in baza celor trei favoriti PL, PLDM si AMN nu trebuie amestecata cu membri PD, PSD, UCM sau MAE pentru a nu fi compromisa in plus, aceasta lista fiind speranta cea mare. A doua lista formata in baza MAE, ar fi in asteptarea obtinerii a 8-12% din voturile alegatorilor. Consider ca liderii tuturor partidelor anticomuniste trebuie sa gandeasca o solutie pentru a impiedica PCRM sa obtina in viitorul parlament mai mult de 40 de mandate. Iar MAE trebuie sa recunoasca ca doborarea PCRM trebuie facuta si cu ajutorul MAE, dar nu numai de MAE. Scoaterea in afara legii a PCRM este solutia pentru incetarea polarizarii societatii noastre, oprind dezbinarea oamenilor vom opri si stagnarea, si coruptia, si faradelegea. MAE este un proiect foarte bun si poate fi foarte util in viitoarele alegeri anticipate. Ar fi bine ca strategii care au gandit campania electorala a Miscarii sa mai zaboveasca in RM alaturi de MAE si sa elaboreze o campanie viitoare in alianta cu toate partidele democratice, dar nu bazata pe galagie si pe critica, fiindca testul din 5 aprilie a demonstrat ca aceasta metoda nu a prins la moldoveni, iar mesajul Moldova fara coruptie cred ca trebuie totusi de pastrat, dar socot personal ca trebuie de gasit cel mult inca doua cuvinte pentru a completa sloganul. Succese, MAE!
  Jos dictatura, jos teroarea!

 17. Pentru 1%
  si altii

  Sa va spun si eu ceva:

  1. Stiti de ce Pavlicenco este mereu atacata de Pitici?

  2. Stiti cine sunt Piticii ?

  1. Nu exista in Moldova un Om cu o verticalitate mai trainica, cu o minte mai agera, cu o forta de munca mai mare, mai directa si mai luptatoare pentru dreptate, mai mare Dusman pentru Dusmanii POPORULUI! De aceea, Piticii /si barbatii, si femeile/ politici nu o suporta alaturi, pentru ca sunt foarte slabi in comparatie cu D-ei si nu inteleg ca locul ei este in fata, si nu al lor! Dar ei se vor in Fata fara sa o merite!

  2.Care se tem ca nu cumva Pavlicenco sa nimereasca acolo, unde “activeaza” ei in stilul lor mirsav, corupt, lenes si…../tot ce este mai demn de critica/, pentru ca ea este un mare pericol pentru acesti Pitici… le da la moaca si lor asta nu le place!

  Pavlicenco le da la toti la moaca, inclusiv Voronin si aliatii lor. Ea lupta pe forte proprii, si nu poate altfel, dechit sa fie o carte deschisa si sa nu imble cu …..linguselile!

  Cine isi doreste o asa “catastrofa” alaturi ?

  Numai cei puternici ca ea sau cei mai slabi, care inteleg valoarea adevarata a acestei Doamne cu caracter de fier si uneori mai putin comod. Asestea chiar se tem sa nu cumva sa o piarda din preajma, pentru ca ar pierde o sursa foarte importanta de pregatire profesionala multilaterala!

  Piticilor! Curaj! Nu va TEMETI de EA! Fara Frica!

  Fara Frica – Bun Mesaj!

  Dle Filat, ce credeti personal despre acest mesaj? Recunoasteti superioritatea multilaterala a d.Pavlicenco sau NU? Lamuriti odata aceste lucruri in nume propriu! Doar stiti destul de bine ca Pavlicenco este o forta, ca pina la moarte va lupta contra comunistilor si a raufacatorilor din aceasta tara!

  Daca aveti obraz si sunteti Barbat adevarat al neamului, care pretindeti mult sa aduceti binele acestui popor, DVS ajunghind la putere, dezlegati acest nod!

  Spuneti-va curajos parerea despre aceasta DOAMNA si nu lasati sa fie ponegrita pe nedrept de niste Pitici si catelusii lor! Cu atit mai mult de persoane care scriu tot felul de aberatii, fara sa o cunoasca si infectatii fiind de omizile comuniste sa-i strice imaginea!

  Abia astept sa vad, daca sunteti asa cum spuneti, luptator pentru dreptate sau…si DVS …Pitic!

  Numai raspunsul DVS /oricare ar fi/ ma va face sa va inteleg, totusi, odata si odata…

  Pentru mine pina acum inca sunteti ….”tiomnaia losadka” si nu am incredere in DVS!

  Parerea unui simplu cetacean conteaza pentru DVS sau…..
  Daca da, atunci raspundeti la aceasta postare a mea!
  Voi insista sa va expuneti parerea pina o veti face !
  Pe toate blogurile posibile si ori de chite ori voi avea ocazia: public sau face 2 face !
  Numai expunerea Dvs. la persoana Pavlicenco ma poate face sa-mi schimb opinia.

 18. Pentru Alex Cozer
  Alex, tu esti cel care scrie pe jurnal TV in apararea teroristilor-comunisti?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *