Intrebarile PNL pentru concurentii electorali

La solicitarea unei Televiziuni locale, PNL a formulat si expediat urmatoarele intrebari pentru subiectii electorali

Pentru PCRM

Cind veti recunoaste public faptul ca Partidul Comunistilor este, de facto, in afara legii, pentru ca hotarirea Prezidiului Parlamentului R.Moldova din 1993, de repunere in lege a partidelor de sorginte comunista, nu a fost publicata si, deci, nu a intrat in vigoare, raminind in vigoare Hotarirea din 1991, de scoatere a fazenda.jpgcomunistilor in afara legii?

Pentru PPCD

Liderul Iurie Rosca a tot afirmat in acesti ani ca a salvat in 2005 R.Moldova de influenta rusa. Cum apreciati acum reapropierea lui Voronin de Kremlin si spuneti-ne daca nu vedeti pericolul ca Moldova sa fie federalizata, sa nu plece trupele rusesti si sa ramina in sfera de influenta rusa, daca ne gindim si la suma de bani acordata de Moscova cercurilor comuniste de la Putere?

lup-in-piele-de-oaie.jpgPentru PL, PLDM si AMN – la fiecare aceeasi intrebare

De ce nu ati reusit sa faceti o intelegere ferma intre voi, cele trei partide, ca sa mergeti in alegeri cu un mesaj comun, insemnind pe cine vedeti la functia de speaker, de prim-ministru si de Presedinte al R.Moldova, ca sa cistigati mai mult teren in fata PD-ului, ce vine cu un mesaj clar, dar al lui Marian Lupu – pina odinioara membru al PCRM?

Pentru PSD

Atri renuntat sau mai insistati pe ideea concesionarii pe 30 de ani a Transnistriei catre Rusia? Acceptati ca a fost una gresita?Pentru MAE

PNL a mers in alegeri pentru ca Legea privind partidele obliga formatiunile politice sa participe la, cel putin, o campanie electorala pt Parlament, ca sa nu fie dizolvate. De ce MAE, care nu are aceasta problema, participa la alegeri si in ce vedeti cauza neunirii fortelor de orientare europeana?

Pentru PD

Am ascultat interviurile unor candidati, fosti diplomati, de pe lista PD privind neiesirea din CSI, neNATO, retineri in privinta identitatii romanesti a majoritatii populatiei R.Moldova. Nu v-ati convins, in 18 ani, ca mesajele si viziunile injumatatite au adus Moldova din rau in tot mai rau? Cu ce va deosebiti, in acest caz de comunisti, domnule Marian Lupu?

Pentru candidati independenti

Si partidele care nu sint azi parlamentare, stau prost cu sansa trecerii in Parlament, dar le obliga legea sa riste. Dumneata – chiar crezi ca vei fi prima/primul care va trece pragul sau faci jocul cuiva?

NOTA: La momentul expedierii intrebarilor, nu erau alti concurenti electorali inregistrati.

SP al PNL

Loading Facebook Comments ...

84 Comments

Add a Comment
 1. pentru Nina Gonţa.

  D-stră tot timpul vă adresaţi să fie susţinute partidele PL, PLDM sau AMN , CARE AU ŞANSE SĂ TREACĂ ÎN PARLAMENT.

  Şi ce vor face ei în parlament. Vor sta statişti?

  Vedeţi că nici d-stră nu credeţi că ei pot veni la givernare de unii singuri. Şi atunci de ce s-au pornit la luptă în mod separat?
  Dacă credeaţi că ei pot veni la guvernare, atunci aşa şi spuneţi: SĂ SUSŢINEŢI PARTIDELE CARE AU ŞANSE SĂ VINĂ LA GUVERNARE….

  Da au ele şanse să vină la guvernare fără Lupu.

  Acum d-stră n u vreţi să-i puneţi pe un cîntar cu PD, dar dacă ei vor face coaliţie parlamentară în viitorul parlament cu PD-ul, ce o să spuneţi atunci?

  Da vă asigur , că altă variamtă nu-i. Şi ei tot înţeleg acest lucru, că numai prin susţinerea lui Lupu la funcţia de preşedinte al ţării ar putea evita iarăţi alegeri anticipate şi debarcarea comuniştilor de la guvernare.
  Iată de ce ei nu au acceptat careva dialog cu partidele extraparlamentare, că tot una totul depinde cît va lua Lupu..
  Asta ar trebui să vă pună în gardă d-lor patrioţi, da nu acţiunule PNL-ui.

 2. Goga 🙂
  Alooo a fost un apel generic, echivalent cu: iesiti din anonimat!!!
  Si sa va fie clar un lucru: atitudinea mea fata de VP nu ma caracterizeaza deloc. Si sa stiti ca au fost persoane, care au scapat si lacrimi cand plecam de la locul de munca… si care ma contacteaza permanent.
  Dar, dumneata, ca si VP, uitati un lucru extrem de important: alegatorul este unica persoana care ar putea sa va dea unda verde in politica. unda verde, in sensul ca ati putea accede in parlament si sa realizati volumele de programe de guvernare. daca eu, sau alt vizitator nu avem dreptate, demonstrati-ne contrariul. dar intr-un mod civilizat. suntem toti oameni, si vom intelege perfect.
  Atitudinea mea fata de VP se datoreaza egoismului excesiv al doamnei, careia ii este drept in cot de ceea ce zicem noi. respectiv, culege ceea ce seamana (0,5%).
  Oleg C, nina gonta, Ioana, nu avem nimic de pierdut in rezultatul acestor atacuri murdare de pe blogul VP.
  dar stiti cine e in pierdere? nu va zic, ghiciti.
  numai bine.

 3. Ptu nina gonta

  „si inca, trebuie sa ai mare tupeu : PNL ,/adica pavlicenco /sa puna intrebari si partidelor de dreapta, sa le puna pe acelas cantar cu PCRM….PD .. si celelalte , ale acolitilor lui vova..”

  1. PNL nu este Pavlicenco.
  2. Si de ce partidelor de dreapta, ma rog, nu pot fi puse intrebari ?
  Credeti ca au ce ascunde ?
  Si de ce noi, electorii,sa nu intrebam, de ce sa nu punem pe chintar?
  Ori am fost foarte fericiti pina acum ?
  Sau poate a venit o clasa noua politica, care inca nu nea dezamagit niciodata si nu trebuie sa-i deranjam ?????
  Eu am mai multe intrebari pentru cei, care ii voi vota si nu invers.
  PCRM-ul nu este in vizorul viitorului meu, altfel dechit ca trebuie stirpit pentru totdeauna…..
  Cu unul din partidele parlamentare voi face o tranzactie foarte importanta- eu lor votul meu, ei mie-ce?
  Chiar asa…nimic…nimic mai bun ca comunistii/cacofonie scrisa constient/ ?
  Nu sunt de acord cu atare abordare…
  Acum unica conditie, la care pretind, este sa vina la putere si sa nu se ocupe cu ce nu trebuie si sa nu-mi dezamageasca asteptarile ca dracu ii ea, ii dam si pe ei afara…..

 4. stimati PNL-isti,
  ieri la o statie de troleibuze am auzit discutia unor batrinele, care ziceau ca PNL se va retrage pina la urma din cursa. e adevarat?

 5. oleg C spune : 13.07.09. 00.12

  3. Apropo, in fiecare zi sau PL, sau PLDM, sau AMN mai organizeaza cate o conferinta de presa. Nu am vazut ca PNL sa faca asta.

  altă postare:

  In acelasi timp, stimate (stimata) Goga, doresc sa remarc, ca si VP critica in permanenta toate partidele si nu vede ceva pozitiv…(cu exceptia nevotarii unui presedinte comunist). In rest? uite ce atacuri din partea VP la aceste partide.

  D.Oleg.C.

  Cînd critică VP dacă tot d.stră afirmaţi că nu a organizat încă nici o conferinţă de presă.

  Vă contraziceţi d- Oleg.C.

 6. Pentru Oleg.C.

  PNL nu a trădat nici odată ideile naţionale, nu trădează şi nici nu va trăda.
  Deajuns aşa răspuns?

 7. mihai m,
  uite, nu te supara, dar imi plac oamenii inteligenti. am observat ca nu faci parte din categoria gen VP, de asta, iti raspund foarte frumos.

  Critica in articolele sale de pe blog, in comentariile rautacioase catre vizitatori. Exemplu de azi: „Lasa-ma cu PNL-ul nostru, aveti grija de partidele voastre care nu au mesaj, curaj, ci doar “epataj”. Inca vin dezamagirile, stai linistit.”

  mesaje de acest tip sunt foarte multe, sper ca te-am convins.

 8. Ptu Oleg C.
  Dvs aveti perfecta dreptate, numai ca lucrurile stau absolut invers…..
  -„Dar, dumneata, ca si VP, uitati un lucru extrem de important: alegatorul este unica persoana care ar putea sa va dea unda verde in politica. unda verde, in sensul ca ati putea accede in parlament si sa realizati volumele de programe de guvernare. daca eu, sau alt vizitator nu avem dreptate, demonstrati-ne contrariul. dar intr-un mod civilizat. suntem toti oameni, si vom intelege perfect.”
  1. Eu, ca si dumneata, sunt elector si nu ma intereseaza accederea in parlament.
  2. Nu sunt responsabil de VP, nu sunt „sfetnicul” si nici avocatul ei si nu inteleg de ce trebuie neaparat sa accentuiezi, „dumneata, ca si VP”….
  Poate pentru ca incerc si eu sa-mi spun punctul de vedere , opinia mea, dar dvs nu acceptati ca pentru mine, stilul VP este acceptabil si ca eu inteleg ce scrie dumneaei si mai putin ma intereseaza cum scrie ? Nu va puteti imagina ca nu toti ghindesc ca dvs?
  Doar nu credeti ca sunteti culmea perfectiunii….
  3. Pentru mine este caracteristic sa scap lacrimi numai de bucurie……

  -„Oleg C, nina gonta, Ioana, nu avem nimic de pierdut in rezultatul acestor atacuri murdare de pe blogul VP.
  dar stiti cine e in pierdere? nu va zic, ghiciti.”

  Hai sa incerc sa intuies, sa ghicesc nu pot, nu am cum, nu sunt ghicitor….
  Intuiesc ca in pierdere sunt toti cei numiti de dvs….
  De ce ?
  Pentru ca eu, un simplu cetatean, care incerc si invat sa comunic in reteaua internet, incerc sa invat sa scriu la calculator si imi antrenez viteza, mai citind, imi fac unele concluzii….incerc sa inteleg….
  La nivelul meu de incepator, am constatat, ca pozitia Pavlicenco este una pe care o accept.
  Din postarile celora, pe care le-ati numit numele, nu am sesizat sa fie oameni cu sapte ani de acasa…si sa respecte ce spuneti insusi dvs..”dar intr-un mod civilizat. suntem toti oameni, si vom intelege perfect”.
  Daca ar fi dupa mine, eu nu asi permite sa faca cine ce vrea in „casa mea” si inca sa-l si menajez.
  Eu nu asi posta atacurile la persoana , asi lasa numai opiniile asupra temelor de discutie si nu ar fi nevoie sa atac si eu, aparindu-ma.
  Pe toate blogurile intra cine doreste….Unii cu intentii bune, cred ca pentru ei este spatiul public de discutii, altii numai pentru a critica si ponegri oponentul .
  Pentru primii orice poate fi inteles, dar momeala intrigantilor nu trebuie inhatata ci aruncata la cosul de gunoi cu titlu „spam” .
  Asa ar fi mai bine…..
  Respecta si vei fi respectat…

 9. Pentru oleg.C

  Nu prea şi ute de ce..

  „Intrebarile PNL pentru concurentii electorali
  Publicat la 12 Iulie 2009; 285 afişări; tag-uri: vai de capul nostru

  La solicitarea unei Televiziuni locale, PNL a formulat si expediat urmatoarele intrebari pentru subiectii electorali”

  Asta-i postarea d Pavlicenco de eri,

  ” Asta vom spune in cadrul dezbaterilor electorale”

  Asta-i postarea precedentă.

  D.Oleg. C Unde vedeţi atacuri?

  Şi ce fac vizitatorii blogului?
  Nu toţi, da numai d-stră, Nina gonţa, Gregori, onest. Nu vă interesează tema pentru a mai discuta , da aveţi un singur scop de a o ataca pe V.Pavlicenco şi PNL. Şi atunci evident că veţi primi răspuns tot în acelaşi stil.
  Fiţi puţin mai serioşi şi treceţi la un mod civilizat de discuţie şi o să se va răspundă în acelaşi mod, deşi eu mă mir de răbdarea D.Pavlicenco.

  Mai citiţi mai amănunţit postările anterioare a liderilor PNL şi o să găsiţi răspunsul mai concret la întrebarea d-sră de mai sus, dacă vă pricepeţi ceva în politică.

 10. pt Goga,
  alegerea va apartine si e dreptul Dstra (atit de mult intuiesc ca sunteti dna A.Can…)
  Eu nu pierd nimic, daca VP are cele mai rele impresii despre mine. dnei a pierdut, de fapt, nici nu a cistigat votul meu. idee valabila si pentru alti vizitatori. La fel nu are ce pierde Ioana, sau nina gonta, daca VP are o impresie rea despre ei. Ci invers.

  pt mihai m:
  tinere, te rog nu manipula cu cuvintele mele, caci e si normal sa nu fie in TOATE comentariile atacuri, ci ocazional. Hai, ca nu mai vreau sa comentez la acest subiect nimic, caci pelicula PNL-ista de pe ochii vostri este destul de groasa…

  Best regards.

 11. pentru Oleg C,

  Doresc sa intaresc ghindul expus in postarea precedenta pentru dvs:
  „mihai m,
  uite, nu te supara, dar imi plac oamenii inteligenti. am observat ca nu faci parte din categoria gen VP, de asta, iti raspund foarte frumos.”
  Unde este educatia dvs, ce va face sa comparati toata lumea din jur cu VP, pe mine, pe mihai m, pe toti ii impartiti pe categorii „gen” si o numiti pe VP…
  Cred ca aveti un complex de inferioritate foarte dezvoltat….Cui nu-i place un „gen VP” – nu discuta cu atare persoane….Isi cauta si accepta in echipa sa numai alt „gen” !
  Nu face ce nu-i place….
  Dar dvs nu puteti astfel, va roade, va doare ceva, convins oricum fiind, ca nu veti putea face echipa niciodata cu „gen VP”.
  Nu va cunosc, dar mi s-a creat in fata portretul psihologic imaginar al dvs si sunt convins ca aveti nevoie de ajutor sa depasiti uele deficiente psihologice de comunicare….daca sunteti, poate, tinar si metastazele, care va pot distruge viitorul, nu s-au incarnat in toate „organele” dvs de ghindire…..

 12. Pentru Oleg C

  Deci, la intuitia dvs, a mai aparut un „gen VP – A.Can”.
  Avem deja la activ doua persoane in „genul VP”, care nu sunt intelegenti ca altii, pentru ca dvs nu agreati aceste persoane….
  Dar incercati sa dialogati la subiect altfel, daca va sta in putere si poate cei „gen VP” va si raspund altfel….

 13. Goga,
  toti cei care nu agreeaza PNL, sufera de complexe de inferioritate.
  mdaa, ce sa comentezi aici…. nu prea este ce….

  succese si un 0,5% placut la alegeri.

 14. Pentru Oleg C
  In viata nu tot se masoara cu „chistig” si „pierdere”…..
  Exista si alte unitati de masura…..
  Daca pelicula este groasa, crapa mai greu…..
  Uneori protejeaza mai bine…..stii tu ce…..

 15. Ptu Oleg C
  Nu sunt absolut de acord cu dvs.
  Cei care nu agreaza PNL sau alte partide politice, au alte simpatii publice, dar aceasta nicidecum nu inseamna ca sufera de ceva, dimpotriva, oamenii care fac alegerea lor liber si nestingherit, merita tot respectul.

  Esti nebun de legat, Oleg C. !
  Ce rau ti-a facut poporul istovit in saracie ?
  De ce ne blestemi pe toti ?
  Eu sper ca partidul pentru care voi vota eu, 1 din cele 3, impreuna cu aliatii lor din opozitia parlamentara sa preia puterea / macar 65 voturi/
  si tu imi doresti succese cu 0,5 % ?
  Daca blestemul tau cade peste mine, cade si peste toti cei, care vor sa rastoarne comunistii de la putere.
  Tu ce dracu, nu esti de aceasi parere ca si mine ?
  Nu sustii, nu vei vota unul dintre PL, PLDM sau AMN ?

 16. Ptu Oleg C.
  Spunemi si mie de unde ei si cum alipesti „omuletii” veseli ? Ti-asi fi pus si eu un „zimbet” binevoitor si simbolic, dar, uite ca nu-mi reuseste…

 17. ptu Oleg C
  Am scapat o postare de a ta ….

  „Pentru agresivitatea cu care polemizeaza VP cu vizitatorii?”

  Citeste postarea mea la un alt subiect:

  # GOGA spune:
  11 Iulie 2009, la 13:01

  Ptu IRINA
  Dar de ce nu ghindesc altii ca si pentru familia Pavlicenco cea mai mare insulta este sa o invinuiesti pe aceasta doamna ca este”scula” comunistilor “?
  Daca nu ati auzit pe nimeni sa voteze PNL si MAE, care este problema? De ce va derangeaza atit de mult aceasta problema ?
  Nu este mai corect sa nu insistati la ingradirea libertatii oamenilor sa decida, sa aleaga si sa va implicati activ sa convingeti oamenii sa nu voteze comunistii si acolitii lor, precum si alte partide, care nu le agreati, inclusiv PNL si MAE ?
  Ce societate dorim sa avem? Libera si democratica sau zombata, chind unii sunt batuti in cap ca niste cuie, pentru ca altii se cred zeci de ani buricul pamintului, dar nici o data nu au demonstrat ca pot organiza masele sa spuna tare si sus “NU Saraciei, NU comunismului, NU hotilor, NU impotentilor, NU , NU, NU…..!”
  Aici avem toti foarte mult de facut si sa nu lunecam pe pista falasa, ingradind dreptul oamenilor la asociere si decizii, care pot avea mai mare importanta, dar nu pot fi promovate din lipsa “patronilor” bogati, care imbaghita unele buzunare ale unelor partide cu bani grei si mai apoi le cer sa plateasca politele scumpe de pe spatele nostru, ale oamenilor insaraciti cu buna stiinta….
  Nu este destul sa scrii Cherdaciunii pe bloguri, daca ai posibilitate sa comunici in reteaua internet, chiti citesc? Cine sunt ei ?
  Acolo, in sate, puteti face mai mult si anume ce vreti sa faceti si ce rezultat vom obtine toti, depinde de noi…..toti.
  Nu a instaurat comunismul in Moldova Vitalia Pavlicenco si nu ea se face responsabila! Noi togi! Prin activitate sau inactivitate!
  Dorim sa schimbam sistemul, sa muncim mai mult si din rasputeri!
  Eu personal si amicii mei ne dorim mai multe persoane ca Pavlicenco in parlament si suntem siguri ca e mai eficienta ca multi cei, care sunt in parlament si sunt ineficienti…
  Aveti cumva dreptul sa ma lipsiti de drepturile mele sa decid ce e mai bine pentru mine?
  NU! Sa muncim si sa obtinem in mod democratic ce dorim, dar prin munca , nu vorbaraie si injurii in adresa persoanelor, care sunt egale in drepturi.
  Nu va plac comunistii, mie nu-mi plac si mai mult!
  Va pot eu convinge de acest adevar ? Nu! Nici dvs nu ma puteti convinge ca doriti rasturnarea lor mai tare ca noi, si ca Pavlicenco….
  Va chistiga cine va munci mai mult pentru idealurile lui.
  Noi “scremindu-ne” ineficient pe bloguri, lasam comunistilor timp berechet sa ne bata mar in alegeri…Asta va doriti ?
  Daca la fel doriti rasturnarea comunismului, ca si toti cei, care doresc acest lucru, sa lucram mai mult fiecare, unde este cu putinta si sa chistigam alegerile.
  Nu pierdeti timpul de aur…..
  Timpul de aur este VOTURI de AUR !!!!!

 18. Oleg,
  „demonstrati-ne contrariul”-ce contrariu de fapt tre sa demonstreze PNL-istii?ca atitea cerinti le mai inaintati, ca singur v-ati cam incilcit in ele?
  1-Pavlicenco nu va place(ati ajuns pina la cele mai josnice cuvinte,comparatii etc.)
  2-PNL sa nu critice opozitia
  3-Ca PNL nu va lua decit „un 0,5% placut la alegeri.”

  4-stimati PNL-isti,
  ieri la o statie de troleibuze am auzit discutia unor batrinele, care ziceau ca PNL se va retrage pina la urma din cursa. e adevarat?
  Ultima fraza spusa de tine se pare, ca ti-e pe plac.

  Oleg,te du in strada si stai de vorba numai cu batrinele,acolo nu te va brusca nimeni,eu insa cred ca, atita timp cit tu nu stii sa te adresezi macar cu o nuanta de respect catre o femee(ca asa sunt barbatii nostri moldoveni-ciopliti din topor),atita timp vei avea ceea ce ai.Cauta vina in tine nu in PNL.
  Insa in toate postarile tale in care tare stradui sa convingi ca PNL e asa,ca PNL e altfel, numai nu asa cum iti place tie,sunt convinsa ca ai o misiune speciala-sa bati capul oamenilor de la PNL,sa-i timpesti cum iti place tie.Apoi vreau sa-ti spun, ca cine ar fi PNL pentru tine,oamenii de aici nu se lasa calcati in picioare cu una cu doua.Iti va trebui sa aduci tancuri.Spre asta tinzi,pe cind PNL spre aceea ca Armata Rusa sa si le scoata de pe teritoriul Moldovei.

  A trecut timpul sclavagiei.Nu cumva ai dori ca toti sa-ti devina sclavii presiunilor tale?
  De ce tu ai dreptul la idee iar PNL nu,un partidut neinsemnat pentru tine?Totusi iti este in grija ca la un moment dat PNL poate sa ia mai mult decit altii?Asa-i?Altfel nu te mai strofoleai atita aici pe blog!!!
  Remarc un lucru:unii au atacat cit au atacat si gata s-au dus,dar tu tot te mai tii ca curnutul de lina.De ce oare?Ce misiune speciala ai de indeplinit?

 19. Pt Ioana

  Ba esti politician, mai bine zis ai fost, dar nu cred ca ramii…

 20. Pt mihai m

  Nu si-a schimbat nici acum Urecheanu pozitia fata de iesirea din CSI. Dimpotriva, a scos din Program aderarea la NATO. Da, aceste sint probleme foarte importante, exact pentru aceasta Dungaciu le-a scos in evidenta. Si cum ramine ? Pe Dungaciu nu-l criticam, ca e Dungaciu, dar pe Pavlicenco, doar pentru ca l-a reprodus pe Dungaciu pe blog – o criticam, dupa ce ca a si facut in Parlamentul trecut toate initiativele din Platforma electorala a BMD-2005?

 21. BRAVO FRATILOR,AVETI TARIE DE CARACTER,TIMP DE SCRIS,BAGAJ DE INFORMATII,SI CITIND COMENTARIILE VOASTRE NU MAI VREAU NIMIC SA ADAUG, CACI PINA LA URMA SA SCRIS SI DESPRE CEA CE VROIAM SI EU SA SPUN (MULTE SI DE TOATE). DAR NU POT SA NU ZIC BRAVO, PAVLICENCO,MIHAI,NINA,GOGA,OLEG,RUNAWAY,SHIVA,VALENTA SI ALTII, CA SA COMENTEZ ASUPRA TUTUROR INTREBARILOR NU-MI AJUNG RASPUNSURI,MAI PRECIS NU AM TIMP PENTRU POLEMICA, ORICUM IN VIZIUNEA MEA SE CONTURIAZA URMATOAREA SCENA: INTR-O TARA DE PE PLANETA PAMINT, OAMENII LUPTA CU MASINILE-KIBORG,(ACESTE MASINI NU PREA DEMULT AU COTROPIT APROAPE UN SFERT DE GLOB), OAMENII INSA I-AU DISTRUS CU DESAVIRSIRE. TOTUSI PE ALOCURI PLANETA A RAMAS INFECTATA FIIND-CA UNELE MASINI-KIBORG SI-AU INPLANTAT CREERI OMENESTI CONVINGINDU-I PE OAMENI CA EI DEASEMENIA SUNT „HUMANOIZI”. IN ACEASTA TARISOARA CU NUMELE MOLDOVA,APARATORII ACESTUI NEAM AU PRINS IN FLAGRANT UN KIBORG (EXACT ATUNCI CIND MONSTRUL SE PREGATI SA BEA TOT SINGELE ACESTUI POPOR), LEGANDU-L DE MAINI SI PICIOARELE VOR SA-L ARUNCE LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI,FIIND-CA VREMEA A VENIT DE MULT, INSA NU VENI-SE INCA CEASUL… CEASUL FRATILOR VINE PE DATA DE 29 IULIE 2009 IN ACEASTA ZI POPULATIA VA DESCHIDE PORTILE SPATIULUI SI A TIMPULUI (TRECUT) SI-L VOR ARUNCA ACOLO PE KIBORGUL-KOMUNIST CA VIITORUL SA RAMINA LIBER PENTRU COPII ACESTUI POPOR MINUNAT. L – I – B – E – R – T -A – T – E !!!

 22. Pt Oleg C.

  Spunind vizitatorul pe nume Oleg C., precum ca „P.S. Apropo, de cei care o inteleg. nu doar cei 99% nu inteleg PNL, dar si mustele…. nu ai vazut cum incerca sa-i astupe gura dnei Pavlicenco?”, raspunsul meu a fost – „nu exista nici o diferenta intre mustele murdare de la Televiziunea nepublica murdara a lui Voronin si vizoitatorii murdari-muste de pe blog, ii am in vedere pe cei care biziie si biziie, care se baga in suflet cu cizmele murdare si care – cel mai important – vor sa-ti inchida gura, la fel ca si mustele pe care vizitatorul mentionat le-a invocat…

 23. Pt Rusoaica

  Nu, nu stiu despre patrimoniul PCRM. Spre rusinea mea, poate, dar nici nu stiu de unde s-ar putea afla.

 24. Pt Oleg C.

  Un partid care se afla in afara Parlamentului va face ceea ce a spus Ghimpu cind nu-l avea pe Chirtoaca si a stat in afara Parlamentului. A lucrat cit a putut si a asteptat momentul sa se promoveze. In plus, sint alegeri municipale, locale, unde vor p[artiicpa echipele teritoriale. Nici un fel de „vdrug proidu?” nu s epune in cazul PNL astazi. Majoritatea dintre primele persoane la noi au cetatenia romana si, oricum, nu ar fi renuntat la ea.

  Ba eu, ca presedinte al PNL, sint calm si chibzuit cu „cei care merita” – nu asa ai spus odinioara?

  Nu facem special conferinte de presa, sa nu va incurcam voua, cei cu „sansa”. Dar dupa ce veti rata sansa p[rincipala, de a obtine 62 la suta in Parlament si de a veni la guvernare, vom face conferinte de presa. Este o tactica a noastra ca sa nu spuneti ca va impiedicam in scopurile nobile si geniale, care, din pacate, nu inseamna iesirea din CSI, aderarea la NATO si promovarewa romanismului. Dar mai asteptam, pina ne vom prabusi cu totul.

  Citeste lista PNL pentru Parlament, ca sa vezi ca PNL nu inseamna Pavlicenco.

  Lasa-ne asa cum sintem, partid-nepartid. Vezi de partidul dumitale.

 25. Pt nina gonta

  Mai rasufli? Fata hai, daca esti bum-bum in atitea lucruri, stai si citeste Biblia, ca mai mare folos vei aduce pe lume. Intrebarile au fost puse tuturor, insa ei nu le fac publice. Noi – le facem publice, pentru ca blogul e pentru discutii, nu pentru varsare de venin din rautati si risuri cu mentalitate comunista – „democrati” in piele de lup.

 26. trebuie recunosc ca imi place ceea ce spune dna Valenta, si aceste calitati RABDARE si DARZENIE (TENACITATE) sunt esentiale pentru un om de calitate. Si pentru un om politic deasemenea.

  Sincer poate o sa fiu injurat de multi, dar PNL este prea mult pentru Rep Moldova. Mai exact Rep Moldova nu este pregatita sa aiba un politician precum Vitalia Pavlicenco si PNL. Pare lauda dar este o constatare corecta. Au cel mai bun program politic, cel mai clar, cel mai fix.

  Dar din aceiasi cauza deci sunt mult prea departe de alegatori de aceea nu obtin voturile care si le doresc.

  Aduce ceva bun PNL ca partid neparlamentar, Republicii Moldova ?
  DA! Indirect aduce enorm de mult bine pentru ca macar arata (cu sageata sic) unde trebuie sa ajunga Rep Moldova. Care este viitorul.

  Existenta unui PNL si a unui politician ca Vitalia Pavlicenco (sunt si altii nu ma refer strict la dumneai ci la ceilalti colegi care ii impartasesc aceiasi idei politice clar pro NATO, pro UE, pro Romania, pro Adevar (istoric)) sunt extrem de benefice chiar daca nu puncteaza la capitolul voturi si deci prezenta in Parlament.

  Mi-as fi dorit ca PNL sa treaca pragul electoral, dar pentru acest lucru se poate face doar prin lucrul membrilor PNL din teritoriu de a convinge CEI CARE VOR SA VOTEZE PCRM de a nu mai vota PCRM ci PNL.

  A incerca ca PNL sa preia din electoratul PLDM – AMN – PL este total iluzoriu !! Este logic si simplu pentru ca practic aceste partide de opozitie IN FOND URMARESC ACELASI LUCRU: democratizarea tarii si aderarea la U.E. numai ca diferentele intre PNL si PDLM-AMN-PL sunt dar mai mici si apoi orice discutie in acest domeniu devine POLEMICA si aceasta este total NEPRODUCTIVA (iluzorie).

  Deci impactul schimbarii se face la nivelul de convingere a unei persoane (convingere in sensul de ai arata niste date clare si niste diferente clare care sa duca la schimbarea dorintei de vot a respectivul alegator) care este elector PCRM in a vota PNL.

  Si cand PNL va fi in stare sa convinga un cetatean, un alegator PCRM ca sa voteze PNL in procent de 5% atunci PNL va intra in parlament fara probleme.

  Cred ca trebuie sa va canalizati eforturile NU INTINS PE TOT ARCUL POLITIC ci doar sa va luptati intr-un mod EFICIENT, si deci poate unidirectional, deci transformandu-va si mesajul de lupta intr-unul simplu si eficient: de exemplu „vreti sa va votati SCHIMBAREA nu votati PCRM ci PNL”

  A te lupta cu toate partidele politice este o gafa monumentala, desi este ceva naiv si frumos poate, nu este absolut deloc productiv, nici un partid nu obtine asa voturi, ci doar prin nisa, prin lupta pe un anumit sector politic, ganditi-va ca nici macar partide parlamentare nu isi permit sa se lupte cu TOATE celelalte partide politice, deci asemenea intrebari catre toate partidele este o greseala.

  Unu – ca va auto izolati pe scena politica, nu poti avea toti dusmani in politica si credeti ca veti castiga!!! pentru ca politica inseamna in primul rand COLECTIVITATE iar cand o persoana/partid se izoleaza deja un simt intern pune alegatorii imediat pe fuga fata de acel personaj politic/partid.

  Doi – a fi impotriva tuturor inseamna ca programul politic al dvs este foarte radical, si fiind deci foarte radical, veti fi votati de electoratul mai radical (nu in sens negativ sau pozitiv ci procentual vorbesc) si deci de un procent mic de alegatori.

  Ma rog este o opinie personala, si nu sunt specialist, e posibil sa gresesc, dar oricum vream de mai de mult sa spun aceste lucruri mai clar. (si anume ce ii lipseste PNL sa devina partid parlamentar)
  De multe ori nu reusesc. Dar incerc sa fiu tenace (sic).

 27. Oameni buni! Nu vedeti ca Pavlicenco are probleme cu psihicul.

 28. to Ceslav
  Multumim pentru aprecierea comentariilor noastre,
  dar cel mai mare merit il are DNA PAVLICENCO si toti activistii PNL
  Eu nu stiu daca ar putea cineva atita sa lucreze, sa reziste si,
  in plus, sa raspunda fiecaruie cu mult tact si considerare…

  PNL este un partid formidabil, desi l-am „descoperit” abia recent.

  Doamne, ajuta-ne la ALEGERI, principalul sa scapam de comunisti!

 29. to Ed,
  Multumesc.

 30. AICI PUTETI GASI RASPUNSURI LA ACESTE INTREBARI
  http://video.yahoo.com/watch/5479800/14419162

 31. Versus,
  probleme cu psihicul ai tu baiete,daca nu le aveai, nici nu-ti dadeai seama ca sunt asa probleme.II masori pe toti dupa propriul arsin.

 32. opozitia parlamentara trebuie sustinuta R. Moldova are nevoie de o conducere noua, guvernarea daca va ramine va distruge totul asa nimik nu e in tara.Fiti uniti si veti invinge.

 33. pe 13 06 09 sunteti bravo !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *