PNL a depus actele pentru a fi inregistrat ca si concurent electoral

marshall-center.jpg

Astazi, marti, PNL a depus actele la Comisia Electorala Centrala, pentru a fi inregistrat ca si concurent electoral. Lista candidatilor pentru Parlament include 103 persoane. Celelalte informatii vor fi postate dupa inregistrarea de catre CEC.

Solicit celor interesati de discutii in jurul acestui subiect sa foloseasca metode civilizate de dialog. Raspund cu rabdare intrebarilor adresate si voi considera ca stilul adoptat de vizitatori va fi expresia gradului de cultura al acestora.

Vitalia PAVLICENCO

Loading Facebook Comments ...

154 Comments

Add a Comment
 1. Dna Vitalia Pavlicenco v-aşi ruga să nu intraţi pe cursă în aceste alegeri parlamentare importante, pentru că veţi acumula mai puţin de 1%!
  Mai bine aderaţi la unul din cele trei partide PL+PLDM+AMN, pentru bine nostru, a poporului şi al Dvs.
  Fiţi sănătoasă.

 2. Pt Alexandru

  Imi pare rau, dar e cam tirziu.

  Orice actiune intre doua partide necesita implicarea a DOUA partide. Am incercat. Nu s-a dorit. Regretam si mergem inainte.

 3. Cel mai bine ar fi sa va ascundeti undeva. Moldova nu are nevoie de politicieni ratati. Mai bine e sa va retrageti. Lumea deja spune ca sunteti o securista pusa sa fure voturi de la democrati…

 4. Prostia D-stra nu are margini..sunteti penibila doamna!In rahat vom fi cu totii impreuna cu „patriotizmul”si „romanizmul” d-stra!Sunteti o falsa patroata!lichea kgbista!

 5. D-oamna Pavlicenco stiati ca „Cel ce fuge din fata dreptatii este un LAS” – pai iata eu nu am secit sa va asociez cu un LAS!!! Imi pare foarte rau ca sunt asa politicieni atit de egoisti si iubitori de sine. Sunt sigur ca ati perdut increderea amultor persoane care inteleg ce inseamna politica. Nu va mai ramas decit sa numarati voturile rudelor d-voastra si ve-ti sti cite voturi ati acumulat! Imi pare foarte rau ca sa va sciu asta! VOTATI SCHIMBAREA nu rudele! Sa fiti sanatoasa si sa recunoasteti greseala.

 6. Pt Gigolo, Alex si toti care vor mai scrie.

  Puteti posta pina la nebunie prostii despre faptul ca as fi securista. Nu am avut niciodata, dar niciodata! de a face cu KGB-ul. Altceva nu pot spune, pentru ca atunci cind nu ai avut de a face nu ai altceva ce sa inventezi. Spune prostii lumea invidioasa, si nici nu inteleg ce invidiaza, ca nici bogatii nu am, spun oponentii politici, care nu au mesaj clar, si spun cei care nu au alte argumente, pentru ca nu au de unde le lua, decit inventa prostii si aiureli. Nu va pierdeti nervii cu noi.

 7. Chiar nu-mi vine să cred că nu înţelegeţi că nu aveţi nicio şansă. De ce Vă avîntaţi în alegeri? Să mai daţi vreun % comuniştilor?

 8. da , pacat ca ne mai pierdem nervii cu dta.. mai mare nebunie nu putea sa faceti .. acele cateva zecimi de voturi pe care le veti lua sa dea Domnul sa nu incurce , desi mai sunt oameni fara ratiune si responsabilitate ca dta .. si cred ca vor influenta .. N-ati avut inteleligenta , dar mai degraba dorinta sa actionati responsabil si cu gandul la viitorul tinerilor care si-au jertvit viata la 7 aprilie .. se vede ca anii va joaca festa ..sunteti ca babele acelea si mosii de la sate care voteaza comunistii , de fapt, mai rau, caci ei procedeaza asa din ignoranta , dar dta cu un scop anume .. aveti tot dispretul meu .. si cred ca nu sunt singura.. SPER CA ELECTORATUL SA VA TAXEZE si sa dispareti din politica moldovei , daca ATI RATAT unica sansa, cand mai puteati sa demonstarti ca sunteti o DOAMNA a politicii moldovenesti..

 9. Bravo! Mult succes în campania electorală, mă mir de răbdarea de care daţi dovadă dînd răspuns tuturor, mă conving că pot vota un partid cu un asemenea lider, iar toţi ceilalţi care critică mai bine ar critica în continuare partidul de guvernămînt. Mă întreb dacă aţi fi trecut pragul în prima campanie electorală, cum aţi proceda în cadrul evenimentelor din 7 aprilie, aţi avea curajul să veniţi în faţa tinerilor pentru ai organiza? Care a fost scopul organizării mitingului la teleradio?

 10. Ptru Dna Nina Gonta! Cu parere de rau nu aveti cui sai spuneti!Dna Pavlicenco e grav bolnava de sine!asta nu se lecuieste….

 11. da. Alex, au scris mai multi , i-au lamurit , dar degeaba…e deja in varsta si a pierdut ratiunea corecta ….este plina de sine .. A DAT-O-N BARA !… pacat ca cei in varsta incurca tinerilor .. vin de astea in parlament si abereaza , sunt grandomani si „dusi cu pluta” cum se spune in popor… Pot acestea sa vada mai departe de varful nasului lor ? NU … dar cat rau fac !!CE bin e ar fi daca ar fi privati de dreptul la vot si la functii in politica dupa 50 ani !/ eu am 59/ SA VOTEZE TINETII , SA VINA IN PARLAMENT TINERII . ca noi ne-am trait traiul si ne-am mancat malaiul ! DAR ASA UITATI-VA CE BOSOROJI SUNT IN PARLAMENT , care adorm in scaune sau fug la baie des , sau umbla cu sacosa cu pastile dupa ei .. la ce se mai gandesc astea … Sper ca electoratul lor sa fie intelept !

 12. Pt Alex

  Daca va tot place cuvintul „rahat”, vreau sa va spun ca veti fi in rahat daca nu veti lucra. Daca veti lucra, voturile de care va temeti sa nu ajunga la comunisti, vor ajunge sigur la democrati, indirect.

  Iar cit priveste faptul ca ati ignorat apelul meu de a discuta civilizat, va reproduc ce mi-a scris vizitatoarea Rusoaica:

  „В Японии существовала очень дорогая школа менеджеров высшего звена, в которую на конкурсной основе тщательно отбирали уже зрелых опытных руководителей. Крупные фирмы (мелким это было не по карману) стояли в очереди, чтобы заполучить себе выпускника этой школы. Методика обучения в этой школе была необычна. Утром всех обучаемых выстраивали во дворе, выходил какой-нибудь тип и начинал оскорблять и унижать каждого в отдельности, вплоть до того, что можно было толкнуть и даже плюнуть человеку в лицо. Тот, кто это не выдерживал, немедленно исключался из школы. Я не буду рассказывать о других столь же оригинальные методах обучения в этой школе. Я только хотела спросить: госпожа Павличенко, не являетесь ли Вы выпускницей этой японской школы менеджеров высшего звена? Если это так, то впереди у Вас и вашей партии широкая перспектива. Не слушайте никого. PNL должна существовать. “С небольшого ручейка начинается река”…

  From Declaratia Partidului National Liberal in legatura cu alegerile anticipate din Republica Moldova, 2009/06/17 at 5:48 PM”

 13. si sa votreze cu PL, PLDM , AMN.. ca sa nu li se duca voturile dusmanului !

 14. Doamna Pavlicenco,riul demult trebuia sa curga,perspectiva demult trebuia sa fie evidenta.
  Din pacate PNL la moment este un proiect ratat..

 15. Pt Vadim

  Nu votati un proiect ratat. Votati alte proiecte. Mai vedem.

 16. Pt spayder

  Pai, cei care critică PNL si pe Pavlicenco, nu au timp sa ii critice pe comunisti. Asa facea si Rosca toata vremea. Critica si omora Opozitia liberala, acum a ajuns la comunisti. Escio ne vecer…

  Daca am fi trecut pragul în prima campanie electorală, legat de 7 aprilie, desigur, am fi procedat altfel decit cum s-a procedat.

  Nu as fi mers la „negocieri” cu Voronin si Marele „Lup”.

  Nu ca am fi, dar chiar am luat de doua ori cuvintul in fata multimii pe 7 aprilie, desi PL-istii se uitau tare chioris, abia de ne-a dat microfonul Corina Fusu, care il monopolizase. Li-am spus la oameni ca PCRM este in afara legii (este pe blog) si ca trebuie sa mergem sa protestam intens la Televiziune, pentru ca acolo nu se arata ce se intimpla.

  Am fost permanent pe 6-7-8 in piata, neintrerupt. Am facut mereu naveta intre Parlament, Presedintie si Guvern. Sint si fotografii, inclusiv cu persoane fugite sa nu le omoare regimul.

  Acesta a si fost scopul organizării mitingului la teleradio, insa lucrurile au luat o alta intorsatura sub influenta liderilor PL, PLDM, AMN. Unii de la unul dintre aceste partide au calificat repetat drept „provocare” indemnul de a merge si a protesta la Radioteleviziune!!!!!!!!!!!!!!!??????????

 17. Pt inessa

  Nu, sa mai dam % democratilor, care vor lua intre 65 si 95%. Pt ca veti lucra foarte bine.

 18. Pt dna Pavlicenco
  Astazi las politica la o parte.
  „pentru a fi inregistrat ca si concurent electoral”. Am inteles, ati vrut sa evitati cacofonia, dar si-ul e gresit introdus. Ati fi putut formula: drept concurent. Vedeti un articol scris de C.T. Popescu
  http://www.gandul.info/puterea-gandului/violatori-cu-limba.html?4237;3984203

 19. Dupa 29 iunie PNL va spune de ce aprocedat asa cum a procedat.

 20. Pt Vlad

  Cel mai corect este „in calitate de „, dar nu am vrut multe litere si cuvinte in titlu. Am avut in calcul si varianta cu „drept” si o folosesc, dar nu toti o percep adecvat.

  Intre altele, mai multi „democrati” spun „alegeri in Parlamentul RM”, dar corect e „pentru Parlamentul RM”, la fel ca si „candidati pentru”, si nu „in Parlament”.

 21. Pt m.codru

  Vom spune de ce procedam asa pe parcursul intregii campanii electorale.

 22. Mă rog, dacă aşa ai hotărât, e dreptul tău.
  Singuri n-aveţi nicio şansă. Altcineva nu vă vrea (logic). După cum s-a mai menţionat, e un proiect ratat. Dar şi proiecte ratate trebuie să existe, ca să avem de unde alege.

 23. Pt Niku

  Bravo, deja ai facut un pas inainte. Asta apropo de tutuiala…

 24. Buna seara.Ştiţi politica este o bucătărie specială, care nu toţi o înţeleg dar se dau mari politicieni pînă la urmă.Eu personal am o mare simpatie pentru PNL din Romania şi sper că PNL din Moldova va deveni oforţă politica moldovenească.
  Aşa că înainte şi numai înainte. Să vă ajute dumnezeu D-na Pavlicenco în toate cele. Multă baftă.

 25. Dna Pavlicenco, vă rog mult, retrageţi particeparea în aleger, doar ştiţi bine că nu aveţi şanse, astfel ve-ţi demonstra tuturor că nu sunteţi cu PCRM ….Merci pentru înţelegere

 26. Pt Gicu

  Las-o balta cu rugamintile personale si personalizate. Nu sintem la tirgul de cumparat oua.

 27. Pt Vlad

  Scriu cu i din i, si nu din a, toata viata.

  Vlad Pohila, pe care il consider avind cu familia mea vechi relatii, pe care il apreciez si care este foarte bine cunoscut, este, si el, adeptul scrierii cu i din i, si nu din a.

  Aveam undeva statisticile din Romania, cite edituri, publicatii periodice si cum scriu.Va voi intrista: sint net in favoarea lui i din i.

 28. Pt dna Pavlicenco
  Cred ca gresiti. Desi o serie de lingvisti-filologi de marca considera ca e mai adecvat de a scie i din i, la Academia Romana si majoritatea absoluta, daca nu chiar toti jurnalistii-ziaristii de peste Prut scriu cu i din a. Se poate verifica foarte usor…

 29. Apropo despre oua, ale lui A. Nastase au fost numarate odata in parlament, dar ale comunistilor cand le va veni oare randul?

 30. ptu Vlad
  Dar eu ma voi stradui sa scriu fara „Δ si fara….litere, ca sa nu ma critice Vlad….Il las fara ocupatie. Voi scrie cu cifre…

 31. ptu Nina Gonta

  Ptu Nina Gonta
  Nu mai sclifosi atit in curtea PNL pe blogul liderului lor!
  A-FA-RA , nu pe blog,
  a-fa-ra,
  in oras, la tara !
  Convinge lumea sa nu voteze comunistii si sa voteze PL, PLDM si AMN !
  La alegerile parlamentare nu exsista vot “contra”, votezi numai “pro”, aplichind stampila “votat”.
  Ce ai tu cu PNL-ul ?
  Te doare capul ?
  Du-te si convinge electoratul pe cine sa voteze si pe cine sa nu voteze !
  Este treaba electoratului sa voteze pe cine vrea , daca astea ca tine nu ajung la ei cu convingeri…
  Nu mai pierde timpul, du-te la unul din sediile PL, PLDM, AMN si cere instructiuni sau sfaturi cum trebuie sa faci lucrul mai util.
  NU STA PE BLOG, aici nici macar eu nu te mai citesc, darimi-te Mos Ion Roata si vecinii lor ?
  Ai inteles macar ceva in sfirsit ?
  Stii si ceva mai destept sa scrii, inafara de muribunda ruga catre membrii si nemembrii…de rind si inafara rindului…

 32. D-na Natalia. Mai bine ocupaţivă de ce vă iese mai bine, căci vă faceţi de Ruşine.

 33. Vreau sa cred dn. Pavlicenco ca PNL participa in alegeri, doar pentru a evita dizolvarea de catre MJ pentru neparticipare la 2 campanii electorale, dar in acelasi timp sper ca in momentul in care veti fi inregistrati de catre CEC, o sa va retrageti si o sa sustineti partidele parlamentare de opozitie, sau pentru a fi mai efectivi un partid, spre exemplu PL.

 34. Pentru toţi vizitatorii : nu rugaţi ca dna. Pavlicenco să se retragă din aventura electorală. Nu o va face, este ptrea încăpăţinată, cu mendrele exagerat de mari şi deplasată intr-o altă galactică. Mă repet, dar cineva a numit-o : mofturoasă păsărică la ce sunt de acord în totalitate. Să ne auzim de bine şi la bine dna.Pavlicencă.

 35. Cer scuze, Pavlicenco.

 36. Pt Vlad

  Nu gresesc. Acum nu am la indemina statisticile, dar le voi gasi si le voi posta.

 37. Pt Vlad

  Imi pare rau sa o spun eu, o femeie, – cind le vor avea, aceste oua, liderii Opozitiei necomuniste… Si fiecare dintre voi asta stie, dar nu are curajul sa si o spuna. Aici e problema noastra, a RM. Cauze sint multe, principala – saracia, interesul geopolitic, vinzarea clasei politice spre Est, lipsa de ajutor concret (ca nu permite legea ce am eu in vedere) de peste Prut.

 38. Pt Valy

  Fiecare are dreptul sa creada ce vrea.

  Legat de sprijinirea unui singur partid, am incercat, dar, din pacate, s-a ratat, desi am avut toata bunavointa si deschiderea. Replici de genul „daca ne veti ajuta, veti spune ca datorita voua am luat voturi” arata imaturitatea clasei politice. Iata unde e rinza. De aceea vom lua deciziil;e pentru PNL cele mai corecte. Credeti-ne, avem structuri cu mult mai bune decit ale unora, despre cares e crede ca au. Si asta se stie. Alte lucruri ne defavorizeaza si ne dezavantajeaza. Dar e trecator.

  Si-apoi a trebuit sa observati – nu am facut conferinte de presa, nu am „infierat” la stilpul infamiei pe cei ce nu vor sa se uneasca intr-o forta comuna in fata Diavolului negru-rosu-orange, nu cerem locuri pe liste, ca alte partide, ne cautam de nevoile noastre. Eu imi respect foarte mult echipa de activisti din Chisinau si teritoriu a PNL si ei asta stiu, de aceea muncim cinstit. Au declarat ca vor rezista in aceasta cumpana-alegeri anticipate si se pregatesc de locale.

 39. Pt Mihai

  Pavlicenco nu se afla in nici o aventura electorala. Pavlicenco nu este candidat independent in alegerile anticipate din 2009. Pavlicenco activeaza si actioneaza impreuna cu echipa PNL. Inteleg, asta va e greu sa pricepeti, pt ca nu va imaginati asa ceva, vazind ce ati vazut pina acum. Da, aveti dreptate, in RM nu sint multe partide democratice. Dar PNL este.

 40. Pavlicenco a compromis irversibil PNL-ul din Basarabia. Sunt memebru PNL România din 1995 şi mă văd nevoit să fac un memeoriu,împreună cu alţi colegi, ca partidul nostru să condamne jocurile comuniste ale d. Pavlicenco. Foarte murdar şi greţos mai procedaţi ,doamnă, dacă vi se mai potriveşte o asemenea adresare.

 41. Doamna Pavlicenco da spuneti la baliverne si cred ca nici nu vi se inroseste obrazul, ce fel de partid mai este si PNL, daca nu aveti structura adevarata in nici un sat, nici chiar in multe raioane nu aveti cate un om, mai mare rusinea…. credeti ca Ionel Calmic de la Calfa, care nu poate lega sau scrie doua cuvinte, iar in satul sau de bastina a luat 13 voturi, iar avand in vedere faptul ca PNL are pondere de 1/3 din MAE, la anticipate va lua 4 voturi, reprezinta tanara generatie, poate tanara generatie PNL/sta.
  In Anenii Noi in nici un sat nu aveti structura, l/ati platit bine pe dl. Lungu sa va faca campanie in alegerile din 5 aprilie, dar acum daca nu/i mai dati bani s/a intors inapoi la PPCD, care este izvor nesecat de bani.
  Mare ranza aveti, ce fel de negocieri trebuie sa poarte partidele parlamentare cu dvs. daca nu faceti 2 parale, pentru 3 mii de voturi pe care le puteti aduce, orice structura serioasa raionala aduce mai mult decat partidul dvs., trebuie sa va treziti din betie si sa faceti un pas inapoi, puteti sa va luati ore la facultate si sa mergeti cu troleul la facultate, ati face un serviciu societatii, iar daca este adevart ca sunteti agent al rusilor in R.M. atunci tineti/va in continuare de prostii.

 42. Ai dreptate, Gregory. Trebuie sa constatam cu mult regret ca si v.pavlicenko are ranza mai mare decat creierul. Maaare pacat ! Parea sa fie altfel. A cata oara ma conving ca nu tot CE PARE e ceea CE ESTE.

 43. „Li-am spus”, dna Pavlicenco, ce e in ghilimele va apartine, nu va pune pe ginduri… Sunt sigur ca e doar o mica parte din ce va lipseste…

 44. Credeam ca nu realizati doamna Pavlicenco ca PNL, dar si MAE, nu are nici o sansa sa accede in Parlament. Acum imi dau seama ca sunteti constienta de acest lucru. Dar imi mai dau seama ca Dumneavoastra si ambitia pe care o aveti va posteaza fix in groapa in care a ajuns Iuri Rosca. Cu singura diferenta. PPCD a existat mai multi ani. Formatiunile din care faceti parte deja mor inainte de a se naste. Si daca ar fi vorba doar despre formatiuni. Acelasi lucru va astepata si pe dumneavoastra personal doamna, dar si pe dl profesor Petrenco in aspect politic. Altfel spus, sunteti un al doilea Rosca, daca nu doriti sa intelegeti ca gresiti mult antrenandu-va in concursul electoral. Un tradator al cauzei nationale, care nu merita sa fie iertat. Chiar si in situatia cand cu cateva zile pana la scrutin veti declara ca va retrageti din cursa in favoarea unei alte formatiuni. Si aceasta, deoarece azi nu avem cand sa ne jucam in bunghi. E parjol in tara. E lupta draconica. Pe viata si moarte.

 45. Eu imi dau seama care e scopul PNL in alegeri. Vor fi 3 partide foarte aproape unul de altul pe lista electorala care vor avea cuvintul LIBERAL. Probabil ea spera ca oamenii vor fi derutati si din greseala vor vota PNL. E un „personaj” politic foarte penibil acest PNL, impreuna cu Pavlicenco. Sper foarte mult ca alegerile din 29 iulie, la fel ca si cele din 5 aprilie vor matura defintiv toti ratatii de pe scena politica (cel putin pina cind ii batem pe comunisti).

 46. PS.
  Si bine au facut partidele de Opozitie ca nu au negociat cu d-voastra. NU meritati timpul pierdut! Bravo Opozitiei adevarate. Hai, la treaba, vorbiti oamenilor despre Unire si UE, caci Coruptia „ne vash koneok” cum s-a vazut. Succes

 47. Pt gregory

  Voi compromiteti – dar nu chiar ireversibil – democratia in Moldova. Cred ca si in Romania. Iata de ce ursul nu are coada. Voi, ca de-alde gregory, ginditi exact la fel ca si comunistii. Deci – pt ce luptati? – sa inlocuiti o grupare prin alta? Fiti altfel, deosebiti-va de comunisti, macar in vorba, daca nu si in fapta. Aveti o minie si un haos in cap, de aceea toti sint unul impotriva altora, iar Dumnezeu e impotriva tuturor – era titlul unei pelicule straine foarte sugestive si pentru spatiul romanesc.

  Crezi dumneata ca simpla impresie ca PNL ar face jocul comunistilor e suficienta sa va creada oamenii seriosi? Ma mir cum de, cu asa naivitati, va mai tin in partid sau le-ati ascuns bine pina acum?

  Stiu foarte bine adevaratii oameni politici din Romania cine sint si impotriva la ce am lup-tat in acesti ani si toata viata cu mult mai mult decit unii hoti democrati. Nu voi da nume, pt ca sper sa sint pe drumul cel bun si, poate, nu ne vor dezamagi.

  Sinteti liber sa faceti ce doriti. Va doresc succes in pornirile bune. Doar in cele bune.

 48. Nu, noi luptam sa punem in fruntea tarii gruparea Pavlicenco, o echipa de „profesionisti”. Voi meritati cel mai mult sa conduceti tara. Avem nevoie de asa „patrioti”. Unde a-ti fost pina acuma d-na Pavlicenco???

 49. Pt Ion

  Si pina acum, si acum sint in Moldova si lupt contra faradelegilor comunistilor. Daca dumneata esti doar obraznic si nu ai rabdarea si nici capacitatea sa citesti macar ceva pe acest blog, nu veni cu intrebari care arata ca ai cazut de pe Luna. Citeste macar ceva, pentru ca pe acest blog e un procentaj infim din cite am facut – documentele inaintate de condamnare a crimelor comunismului, privind ilegalitatea Partidului Comunistilor, privind iesirea din CSI, modificarea art.11, neutralitatea, si art.13, limba romana, in Constitutie, cheltuirea banilor publici de satrapii bolsevici, lupta pentru adevarul in cazul Heroina si multe, multe altele. In curind voi plasa si lista – incompleta – a interpelarilor facute d emine in acesti patru ani – mai multe decit ale oricarui deputat, dar nu sint atit de naiva sa cred ca aveti puterea sa le parcurgeti macar pe diagonala.

  Cit priveste „scopul” PNL de a profita de cuvintul LIBERAL la vot, te-as sfatui, draga, sa mergi sub dus sa te racoresti, ca prea ti s-a infierbintat capul si ficatul. Sa nu crape unul dintre ele.

 50. Pt Pavalache

  Uite nu am cap sa realizez ceva bun. Dar nu am nici ambitie, este inventia inchipurii voastre bolnave.

  Lasa-ne in groapa noastra. Mergeti voi spre culmi politice. Sintem un nimic, un gunoi, foarte bine, nu va pierdeti timpul cu noi. Am tot furnizat cadre bune diferitelor partide pe parcurs, pt ca noi avem oameni din convingeri, nu de bani. Si cine a plecat la cei pe care au crezut ca ii vor stoarce, sa nu spun mulga de bani, au ramas dezamagiti.

  Dar intr-o societate saraca nu avem prea mari posibilitati pt partide de convingeri, pt ca sint persecutii, sint ispite, omul are de platit facturi, vai de capul oamenilo.

  Va rog insistent sa nu va bateti capul d esoarta mea. Am copii si ei au grja de mine.

  Petrenco e presedintele MAE, nu imi scrieti mie de alte partide.

  Noi nu gresim noi respectam Legea privind partidele, art.22.

  Tradatori ai cauzei nationale sinteti voi, care nu vreti sa lucrati foarte bine in rindul batrinilor, ca sa nu vopteze comunistii. Eu, slava Domnului, am lucrat in acesti ani.

  Deci – la treaba, aveti nu aveti benzina, nu va jucati in bunghi. Ca e parjol in tara. Ca e lupta draconica. Pe viata si moarte. Ok?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *