PNL a depus actele pentru a fi inregistrat ca si concurent electoral

marshall-center.jpg

Astazi, marti, PNL a depus actele la Comisia Electorala Centrala, pentru a fi inregistrat ca si concurent electoral. Lista candidatilor pentru Parlament include 103 persoane. Celelalte informatii vor fi postate dupa inregistrarea de catre CEC.

Solicit celor interesati de discutii in jurul acestui subiect sa foloseasca metode civilizate de dialog. Raspund cu rabdare intrebarilor adresate si voi considera ca stilul adoptat de vizitatori va fi expresia gradului de cultura al acestora.

Vitalia PAVLICENCO

Loading Facebook Comments ...

154 Comments

Add a Comment
 1. Vai de mine, cita insistentsa arata d-na Pavlicenco pentru a intra in parlament, sa va fie rusine, pe 7 aprilie am vb personal cu d-stra si v-am intrebat de ce nu faceti nimic pentru a opri dezastru, de ce stati la intersectie si fotografiati participantii la proteste ??? raspunsul d-stra a fost: eu sunt batrina deja, nu ma mai pot implica, asta voi tineretul trebuie sa faceti revolutie, deci ori va era frica de consecinte, ori erati informata despre faptul ca se deruleaza scenariu comunist.
  Pai si daca nu aveti curajul sa va implicati atunci ce naiba mai cautati ???? rusine, sunteti penibila, si de facto scopul PNL-ului este de a fura din voturile PL-ului si PLDM-ului. Nu mai incercati sa prostiti poporul. Doar ati vazut rezultatele scrutinului din 5 aprilie ati luat un scor mizer si defapt acel scor a fost acordat nu partidului ci persoanelor concrete adica pavlicenco si petrenco, care au fost confirmati ca sunt niste ratati.

  Pot sa afirm cu certitudine ca PNL, UCCM, PC, PSD sunt niste grupari cu un singur scop bine stabilit, de a fura cit mai multe voturi de la opozitia liberala.

  PD – are ca scop atragerea voturilor atit din extrema singa – comunisti, cit si din extrema dreapta – opozitia care are acces in parlament.

  Parditul d-stra, su mai bine spus gruparea nu dispune de resurse umane cu experientsa si capabila de a face ceva. asa ca vorba rusului : NE MOJESI SRATI – NE MUCEAI JOPU

  Sorry pentru citatul russes … 🙂

 2. D-na Pavlicenco, de fapt nu stiu daca meritati sa vi se spuna astfel… am fost si eu prezenta la manifestatiile din 6,7, si 8 aprilie si am vazut ce faceati… instigati toata multimea sa mearga la televiziune!!!

  Cred ca un om cu gindire logica si-ar fi dat seama ca protestul la televiziune risca transformarea lui in aceleasi stricaciuni si devastari ca si la parlament si presedintie (actiuni organizate de comunisti)… deci, de aici concluzia – ati avut rolul, in tot acest scenariu comunist, sa duceti lumea la televiziunea, sa devasteze si sa strice si sa dati vina pe opozitie…

  noroc de liderii partidelor PLDM, PL, AMN care au oprit multimea la timp…

  daca sunteti atit de pornita impotriva comunistilor, de ce la mitingul organizat de opozitia parlamentara impotriva violentei, d-stra ati repartizat mai multe foi in care prezentau liderii opozitie intr-o postura total negativa, total neadevarata…????

  recunoaste-ti… sunteti comunista din cap pina-n picioare!!!

  oricea ati spune ca sa va indreptatiti, se va intoarce impotriva d-stra!

  Jos comunistii! Jos tradatorii si fatarnicii din politica RM!

  Votati PLDM, PL, AMN!

 3. Pt Natalia

  Eu am alt punct de vedere. Si l-am expus repetat pe blog. Eu cred ca Opozitia trebuia sa fie curajoasa, sa mearga cu acel protest pina la urma, pt totuna a avut doar de pierdut si sa obtina accesul la televiziune. Ceea ce a fost difuzat la mitingul FOARTE ANEMIC, pt ca tinerii nu au mai venit, ci au fost oameni adusi cu forta din raioane, a fost un punct de vedere al cuiva din societatea civila si timpul va arata ca cele expuse acolo sint corecte. Nu va uitati cine v-a dat foile – eu nu am dat, ci uitati-va ce scrie in ele.

  Comunisti sinteti voi, pt ca aveti aceeasi intoleranta ca si ei.

 4. am impresia ca stati toata ziua in fata calculatorului si nu ezitati nici-o clipa sa improscati cu venin…

  din mina d-stra am luat acea foaie, si nu-mi pasa ce scrie acolo pentru ca nu este adevarat!

  La acel miting au venit cetatenii care au vrut, care au avut de suferit in urma arestarilor si violentei de dupa 7 aprilie, fiindu-le arestati si batuti, omoriti copiii, de catre regimul comunist….
  pacat de d-stra… imi pare rau ca jucati murdar alaturi de comunisti!

  daca nu sunteti comunista, retrageti PNL-ul din cursa electorala pentru ca inregistrindu-va in cursa electorala dati dovada de falsitate si prostie!

 5. Pt iulik

  Chiar daca esti obraznic, voi incerca sa te educ prin reactia mea.

  Eu nu manifest insistenta decit in sensul ca vreau sa ii ajut pe colegii mei s apastram mpartidul pt alegerile locale.

  Nu aspir la Parlament, ca astazi e alta stare de spirit cu sansele.

  PNL nu a avut cerere depusa pe 6-7-8 aprilie sa ia PMAN. Dar am fost acolo mereu alaturi de oameni – am inteles mai tirziu – si de cei sinceri, si de cei infiltrati. Eu nu as fi putut opri cele ce erau acolo. Spuneti-mi, dar cei care au smenat autorizatia sau au solicitat piata, de ce nu „au oprit dezastrul”?

  Si acum cred ca voi, tineretul, trebuie sa faceti revolutie si cred ca adevaratii tineri inca o vor face. Pt ca nu s emai poate trai asa. Si e pacat ca cei trei lideri de partide liberale parlamentare nu au mers pina la capat. Eu cred ca ei inca vor regreta, cind vor intelege la ce i-a dus decizia de retragere din fata oamenilor. Mai multi tineri spuneau ca nu au pe cine urma. Erau deamagiti. De aceea si nu a fost dat un vot Presedintelui comunistilor – trebuia o revansa pt tinerii abandonati. Noi am fost mereu in piata, dar tinerii deja erau speriati in zilele urmatoare.

  Mie de curaj sa nu-mi spuneti, mai intrebati lumea – cine a manifestat cel mai mare curaj in acesti ani, apoi sa veniti cu aere de procuror pe blog. E clar?

  Penibil esti dumneata cu toti cei care ti se aseamana prin minie, intoleranta, obraznicie, incapacitate de dialog, orbire.

  Voturi nimeni nu are lasate prin mostenire. Cum va imaginati ca cei care iubesc PL, PLDM si AMN nu ii vor vota? pai ce feld e oameni sint ei s anu-i voteze si a doua oara? iar cei care nu-i vor vota, inseamna ca vor avea niste motive. Nu-i mai bine sa cautati aceste motive si sa le inlaturati, pentru a ne bucura de victorie. Nu e o victorie adevarata cea prin care se spune – da-te la o parte, ca ma deranjezi, ci cea care spune vino incoace sa discutam, sa vedem – sint mai bun eu sau tu? Si, daca esti mai bun, evident, vei cistiga. Nu e o victorie cea prin vot fortat, ci prin vot constientizat si cistigat cinstit, prin competetie. Asta inseamna viziune europeana, nu ceea ce faceti voi pe blog manigfestind intoleranta comunista.

  Postesc poporul cei care nu-i spun adevarul, dar ii cumpara voturi cu un ban si asta o fac multi, nu doar comunistii.

  Scorul de la 5 aprilie e mizer pt toti, nu doar pt unii

  Ito voi spune si eu – NE MOJESI DUMATI – NE MUCEAI GOLOVU.

 6. Vai doamna, m-ai impresionat, uite amus o sa scap si o lacrima … 🙂
  explica te rog lumii de ce intai MAE (care de facto tot sunt ratati) apoi PNL ????

  Unde e mai caldut acolo si d-stra ????? 🙂 vai cita ipocrizie da din tine !!!!!

  Daca intradevar doresti sa faci ceva atunci de ce nu ai incercat sa aderi la un partid care intradevar are ceva putere politica, nu ai mai bine oare sa vii ultimul pe lista unui partid puternic, decit prima pe lista unui nici nu stiu cum sai spun dar numai nu partid, poate o grupare sau ceva de genul asta …..

  Merg la masa dar cind revin as dori sa vad cite minciunele gogonate mai scrii aici si cit gunoi ai arunci pe pseudo blog-ul asta.

  ahhh da, in ca un moment, referitor la inacapacitatea mea de dialog, pai daca sincer pot si am avut dialoguri foarte fructuase cu adevaratii lideri de partide ce au accesat in parlament, am putut face compromise si eu si ei, da am boservat ca au un intelect dezvoltat, ca este o logica bine pusa la punct, in ceia ce te priveste, nu am auzit un cuvint destept de la tine, doar polemica si demagogie. fapte concrete nu au fost, asa ca nu te umfla in pene ca oricum nu o sa obtii nimic, esti ratata si trebuie sa te consolezi cu gindul ….

 7. Dna Pavlicenco mi-a creat dezgust deja cand intr-un comentariu anterior o intrebam de ce raspunde in rusa unui vizitator, din moment ce acela i-a comentat articolul ei care era scris in romana? Comentariul meu nu a fost publicat atunci, sper sa-l publice acum, si sa adaug ca acum cu inscrierea pe listele electorale, desi stie din start ca nu are nici o sansa sa treaca pragul electoral provoaca un dispret total. Sa fiti sanatoasa si sa va vindecati ego-ul!

 8. Sper ca va veti retrage din campania electorala si veti indemna membrii partidului sa voteze partidele de opozitie, in acest fel veti cistiga simpatia celor ce tin la viitorul tinerilor.
  In rest numai bine

 9. Pt Oleg

  Chiar daca ne-am retrage, nu cred ca vom cistiga „simpatia celor ce tin la viitorul tinerilor”. De ce? Pt ca acesti oameni, daca sint asemanatori celor ce intra cu injurii pe blog, nu au mentalitate europeana si viziuni democratice. Sint comunisti pe invers, adica tot extremisti. Nu avem nevoie de simpatia extremistilor. Iar neextremistii nu murdaresc, ci cugeta…

 10. 🙂 chear m-ai amuzat bunicuta …. 🙂
  toti sunt rai sunt comunisti doar tu esti cu alipioare de ingerash si un cerc deasupra capului, cum de nu am observat eu pina acum …. ???? mdaaaaa, trebuie sa va vodez neaparat pe 29 …..

  Mai da chear esti ipocrita, si sa stii ca asta nu e injurie ci este constatarea factelor ….. 🙂

 11. Pt Lilou

  Si voi va considerati democrati si europeni manifestind pe blog strain intoleranta fata de modul meu de a raspunde in rusa?

  Traieste cu dispretul total care te-a cuprins. Mai mare ego-u decit cel demonstrat de vizitatorii intoleranti pe blog nu am vazut, dar va las sa scrieti ce vreti pt a vedea cit de insuportabili va faceti pentru ceilalti.

 12. Pt iulik

  Din fericire, chiar asa este, sint putini ingerasi si voi nu faceti parte dintre ei.

 13. 🙂 da pentru ce sa fim noi ingerasi, mai bine sa fim niste dracusori, care spun adevarul decit ingerasi care mint…..

  ma impresioneaza felul tau de a discuta cu oamenii, iti place confruntarea, problema este ca nu ai nimic a spune, adica: vorbeste si Ion ca si el e om …. 🙂

  incerci sa-ti faci piar ingerasule pe seama unor dracusori ca noi …. nu o sa-ti iasa nimic si inca ceva nu ai fost acceptata in partidele de opozitie anume din motivul ca nu ai nimic a spune si pentru ca esti un nimeni ….

  ahhhh, da referitor la democratie, mult simati oaspeti ai acestui blog, propun sa procedam intr-un mod democratic si sa ignoram acest site si pe bunicutsa Pavlicenco, sa nu-si faca ia piar pe seama noastra …..
  sa ignoram tot ce tine de pavlicenco si sa ne concentram atentia asupra celora care au un cuvint de spus in politica. Pitigi de genul pavlicenco, petrenco, bargish, tarlev, Diacov musuc, si alte aratari ciudate sa le ignoram complet, in esenta acesti oameni nu hotarasc nimic, si nu reprezinta in sine nimic.

 14. Doamna Pavlicenco, va faceti ca ploua, de ce nu/mi raspundeti la mesaj, dar…ce sa/mi spuneti, daca nu aveti ce? asa la generalitati sunteti buna, dar cand v/am aratat faptele ati luat ceva (apa) in gura? ce fel de tineri promovati, care pot convinge 13 rude din satul lor, dar rude are mult mai multe, pe altii, care lucreaza doar pentru bani, dl. Lungu, unde este el acum? rusinica…

 15. Milena, ce poate sa spuna un om care nu are nimic a spune ??? Doar demagogie, in rest nimic …. sincer am analizat discursurile tuturor concurentilor electorali si Bunicutsa Pavlicenco nu m-a impresionat cu nimic, de fapt mint, m-a impresionat, ma impresionat cu lipsa de logica pe care o expunea in discusuri …. rusine bunicutsa, rusineeeeeeeee 🙂
  Mai bine ai creste nepotseii nu ai umbla cu mitsan sac …. „ingerasule”

 16. si cum va achitati cu alegatorii daca nu treceti pragul?

 17. Pavlicenco e o luptatoare feroce. Ea se pricepe la vorbit cel mai mult si astfel si-a facut cariera din asta, in politica, un fel de cariera, caci nu a mai hotarit nici o intrebare. Ea se va grabi sa va raspunda ca nu a avut sansa s-o faca. Insa ea, la fel ca Rosca cindva, se simte FOARTE comfortabil in postura de vesnic protstatar. „Comunistii sunt rai, insa nici Opozitia nu e mai buna”. Acesta e mesajul ei destructiv. Pavlicenco nici imaginatie nu are. A pornit in campania electorala trecuta alaturi de MAE cu mesajul Anti-coruptie. Pai, asa a facut si Rosca cu citiva ani in urma si prostii l-au crezut. Insa, de data asta noi, alegatorii am spus GATA. Si acesti profitori de doi bani se zbat din puteri sa mai faca ceva. Insa a devenit clar ca alegatorii au de ales intre 2 poluri: AMN, PLDM, PL si PDM, PCRM. Pavlicenco nu e importanta in acest joc, insa ea poate face mult rau vorbind lumii despre Opozitia „inflexibila”, ia Pavlicenco e cea mai desteapta, patrioata, etc.

  D-na Pavlcienco, sper sa-mi da-ti un rapsuns pe masura, cum stiti d-voastra. Insa NU evitati tema. Stiu ca n-o admiteti ca sunteti Rosca-2 (prea multe asemanari) insa stiti prea bine ca am dreptate in ce spun.

 18. Daca opozitia nu va reactiona promt si violent (dar sa actioneze), atunci alegerile din 29 Iulie se duc de partea comunistilor. Este necesar un program rigid de actiune, care sa nu lase nici o sansa voroscovanilor (asta-i o specie noua de om care s-a produs prin contopirea ideilor comuniste ale lui voronin cu cele ale lui rosca – idei periculoase mediului democrat). Credeti ca programul comunistilor e banal si lipsit de logica. Aici ma tem ca gresiti rau de tot. Cit de analfabeti nu ar fi unii din pratid in frunte cu Vronin, metoda lor da rezultate, si asta e demonstrat. ASAca ce-i ce vor sa cistige la alegeri sa mai lase din vorbaraie si sa actioneze violent la orice acuza, sa actioneze in teritotiu, sa studieze gindirea oamenilor de rind si sa nu se limiteze la glume oarbe pe seama lui VR. Ca de la asa presedinte doar speech-ul va ramine in istorie prin faptul ca-i prea original si nestandart, ca sa fie uitat.
  BAfta partidelor de opozitie la alegerile anticipate

  P>S>Eu sunt convins ca MAE nu va trece pragul electoral, oricit ar vrea ei, sau unii din noi. DEci, decizia va apartine in totalitate.

 19. Pt Milena

  Nu cred ca Milena are doar prieteni.

  Ion Calmic este un baiat foarte bun si nu-i mai sariti in cap. Poate sa va deranjeze satele care voteaza comunistii. Sa va dau eu sate cu mari lideri de opozitie nevotati in satele lor? Ce vreti voi de la o populatie supusa dezinformarii in mod constant?

  Nu stiu ce tot vorbiti de Lungu. Lungu o fi, probabil, presedintele teritorial al MAE in Anenii Noi. Noi nu avem cu el treaba.

  Am un vecin betivan, care isi bate sotia. Nu vreti sa raspundeti pentru el?

 20. Pt sogo

  Asteptam sugestii, putem propune si un concurs pentru cele mai haioase idei.

 21. Propun idee haioasa:

  PNL vrea in Parlament! :)))

 22. citat:
  „Am un vecin betivan, care isi bate sotia. Nu vreti sa raspundeti pentru el?”
  „Asteptam sugestii, putem propune si un concurs pentru cele mai haioase idei.”

  dovada faptului ca bate-ti apa-n piua si faceti polemica ….
  rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 23. Daaa, cu asa dicutii productive emise de unii se vede deja rosu la orizont

 24. exact la asta ma refeream si eu …. apar unii alde pavlicenco cu gruparile lor parazitare cu scopul bine stabilit de a nu permite partidelor de opozitie sa obtina un scor bun la alegerile ce ne asteapta pe 29

 25. Poate ve-ţi primi refuz la cererea de a particepa în alegeri … sunteţi o doamnă de vorbe goale şi nimic mai mult, în alegerile trecute aţi spus că MAE v-a avea 10% … şi cit ati avut? sunteţi de rîsul lumii

 26. Daaa, intr-o oarecare masura, dar intr-un stat democrat oricine are dreptul de a paticipa la alegeri. Populatia trebuie sa fie constienta pe cine alege. Eu nu acuz pe Doamna Pav. de nimic.

 27. EU simplu am comentat ca nu se discuta productiv, si atit

 28. Cum poti sa discuti productiv cu un pseudopolitician care nu poate sa spuna nimic

 29. dna Pavlicenco, astazi la o conferinta de presa partidul patria rodina a declarat ca nu participa la alegeri si indeamna pe toti sa voteze PCRM. Din cite stiu e a doilea scrutin electoral la care nu participa acest partid, si partide din astea vor mai fi. Si nu am auzit pe nimeni din ei sa zica, ca partidul lor nu va mai exista. Din cite imi aduc aminte ati invocat participarea la alegeri a PNL din cauza ca sa nu fie lichidat partidul?

 30. Sunteti cea ma josnica persoana politica, daca nu chiar cea mai josnica persoana din câte au existat vreodata.
  Ce dracu cautati cu jegu acesta de partid la alegeri(imi pare rau ca trebuie sa-l numesc asa, tot respectul pentru PNL istoric si ptr cel din România)?
  V-a dat un sut in fund MAE-ul fiindca le-aţi mâncat banii in campania precedenta? 10%?!!!!!!!!!!Cât de peniibilă mai sunteti!
  Ar fi bine sa va retrageti cat mai repede din campanie sa nu mai luati voturi de la adevaratele pardide de opozitie si sa le dati comunistilor!
  Sa nu veniti cu xhestii de ‘genul legislatia nu permite sa nu participi de doua ori consecutiv la alegeri si alte aberatii de-ale dvs.Învatati sa cititi normele legislative, este vorba de doua campanii diferite, nu de acelaşi scrutin electoral care de data aceastaa doar se repeta(alegeri repetate).
  Si inca una doamna Pavlicenso….de ce Patria Rodina si PPR nu au participat nici la 5 aprilie nici acum nu participa la alegerile din 29 iulie si nu le e frica ca vor fi radiate de MJ?
  Va reamintesc, retragetiva si lasati Moldova sa fie salvata de PL PLDM si AMN, altfel (sper ca nu ati uitat cum erati huiduita in PMAN ca ati participat la alegeri si ati luat voturile opozitiei) de data aceasta veti fi scuipata de oameni pe strada.
  Păzea de asemenea politicieni ca dvs!!!
  Desteptati-vă macar in ceasul al 12-lea!

 31. Vitalia Pavlicenco spune:

  1 Iulie 2009, la 14:02
  Pt Lilou

  Si voi va considerati democrati si europeni manifestind pe blog strain intoleranta fata de modul meu de a raspunde in rusa?

  Traieste cu dispretul total care te-a cuprins. Mai mare ego-u decit cel demonstrat de vizitatorii intoleranti pe blog nu am vazut, dar va las sa scrieti ce vreti pt a vedea cit de insuportabili va faceti pentru ceilalti.

  Drept la replica:
  Nu, Dna Pavlicenco, in nici un caz nu sufar de intoleranta. Sper sa sesizati asta cel putin pe viitor, Dvs raspundeti in rusa unui vizitator care a comentat ruseste unul din articolele dvs de pe blog. Din moment ce vizitatorul blogului dvs citeste articolele in romana (deci intelege perfect ce citeste) si comenteaza in rusa, de rigoare era sa-i raspundeti in romana, cel putin pentru a arata celor care va citesc ca sloganul blogului dvs „Viata nu merita sa o traiesti decat in demnitate” nu ramane doar la nivel de cuvinte… ci ca intr-adevar aveti acea demnitate.
  La fel si cu cursa electorala: Dvs considerati ca traiti in demnitate, facand acest pas iarasi? Multumesc pentru toleranta cu care imi veti citi replica.

 32. Sa va fie rusine tovarasa Pavlicenco! Cat v-au platit comunistii? Sunteti o lasa, o ratata un NIMENI!

 33. Milena,
  „ce fel de tineri promovati, care pot convinge 13 rude din satul lor, dar rude are mult mai multe, pe altii, care lucreaza doar pentru bani, dl. Lungu, unde este el acum? rusinica…”–13 este destul de bine.Tu citi ai adus in partidul in care esti?Daca ai adus 1000, de ce tot comunistii sunt in frunte de 8 ani?5 degete are o mina si nici unul nu seamana cu celalalt.Ale tale,probabil, sunt toate identice.In acest caz, draga mea, esti cu hanticap.
  Il cunosc personal pe Ion si il stimez mult.Poate ai tu ceva personal cu Ion,de-i tot cauti nod in papura.

 34. Dna Pavlicenco:Eu nu manifest insistenta decit in sensul ca vreau sa ii ajut pe colegii mei s apastram mpartidul pt alegerile locale. …Crucitiva oameni buni pentru ce se avinta acesti indivizi in alegeri???Arde tara iar ei se gindesc la partidul lor de rahat……

 35. Oleg spune:
  1 Iulie 2009, la 13:01

  Sper ca va veti retrage din campania electorala si veti indemna membrii partidului sa voteze partidele de opozitie, in acest fel veti cistiga simpatia celor ce tin la viitorul tinerilor.
  Oleg,si PNL are tinei si nu putini.Apoi dupa parerea ta altii din alte partide sunt tineri,dar astea din PNL nu sunt tineri.Cum dracu puteti gindi asa de straniu?Ce va incurca PNL -ul asta,daca PCRM se destrama,oare voturile nu se vor duce tot la opozitie?Ce va tot scarpinati limbile de PNL?Oare in celelelte partide e atit de perfect?Or o faceti pe prostu,prostindu-i pe altii?
  Bravo Pavlicenco, ca nu se lasa prostita de aiurelile voastre.

 36. alexei,
  „Arde tara iar ei se gindesc la partidul lor de rahat”–vezi-ti creerul tau ce fel e,nu PNL.

 37. Epic Fail!

  am un prieten, tînăr, fost (poate şi acum) printre conducerea MAE (de tineret evident) şi singur mi-a spus că şanse nu au şi nici nu merită votaţi… dar cineva se avîntă cu „sapa la vertalioate”

  Apropo, nu mai vîrî ideea cu art. 22, că dacă nu veţi participa…. bla-bla-bla… singură ai spus că dacă nu participi de 2 ori atunci partidul se poate „închide”.

  PS ăta Camedi Clab, i na sţăne Vitalia „Snejoc” Pavlicenco, kak vsegda gatova abasrati vseh

 38. Ce inseamna a vota pentru PNL?

  1. Dupa pretext: „Comunistii sunt rai, opozitia liberala este corupta”.

  Pe acest segment PNL are de impartit simpatizantii PD, PPCD si PSD.

  2. Dupa valori: declarate Proeuropene si Proromanesti. PNL, PL si PPCD.

  3. Dupa imagine: PNL are o emblema reusita, fiind in trecut o forta mai puternica si avind echivalent in Romania. Poate fi confundat cu PL, de catre oamenii de la tara.

  4. Dupa structuri: PNL are filiale in majoritatea raioanelor RM. Prezenta unor primari PNL, a unor candidati puternici in teritoriu poate consolida rezultatul obtinut de partid.

  5. Lider feminin de virsta a 3 – a – nu este o problema mare, atit timp cit d-na Pavlicenco a fost cea mai vizibila personalitate la MAE. Imaginea liderului PNL poate fi imbunatatita, daca d-na Pavlicenco ar decide sa plaseze afise cu fotografia de pe sait (care inspira optimism si o intinereste), stiind ca campania electorala a inceput. Trebuie sa gaseasca bani si sa faca acest lucru, odata ce are scopul sa atraga noi membri la PNL si sa incerce sa intre in Parlament.

  Sa nu uitam de rezultatul foarte bun pe care l-a avut PNL la alegerile locale din 2007. Decizia de a participa pe lista MAE a fost una nepotrivita.

  Eu am increderea ca PNL va obtine un scor mai bun decit MAE.
  Celorlalte 3 partide liberale – Oricum, nimeni nu este impus sa voteze PNL, fiecare are loc sub soare in RM, chiar si cei care corup oamenii pe bani furati, chiar si fostii presedinti de raion si demnitari comunisti mascati si chiar extremistii antisemiti ai Noii Drepte.

 39. n-amagiti poporul biet ,frecand bila p-internet ,Pavlicenco far’ noroc,bate pasul tot pe loc.Muiere de la securitati ,ia mai pleaca in pi…. mat….

 40. Apropo de vizibilitate. Va sfatui sa va vizitati neaparat filialele si citeva centre raionale. Acolo, de la tribuna, linga reprezentantii locali, membrii concreti PNL, sa transmiteti mesajul dvs oamenilor simpli, de ce ar trebui ca se implice activ si sa vina la vot pe 29 iulie. Aici trebuie sa bateti, nimic nu pica din pod – Curaj !

 41. Desemnati-va un succesor mai tinar, lider PNL caruia sa-i faceti P.R., adica sa-l promovati alaturi de dvs.

 42. DACA NU DORITI sa va lasati viitorul lui FILAT sau CALIN vieru si saniok TANASE, scoateti in lumina pe cineva de la PNL, care sa-i bata.
  Un baiat sau fata tineri, dar maturi politic.

 43. Pt toti vizitatorii care au dat dovada de lipsa de cultura a dialogului

  Din pacate, voi, din cauza slabiciunii voastre si a putinatatii educatiei primite intr-o societate comunizata si distrusa, nu va puteti depasi conditia si scrieti urit pe blog. Am incercat sa va raspund cu rabdare fiecaruia, dar vad ca, de fapt, nu meritati o asemenea atitudine din partea mea. Voi raspunde pe viitor doar celor care, in opinia mea, merita un raspuns. Pe ceilalti ii sfatuiesc sa ii roage pe parinti sa le dea, macar acum, cu intirziere, in ultimul ceas, ceea ce nu le-au dat – sapte ani de acasa. Sa va ierte Dumnezeu ca nu stiti ce faceti.

  Ii rog pe prietenii mei si pe oamenii culti, daca accepta, desigur, sa le raspunda celor inculti.

 44. Din fericire, chiar asa este, sint putini ingerasi comunişti si voi nu faceti parte dintre ei.

 45. Pentru Alexandru
  Suntem de acord cu tine ca esti un prostanac, care te mai imbirligi si o faci pe „poetul”, ca sa-ti „joace rîma”.

  Vrei sa-ti scriu una mai buna?
  In loc de „rîma”, ti-a iesit o P..a”

 46. Pentru Dumitru Pogolsa
  Mi se pare ca aveti multe de spus, dar o sa spuneti mai multe dupa 29 iulie. Si eu voi proceda la fel.
  Nu doresc acum sa-mi exprim punctul de vedere.
  Nu ar face bine nimanui. Dar sunteti de acord, ca mai avem mult de muncit, pina vom creste o adevarata clasa politica noua ?
  Cum apreciati DVS postarile unora, care nu au limita obrazniciei si bunul simt ?
  Credeti ca acesti postatori sunt numai comunisti ?
  Eu cred ca sunt si unii si altii.
  Credeti ca Vitalia Pavlicenco merita sa fie huiduita in acest hal ?
  Credeti ca acesti postatori pot fi admisi pe undeva aproape de a ocupa posturi de functionar public ?
  Poate oare un individ ca Alexandru sa se schimbe?
  Ce trebuie de facut bun pentru aceste persoane, cum sa le schimbam comportamentul ?
  Oameni, care au acces la internet, carturari, dar numai educati nu sunt…
  Mare regret!

 47. SpEr ca oaMenii sa se descurce si sa NU voteze micropartidele .. sa nu dea votul lor aiurea , chiar dusmanului .. Liderii partidutelor se gandesc sa ramana cu orice pret > lideri de partid! …dar acum miza este mai mare decat un partidut… Asa ca VOTATI RESPONSABIL SI CU RATIONAMENT : VOTATI PL , PLDM , AMN !

 48. RETRAGETI-VA…. UNDE VA BAGATI NASUL… LASATI OPOZTIA .. DE CE SPUI CA PL-istii SE UITAU CHIORIS… SE UITAU DEOARECE VOI STIATI CA VOR FI ANTICIPATE SI ATI IESIT SA VA FACETI RECLAMA SI PETRENCU LA FEL…. SPERATI NUMAI LA SCAUNE DE DEPUATATI… IN REST LA NIMIC MAI MULT…PARTIDUL PNL SAU MAE NU ESTE UN PARTID POLITIC PUTERNIC DELOC SI DE AICI REIESE CA CU 6 OAMENI NU FACETI NIMIC IN PARLAMENT NICI SA AJUTATI NICI ATLTCEVA….. LASATI OPOZITIE LOCUL…. DUMNEAVOSTRA DE CE NU ATI ANALIZAT UN PIC PANA ACUMA …. UNDE VA BAGATI…. AR TREBUI SA FACETI CAMPANIE PT OPOZITIE SA LE CEDATI LOCUL… VOI SUNTETI ATATEA PARTIDE CARE SE CRED ANTICOMUNISTE DAR DEFAPT REIESE CA II AJUTATI PE COMUNISTI… IESITI BRE IN CURSA… CA NICI 0.5 % NU LUATI……AJUTATI OPOZITIA IN CAMPANIE….

 49. Nina Gonta,
  ai imabtrinit,du-te la pensie.

 50. Dumitru Pogolsa,
  foarte bine le-ai spus,insa mai sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *