Antiromânii se activizează. Petru Lucinschi îmi cere dezmințiri. Iată ce vrea

Page1Page2Page3După ce dodonii s-au dedat unui gest extremist în Parlament, angajându-se încă de la congresul lor antiromânesc să pornească răfuieli contra unioniștilor, iată că și Petru Lucinschi se arată deranjat de declarațiile mele prin care spun că a avut grijă să nu apară în R.Moldova forțe românești, unioniste, și vrea să mă cheme în judecată.

Dar mai bine citiți fiecare ce vrea el după vizionarea filmului Cutia Neagră… Dacă ne vom judeca, va fi spectaculos… 

Vitalia PAVLICENCO

Loading Facebook Comments ...

58 Comments

 1. Eugenia Bulat – INCA UN AN…

  Fratii mei de sbucium,
  Fratii mei de sange,
  Inc-un an se duce,
  Inc-un an ne plange…

  Steaua i se stinge,
  Ceata ne-nfasoara…
  Nu pierduram calea
  Ce ducea spre Tara?…

  …A zburat o vara,
  Seaca si pustie…
  A trecut o toamna
  Cat o vesnicie…

  Alba de colinde,
  Iarna ne-mpresoare,
  Si ne lumineze
  Calea spre izvoare.

  Cada peste tara
  O zapada-aleasa,
  Prutul sa ne para
  Punte de matase.

  Re-nviati din moarte,
  Neglijand hotare,
  Cu-n colind pe buze
  Sa intram in Tara…

 2. „Rachetele rusești vor avea capacitatea de a pătrunde prin scutul antirachetă construit de SUA, a declarat, miercuri, comandantul Forțelor de rachete strategice ruse, colonel-generalul Serghei Karakaiev” … mint rusii de ingheata apele … daca era adevarat acest lucru pina si un prostovan de 2 lei stia ca trebuie sa tina ascuns lucrul acesta pentru perioade de adevarata criza . acest lucru ar constitui inalte secrete militare si de stat ale Rusiei . si vine un general rus sa ii puna in garda pe cei de la NATO ? sa fim seriosi !

 3. „Fracțiunea Socialiştilor vrea să modifice Constituția, pentru a exclude posibilitatea unirii ţării cu România şi a preveni „lichidarea” statalității Republicii Moldova.
  Astfel, PSRM a pregătit un proiect de lege pentru amendarea Legii Supreme, iar începând cu săptămâna viitoare vor iniția discuțiile cu fracțiunile parlamentare. ” … se vede ca PSRM pregateste tara de un regim totalitar de esenta bolsevico-fascista si pro-imperialista in cazul venirii la putere . derbedeul nici nu stie pe ce lume traieste … Moldova e la sute si sute de kilometri de Rusia , iar o intelegere Romania-Ukraina ar strivi un regim filo-rus la Chisinau in termen de 2-3 luni de zile … sa nu se joace cu focul dodonistii ca s-ar putea sa se arda grav !

 4. iata ca noul-vechi partid DA este gata de alianta cu oricine … se pare chiar si cu PSRM , PN sau PCRM . probabil acest partid de strinsura aflat in cautarea unui os de ros va incerca sa aiba rolul PPCD in guvernarea comunista … cum robinete de bani europeni si americani se vor inchide degraba in cazul unui guvern pro-UV , partidul DA ce se trimbiteaza a fi „pro-europenist” va fi primit la guvernare pentru a se arata occidentalilor ca iata … exista si pro-europeni la putere alaturi de Dodon si Usatii , deci dracul nu-i asa de negru cum pare . se va repeta povestea cu Rosca si PPCD .

 5. „În Odesa au început raidurile împotriva maşinilor cu numere transnistrene …

  Poliţia de patrulare din regiunea Odesa opreşte toate maşinile înregistrate pe teritoriile republicilor nerecunoscute şi le duce la parcarea pentru vehiculele ridicate.
  Directiva a fost dată de Ministerul Afacerilor Interne din Ucraina, scrie adevărul.ro.
  Astfel, poliţia de patrulare va reţine toate vehiculele înregistrate în Transnistria, Abhazia, Osetia de Sud, Republicile Populare Doneţk şi Lugansk. Poliţia anunţă că directiva se referă în primul rând la vehiculele cu numere de Transnistria, care circulă în număr mare pe teritoriul regiunii Odesa, scrie presa ucraineană. ” … stirea merita citita cu atentie . de ce ? iata ca s-a ajuns ca Ukraina sa puna piciorul in prag cu acest regim-marioneta pro-rus de la Tiraspol … plus masurile dure anti-contrabanda , intarirea controlului la granita cu asa-zisa „rmn” si mobilizarea de efective militare serioase in regiunea Odessa … dar in Moldova care e direct implicata in acest caz ce se vede ? nimic ! vorbim de o colaborare de acum pe fata intre cercurile conducatoare ale Moldovei si regimul terorist al „rmn” … iar Dodon ne vorbeste de … „romanizare fortata” ! penibil !

 6. se face mult vorbire de candidatii la functia de premier … as puncta astfel : 1. PLDM nu mai poate da prim-ministrul tarii pentru ca este in asa fel de compromis si uzat politic ca l-ar trage in jos si pe un nou premier provenind din acest partid si cu acesta si intregul guvern … ora PLDM a trecut si punctum . au avut prea multe sanse si le-au irosit fara minte . PLDM poarta principala vina a situatiei grele in care se afla Moldova si in plus putem sa-l categorisim fara nici o teama de a gresi ca un partid al coruptiei si al stagnarii … nici nu mai conteaza daca Filat e vinovat sau nu in dosarul greu al jafului bancar . PLDM a ratat tot ce si-a propus la infiintare . constituit de grupari stangiste si crescut prin absorbtii tot stangisto-AMNiste , partidul nu se poate lauda cu reforme structurale importante duse la capat … in locul unei intariri pe dreapta esichierului politic , Filat a lichidat aripa de dreapta din partid si s-a lasat atras de o crestere spre zona centristo-statalista , cu un electorat nesigur si volatil care pleaca la primul esec … 2 . se vorbeste de Leanca PPE din nou premier … trebuie spus ca pina a aparea conflictul cu Filat , Leanca a tacut din gura la toate banditismele si coruptia care avea loc in tara … iaca ca in alte tari isi da premierul demisia si pentru lucruri in care nu e deloc implicat personal … dar ca lider al guvernului se considera o vina asa-zis morala . daca e sa ne luam dupa standardele democratiilor avansate , la cite nenorociri s-au intimplat sub guvernarea Leanca , acest personaj trebuia la ora aceasta sa fie departe de politica , retras in alte domenii … deci daca se considera pro-europenist stie cu siguranta standardele politice de acolo si ar trebui sa faca un pas sau chiar doi pasi inapoi …

 7. 3 . despre un candidat al PD … acest partid al stagnarii a avut unele merite pozitive la un moment dat . odata cu implicarea tot mai abrupta in viata de partid a omului de afaceri Plahotniuc , totul s-a dat peste cap … probabil unii lideri ai PD s-au lasat incintati de banii bossului … bani pentru campanii electorale , bani de cumparat primari si consilieri … bani si pentru buzunarele lor . pentru a se reveni pe linia de plutire din PD trebuie sa plece doi oameni … nu unul . Plahotniuc si Diacov . privind lucrurile din punct de vedere cinstit functia de premier ar trebui acum sa revina PD . insa ce rezultate poate avea un premier venit dintr-un partid stangist al stagnarii si condus din umbra de Plahotniuc , cand se cer grabnic reforme structurale masive in toate domeniile de activitate … de la reforme economice dure care implica disponibilizari importante din sectoarele bugetare pina la mult intirziata reforma administrativ-teritoriala … unui partid de stanga ii va fi greu sa duca la capat aceste reforme dureroase … deci nici un premier PD nu va putea misca serios lucrurile din tara . acum e rindul unui adevarat si puternic partid de dreapta care sa taie coada regimului de coruptie generalizata si de stagnare nesfirsita . 4. PL ca singur partid de centru-dreapta este tinut pe loc de liderul etern Ghimpu , a carui retragere trebuia sa fi avut loc de cel putin 2 ani de zile … partidul respira doar prin iesirile haotice si psihiatrice ale lui Ghimpu … nu se mai simte nici un vinticel de noutate , de tineret , de competitie interna … totul este paralizat si inghetat in proiect . astazi Ghimpu cere unire , maine cere dezunire si tot asa . cum lupii cei mari – deja de odinioara – PLDM si PD – se feresc ca de dracul doar de o vorba unionista spusa si la chef de catre Ghimpu , un premier PL e greu de crezut ca va apare … nu mai vorbim de cumetrismele de prin PL , ca ce sa faci , tara-i mica si se cunoaste unul cu altul …

 8. si iata ca in timp ce noi tot vorbim de alegerea premierului , se intimpla o pozna mare … Dragutanu ramine guvernatorul BNM pe timp nelimitat … aiasta nu e tara fratilor , e spital de nebuni cu siguranta ! vorba aia … dati drumul nebunilor din azile , caci nebunii adevarati sunt in fruntea tarii !

Comments are closed.