Istorii de viata cu Maria Stoianov

Propunerea venita de la echipa Mariei Stoianov de a acorda un interviu mai amplu, in care sa se regaseasca si nepotelele noastre, ale bunicilor, am acceptat-o imediat, deoarece am considerat ca am ajuns intr-o etapa cand putem face un bilant.

Dincolo de doua interviuri, care chiar mi-au placut, acordate publicatiei TRIBUNA – despre relatia mea cu literatura, cititul si cartea, precum si despre unele momente mai memorabile din perioada scolii si a studiilor la Universitate, interviuri in care s-au improspatat niste amintiri, acest interviu acordat echipei dnelor Maria Stoianov si Claudia Nestor, a marcat perioada cand, dupa ultimii 8 ani, de cand crestem la Chisinau trei nepotele, si gemenele noastre Dana si Lizi au devenit eleve la Liceul-internat republican de muzica CIPRIAN PORUMBESCU, absolvit si de mama fetitelor, fiica noastra Beatriz, unde invata si surioara lor mai mare, Christiana.

Fetitele au pasit putin mai devreme in clasa 1, avand o pregatire la IEDERA si la PICATURI MUZICALE. Perioada de Covid-19 este urata, dar STATUL NOSTRU ACASA a fost o oportunitate de a le pregati si mai bine pentru scoala.

Multumim celor care ne-au facut oferte de interviu, celor care au pregatit fetitele in acesti ani, ele nascute fiind in Germania, iar de ce le-am luat in R.Moldova si ce vrem noi sa le cultivam, se poate asculta in interviul bunicilor.

Vitalia PAVLICENCO