Tinerii din MAE au protestat împotriva politicii de cenzură a ziarului “Timpul”

timpul1.jpgUn grup de 30 de tineri, membri şi simpatizanţi ai Mişcării Acţiunea Europeană, au protestat vineri, 20 martie 2009, timp de zece minute, în faţa redacţiei ziarului “Timpul”, faţă de modul dictatorial în care publicaţia a cenzurat formaţiunea politică.
Tinerii au depus la redacţie un protest scris şi au avut, în semn de revoltă faţă de gestul ziarului, gurile lipite cu bandă adezivă.

“Este absolut regretabil faptul că o publicaţie care se pretinde independentă procedează precum puterea comunistă, hotărînd abuziv interzicerea publicării materialelor MAE, în condiţiile în care noi plăteam din fondul electoral macheta respectivă”, a declarat Andrei Păvăloi, preşedintele Organizaţiei de Tineret a MAE.

Andrei Păvăloi şi-a exprimat speranţa că astfel de gesturi caracteristice regimurilor totalitare nu vor mai avea loc şi a dat asigurări că, atunci când MAE va participa la guvernare, ziariştii îşi vor putea publica liber opiniile, fără să se teamă.

Reamintim că vineri, 20 martie 2009, publicaţia „Timpul” a cenzurat apariţia unei machete publicitare a MAE. Macheta avansată spre publicare redacţiei „Timpul” prezenta scrisoarea deschisă pe care MAE a adresat-o partidelor semnatare ale Pactului Naţional Împotriva Corupţiei, în care se solicită o curăţare a listelor de candidaţi pentru Parlamentul Moldovei, precum şi garanţii că nu vom mai avea parte de trădări de tip Roşca.

Serviciul de Presă al MAE
20 martie 2009

Loading Facebook Comments ...

47 Comments

Add a Comment
 1. Penibili sunteți! Mai multe nu sunt de spus…

 2. Acelasi verde la minte Cozer cu pretentiile lui filateliste. Ogoieshtete fratzica si nu mai sustine atata coruptii. Moldova Fara Curoptie! Moldova fara Verzii corupti!

 3. MALADET ai nostri ca’n todeauna … Regretabil dar pina azi va compatimeam dar ce sa fac mai departe ,???
  Acum are apa si moara lui I. I. Roska cu BULDOGIISAI !!! MOLODTI REBEATA

 4. MALADET ai nostri ca’n todeauna … Regretabil dar pina azi va compatimeam dar ce sa fac mai departe ,???
  Acum are apa si moara lui I. I. Roska cu BULDOGII SAI !!! MOLODTI REBEATA !!! Tac derjati ….

 5. Bravo MAE ca va aparati drepturile si nu va dati batuti si umiliti. Pacat de Tanase.
  Votam MAE!

 6. Intro societate normala, Tanase stiind ca feciorasu lui e bagat in politica, ar fi trebuit sa fie mai echidistant, nemaivorbind sa isi ia vacanta pe timp de campanie electorala si sa nu faca eseuri politice.

  La fel a fost si cu dreptul la replica al D-lui Petrenco la un material minciunos editat 2 saptamini in urma si semnat de acelasi Tanase.

  Acu se vede de ce nu au vrut pseudo democratii sa semneze pactul impotriva coruptiei.

  Oare sa ne asteptam un nou iuda la formarea coalitiei parlamentare??

 7. Хорошо пишете. Надеюсь, когда-нибудь увижу нечто подобное и на своем блоге…

 8. amuzant.
  MAE is face campania calarind celelalte formatiuni si se plange ca timpul nu vrea sa-i prezinte ca pe lideri ai opozitiei?

 9. Gavrile, cum adica calarind celelate formatiuni? sau ai confundat literele pe tastatura MAE cu ppcd sau pcrm ??
  ca orice partid inscris in campanie electorala, MAE are dreptul la spatiu electoral, platind pentru asta. ziarul timpul nu trebuie sa ii prezinte in niciun fel. doar sa publice materialul publicitar ce i-a fost dat de MAE ( care a si platit pentru asta)

 10. Nina Graur-Tampiza

  Gavril
  „MAE is face campania calarind celelalte formatiuni”–-asta inseamna ca e calaret iscusit.Asta se intimpla mai rar,dar sa stiti ca se intimpla.

 11. Normal !!! vedeti cum vizitatorii va ” sustin ” si se divizeaza … victoria e ” obespecena ” KOMUNISTILOR CU AJUTORUL FRATESC AL ROANILOR BASARABENI !!!!

 12. SUNTETI NISTE MÎRLANI …

 13. CHIAR NISTE CURVE COMUNISTE

 14. Dna Pavlicenco va credeam mai destepti…ati calcat prin murdarie si miroase foarte urit,sincer imi pare f.rau!Chiar nu vedeti ce prostie ati facut?

 15. Doamna Pavlicenco, ce avantaje prezintă blogul în viaţa unui om de politică ?
  Ce v-a motivat să începeţi un blog ?
  Cine este cel mai influient blogger din R.Moldova?

 16. Pentru Alexandru Curbet

  1. Nu stiu cine e cel mai influent (se scrie fara „i”) blogger din Moldova.

  2. Blogul este o modalitate de a spune ceva cind nu ai un ziar si redactiile iau sume mari pentru a putea publica un articol. Mai ales ca, uneori, nici cu bani nu publica. Eu comunic direct cu cei care imi scriu si consider ca fac o munca de informare. Pentru ca politica este si multa informare, mai ales sub un regim dictatorial.

 17. Pentru alexei

  Fiecare cu opinia sa. Timpul va arata cine e in murdarie, cine e in minciuna si cine e manipulat. Pazea, fratilor!

 18. MAi criticilor,
  Care e rostul sa dam jos comunistii si sa punem alti oameni corupti??
  sau cel mai mare rau sunt pseudocomunistii care nici nu l-au citit pe Marx sau totusi coruptia si faradelegile in organele de stat?
  Pai uite prin refuzul de a colabora si a se uni, partidul cum e PLDM arata fata adevarata. De ce nu v rea sa semneze pactul anticoruptie si sa garanteze ca in parlament nu va face coalitie cu PCRM?

  Poate de aia ca in 2005 Filat deja o tradat o data si s-a unit cu comunistii? cine garanteaza ca dupa 5 aprilie acelasi Filat si fiul lui Tanase de la Timpul, nu vor face aceeasi manevra??

 19. Pt Doamna Pavlicenco,

  Aveti un program contra coruptiei expus si in presa rusa? nu numai vorbitorii de romana sunt satui de coruptie si faradelegile din tara.

 20. mulţumesc pentru răspuns .
  Greşelile mele gramaticale se datorează doar neatenţiei mele .

 21. parearea mea, nu-s nici pldm-ist nici anti-mae-ist , sunt apolitic in masura in care nu sustin ferm pozitia unui partid si nici mana-n foc nu bag pentru cineva din starurile din politica moldoveneasca…consider absurda aceasta actiune a mae , care va inrautati doar relatia si asa subreda dintre partidele „democratice”, actiune de pe seama careia va avea de castigat cel care va reusi sa speculeze mai bine cu slabiciunea democrata. Mai mult decat sigur ca vor prelua si dezvolta subiectul mass media obiectiva din rm , in frunte cu cei mai impartiali jurnalisti , precum contiu , praporscik, insa acest subiect nu-i unul recent descoperit, cu totii stim despre ispravile lui filat si s-a scris cel mai bine la acest capitol , in special in ultima vreme ; cred ca nu exista om in tara asta care sa nu fi auzit, citit articole care-l prezentau intr-o umbra criminala…bla bla bla…deci e un lucru stiut, nu inteleg doar de ce oare ati acceptat pldm ca parteneri in lupta impotriva coruptiei , in timp ce unele partide precum ucm,pcrm,ppcd,psd , au fost prezumati vinovati si exclusi din lista , oare pentru ca peste o saptamana sa-i atacati?…de aici concluzia , ca poate cei de la mae nu au urmarit insasi demascarea fenomenului coruptiei, ci de a mai ingrasa porcul electoral, de a mai acumula ceva dividente pe ultima suta de metri…insa porcul in ajun…dar cine stie…in fine, actiunea pare a fi lipsita de logica, personal consider ca fenomenul coruptiei e indispensabil de actul guvernarii, doar pentru ca nu a existat un precedent in lume care sa contrazica aceasta teorie si voi vota reiesind din alte motivatii, precum un trai mai decent , armonizarea legislatiei in spirit european precum si aplicarea acesteia si in general pentru un confort spiritual…desigur veti sustine ca si aceste lucruri sunt indispensabile si ca fenomenul coruptiei declanseaza un fel de efect domino, insa progrese poate nu radicale , dar simtitoare pentru majoritatea populatiei pot aparea…acum cat priveste pozitia imaculata a mae-ului, m-ar interesa pe mine ca pe orice alegator de rand , cine si in ce masura a contribuit la formarea bugetului electoral mae, in raportul finaciar apare o cifra ce depaseste 1 milion de lei…cine? de unde? cat? ( prescurtat CUC)
  va multumesc anticipat pentru raspuns.

 22. Dna Pavlicenco aveti toata stima mea,dar cu parere de rau nu aveti cit de mica sansa sa accedeti in Parlament,voturile care vor fi date pentru MAE vor trece in tabara comunistilor!Se putea gasi un nomitor comun cu partidele democratice,sunt atitea functii de raspundere in acest stat unde veti avea posibilitate sa conlucrati,numai trebuie de dat jos aceasta mizerie comunista!Inca 4 ani de guvernare comunisto-frontista nu mai putem rezista!Gresala mare al Dstra ecaati facut acesta alianta cu citeva saptamini inainte de alegeri,oamenii dela tara si asa nu inteleg multe,si Dstra ii mai dezorientati!Acum si cearta asta nu va face fata buna la nimeni!De ce nu ati mers la Televiziunea Publica cu aceste panglici la gura vedeti cum ei manipuleaza si dezinformeaza cetatenii?Adevaratii corupti sunt la putere,ei ne corup din interior si ne mint batrinii nostri,parintii parasiti pe la sate,cei fara ajutor si nevoiasi ii amajesc ii cumpara cu doi bani!Iata cea mai grea si apasatoare coruptie..cumpara sufletele oamenilor prin minciuna….Succese D-stra!

 23. Pentru EU! Intii sai dam jos pe comunisti…..dupa asta discutam care e rostul…

 24. Pentru Alexei,
  De 18 ani noi tot zicem, ii dam jos pa astea si o sa traim mai bine, dar vin altii si povestea continua, doar cu o mai mare amploare.
  Daca chiar vrem schimbare, sa facem un pas chibzuit.
  Mai ales ca avem de unde alege.
  Referitor la numitor comun intre MAE si PL, AMN, PLDM, pai Dl Petrenco a declarat ca cele trei partide nu au vrut sa descute cu MAE. PLus la asta MAE a incercat iarasi sa uneasca fortele prin semnarea unui acord comun impotriva coruptiei. PLus la asta o promisiune, ca partidele ce vor accede in Parlament sa nu faca o alianta cu comunistii. dar cele trei partide „democrate” nu au nevoie de altii. Ei cred ca se descurca singuri, neglijind alte forte, care cred ca sint prea subestimati.

 25. Pentru EU, Uitati va rog de pasul chibzuit cu parere de rau la noi mai putin sa gindeste cu capul,mai mult cu burta!Sunt sondage se stie cam ce partide vor accede in parlament,trebuie sa vedem realitatea!Noi dorim,idealizam dorinta noastra si la urma primim ceea ce meritam!Nui idealizez eu deloc pe cei din PL,PLDM, AMN.dar aceste trei partide au sanse reale sa treaca pragul electoral si sa schimbam spre bine situatia !Daca nu atunciinca 4 ani de dezastru ideologic demanipulare,demagogie,falsificari,bataie de joc de noi toti…

 26. Pt Alexei,
  Da realitatea ii face pe acestea trei partide cu sanse de a accede in Parlament. dar trebuie sa fie o forta cum e MAE, sa supravegheze ce vor face ei in Parlament, mai ales sa nu faca vreo alianta cu PCRM, ca in acest caz, ce folos ca acced 3 partide „democrate” dar o sa avem acelasi an 2005 cand democratii au dat voturi la comunisti. asa ca realitatea e una , dar istoria e un fapt implinit. Vreau sa aud un sigur NU la coalitie cu comunisti din partea PLDM. ceea ce nu vor ei sa faca. de ce ?

 27. Pentru alexei

  Imi pare rau ca ma faceti sa repet.

  In primul rind, te unde ai luat ca nu avem sansa? Ce stii tu despre activitatea noastra? Apoi – daca iau atit partidele pe care le tot simpatizezi, inseamna ca voturile MAE vor trece la ele, nu la comunisti. Nu s-a gasit numitor cu „partidele democratice”, pentru ca le-au dat voie patronii care stau in spatele lor. De asemenea, scrie-ti bine in frunte si nu uita – nu ne intereseaza functii, eu mi-am facut perfect si munca de simplu deputat, am cele mai multe interpelari in Parlament – circa 500. Pe noi ne intereseaza politica generala si imprimarea ireversibilitatii orientarii euratlantice Republicii Moldova! Voteaza MAE si vei fi sigur ca nu vom vota pe nici un comunist. Cu ceilalti – nu te supara – dar nu poti avea aceasta siguranta.

  Eu vad ca nu numai comunistii au mentalitate veche, dar si democratii. A-ti spune cineva sa nu candidezi sau sa parasesti cursa e ca metodele bolsevice si ridicarea pragului, interzicerea blocurilor electorale si inaccesul cu cetatenie multipla.

  Apoi – si cind vom trece pragul – ce vei spune?

  Eu nu sint deloc sigura ca cei pe care ii tot botezi ca democrati nu se deosebesc de comunisti prin faptul ca acestia inca sint la treuca, iar altii inca nu au ajuns. Urechean (care nici nu se vrea UrecheanU) si Untila nu au semnat pentru modificarea art.13 din Constitutie – limba romana -, se pare ca au relatii „prea strinse” cu Rusia si au eliminat national-liberalii pentru ca am inaintat initiativa de iesire din CSI. Filat l-a votat pe Voronin, iar Leanca a asteptat in Guvernul comunist din 2001 sa fie facut ministru de externe, dupa care abia a plecat, si nu asa cum spune azi minciuni. Iar Chirtoaca – mai uitati-va, o data, cum ne invata pe PRO TV sa ne prostituam si sa votam „tehnic” (??????????) un Presedinte comunist. Avante, fratilor, nu e nici o problema. Poate ca deranjam si Stinga, si Dreapta ca nu facem parte din clanul comunist care sta sa plece si clanul Lucinschi, cel care se chinuieste sa vina?..

 28. Pentru ninja_voronin

  Am fi acceptat pldm, pl sau amn ca parteneri in general, nu doar in lupta impotriva coruptiei, pentru a ne convinge ca in spatele lor nu stau grupuri de presiune nefavorabile intereselor nationale ale R.Moldova. Cred ca nu au acceptat din exact acest motiv. Timpul va arata.

  Ba in cei patru ani cit am fost in Parlament m-am ocupat cu exact combaterea coruptiei, nici nu am timp sa citesc 41 de pagni in care sint numai ENUMERATE interpelarile facute de mine.

  Las-o balta cu „ultima suta de metri” si „ingrasarea porcului in ajun”.

  Pacat ca inca nu ai apucat sa intelegi ca „traiul mai decent , armonizarea legislatiei in spirit european si aplicarea acesteia”, cum spui, nu au loc din cauza coruptiei.

  Eu nu pot comenta nici un fel de date financiare ale MAE, nu am nici o functie in MAE, am fost presedinte al PNL, acum sint candidat independent si nu particip la deciziile financiare, nu cunosc documente si datele prezentate. Nu ma mai intrebati de asta ca nu stiu, intrebati staf-ul, poate va raspunde. De asemenea, ca cetatean, aveti dreptul sa va interesati oficial la CEC daca MAE are incalcari.

 29. am sa va urmez sfatul.

 30. Eu spune:
  21 Martie 2009, la 20:08

  Pt Doamna Pavlicenco,

  Aveti un program contra coruptiei expus si in presa rusa? nu numai vorbitorii de romana sunt satui de coruptie si faradelegile din tara.

  Согласна. Вам не следует игнорировать русскоязычный электорат.
  PACTUL NATIONAL IMPOTRIVA CORUPTIEI следовало бы перевести и на русский язык.

 31. Ei nu au nevoie de program anticoruptie scris in rusa pentru ca li se rupe de coruptie. Tot ce vor ei este sa rupa 2-3% de la cele trei partide cu sanse (AMN, PL si PLDM). Asta este misiunea pe care o au de la organe si pentru care primesc bani din gros. Niciodata n-au spus de unde iau atatia bani. Dar au bani mai multi decat celelate 3 partide luate impreuna.

  In toate alegerile au fost din astia. Tin minte cand l-a batut Lucinschi pe Snegur prin 96 parca, tovarasa Gorea-Costin a avut aceasta misiune, sa rupa. Daca nu era ea, trecea Snegur din primul tur.

  Mai recent, in 2005 rolul asta l-a jucat generalul Alexei, care a aparut cu un partidut creat peste noapte si care a rupt cateva procente tot de la dreapta. Normal ca n-a trecut pragul. Nici nu trebuia insa. Dupa asta imediat i s-au terminat toate problemele cu justitia penala, probleme pe care le avea de ani buni.

  Iata ca acum rolul este rezervat acestui MAE. Auzisem de mai mult timp zvonuri cum ca domna Pavlicenko ar fi colaboratoare a organelor oculte. Nu credeam insa pentru ca despre prea multa lume se spunea asta. Acum, insa nu mai am niciun dubiu ca este. Sa va fie rusine doamna!

 32. Doamna Pavlicenco , unde pot gasi declaratia dumneavoastra de avere?

 33. Succese d-na Pavlicenco! Noi va sustinem si va votam. Bravo MAE!

  pt Ninja… Declaratiile de venit sunt publice, le gasiti in presa.

 34. Doamna Pavlicenco,

  de ce mi-ati cenzurat mesajul pe care l-am scris ieri seara. Nu continea nici un fel de injurii. E adevarat ca era critic la adresa Dumneavoastra si a MAE, dar e asta oare un motiv pentru a-l cenzura? Cu atat mai mult ca in articolul de mai sus va plangeti tocmai de cenzura! Rusine!!!

 35. Nina Graur-Tampiza

  Pentru toti cei, carora nu le plac activitatile MAE:
  Morala unei fabule spune:
  „Atunci cind nu poti sa urci,
  Incepi sa injuri si sa spurci”

 36. Pt. N. Graur-Tampiza:

  deci asta face MAE, injura si spurca!

 37. Dna Pavlicenco mersi de raspuns!Asta e parerea d-tra si eu o respect nu voi interpretao,dar va aduc un moment aminte!Deputat in parlamentul care sia incheiat activitatea ati devenit alaturi de Urechean atunci el era bun…!Eu nu il apar absolut stim ce indivizi se invirtesc linga el…succese D-stra…

 38. Nina Graur-Tampiza

  Multstimate Ionel,

  MAE nu injura si nu spurca cum incearca unii alde tine:”Tot ce vor ei este sa rupa 2-3% de la cele trei partide cu sanse (AMN, PL si PLDM)…… Sa va fie rusine….. Dar au bani mai multi decat celelate 3 partide luate impreuna.”

  Tu parca ti-ai fi cautat in ghioc sau ai fi suflat in oglinjioara,numai sa-ti spun cineva, ca esti tu primul in tara.

 39. nu am gasit in presa , cel putin in internet nu pot gasi date concrete, doar actiune organizata in parcul central pe 13 martie, insa nu sunt anexate insasi declaratiile pe venit.
  ……………………………………………………………………………………….

  # ninja_voronin spune:
  23 Martie 2009, la 00:12

  Doamna Pavlicenco , unde pot gasi declaratia dumneavoastra de avere?

 40. ninja… ce tot bataie de cap cu declaratia. Pune capul in miscare si gaseste in presa declaratia.
  Dna Pavlicenco da PFD si pe Matei s.a cine din presa l-a distrus ca nu-mi mai amintesc, dar stiu ca tot presa asa zisa independenta a distrus PFD si ni l-a recomandat sa-l votam numai pe Rosca.

 41. Pentru Ionel

  Si dumneata esti innebunit de ciuda ca tocmai eu nu am avut, nu am si nu voi avea nimic absolut cu nici un organ ocult. Cei care au avut sint pe blogul meu in listele scanate, scoase din arhiva, pe care le are multa lume si care au fost publicate in cartea lui Dabija. Sint unicul deputat care am cerut orice dosar al meu sa fie publicat, pt ca nu am dosare de nici un fel de informator, dar era bine sa fie publicat cel prin care m-au filat, eventual, daca exista. Am toate raspunsurile de la SIS, spre deosebire de toti ceilalti 100 de deputati, care s-au temut sa-mi urmeze exemplul si e clar de ce… Si pledez ferm pentru Legea lustratiei, dupa care, daca va fi adoptata, va veti musca si voi coatele. Eu sint extrem de linistita – nu am prezentat nici un interes pentru servicii.

 42. Pentru Maria

  pe Matei si PFD-ul l-au distrus Rosca si Fluxul. Se pare ca si Tanase a scris de ajuns, precum a scris si despre Filat. Acum el „gindeste din alta perspectiva…” Ce fel de gindire bolsevica e si asta, mai bine zis – ce diferenta e intre comunistii care ridica pragul si interzic accesul in Parlament pentru blocuri si cei cu cetatenie romana, pe de o parte, si „democratii” care cred ca mama si tata le-au lasat voturi prin mostenire PL, PLDM sau AMN? Electoratul ii voteaza pe cei ce le inspira incredere. Nimeni nu poate spune ca cineva ia voturi de la altii. Sint voturile alegatorilor, pe care fiecare le capteaza in functie de credibilitatea pe care o capata in fata electoratului. Inteleg – cei ce l-au votat pe Voronin azi se tem, dar trebuie sa-si asume consecintele, oricine ar fi in spatele lor si le-ar da bani pt rasturnarea lui Voroin.

 43. Pentru ninja_voronin

  Dupa cum a spus si ong-ul care se ocupa de „Averea la vedere” pentru anii 2008 (ar fi vorba de Dumitru Lazur si Petru Macovei, daca veti cauta pe http://www.api.md, veti gasi la http://www.api.md/files/V_Pavlicenco.pdf), am inteles (s-a dat si la PRO TV) ca sint unul dintre cei cinci functionari publici care si-au facut publica declaratia de avere. De asemenea, in interviul pe unimedia, el se pastreaza acolo, sint toate declaratiile mele de avere din 2000. Cautati-le, ele sint la http://www.unimedia.md/?mod=face2face&id=20

  Nu stiu pe altul care sa fi facut asa ceva.

 44. De acord. MAE nu a fost admis la alegerile din 2007 de comunisti. In sondaje nu a aparut ca nu a participat la alegeri. Tin minte un sondaj de Idis Viitorul unde impreuna MAE+PNL aveau peste 4 % la fel ca si AMN si PDLM . Si nu inteleg de ce tot spun la Timpul si Vocea Basarabiei ca nu aveti sanse , nu aveti sanse… M-am saturat de presa care manipuleaza opinia publica. Vreau informatii impartiale. Eu vreau sa gandesc, eu vreau sa fac alegerea. Sunt convinsa ca MAE este partidul care-l votez pe 5 aprilie, eu si familia mea.

 45. Sunt sigur, doamna Pavlicenko, ca nu va temeti de legea lustratiei pentru ca stiti bine ca toate dosarele KGB-ului au fsot duse la Tiraspol dupa caderea URSS. Nu va temeti si pentru ca o eventuala lege a lustratiei nu s-ar referi la perioada de dupa independenta. Dar nici nu e nevoie de lustratie pentru a intelege pentru cine lucrati. E evident pentru oricine ca faceti ceea ce a facut generalul Alexei in 2005: rupeti voturi. Alexei macar a facut-o fiind strans cu usa, cu dosarele penale. Dumneavoastra insa nu-i clar pentru ce o faceti. Adica, pentru mine e foarte clar: o faceti pentru salariul pe care il ridicati de la SIS.

 46. Pentru Maria

  Sint absolut de acord cu aceasta pozitie. Problema cu „nesansa” este a fricosilor care l-au votat pe Voronin sau se tem ca nu vor apuca sa mai dea un vot comunistilor. Sa stea linistiti, nu e departe aceasta „ocazie”.

 47. Pentru Ionel
  Nu te mai screme, Ionele, ca ai sa-ti rupi votul tau in patru impreuna cu anusul!
  Ce mai poveste! Sa rupa, sa rupa, sa rupa….Ce sa rupa nataraule ? De la cine ? De la ma-sa?
  Cineva a privatizat electoratul?
  Cui ii apartine votul meu si de ce tu, netrebnicule, trebuie sa-ti bagi nasul in….votul meu ? Cine, ma-ta, ti-o dat voie? Votul meu imi apartine si eu voi decide pe cine sa votezi !
  Nu te baga in cur…..tea electoratului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *