PNL a depus actele pentru a fi inregistrat ca si concurent electoral

marshall-center.jpg

Astazi, marti, PNL a depus actele la Comisia Electorala Centrala, pentru a fi inregistrat ca si concurent electoral. Lista candidatilor pentru Parlament include 103 persoane. Celelalte informatii vor fi postate dupa inregistrarea de catre CEC.

Solicit celor interesati de discutii in jurul acestui subiect sa foloseasca metode civilizate de dialog. Raspund cu rabdare intrebarilor adresate si voi considera ca stilul adoptat de vizitatori va fi expresia gradului de cultura al acestora.

Vitalia PAVLICENCO

Loading Facebook Comments ...

154 Comments

Add a Comment
 1. de ce bateti un partid liberal asa cum o fac comunistii?

  Batem în ideea prostească, a scris autoarea blogului, că nu ştie ce să facă, să aleagă între a susţine lupta anticomunistă prin faptul ca să nu participe sau să participe la alegeri (chiar dacă nu vor lua nimic să-şi facă cale pentru alegerile locale, invocînd şi art. 22, ulterior însă spune că trebuie de 2 ori să nu participi la alegeri ca să fie desfiinţat partidul)

  e ce pentru numar,chiar asa de incompetent si nepriceput esti?Unde-ti este increderea de sine?

  Pentru că PNL este un proiect fără sorţi de izbîndă, a devenit mai mult un brand, dar şi acela suprautilizat şi expirat.

  m-as bucura mult sa fie asa.

  Aşa şi este… Tatăl meu mi-e şef 😀 el mă plăteşte… ))

 2. mirc3a,
  „Pentru că PNL este un proiect fără sorţi de izbîndă”– atunci ramii cu credinta ta.

 3. Evenimentele din 7 aprilie au fost organizate de comunisti, ei au facut acel scenariu … ei au infiltrat printre protestatari in jur de 200-300 provocatori care au inceput sa arunce cu pietre si in final au devastat cele doua cladiri!

  Politia este aservita regimului comunist, politia a arestat, a maltratat, a torturat in jur de o mie tineri… 4 dintre ei au fost omoriti…

  Sa oprim teroarea comunista!
  Sa convingem rudele si prietenii sa mearga la 29 iulie sa voteze impotriva Partidului Comunistilor si impotriva restul partidelor comuniste ca Partidul Democrat, PSD, PPCD!

  Jos comunistii!
  Jos comunistii!
  Jos comunistii!

 4. Evenimentele din 7 aprilie au fost organizate de comunisti, ei au facut acel scenariu … ei au infiltrat printre protestatari in jur de 200-300 provocatori care au inceput sa arunce cu pietre si in final au devastat cele doua cladiri!

  Politia este aservita regimului comunist, politia a arestat, a maltratat, a torturat in jur de o mie tineri… 4 dintre ei au fost omoriti…

  Sa oprim teroarea comunista!
  Sa convingem rudele si prietenii sa mearga la 29 iulie sa voteze impotriva Partidului Comunistilor si impotriva restului partidelor comuniste ca Partidul Democrat, PSD, PPCD! Impotriva partidelor mici care nu au nici-o sansa de a trece pragul!

  Jos comunistii!
  Jos comunistii!
  Jos comunistii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *