Și, totuși, Dreapta românească/unionistă ar fi bine să se consolideze

IMG_0956Joia trecută au continuat discuțiile începute între IMG_0952entitățile politice și asociative care consideră că Dreapta românească ar trebui să ofere o alternativă cât de cât credibilă populației cu viziuni eurounioniste.

Au participat reprezentanți ai partidelor prezente la prima ședință, cu mici excepții, unii confirmându-și intenția și hotărârea de a participa în continuare la dialog. Cunoaștem – timp nu prea este.

IMG_0953Au răspuns invitației, de asemenea, dnii Anatol Țăranu, fost Ambasador, fost IMG_0957deputat, cunoscut analist politic, unul dintre membrii activi ai Mișcării Civice Europene, Valeriu Cosarciuc, unionist convins, fost vicepremier și deputat, unul dintre conducătorii PPRM, Anatol Petrencu, istoric, președinte al fostei Mișcări Acțiunea Europeană, Timotei Țurcanu, președintele entității asociative Turnul Dezrobirii Basarabiei, unul dintre coordonatorii Consiliului Unirii, Veaceslav Vârlan, unul dintre veteranii războiului, activ în mișcarea unionistă, precum și mulți participanții la prima discuție. Au venit și reprezentanți ai unor partide care încă nu participă asumat la discuții, dar interesați să își spună opiniile.

IMG_0954Fiecare vorbitor a propus căi pentru a se ajunge la oIMG_0955 înțelegere asupra modului de participare la alegeri. S-a discutat și despre intenția continuă de a se lărgi grupul de participanți la discuții – să fie invitați reprezentanți din partea PL, PLDM și PUN. Deocamdată se așteaptă răspunsuri de la aceste entități.

Următoarea întâlnire va avea loc la sediul PAD, condus de Mihai Godea. Toți participanții vor fi informați legat de adresă, dacă sunt oarecare întrebări și propuneri, putem fi contactați.

Numărul meu de celular este același: 069111682

Vitalia PAVLICENCO

 

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *