Pe ultima sută de metri, mai multe raioane se mobilizează pentru Registrul Electoral

IMG_9793În acest sfârșit de săptămână, s-au adunat național-liberalii și basarabenii carIMG_9794au conștiință românească la Ungheni, Călărași, Ialoveni și Cimișlia.

Fiind conștienți că s-ar putea să fie în curând închisă posibilitatea de înscriere în Registrul electoral pentru votul din România în alegerile parlamentare de la sfârșitul acestui an, deținătorii de pașapoarte românești au completat totți, solidar cereri și au promis să mai mobilizeze alți români.

În România, încă nu au fost fixate alegerile parlamentare, de la care se calculează înapoi 90 de zile pentru a vedea sfârșitul acestei perioade. Datele sun t încă descurajante, pentru că nicio instituție publică din R.Moldova, dar nici alte partide politice, în afară de PNL.md, nu se ocupă de IMG_9770 mobilizarea cetățenilor români să se înscrie pentru vot.

Orice discuții ating și situația din R.Moldova. Totodată, basarabenii sunt nemulțumiți de politicile Bucureștiului față de românii din Basarabia și consideră că problemele elementare nu se rezolvă de ani în șir.

Echipa PNL i-a îndemnat pe cetățenii români să își mobilizeze semenii, chiar dacă pe ultima sută de metri, Guvernul de la București ar putea modifica legea.

SP IMG_9791IMG_9769 IMG_9768al PNL IMG_9795IMG_9790IMG_9775

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *