Grupul nostru de colectori – obstrucționat de primari, CEC și Justiție

img_0392Astăzi am participat ca reclamantă la două ședințe de dispoyjudecată la Curtea de Apel, unde este afișat și acest poster pe perete. A fost vesel, pentru că afară se cânta și se sărbătorea ziua orașului, în care te sufoci de mizerie, ambuteiaje și corupție.

Astăzi instanța a judecat Cererea privind ilegalitatea neînregistrării mele în calitate de candidat pentru alegerile prezidențiale. Nu vom reexpune cererea depusă, publicată anterior, nici conținutul Încheierii de respingere a demersului de a se judeca excepția de ilegalitate legat de Regulamentul CEC ce prevede 5 zile pentru ca primarii să autentifice listele, nici Hotărîrea instanței de a respinge cererea noastră, pentru că le publicăm în poze.

page1La proces au fost și reprezentanți ai Misiunii OSCE. page2Argumente au fost multe. Ale noastre au fost simple și clare. Colectorii mei au fost unicii obstrucționați, persecutați și hărțuiți de primari, inclusiv în suburbii și Chișinău. Nu face să explic de ce. S-au răfuit politic și au ”pedepsit” unioniștii. Toți erau curioși să vadă cîți unioniști au îndrăznit să semneze deschis, acum ei vor fi persecutați continuu.

Astfel, doar noi am fost hărțuiți, pentru că doar noi și unii cu mai multă publicitate ”țopăielnică” au colectat semnături de la oameni vii. Spunem așa pentru că partidele Puterii și sateliții au colectat prin cabinete, în cîrdășie cu primarii, de aceea NIMENI nu a avut probleme la autentificare. Primarii au fost părtași la crimă. Noi am publicat Nota informativă privind abuzurile contra noastră, la care s-a făcut referire în ședința publică a CEC din 6 octombrie, dar legat de care ”faptele sunt investigate”…

Noi vom ataca la Curtea Supremă de Justiție.

Al doilea proces a fost legat de Cererea privind anularea înregistrării a patru candidați – Ana Guțu, Valeriu Ghilețchi, Maia Laguta și Silvia Radu. Ne pare rău că sunt patru doamne. Dar și mai rău ne pare cînd doamnele sunt implicate în jocuri murdare, vorbim la modul general. Luni, ora 11.0, așa cum a cerut instanța (eu nu am susținut această idee), cei patru vor trebui să se prezinte la ședință la Curtea de Apel. Sper să fie un proces interesant. Mai ales că au fost prezentate unele acte ale CEC în ședința de azi de către reprezentantul acesteia.

Vă așteptăm.

Vitalia Pavlicenco

 

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *