In ajunul sarbatorilor, PNL si MAE au avut o sedinta comuna a BPC, cu dl Ion Ungureanu (FDRM) ca invitat

1_1.jpgimg_0753.jpgAstazi, 21 decembrie, a avut loc sedinta largita comuna a Birourilor Permanente Centrale ale Partidului National Liberal si Miscarii Actiunea Europeana. Chestiunile examinate au fost informarea liderilor organizatiilor teritoriale asupra evolutiilor politice si pregatirea pentru intrarea in campania electorala, in vederea scrutinului parlamentar din 2009, asupra negocierilor pe care le poarta MAE si PNL cu alte partide democratice si cu reprezentanti ai societatii civile,  precum si trecerea in revista a activitatilor partidelor la sfirsit de an, cunoasterea reciproca a presedintilor filialelor teritoriale. Partidul National Liberal a implinit doia ani de la reconstituirea sa politica, fapt ce a prilejuit o 2_1.jpg3_1.jpgprezentare succinta a situatiei formatiunii la momentul actual. Cu aceasta ocazie, membrii echipei nationale a PNL s-au fotografiat cu simbolurile partidului si pentru materialele documentare si site-ul formatiunii (www.pnl.md). Dna Vitalia Pavlicenco le-a multumit tuturor celor prezenti pentru implicarea activa in alegerile parlamentare pentru Romania, in care PNL si MAE l-au sprijinit pe candidatul PNL-Romania si al Forului Democrat al Romanilor din R.Moldova , Nicolae Dabija, pentru Camera Deputatilor.

PNL si MAE l-au avut ca oaspete la sedinta largita comuna a BPC pe dl Ion Ungureanu, presedintele Sfatului Inteleptilor al Forului Democrat al Romanilor din R.Moldova, care a adus mesajul Forului in actualul context politic si electoral, cind majoritatea alegatorilor din R.Moldova opteaza pentru unirea eforturilor formatiunilor proeuropene in viitoarea batalie img_0736.jpgpentru Parlamentul Republicii img_0739.jpgMoldova, prin care sa nu le mai permitem actualilor guvernanti sa fie majoritari, san u le mai permitem sa aiba dreptul sa decida asupra destinului celui de-al doilea stat romanesc.

Toti cei prezenti la sedinta BPC ale PNL si MAE au fost felicitati cu ocazia sarbatorilor de iarna, conducerea partidelor le-a urat „La Multi Ani!” in jurul unei bogate mese de Craciun, la care s-au regasit toti cei cu speranta crestina in suflet ca – si in R.Moldova – fortele nationale si proeuropene pot invinge, in numele interesului national romanesc.

Loading Facebook Comments ...

67 Comments

Add a Comment
 1. De unde ati dezgropat dinozaurii acestea?
  Este vre-un individ sub 50 miln ani?
  Curge nisipul din toti. Pot sa se risipeasca pina in primavara. Ma tem ca nu ajungeti cu partidul pina la alegeri.

 2. Pentru Patriotul
  Nu stiu chiti anisori ai dumneata, dar sa incerci sa te duci sa le spui parintilor tai cam aceleasi lucruri pentru viitorul lor pina la primavara. Sa apari fara anonimat, patriotule, si sa spui ce poti face personal si ce ai facut pina acum?
  Daca esti tinerel, sa stii, ca persoanele , la care te referi au fost ca tine, dar nu se stie ce vei ajunge d-ta cu atare ghindire.
  Sa va fie de buna rusine si sa va ghinditi si mai bine la ce spuneti.
  Unele persoane ramin in viata dupa moarte, altele …..trec prin viata fara sa lase urme, ca ghisca prin apa….

 3. Eu pe Ion ungureanu il vad foarte bine Presedinte al RM e un om extraordinar pentru care nutresc o pretuire deosebita..

  d-na Pavlicenco va rog sa-i transmiteti d-lui Ungureanu cele mai bune urari din partea mea si rugamintea de a se implica mult mai activ in politica…

 4. Pentru patriotul

  Sper sa nu te supar daca iti voi spune ca iti e plin capul de dinozauri. Trateaza-te.

 5. D-na Pavlicenco,blogul dumneavoastra prezinta o sursa foarte buna de informare,atat despre dv cat si despre partid……dar foarte putini din potentialii sustinatori ai dv citesc acest blog…..trebuie sa faceti publice si prin alte metode despre aspiratiile partidului dv.Noi va sustinem.

 6. Dna Pavlicenco, salut aceasta sedinta largita a birourilor permanente PNL si MAE, pentru ca asta demonstreaza ca negocierile intre aceste doua formatiuni nu sunt doar la nivel declarativ. O chestie pe care vreau s-o remarc este faptul ca aceste doua formatiuni ar trebui sa caute sa participe doar sub un semn electoral fie MAE ori PNL. Asta chiar daca dupa alegeri daca aceste doua formatiuni vor sa se contopeasca fie in PNL ori MAE, ori poate in genere o alta denumire de ex. PNE – partidul national si european. Pina la alegeri nu mai reusiti sa faceti toate aceste schimbari cu fuziunea si nici blocurile nu se permit, si foarte bine pentru ca va spun formule de felul PNL-MAE trebuiesc evitate categoric. Alegatorii trebuie sa simta unitate, sa fie doar un partid pentru care pledeaza in care se afla toti cei pe care-i sustin. Si asta nu ca ar fi un capriciu, insa amintiti-va si de participarea in campania locala din 2003 a blocului PSL-PSD cu Serebrean si Nantoi. Formula care nu a avut succes. De asta nu cred ca e bine sa mai repetati greselile pe care le-au comis altii. Stiu ca dvs nu sunteti pentru fuziunea unuia partid in altul, insa atita timp cit veti participa pe lista doar unui partid care cel mai degraba poate fi PNL pentru ca nu are probleme cu MJ, atunci in campanie ar fi bine sa participe toti doar sub un semn electoral, respectiv dupa alegeri puteti sa schimbati denumirea asa precum o doriti. Nu este de recomandat ca sa folositi macar materiale electorale de felul PNL-MAE. V-am explicat mai sus, asta inspira dualitate si neincredere. Sper sa tineti cont de aceste sugestii.

 7. Хороший пост, прочитав пару книг на тему всё таки не взглянул со стороны, а пост как-то задел.

 8. Aveti dreptate, d. Pavlicenco. Am un cap plin de dinozauri.
  Dar stiti cine mi ia bagat acolo? Contributia si-au aduso A. Petreno(u) cu marxizm-comunismul predat de el pina la 1991, Dabija cu ode inchinate lui Lenin, Ungureanu cu rolurile de eroi comsomolisti si luptatori cu cotropitorii romino-fascisti.
  Mai doriti enumararea meritelor altor Liberali ptrioti? Lista este lunga.

 9. Pentru Ionutz

  Mersi pentru sustinere. Noi propagam site-ul http://www.pnl.md si blogul, dar nimic nu se face repede. Aveti sugestii cum am face mai bijne si mai reusit, mai rapid aceste lucruri? Mersi.

 10. Pentru briedecreeli

  Vi menia izvinite, no ia nicevo ne poniala cito vi hoteli skazati…

 11. Pentru patriotul

  Pai, voi sinteti la un pas de a deveni si mai dinozaurii cu asemenea mentalitate ingusta. Intrebati-i pe parinti si pe bunici cit de „puri” au fost si neangajati nicaieri, ca sa va laudati cu |purismul| lor in perioada sovietica. Nu au facut armata, nu au fost membri ai kpmsomoluluim ai Partidului Comunist, nu au umblat la „parade” de Oktiabriska etc. Mari eroi ati devenit dupa ce cineva a luptat pentru libertate…

 12. Cel putin situl il puteti promova punind linkul pe situri cu rating mare(de ex. PROTV),sa repartizati de pe acum pliante despre partid,nu atunci, in ajunul alegerilor,cand capul alegatorilor este umplut cu tot felul de promisiuni….la tv-ii clar ca nu va puteti promova…si la radio,practic tot…oricum va doresc succes!!!

 13. Patriotule,
  am fost si eu la acea sedinta si te asigur nu ma risipesc deloc,ba dimpotriva stau foarte bine acolo unde stau.Daca privesti atent fotografia,ma gasesti si te vei convinge ca nu pic jos.
  Cit priveste „Contributia care si-au aduso A. Petreno(u) cu marxizm-comunismul predat de el pina la 1991, Dabija cu ode inchinate lui Lenin, Ungureanu cu rolurile de eroi comsomolisti si luptatori cu cotropitorii romino-fascisti.”
  Am fost si eu octmbrel,mai apoi pioner,iar intr-a saptea automat comsomolist,nume pe care nu l-am mai dus pina la capat…(adica 28 ani)cu toate ca eram foarte activa.Stii de ce? ca m-am desmeticit la timp,dar tu pina in prezent ramii ametit.
  Te cred si te inteleg, ca ti-a fost otravit constientul de ceea ce enumeri mai sus,dar principalul este sa poti sa-ti vii in fire.Si la urma urmei nimanui nu-i este si nici nu i-a fost usor.De ce sa reprosam acum nu stiu cui nu stiu ce?Uita-te in interiorul tau si vezi ce vrei tu….si mergi inainte, ca n-ai cum s-o rupi inapoi.
  Tu spune multumesc,ca nu ai fost nevoit sa lupti pe fronuri diferite, cum au facut-o buneii nostri.Ei cui si ce trebuiau sa reproseze?
  Bunelul meu cui tebuia sa-i reproseze si sa-i ceara socoteala ca si-a pierdut un picior pe Oder?Sau mama mea, cui trebuia sa-i reproseze, ca i-a murit un frate la numai 2 ani de foame in 47?

  Gindeste-te bine ce vrei-asta este solutia de curatire si dezametire.

 14. Uitati-va D.Pavlicenco,vedeti, eu am avut dreptate cind am spus, ca mai am nevoie de pliante,caci acele care le-am avut le-am terminat.Va rog mult, sa tineti cont de fraza de mai jos>

  ” Cel putin situl il puteti promova punind linkul pe situri cu rating mare(de ex. PROTV),sa repartizati de pe acum pliante despre partid,nu atunci, in ajunul alegerilor,cand capul alegatorilor este umplut cu tot felul de promisiuni….la tv-ii clar ca nu va puteti promova…si la radio,practic tot…oricum va doresc succes!!!”

  Eu ma bucur ca mai sunt oameni care gindesc ca mine.
  Mai avem nevoie de pliante.Stiu ca ele costa,dar mai avem nevoie.

 15. Pentru Nina

  ca sa facem pliante, Nina, era nevoie d efoto, pe care le-am facut ieri si azi deja sint date pentru pliant.

 16. Am pliantul PNL din locale si l-am comparat cu fotografia de familie recenta. 2/3 din membrii de conducere PNL din primul pliant nu se regasesc in noua fotografie. Aveti mare tecucesti cadrov d-na Pavlicenco.

 17. Pentru Sava.
  Nu este mare ecucesti cadrov.
  Acum aceasta se numeste altfel. Mai pe romaneste, ori in stil european – constientizarea doctrianala si nationala.
  Dar pe moldoveneste- guzganii primii sunt cei care parasesc corabia in timp de furtuna.
  Veteranii neavind alta ocupatie vin la sedinta „кружка самодеятельности”.
  Mai impletesc, cinta si spun poezii. Mai chiama si cite un pioner pentru transmiterea maestriei profesionale.

 18. Patriotule,ba esti cu dinozauri in cap, ba vii din epoca “кружка самодеятельности”.Desteapta-te,omule!!!

 19. Sava,bravo PNL ca este capabil sa adune oameni noi,indecisi,nu ca altii –tot cu vechituri se captusesc.In PNL este suflu nou, pur romanesc.Cine nu crede, sa vina sa vada.

 20. Apoi Nina, pionerul eşti chiar dumneata.
  Vad ca tii bine cirja la bunicute si bunei. Multi ani inainte.
  Păcat ca nu ai stat in comsomol pina la 28 ani. Te jucai acolo in „Орлёнок”. Acum vad ca doresti sa recuperezi ce ai perdut, si ai revenit tocmai la „Зарница”.
  Mai joacate. Nu faci rau nimanui.
  Doar poate sotul si copiii ramin flaminzi.

 21. Patriotule,
  da, sunt pionerul claselor bilingve,teatrului pentru copii in limbi straine,pionerul nenumaratelor calatorii cu copiii in Europa-Franta,Belgia,Cehia etc.Jocurile mele nu dumneata mi le vei arata care sunt,caci eu, mai sunt inca capabila sa le deslusesc fara tine si anume-mimica,gest,voce,jocuri ludice,antrenare de limba,calambur,respiratie,exercitii de deblocare psihologica,exercitii de scrima si multe, multe altele.

  Cit despre bunicute si bunei, ii iubesc si-i stimez la nebunie.Mai multa cumintenie,intelepciune nu gasesc nicaieri,decit la bunici si bunicute.Dar sa stii, ca si la acest capitol, tot eu imi aleg buneii si bunicutele, nu tu.Pe Voronin ti-l las tie,eu mi-am ales, ce mi-a placut.
  Copiii mei merg totdeauna cu mine si sotul la fel.Mincam ce avem si nu ne plingem.
  Vreau sa mentionez un lucru:de cite ori am plecat, tot acasa am revenit.

 22. Pentru Sava

  Daca v-ati uitat in fotografia din stinga pe site, „Lideri politici”, sint sigur ca v-a placut. Sper sa va fi placut si „Echipa nationala” din dreapta. Daca nu v-ati uitat pe site, uitati-va, ca e foarte frumos.

  Acum va amintesc – Filat a spus ca face partid din oameni noi si indecisi. Cred ca nu a prea facut-o, a luat oameni nenoi si fosti decisi de prin alte partide.

  Noi – avem pe Pavlicenco, Rusu, Can, Severovan, Gorgan si Cercavschi din vechea echipa si doi tineri mai recenti, pentru care sper sa se bucure toata lumea. Despre cine vorbesti, deci, dumneata? Despre Taranu? Va invit sa va linistiti, ca in afara de obstructionare nu a facut nimic in PNL. Despre cine mai vorbiti? Despre Grama, Plesca si Jioara, dintre care numai Grama a fost vice la noi si e vice la Filat, si despre Plesca, ce a fost la oras, si Jioara, care asa si nu a mai creat organizatie de tineret, dar se autointitula liderul ei? Nu cred ca vorbiti de personalitati. Si acum intrebati-i cum se simt la Filat. Va raspund eu, daca nu stiti. Rau si fara sansa de a fi promovati. Nu a ramas mult sa va convingeti.

 23. Pentru Patriot
  Cred, ca DVS sunteti suparat mai mult pe situatia, in care ne aflam cu totii si nu puteti face altceva, dechit sa va „razboiti” pe cei, care mai mult sau mai putin inca mai sunt capabili sa incurajeze poporul sa-si revada atitudinea fata de tragedia, care a fost sa fie incoronata peste capul nostru.
  Ce puteti intreprinde DVS ?
  Sunteti sfint?
  NU ! De ce nu ati fost o Ioana D’Arc si sa va dati ars pe rug pentru binele poporului? Sau sunteti prea tinar si nu ati avut timp in ultimii 8 ani sa o faceti?
  In tufari puteti face numai Pi-Pi si sa inveninati ca o vespe.
  Ce fel de patriot te consideri? Ce ai dovedit d-ta sa faci pentru patrie? Care Patrie ? Ce ti s-a urcat in cap ?
  Poate „bunastarea” mea iti datoreaza tie, Patriotule?
  Tu esti cel cu „piatra” ? Uita-te in oglinda si refa filmuletul istoriei dumitale si sa scrii, daca nu iti este rusine sa arunci cu piatra in cei, care au facut mult mai mult dechit tine.
  Dar doresc sa cred, ca ai gresit si iti pare rau….
  Noapte buna!

 24. „Noi – avem pe Pavlicenco, Rusu, Can, Severovan, Gorgan si Cercavschi din vechea echipa..”

  Dna Pavlicenco, ati vazut ce salt a facut dna CAN pe 2009.md in topul votarii prin sms? Pacat doar ca nu vrea sa se implice mai mult in activitatea politica.

 25. Pentru socolenco

  Dna Can conduce o intreprindere maricica, avind subalterni care tin la intreprindere si la sef, ea are o implicare economica mai ampla, toata lumea cunoscind-o ca bun manager, iar succesul proiectului este ca devine tot mai cunoscut celor ce au Internet si se voteaza din toate colturile. fata de partide oamenii mai au rezerve, ii pun pe toti intr-un cos si nu-i prea voteaza. Can nu se asociaza puternic la fel cu politica.

 26. Pentru D-na Pavlicenco

  Ce inseamna pentru DVS o intreprindere „maricica” ?
  Eu stiam de intreprinderi mici, mari si mijlocii. Deci ?

 27. Pentru Vica

  Maricica ar insemna nici foarte foarte mare, dar nici mica.

 28. Pentru V.Pavlicenco

  Mi-a placut!
  Nici chiar-chiar, nici foarte-foarte .

  Noapte buna

 29. Toate aceste adunari sunt foarte frumoase si bine organizate desigur. Intrebarea mea este: cum veti justifica participarea voastra la alegeri in formatul PNL+MAE, in cazul in care nu veti acumul 6%? In mod special ma intereseaza raspunsul la aceasta intrebare in contextul in care daca veti acumula chiar si 4%, ceea ce eu consider f mult pt partidul vostru, atunci veti contribui cu +2 mandate de deputat pentru PCRM.

 30. Вот решил вам немного помочь и послал этот пост в социальные закладки. Очень надеюсь ваш рейтинг возрастет.

 31. Misa B.
  Nu o face pe desteptul. Stim ca esti de la statistica. Vii si tu cu intrebari provacatorii.
  Mai bine pune umarul ca sa acumulam 5,98% pentru a ajuta comunistii cu 3 mandate.
  Iaca, tu esti tinar, dar nu vrei sa depui efort.
  Trebuie ca ei, dinozaurii sa se speteasca.
  Vezi, Petrencu cum scoate studentii in strada ? Dar tu citi studenti ai antrenat? Nici unul.
  Asa ca nu fii provocator.

 32. „Noi – avem pe Pavlicenco, Rusu, Can, Severovan, Gorgan si Cercavschi din vechea echipa si doi tineri mai recenti, pentru care sper sa se bucure toata lumea. Despre cine vorbesti, deci, dumneata? Despre Taranu? Va invit sa va linistiti, ca in afara de obstructionare nu a facut nimic in PNL. Despre cine mai vorbiti? Despre Grama, Plesca si Jioara, dintre care numai Grama a fost vice la noi si e vice la Filat, si despre Plesca, ce a fost la oras, si Jioara, care asa si nu a mai creat organizatie de tineret, dar se autointitula liderul ei? Nu cred ca vorbiti de personalitati. Si acum intrebati-i cum se simt la Filat. Va raspund eu, daca nu stiti. Rau si fara sansa de a fi promo”vati. Nu a ramas mult sa va convingeti.”

  Din fondatorii PNL ati ramas doar cu cinci persoane? Nu cumva ati facut epurari politice la virf? Nu fiti ipocrita d-na Pavlicenco. Cititi propriile d-stra elogieri pentru Taranu de pe blog. Chiar ne credeti idioti pe toti. De unde cunoasteti cu atita siguranta cum se simt colegii d-stra de eri plecati la PLDM? Deseori ii vad la manifestarile PLDM, se simt foarte bine in aceasta formatiune. D-stra pur si simplu ii invidiati pentru faptul ca sunt memrii unui partid cu sanse spre deosebire de PNL. Pacat ca nu va ajunge o doza de autocritica. Nu ati putut sa pastrati coeziunea interna a PNL si cautati tapi ispasitori in alta parte.

 33. Patriotule,
  pielea rea si rapanoasa, ori o bate ori o lasa.

 34. Pentru Mihai B.

  Va raspund la intrebarea cum (si, mai ales, cui) ii vom justifica faptul ca nu vom trece in Parlament, daca imi raspundeti la doua intrebari:

  1. Ce practica similara ati mai constatat in RM, in special dupa 2001
  2. Cum credeti ca va justifica si, mai ales, cui (nu uitati ca nu exista acces la Radioteleviziune) acelasi lucru PL, PLDM si AMN, daca, eventual, unul dintre aceste subiecte nu trec.

  3. Am raspuns deja la aceasta intrebare pe blog, incercati sa gasiti, daca nu gasiti, gasesc eu.

  4. Repet: AMN au declarat ca iau 52 %, PL – si mai mult, de fapt, cel mai mult, PLDM – nu stiu exact – probabil d ela 10 la 25. Concluzia se impune: PNL va da voturi colegilor liberali. Aveti ceva d eobiectat? Nu cred. Daca nu e asa, scrieti-le pe blog AMN, PL si PLDM ca nu vor lua atita cit se lauda.

 35. Pentru TymnBing

  Opeati nicevo ne poniala, obiasnite iasnee.

 36. Pentru Sava

  Cei enumerati, cinci, sint si azi in conducerea partidului. Fondatori, insa, sint si cei din Biroul Permanent Central, care nu sint aici, inclusiv Iuri Andrei-Apostol, Anatol Vidrascu, membru al DPN al PNL, alte persoane. De aceea, ipocrit esti dumneata.

  In privinta lui taranu: intotdeauna imi voi apara colegii, asta e regula. Nu sint prima, nici ultima. Poate altii plecatri din alte partide au fost mai intii criticati in propriile partide sau public, de catre sefii lor. Dati-mi un exemplu. Taranu a facut ce a facut ca ideolog, dar nu a facut nimic, ba a facut rau ca membru al echipei coordonatoare de structuri ale partidului. Asa este, asa va spun. Si nu cautati nod in papura si purici und enu sint. Sinteti mari si tari in anonimat.

  Nu am facut nici un fel de epurari la virf. Prima componenta a BPC a PNL a fost oputin numeroasa, dupa care Plesca a bagat oameni care nu meritaui sa fie in BPC. Eu de acestia nu vorbesc, ci vorbesc de echipa initiala, despre care deja am explicat mai sus. Ca sa faci „epurari”, ori trebuie sa fii dictator si autoritarist, aducind multi bani, cu care acoperi si inlocuiesti democratia, ori sa ai raportul de forte sa faci epurarile. Noi nu am avut decit decizii votate in deplina constitinta a faptului – cine e persoana, ce a facut, de ce trebuie scos, de ce trebuie inclus de DPN etc.

  Nu va pot spune de unde stiu despre starea d espirit a celor plecati. Dar stiu. ma suna, imi spun si aici, si in teritoriu. Dar nu umblu cu vorbele. Aveti putintica rabdare. Da, vin la manifestari, pentru ca nu pot accepta ideea ca au gresit. Iata o expresie a unuia: la PNL nu aveam perspectiva, dar aveam un confort, la PLDM nu avem nici perspectiva, nici confort. Dupa alegeri va spun si numele persoanei acestea si amultor altora. Acum nu vreau sa strict atmosfera, dea Domnul s afie bine acolo in toate. Dar m-ati intrebat si v-am spus, pentru ca tema mereu a celor plecati nu eu o abordez. dar daca o abordati – va spun ce cred. Asta e si raspunsul meu la afirmatia ca „i-as invidia pentru faptul ca sunt membrii unui partid cu sanse, spre deosebire de PNL”. Nu va grabiti. Si va invit sa repopositi pe blog dupa alegeri. Eu nu caut nici un fel de tap ispasitor, pentru ca nu am nevoie. Iar coeziunea nu poate fi pastrata cu unii indivizi. va doresc sa o gasiti Dvs. cu ei, apoi vom mai discuta.

 37. Неплохой пост, но много лишнего.

 38. большое спасибо!Взяла себе тоже-пригодится.

 39. To: keettartot
  чего взяла-то ? Я тоже хочу ! Поделись.

 40. Неплохой пост, но много лишнего.

 41. Классно всё: и картинка ,и информация

 42. Я бы сказала о монументальности, грандиозности некоторых сюжетов. А назвала бы – „нефильтрованный реал”. На мой взгляд, красота – это все-таки другое: лучшее, чистое, избранное, заставляющее трепетать и поражаться. Можно найти красоту во всем, но всё скопом – не есть красота. Имхо.

 43. immoripurb, bioksescasia,Inderneniz
  Ребята, вы не заблудилсь? Здесь не торгуют Гербалайфом 🙂

  Это политический блог.

 44. Очень интересно!!! Только не очень могу понять как часто обновляется ваш блог?

 45. Pentru lotcitomoows:

  Eto vi komu? Vi ne mojete pisati iasnee?

 46. D-na Pavlicenco,

  „lotcitomoows”, TymnBing, Liavesex, keettartot, immoripurb, bioksescasia si altii cu conentarii nonsens sunt niste roboti de reclama de marfuri (toti au linkuri la site-uri de shoping), rugati administratorul sa puna un filtru sau sa nu le permita sa apara pe blog analizind din start ce link au. Nu va fi o cenzura ci uo protectie de spam.

  va doresc un Craciun Fericit.

 47. Pentru Guy de

  Mersi pentru sugestia cu promotorii de marfuri.

 48. patriotu-le, iesti un mincinos si nescolit. D-l Petrencu, nu a scris si nu a predat marcxizm-leninism ci a predat ca si pina acum cursul de Istorie Universala. Am terminat facultatea de istorie si imi pare rau ca unii indivizi jignesc personalitati fara avea temei. Dl Petrencu este un patriot si un profesor cu mai rar intilnesti si e f. bine ca s-a lansat si in politica.
  Iti recomand sa citesti macar una -doua carti scrise de dumnealui – merita.

 49. Pentru Ileana si Patriotu.
  Si eu consider, ca Petrenco este un om deosebit si fara indoiala merita sa fie in echipa conducerii la nivel de tara.
  Dar, Ileana, nu te supara atit de tare pe patriotul. Am citit mesajele lui, postate la alte texte si mi se pare, ca omul are careva probleme. Probabil, ca face ceva/scrie/ in stil mecanic si va intelege dupa ce se trezeste si isi va corecta „comportamentul” ! Dar, poate este si el zapacit de viitoarele alegeri si…vorba lui Caragiale…el cu cine voteaza ? Ori l-au convins toti, ca sunt foarte buni, ori nici unul.
  Dar ce tine de Petrenco, sigur, nu are nici un pic de dreptate, daca ar putea intelege. Poate judeca din zvonuri, ce tot nu este normal….Doamne iarta-l…
  O seara buna in continuare.

 50. Спасибо за статью. Восхищена как всегда

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *