Probabil, sunt unica din R.Moldova, care am făcut asta. Demersul meu și răspunsul CNSAS din România

solicitare CNSASSIS-2006Fiind cetățeancă a ambelor state românești, după ce am demonstrat, printr-un precedent de justiție, fiind calomniată de inamicii politici, că nu am avut nicio colaborare cu niciun KGB în viața mea, am decis, într-o zi, să fac un Demers oficial și către CNSAS din România. Mai ales că, un tânăr cunoscut din România, mi-a aruncat o replică răutăcioasă pe FB – că ”justiția voastră nu e justiție și îmi voi cere scuze pentru ce cred acum doar dacă veți avea o confirmare de necolaborare cu securitatea și de la CNSAS din România”. 

Raspuns intermediar de la CNSASPavlicenco VitaliaAvând în vedere că, în anul care a trecut, mi-am făcut carte de identitate și în România (la insistența unor politicieni, pentru a candida la europarlamentare, dar nu din partea vreunui partid parlamentar), – am decis să accesez site-ul CNSAS și să fac acest lucru. Solicitarea e masi sus, dar versiunea scanată nu cuprinde partea de sus, cu datele mele personale din cele două buletine de identitate. Am făcut cerere privind accesul la propriul dosar, așa cum prevede site-ul instituției, atașând și niște documente. Și am primit două răspunsuri – unul intermediar și unul definitiv.

Și mai fac o precizare. Sunt absolut convinsă că o grămadă de actuali și foști securiști se plimbă pe culoarele Puterii, de la Chișinău, mulțumiți că nu există, și la noi, o Lege a Lustrației, cum există în Statele Baltice, România, Ucraina. În timp ce eu, care nu am avut treabă cu niciun serviciu ocult și represiv, mă tot judec.

Încă încă nu i-am chemat pe toți în judecată. Unul e Victor Roncea din România, primul care a lansat minciuni la adresa mea și le menține pe resursele sale informaționale (probabil inspirat de niște ”falși amici” din Chișinău…). După Roncea au fost mulți, printre ei – și cuplul deocheat moșu’ cu nepotu’…

Zilele trecute am câștigat, și în Curtea de Apel, dosarul contra lui Viktor Șelin, în partea ce prevede să își prezinte scuzele publice că m-a făcut neofascistă și KGB-istă. Însă justiția noastră consideră că onoarea și demnitatea românului, care mă judec din septembrie 2012 cu Șelin antiromânul, nu costă nimic și a anulat despăgubirea câștigată în prima instanță – de 200 mii lei. Rămâne Curtea Supremă de Justiție.  

În privința procesului contra calomnierii mele de către Ghimpu la Publika TV, decizia va fi pronunțată în curând.

Vitalia Pavlicenco

Decizia VP-page-001Decizia VP-page-002Decizia VP-page-003Decizia VP-page-004

 

 

Loading Facebook Comments ...

63 Comments

Add a Comment
 1. LA CARE EU AS ADAUGA : ECHITATE, SOLIDARITATE SI VOIE BUNA.

 2. DE ACEEA TI-AM ATRAS ATENTIA ASUPRA ACESTOR PROBLEME, CAZUL ITALIEI FIIND UNUL CALASSIC, CAND NORDUL S-A INDUSTRIALIZAT PE BAZA SUDULUI, SUDUL SERVIND DOAR CA FORTA DE MUNCA EFTINA, CEEA CE A GENERAT DISCREPANTA IN SOCIETATEA ITALIANA IAR LA SUD CONDITII PRIELNICE PENTRU DEZVOLTAREA MAFIILOR SICILIENE, NAPOLITANE SI CALABREZE, EXACT CE AVEM SI IN MOLDOVA, O MAFIE DE TIP NAPOLITANA BAZATA PE CLANURI SI VENIT PERSONAL, STUDIAZA ACEASTA ASIMILARE SI VEI DESCOPERI MULTE SIMILITUDINI, DEALTFEL MULTI ANALITICI NUMESC STATUL RM UN SRL, CACI NU ARE IDENTITATE, IDENTITATEA FIIND IN ROMANIA DAR SINT SI EXTRATERESTRI CARE SE CRED INCA IN TIMPUL URSS SI COMIT CRIME GRAVE PE TERITORIUL MOLDOVEI. DECI ESTE UN SUBIECT SERIOS CARE TEBUIE PUS LA CEL MAI INALT NIVEL, SI TOATE ACTIUNILE COORDONATE CU UE, GUVERNUL ROMANIEI, SRI, SIS, ARMATA NATIONALA, FII ATENT CA RUSIA VA INVESTI O SUMA COLOSALA IN APARARE RESPECTIV VOR SA SE EXTINDA, DECI CURSA TREBUIE SA INCEAPA AZI, CINE VA AJUNGE MAI REPEDE LA CHISINAU, SI VA FACE ORDINE.
  CONFLICTUL DIN UCRAINA ESTE PROGRAMAT PENTRU O PERIOADA DE 10 ANI ASTA POT SA TE ASIGUR, DECI RUSIA A PIERDUT DEJA MULTI BANI IN RAZBOI LE-A RAMAS 338 MLRD DOLARI IN FONDUL DE REZERVA , DECI INCA PENTRU 3-4 ANI, APOI CE VOR FACE DUPA PAREREA TA ? BESTIA RUSA VA ATACA CU SIGURANTA STATELE DIN JUR VA CAUTA SA MANINCE. CEA MAI BUNA MANIPLA IN ACEST SENS AR FI ATACAREA BURSELOR CHINEZESTI SI DISTRUGEREA ECONOMIEI CHINEI, ASTFEL CHINA NU SI VA PUTEA ONORA CONTRACTUL DE LIVRARE A GAZELOR SI RUSIA VA PIERDE INCA MAI MULTI BANI, APOI SINCER SA FIU TOT CE ESTE ALIMENTAR TREBUIE VANDUT PRIN AGENTIE SPECIALIZATA CU PRETURI MARI CA EI SA NU POATA SA SE DEZVOLRE. SI IMPUS UN BLOCAJ LOGISTIC DECI UITE CA ASTA TREBUIE DE FACUT CACI RUSIA PRETINDE RM CAFCAFACE PARTE DIN LUMEA RUSA, EU IN SCHIMB CUNOSC ISTORIA FAMILIEI MELE SI CEEA CE AM AVUT DE SUFERIT SI PIERDUT, SPER INTRO ZI SA RECUPEREZ SI SA TRAESC PE PAMINTUL NATAL.

 3. MERCI PENTRU INVITATIE LA IASI DAR NU AM DRUM IN ROMANIA, APOI NU TE CUNOSC NICI PERSONAL, SI NU VAD SENSUL UNEI EVENTUALE VIZITE, IN ROMANIA AM FOST SI LA IASI, FOCSANI, PLOESTI, ARGES,BUCURESTI,CRAIOVA,AGRES,TARGOVISTE,PIATRA NEAMT,TIMISOARA,CONSTANTA, DECI CUNOSC FOARTE BINE ACETE ORASE DAR NU AM AVUT POSIBILITATEA SA MA INSTALEZ, DECI DUPA CUM TI AM ZIS ROMANIA ESTE INCA FOARTE STRAINA PENTRU NOI CEI DIN BASARABIA. CU PARERE DE RAU. AZI VIATA MEA ESTE LEGATA DE 2 TARI EUROPENE DE CULTURA LATINA, ASA CA EU MA SIMT BINE AICI SI NU INTENTIONEZ SA MA INTORC IN HAOSUL DIN EUROPA DE EST. DOAR IMI IMPART EXPERIENTA IN MOD GRATUIT, CACI ALTII PENTRU CONSULTATII CER SA FIE PLATITI. DECI O FAC CU INIMA DESCHISA SI FARA INTENTII IN SCOPURI PERSONALE.
  IMI PARE BINE CA CUNOSTI PERSONALITATI IN OCCIDENT SI ROMANIA, DAR ASTA NU MA IMPRESIAONEAZA, MAJORITATEA ACESTOR PERSONALITATI NU CUNOSC REALITATEA AU STUDII INALTE DAR E TEORIE CURATA, PE TEREN E ALTFEL, CRED CA UN POLITICIAN CA DN PAVLICENCO AR PUTEA PRELUA BANDIERA LUPTEI NATIONALE SI CONSOLIDA SOCIETATEA CIVILA IN JURUL SAU, ESTE O DOAMNA CU COAIE, A DEPUS PLINGERE IMPOTRIVA LUI VORONIN INCA DIN 2007 CAND ERA LA PUTERE. ACEST PUTREGAI TREBUIE DENUNTAT LA CURTEA PENALA INTERNATIONALA PENTRU IMBOGATIRE ILICITA SI CRIME ECONOMICE COMISE IN EXERCITIUL MANDATULUI SAU, FACETI SI ASTA , DE CE NU ?! BAGATI-L LA DUBA PE CIOROI, LEGAL IN CONFORMITATE CU STANDARTELE EUROPENE SI MONDIALE.
  UITE-TE SI TU LA PROCESUL LUI DSK FRANTA SI O SA INTELEGI MAI MULTE DESPRE ADEVARATA DEMOCRATIE SI SOCIETATE OCCIDENTALA, AICI NIMENI NU TI DA UN EURO DACA NU L MERITI, ASA TREBUIE SA FIE SI IN ROMANIA SI RM, IAR HOTII ESCROCII, BANDITII SI MANIPULATORII BAGATI TOTI LA DUBA. STIU CA E MULT DE LUCRU DAR INCEPETI CU IMAGINEA ROMANIEI, SI PROCESE I POTRIVA DEMNITARILOR DIN RM, ASA INCET INCETISOR VOM MISCA LUMEA DIN LOC.

 4. CEL PUTIN IN FRANTA SINT JUDECATI LIDERII AFRICANI CARE AU ABUZAT DE FUNCTIILE LOR SI S-AU IMBOGATIT, DACA TE INTERSEAZA O SA TI DAU REFRINTE DESPRE PROCEDURA SI UZUL ACESTEI NORME LEGISLATIVE INTERNATIONALE. ZIUA CAND O SA L VAD PE CIOROI DUPA GRATII VA FI CEA MAI FERICITA ZI DIN VIATA MEA, LA FEL FACETI ACORDURI CU MOSAD-UL IN PRIVINTA URMARIRII LUK SCHOR, EL EVREU A FACUT CEEA CE IN ISRAEL NICIODATA NU IAR FI PERMIS AUTORITATILE, DECI ACESTI DIAVOLI TREBUIESC PUSI LA PUNCT. INTELEGI IONEL, NU VREAU SA TI MAI POVESTESC PE CINE CUNOSC SI EU CA NU ARE SENS , SINT OM SIMPLU DAR CUNOSC SI EU CEVA LUME PESTE TOT IN ROMANIA INCLUSIV, DAR NU MA DAU TARE SI NU MA UMFLU IN PENE, FACETI TOTUL CU CAP SI LUCRATI LA ELIMINAREA LUK VORONIN,SCHOR,FILAT,PLAHOTNIUC, STRELETS,SAMD PERSONALITATI ARE AU ADUS PREJUDICIU MORAL SI MATERIAL CETATENILOR RM.
  NU ESTE TI

 5. EU VISEZ REGATUL UNIT AL ROMANIEI, SAU PRINCIPAT IN MOLDOVA, IN ORICE CAZ MONARHIE CONSTITUTIONALA AR FI UNICA SOLUTIE, CULTURA POPORULUI ROMAN NU PERMITE SA FIE ONESTI SI SA SE GUVERNEZE CU DEMNITATE, DE MOLDOENI NICI NU VORBESC, DE FAPT DACIA ERA REGAT, SI ERA UN REGAT BOGAT CU ARMATA PUTERNICA SI NIVEL DE VIATA INALT

 6. Visezi frumos dar trebuie să te şi rogi din tot sufletul, până la lacrimi, Bunului Dumnezeu pentru a ne ajuta să vedem împlinit visul. Dacă societatea noastră evoluează în ritmul pe care şi l-a trasat în prezent vom vedea împlinit visul, cu ajutorul Domnului Dumnezeu, mai repede decât ne-am fi aşteptat.

 7. EU CRED CA ESTE NEVOIE DE ORGANIZATIE PARA MILITARA PATRIOTICA IN MOLDOVA BAZATA LA IASI , SUCEAVA SI BAIA MARE, TREBUIE SA RECRUTAM MEMBRI ACTIVI DIN ADEVARATA MOLDOVA SI BASARABIA, SA STRINGEM FONDURI SI SA LANSAM O LUPTA DE GUERILLA IN BASARABIA, CACI AGENTII FSB/KGB AU INTRECUT ORICE IMAGINATIE, AU INGROPAT ECONOMIA MOLDOVEI, AU INTRODUS NISTE LEGI TERIBILE IN SOCIETATE, AU DISPERAT PESTE 3000000 DE MOLDOVENI SI AU OMORIT TACIT PRIN INFOMETARE SI REPRESIUNI ECONOMICE O TARA INTREAGA, DECI MOARTE DUSMANILOR POPORULUI MOLDOVENESC SI NEAMULUO LUI STEFAN CEL MARE SIVARULUO SAI VLAD TEPES !!!

 8. NU SINT ANTI SEMIT DAR DUPA CE AM VAZUT CE A FACUT EVREUL SCHOR DIN BEM CRED CA VOI DEVENI CEL PUTIN PE TERITORIUL MOLDOVEI, DECI SCHOR, VORONIN, FILAT, PAHOTNIUCTOTI TREBU DE BAGAT IN LISTA NEAGRA, LA FEL DIACOV, SMIRNOV, LUCINSHI.
  SI CU ASTA BASTA NU TREBU DE VORBIT MULT CU ACESTE PERSOANE, KURZII SE LUPTA CU ARMA IN MINA PENTRU LIBERTATE SI DREPTUL DE A TRAI SI RWSPIRA LIBER AERUL DIN TARA NATALA, ESTE DREPTUL NATURAL AL NOSTRU SA FACEM ORDINE IN TARA SI SA DEVENIM LIBERI, LIBERTATEA ESTE SI POSIBILITATEA ECONOMICA DE A TRAI, GINDI SI A SE EXPRIMA CEEA CE NOI IN RM NU O AVEM DIN CAUZA ACESTOR POLITOCI TAMPITE SI CU INTERESE MAFIOTE, MOARTE TRADATORIOR SI IUZILOR !!!

 9. SCHOR ESTE UN BAPMIR SINGEROS CARE A SUPT SINGELE MOLDOVENILOR, BANII SI MUNCA LOR, ESTE O ESCROCHERIE DE PROPORTII MARI SI MANIPULATIE RUSEASCA COMPARABILA CU CEA DUPA CADEREA URSS. CAND TOTI MOLDOVENII AU POERDUT ECONOMIILE LOR IN RUBLE. BUNICII MEI AU OERSUT PESTE 100.000 RUBLE AR FI PUTUT CUMPARA 5 AUTOVEHICOLE VOLGA PE TIMPURI. MOARTE HOTILOR SI ESCROCILOR, JOS MAFIA !!!

 10. IN ISRAEL MOSAD ESTE ORGANIZATIA CARE SE OCUPA DE SECURITATEA NATIONALA, ARE IN COMPPZITIA SA O CELULA DENUMITA KIDAL CARE E COMPUSA DIN PUTINI MEMBRI DAR SCOPUL LOR ESTE ELIMINATEA FIZICA A INAMICILOR ISRAELULUI. FACETI LA FEL IN ROMANIA CREATI O CELULA SIMILARA PE LINGA SRI SI TRIMITETI ECHIPA SAMSE RAFUIASCA CU SCHOR, VORONIN, PLAHOTNIUC, FILAT, EI NE FURA PE,NOI PE VOI, ADUC IMAGINI GRAVE POPORULUO ROMAN SI REUSESC INCA SA SE IMBOGATEASCA FABULOS DIN ASTA, MOARTE LOR , MOARTE LOR , VA INDEMN PE VOI ROMANII , STATUL MAJOR SI SRI SA SE OCUPE DIRECT DE ACEASTA PROBLEMA. RECRUTATI FANATICI SI ANTRENATII SI TRIMITATII IN RM SA I URMAREASCA, ASA VOM SCAPA DE EI LA SIGUR.

 11. FURTUL ORGANIZAT DIN BEM À CELOR 1 MLRD DE DOLARI NU ESTE ALTCEVA DECAT ATAC LA SECURITATEA ECONOMICA À RM SI TREBUIE PEDEPSIT IAT ROMANIA ARE DATORIA SA SE IMPRICE DIRECT IN ACEASTA PROBLEMA, IN RM NU EXISTA INSTITUTII DE STAT, CONCURSURI PUBLICE SISTEM ELECTORAL, TOTUL ESTE O FARSA SI REGISAT DE O MONA DE OAMENI DECI LE VA FI MAI USOR DE ACTIONAT, CACI EI NICI NU SE ASCUND DAR SE SIMT PROTEJATI CA IN VATICAN, RM NU ESTE VATICAN, DEGRABA VINE SI FALIMENTUL, MAXIM 6 LUNI SAU UN AN , JOS MAFIA JOS ESCROCII JOS BANDITII !!!

 12. MESAJUL PAPEI DE LA ROMA CATRE MAFIOTII DIN TOATA LUMEA INCLUSIV MOLDOVA !!!

  CONVERTITI VA !!!
  CRESTINII NU SINT CEI CE O ARATA CI SEI CE AU INIMA SI FAPTELE CRESTINE.
  DECI LASATI VA DE DIAVOL SI ASOCIEREA MAFIOTA
  DE VIATA NECURATA

  CONVERTITI VA !!!

 13. PLAHOTNIUC,VORONIN,FILAT CONVERTITI VA !!!
  CHIRTOACA,LUPU,STRELETS CONVERTITI VA !!!
  DODON,DIACOV,GRECIANAIA CONVERTITI VA !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *