PENTRU CEI CARE MĂ BÎRFESC!!!

După emisiunea IMPORTANT cu George Gonța la TVC 21, mă sună colegi de partid și îmi rețin atenția că iarăși au pornit pe FB servilii orbi ai unor noi lideri falși unioniști și falși europeniști să mă denigreze.

213rasplata

Colegii mă roagă să repostez documentele prin care am demonstrat tuturor, cu acte de la SIS, CNSAS (SRI, SIE, SI al Armatei Române), cu decizii irevocabile ale instanțelor de judecată naționale că NU AM COLABORAT NICIODATĂ CU NICIO SECURITATE ÎN VIAȚA MEA.

4Mai mult – am făcut anul trecut interpelare oficială și legat de trecutul soțului meu, profesor universitar, doctor 5habilitat în filologie, cunoscut de toată lumea, SERGIU. Am primit răspuns oficial de la SIS și îl reproduc alături de actele irevocabile ale mele.Eu vă compătimesc, pe cei care mă denigrați, că aveți o misiune atît de jalnică. Tuturor celor care se postează în ipostaza de dușman al meu le urez sănătate. Știu că nu aveți ce spune rău despre mine, dar știu că trebuie să inventați, pentru că așa vi se spune. Eu ”vă urez succes”.

Și vă mai sugerez un lucru – SOLICITAȚI-LE liderilor voștri falși să urmeze exemplul meu și să demonstreze EI – ca și mine – că au un trecut curat, urmînd calea grea pe care am parcurs-o eu ca să demonstrez ceea ce era de demonstrat..

Și, înainte de a păcătui, mai gîndiți-vă și la Bunul Dumnezeu.

Nu mai spun că am cîștigat procesele de judecată versus bărfitorii și din Stînga, și din pretinsa Dreaptă…

Mai ales că unii dintre ei au umplut cu asemenea bîrfe despre mine ambele maluri ale Prutului. Domnul să îi judece…

Vitalia PAVLICENCO

 

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *