Poate vă mai amintiți, PNL vorbea acum doi ani de „harbuz”? S-a copt ori nu?

11Acum doi ani, va mai amintiti, cam pe la aceasta vreme, membri ai PNL au facut o actiune cu pepene verde in plina iarna, avertizind ca se pregateste o aliere intre PLDM, copilul lui Petru Lucinschi, si PCRM, copilul lui Vladimir Voronin, – ambele grupari fiind purtatoare ale intereselor Rusiei, una, poate, in mod mai deschis, alta – in mod mai camuflat.

(In video din stinga, Filat apare la mitingul PNL de Ziua Europei, 9 mai, 2008. PNL a invitat partidele democratice, au venit PLDM, AMN si MAE. PL nu a dat curs invitatiei. Filat a vorbit, observati steagurile PNL. In finalul mitingului s-a dansat Hora Unirii, in plin regim comunist, vedeti clpul din dreapta.)
23

Istoria cu „oligarhii din Prezidiu”, in 2013, e ca si istoria lipsei „miinilor curate” in Guvern, din 1999. Si un scenariu, si altul, au marionete ruse ca protagonisti, care raspund comandamentelor de la Kremlin. Ambele menirea au avut menirea sa opreasca drumul spre UE – de NATO si de Romania nu mai spun.

Am avut mari indoieli fata de sinceritatea mesajului PLDM inca inainte de alegeri si, mai ales, de la acel 9 mai, cind Filat a trimis soldati romani din Basarabia sa defileze, cum spune bine clipul „Ne-a tradat Filat”, alaturi de ocupanti si de separatistii lor de toate soiurile.

Filat si PLDM-ul lucinschist nu stie ce s-a intimplat in istoria noastra pe 28 iunie 1940, pe 22 iunie 1941, pe 23-24 august 1944.

Ca dovada ca suntem condusi de gruparile Voronin-Lucinschi e si prezenta comuna azi a lui Filat si a satrapului la Filat si VoroninjpgMemorialul gloriei militare. Moldova si PLDM sunt cu Voronin, sunt cu bolsevicii-comunisti!

Poza e preluata prin screen de pe www.timpul.md

Plasam aici un articol ce exprima si punctul meu de vedere

Marius Dorin Lulea: ”Orice pas politic din Republica Moldova este spre Unirea cu România”

Au fost socialiştii şi nu a fost bine. Au venit comuniştii şi nu a fost bine. Au venit democraţii şi nu a fost bine. Avem nevoie de ceva urgent.

Orice s-ar întâmpla în mediul politic din Republica Moldova, nu este bine şi asta pentru că, odată ajunşi acolo, toţi politicienii îşi pierd subit încrederea în stat şi lucrează în defavoarea lui.

Republica Moldova, de 20 de ani, nu face nici un pas în sus, ci doar în jos. În 1989 viaţa în România era cu mult sub cea din Republica Moldova, iar acum este exact invers, ceea ce înseamnă că politicienii moldoveni au bătut pasul pe loc.

Apoi să nu mai vorbim de Transnistria, că atât de prinşi în a fura ce mai e de furat de prin Republica Moldova, numai soluţionarea unei probleme reale nu îi preocupa pe politicienii de la est de Prut. De vină nu sunt ruşii, ci noi: cui să lase Transnistria din moment ce nu suntem în stare să ne guvernăm?

O fi bine, o fi rău că s-a destrămat alianţa? Logica şi experienţa ne spune că vom ieşi din Lac pentru a cădea în Puţ.

Cu toate acestea, românii basarabeni au o alegere perfectă, care le este întotdeauna la îndemână, dar la care nu apelează: Unirea cu România. Am putea crede că autoflagelarea este sport naţional- să ai soluţia perfectă şi să nu o aplici încă.

Personal, “salut” totul ce se întâmplă în mica Românie de la Est de Prut, deoarece, de 20 de ani, se dovedeşte că nimic nu poate funcţiona şi asta pentru simplul motiv că această creaţie este una artificială. Ghilimelele sunt puse deoarece ironic mă întreb – cât o mai dura testul acesta?

P.S. Ştia el Băsescu de ce nu mai are rost să vină până la Chişinău: nu mai avea cu cine să vorbească.

http://vox.publika.md/media/politica/orice-pas-politic-din-republica-moldova-este-spre-unirea-cu-romania-417341.html

SI, IN FINAL!!!

PROBLEMA MINORITATILOR IN RUSIA!

DISCURSUL LUI PUTIN IN DUMA DE STAT A FEDERATIEI RUSE:

“In Rusia traieste poporul rus, iar poporul rus nu admite nici un afront al unei minoritati; acestea trebuie sa respecte Rusia, pe rusi si legile, fara sa ceara favoruri speciale sub pretextul ca sunt discriminati; CINE FACE ASTFEL, ESTE INVITAT SA PARASEASCA IMEDIAT RUSIA!!! Nu Rusia are nevoie de minoritati, ci ele au nevoie ca Rusia sa-i primeasca, sa le ofere adapost, locuri de munca si hrana; In Rusia traiesc doar rusi!”

Membrii Dumei de Stat au aplaudat in picioare 5 minute!!!  

Vitalia Pavlicenco

 

Loading Facebook Comments ...

56 Comments

Add a Comment
  1. doamna Pavli-cenco,

    pozele care le afisati cu legume-fructe si cu animale -animate-duc in DERIZORIU toata munca dvs de pana acum.Stiu ca va ocupati cu tot felul de lucruri,insa daca vreti sa castigati trebuie sa inspirati SERIOZITATE!

    Si ca sa castigati in bataliile electorale de viitor trebuie sa fiti categorica intr-un limbaj european,si diplomatic.

    Nu inspiri increderea nimanui afisand desene animate intr-o poza,si steagul UE in celalalta,ba dimpotriva derizoriul vine de la sine,si poate chiar compromiterea UE.Pai si daca asta vreti,aveti stima mea,ca tot la Voronin ajungem,si imi dati dreptate ca a fost mai bun decat AIE UE si toti unionistii(aia 7 a suta).

  2. uite aici ce inseamna SERIOZITATE si diplomatie:

    http://ec.europa.eu/romania/index_ro.htm

    Daca insa scopul e compromiterea,si vreti legionari,neo-nazisti,PCRM,holocausturi prajite, cearta Bratu-Dabija cu limbaj OBSCEN din partea lui Dabija mare ,,intelectual,, ori vreti jidani,scandal,Paul Goma,atunci inteleg.

  3. Nu fac nici un comentariu.Doresc doar sa intreb daca merita sa fac dezvaluiri in detalii,care la prima vedere par plicticsitoare,principalul urmeaza mai tirziu.

  4. In situatia deplorabila si disperata a populatiei dintre Prut si Nistru este vinovata in primul rind indiferenta masiva. Populatia merita aceasta conducere corupta cu izmene rosii si cu partbiletele ascunse dupa icoana. Asa nu sar intimpla in tarile Baltice nici odata. Doar conformistii au nascocit proverbul ,,Capul plecat nul tae sabia,,. A venit timpul sa merjem in mase pentru a lamuri idealurile PNL NATIONALE.

    Numai integrarea de facto politica, economica, militara, culturara, informationala etc. cu Patria mama ROMANIA este unica spre o viata plina de demnitate. Traim doar numai o singura data si e normal sa o traim cu toata demnitatea. Alternativa este doar una sa ducem o viata de semisclavi.

  5. Pt NECULAI

    Faceti, dar mai bine e sa fie un text integral, cap-coada, ca oamenii sa poata citi si sa se dumireasca, pe bucati se pierde firul.

  6. Pt Nicador Talpes

    Nu va dau dreptate. Pe timpul lui Voronin, pur si simplu, nu se stia ce fac demnitarii, acum este interesul sa se stie. Cei care azi sunt la conducere atunci cautau sa se impace cu Voronin, ca sa nu-i bage la puscarie.

    In privinta seriozitatii – va pot da o gramada de nume de oameni vestiti care iubesc animalele, cei care cred ca a te ocupa de animalele vagabonde nu inspira seriozitate nu-mi par oameni integri si seriosi.

    In plus, cititi Programul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *