Loading Facebook Comments ...

8 Comments

Add a Comment
 1. penibil jocul facut de PLDM la negocierile care au loc … se tot spune ca „negociatorii” PLDM nu au autoritatea sa ia decizii importante … se intrunesc in mod repetat fel de fel de organe de conducere ale partidului respectiv , ca sa aflam pe urma ca nu exista „autoritatea necesara luarii unei decizii” din partea PLDM … atunci pentru ce se mai intrunesc liderasii stejarei ? sa bea o cafea sau sa se laude care s-a imbogatit mai tare in ultima perioada de timp ? sau toti acesti liderasi PLDM nu au in realitate nici o putere de decizie in cadrul partidului si totul e subordonat grevistului foamei din puscarie ? stim cu toti care …

 2. trebuie recunoscut ca activitatea PNL in conditiile potrivnice pe care le cunoastem cu totii este fara indoiala exemplara … multi sunt unionisti din vorbe … din bucatarie sau din fata televizorului … altii din fapte . mai pe intelesul tuturor e diferenta de la Ghimpu mare „unionist” cind buzunarele sau interesul politic ii cere sa-si declare iubirea mare unionista si persoane ca doamna Pavlicenco … nu sint departe timpurile cind Ghimpu cocotat la guvernare trimitea unionistii la plimbare cu scuza debila ca : ” nu e timpul de Unire acum ” … probabil astepta si el ca si Lucinschi ca :” tara sa fie independenta mai intii ” ! plus inca vreo 10 pasi de facut … la Ghimpu tot ar mai fi 7-8 pasi de facut …

 3. doi banditi ajunsi mari primari … Shor si Usatii . ultimul este edil doar din vorbe … cind e la Chisinau la o demonstratie , cind la Moscova la o … „operatie” … a „serviciilor” pe care le slujeste in mod deschis . de cetatenii din Balti nu se stie cine se ocupa . iata ca de ceva vreme media apartinind stim noi cui , il ridica in slavi pe acest derbedeu dovedit de Ilan Shor … ca repara strazi si lumineaza orasul Orhei . laude multe ca iaca banditul dupa ce a furat de la popor o parte din miliard , mai si inapoiaza ceva firmituri celor multi si prosti … vestea bomba ne este data de seful CNA – Viorel Chetraru – care declara ca investitiile facute cu atita trimbitare de gangsterul-edil , sunt din banii furati de la cele trei banci ! deci banditul isi face mare reklama politica tot pe banii furati de la stat , deci de la popor … vorba aia … saraceste Moldova intreaga si ramine cu izmana rupta-n fund , se mai lumineaza citeva strazi in Orhei … se mai repara citeva strazi … ca la mafiotii americani si sicilieni de prin anii 50 .

 4. culmea gugumaniei si ipocriziei … „Valeriu Streleț după negocieri: Ne trebuie decizii curajoase și neordinare pentru a merge mai departe ” … iaca ca – totusi – liderul unui partid parlamentar declara ca trebuie „decizii curajoase” de luat … de cine sa fie luate nu ne mai spune patachina cu fata de ceara copiata parca dupa cea a fuherului suprem de la Moscova … Putin . probabil asteapta ca o farfurie zburatoare sa aterizeze in fata sediului PLDM sa impulsioneze luarea unei decizii in cadrul acestui partid-cadavru sau partid-fantoma … sau poate trimite gangsterul Filat un ravas prin un porumbel comisionar de la geamul cu zabrele al puscariei in care se afla cu aprobarea de rigoare pentru yes-menul Strelet …

 5. Trebuie de muncit foarte mult pana se va face UNIREA.
  UNIUNEA EUROPEANA, SUA, ROMANIA si alte tari sa ne ajute prin toate mijloacele legale si morale sa realizam UNIREA. Oricum frontiera sa fie pe NISTRU care este apa = frontiera naturala.

 6. Trece viata noastra si a copiilor nostri pana vom face UNIREA si noi vom trai in SARACIE.

 7. un alt regim aliat al Rusiei se clatina serios ! … „Venezuela. Opozitia castiga alegerile parlamentare, pentru prima data dupa 16 ani. Presedintele Nicolas Maduro isi recunoaste infrangerea !

  Opozitia din Venezuela a castigat duminica majoritatea parlamentara, pentru prima data in ultimii 16 de ani, au anuntat autoritatile electorale, intr-un scrutin marcat de exasperarea populatiei din cauza crizei economice care a golit supermarketurile, scrie AFP.

  Masa Unitatii Democratice (MUD), marea coalitie de opozitie, a castigat 99 de mandate dintr-un total de 167, fata de 46 obtinute de Partidul Socialist Unit din Venezuela (PSUV) al presedintelui Nicolas Maduro a anuntat presedintele Consiliul National Electoral.

  Anuntul rezultatelor oficiale, dupa mai multe ore de intarziere, a fost intampinat la Caracas cu strigate de bucurie si petarde. Imediat dupa aceea, Nicolas Maduro a aparut, la televiziune unde, cu o privire grava, si-a recuniscut infrangerea. Am venit cu morala noastre, eticii noastre, sa recunoasca aceste rezultate negative, de a accepta si de a spune Venezuela noastra ca Constitutia si democratia a triumfat”, a spus el.

  „Am venit cu morala noastra, cu etica noastra pentru a recunoaste rezultatele adversarilor, pentru a le accepta si pentru a spune ca Venezuela are o Constitutie si ca democratia a triumfat”, a spus Nicolas Maduro in mesajul televizat.

  Victoria opozitiei este o cotitura istorica in Venezuela dupa ascensiunea la putere a chavismului in 1999, chiar daca presedintele Nicolas Maduro ar putea sa limiteze ulterior prerogativele parlamentului pentru a contracara victoria opozitiei, cu riscul de a provoca proteste, comenteaza AFP.

 8. o adevarata rusine nationala ! … „Moldova este suspendată din sistemul Cartea Verde începând cu 1 aprilie 2016 …

  Companiile de asigurări din Moldova nu vor mai putea vinde polițe de asigurate tip Carte Verde începând cu 1 aprilie 2016. ” … penibil fara indoiala !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *