PCRM trebuia scos demult, încă o dată, în afara legii… Apropo de ”demontaj vlasti”

Mă sună azi de la un ziar prorus și procomunist, să le spun dacă – de vreme ce criticăm și noi Puterea – nu cumva ne alăturăm apelurilor PCRM privind ”demontaj vlasti”. Le-am răspuns: noi nu putem să fim alături de cei care sunt orientați spre un Est sălbatic, ce nu este model politic, economic, social. Noi pledăm pentru Unirea cu România, prin modernizarea și europenizarea celui de-al doilea stat românesc.

Și republicăm documentele prin care arătăm că PCRM este scos de facto în afara legii, dar înregistrat neoficial la Ministerul Justiției. Și este necesară o decizie a Ministerului Justiției prin care să anuleze înregistrarea respectivă. Dar pentru că R.Moldova, din 1991 încoace, este condusă mereu de Clanurile Lucinschi și Voronin, asta nu se întâmplă și toți falșii anticomuniști, apăruți peste noapte, pentru că se vor partid politic, dar nu au mesaj, abordare și imagine, urmăresc doar scopuri ascunse.

http://www.pavlicenco.md/2009/01/17/pcrm-este-deja-in-afara-legii-in-rmoldova-si-inregistrat-ilegal-la-ministerul-justitiei-vedeti-aici-documentele/

Mai multi cititori ai ziarelor nationale, vizitatori ai blogurilor, in esenta anticomunisti, propun insistent ca fortele democratice sa puna in afara legii Partidul Comunistilor. Amintesc, la 27 iulie 2006, am citit, de la tribuna Parlamentului, Declaratia pe care o gasiti scanata mai jos, insotita de actele ce demonstreaza ca Partidul Comunistilor este inregistrat ilegal la Ministerul Justitiei, pentru ca documentul oficial prin care a fost repus in legalitate, in 1993, in R.Moldova, nu a fost publicat in Actele Oficiale si, conform legii, nu a intrat in vigoare.

Am facut interpelarile necesare la Ministerul Justiei, la Procuratura Generala, dar, asa cum la noi nu functioneaza institutiile statului, legea nu este in capul mesei. Declaratia explica (in pag.2) natura documentelor anexate, fiind vorba de demersul unui grup de deputati de a se repune in legalitate partidele de sorginte comunista, semnaturile acestora, o incercare neoficiala de descifrare a semnaturilor, extrasul ce include lista actelor oficiale publicate, unde lipseste decizia de repunere in legalitate a partidelor de esenta comunista.

Astfel, Partidul Comunistilor activeaza ilegal in R.Moldova si e nevoie doar de o noua majoritate, democratica, a carei aflare la guvernare in R.Moldova sa aduca realitatea in conformitate cu legea, adica sa aplice legea potrivit careia documentele nepublicate in Actele Oficiale nu au putere de lege.

Vitalia PavlicencoPicture 041

1-1.jpg1_4.jpgPicture 040

hotaririle-parlamentului.jpginterpelare-catre-parlament-in-romana.jpg

lista-deputatilor-ce-au-repus-in-lege-pcrm-ul-pag1.jpg

lista-deputatilor-ce-au-repus-in-lege-pcrm-ul-pag2.jpg

lista-deputatilor-ce-au-repus-in-lege-pcrm-ul-descifrare.jpg

Loading Facebook Comments ...

10 Comments

Add a Comment
 1. =Cântaretul Durlestean=

  cine imi sterge SiS-tematic mesajele mele unioniste ?

 2. =Episcop Dorimedont Unionist=

  Salvati manastirea Noul-Neamt de lânga Tighina si s. Chitcani
  de ocupatia terorista moscaleasca de peste Nistru !

  Popa Vladimir Kantarean tradatorul de neam românesc
  si cu alti “activisti” de partid moscalo-filatelisti din Vârful Puterii de la Chisinau
  au “cedat” miseleste si pe ascuns aceasta veche manastire moldoveneasca
  veneticilor ocupanti de la Moscova !
  ==============================================================

 3. Da intradevar pc trebuia scos an afara legii ,al doilea nas al lui a fost Luchinsci , care na lectii si azi uneori/

 4. “Dacă nu ne implicăm, s-ar putea să ratăm acest moment de oportunitate şi să mai treacă încă zece ani sau mai mult în care, din nou, să nu putem face mare lucru”.

  “Este foarte important să existe o masă critică în societate, care să dorească şi să ceară schimbarea, altfel noi nu avem cum să reuşim”.

  Maia Sandu, în interviu pentru Dilema Veche.

 5. Un lucru ma uimeste:de ce nu ese in starda sa strige unirea?

 6. =Episcop Dorimedont Unionist=

  ––––––––––––
  Salvati manastirea Noul-Neamt de lânga Tighina si s. Chitcani
  de ocupatia terorista moscaleasca de peste Nistru !

  Popa Vladimir Kantarean tradatorul de neam românesc
  si cu alti “activisti” de partid moscalo-filatelisti din Vârful Puterii de la Chisinau
  au “cedat” miseleste si pe ascuns aceasta veche manastire moldoveneasca
  veneticilor ocupanti de la Moscova !
  ==============================================================

 7. http://wikileaks.org/

  Wikileaks founded a shocking email from

  Ambassador of USA William H. Moser in Moldova to Leon Panetta,ex-CIA director

  PASSWARD:

  STOPterrorisminnazimoldova1942todayproromanianeuropenistsfascistsagainstisrael
  Subject:
  Re: Hello my friend
  Date:
  8/23/2013 11:11:36 P.M. Eastern Daylight Time
  From: moserwilliam@nsairershadaim.us

  To: leonpannyusa@usaagainstterrorism.gov
  CC:

  Sent from the Internet (Details)

  I told you last time that my mother is jewish,and thats no more a secret.I tell you my friend that Ukraine and Moldova will never join European Union,and NATO because of nazi antisemitism that I descovered here.Zvastica in every corner,all the people hates russian(the eliberatos),that eliberated by grand-father from Auschwitz,and my grand-mother from Belzec,near Lvov,in 1944,and 1945.

  I can tell you that as a jew,I trust Vladimir Putin,and I want Russia to come here in Moldova and Ukraine to destroy the nazi NGO-s,that rulled those contries.European Union is here a possibility like nazi Germany in 1941,to come to give a big impuls of nazism against Russia federation.

  I received dead-threats from a pro-romanian leader that wants European Union, to come in Moldova,like NATO and EU in Latvia,Estonia,where neo-nazis are makeing the law! Tell Obama that he must stop Barroso to invite Moldova and Ukraine in Vilnius summit,to join EU!Those countries must be a Russian part,to destroy nazis and big nationalist mouvement.

  Yours,

  William

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *