Chiar dacă ”sondajiștii” se ”screm” cu încăpățânare să-și demonstreze antiPNL-ismul, totuna…

PNL-sondajRatingPNLȘi vom continua. Deja m-am plictisit de scremetele ”sondajiștilor” noștri, care își au marea lor parte de vină pentru că i-au tot propulsat la putere pe hoții de toate culorile.

Cel mai curios e că nimeni nu recunoaște nicio vină, nu face mea culpa, și continuă să manipuleze în continuare societatea. Și lor le place știoalna, balta din care pot pescui…

Unul dintre ultimele sondaje, vor-nu vor, arată și PNL-ul, care, precum arată și rezultatele alegerilor recente, se plasezaă ca primul partid după cele corupte și filoruse, chiar dacă – așa cum a spus și Ștefan Urâtu – au fost furate voturile partidelor – extraparlamentare, nu?.

La ”filoruse” trecem și partidul încă neexistent, zis Platforma DA, pentru care se și fac sondajele din ultimul timp. Un fel de viitor PLDM-5, după PLDM-ul lui Filat, după PAD, PLR, PPEM și alte partide lucinschiste-fals-proeuropeniste, menite să ia locul partidelor ”centriste”, care au tot amăgit oamenii, în spatele cărora au tot muls al doilea stat românesc. Toate vor avea soarta struțo-cămilei verzi… Amintim – am fost poate printre unicii care am spus – încă din 2009 – acest lucru și am prezis evoluțiile triste pentru clanurile cleptocratice…

Și încă un lucru.

Dacă PNL-ul ”îl mai scapă” în sondaje, se are o mare grijă să nu fie tratat cumva ca ”alternativă politică”, precum este astăzi și precum va fi până la Unire un partid unionist ca cel al național-liberalilor. Dar și mai mare grijă se are ca să nu dea Domnul cumva să includă cineva în lista persoanelor despre care se întreabă în sondaj și președintele PNL. Și voi vă credeți cu asta credibili, da? Lumea ne sună indignată…

Vă puteți imagina că partidele cu rezultate mai mici – și în realitate, și în sondaje – sunt date în sondaje în paralel cu președinții, iar PNL – nu, că nu e voie să pui o persoană cu vederi unioniste… Rușine vouă!

Îl mai întrebasem pe unul, care tocmai tremura să ajungă ministru și a și ajuns pentru două-trei zile, de ce nu pune numele Pavlicenco în listă, indiferent de cât va aduna. La care mizeria a răspuns că ”așa a decis board-ul” – trebuia să spună SIS-ul, că ar fi fost mai credibil…

Ca să nu vă mai spun că nimeni nu vă crede și legat de procente, chiar dacă puțintel le-ați ”crescut”. Că noi știm bine cât am luat și cțt ni s-a furat în alegeri…

Noapte bună, manipulatorilor..

VP

Rating PNL-1

pavlicenco.sondajunnamed

 

Loading Facebook Comments ...

16 Comments

Add a Comment
  1. Sebastian Stan -Venim din veacurile indepartate Venim din veacurile indepartate Tradati am fost de neamuri de pagani Dar am trecut de toti si peste toate Si am ramas aceiasi buni romani Ne conduceau pe vremuri in razboaie Vitejii Mircea, Vlad, Mihai, Stefan A curs si sangele din ei siroaie Din motii Horea, Closca si Crisan Sa nu uitam nicand de glia tarii Si ce stramosii au infaptuit Si Alba Iulia sa n-o dam uitarii Caci este locul in care ne-am UNIT Voi cei ce ne conduceti astazi tara Aminte intotdeauna sa luati S-ar rasuci strabunii in morminte O palma de pamant de-nstrainati V-ar blestema pe veci o tara intrega Si pruncii care sunt nebotezati …

    Citeste mai mult pe: http://glasul.info/2015/11/23/un-cantec-patriotic-de-exceptie-cheama-romanii-sa-se-uneasca-din-nou-la-alba-iulia-capitala-unirii/

  2. Nu stiu de ce atitea discutii rautaceoase la adresa PNL. Orice ar face PNL-ul, tot rau iese. PNL ar trebui sa inceteze a mai lauda alt partid. Apele se vor limpezi in apropierea alegerilor, opţiunile politice se vor decanta cu adevărat.
    Mă revolta foarte tare faptul că cei care astăzi au ajuns să conducă acest teritoriu, s-au imbecilizat atât de tare, încât trag spre Moscova si nu spre Bucuresti-Europa.

  3. Nu prea aud să se vorbească atît de des, de rău sau de bine ,despre PNL. Pe Dna Pavlicenco se vede că o irită faptul că PNL-ul nu este în centrul atenţiei tuturor şi de aceea îi atacă pe toţi. Numai că nu înţeleg de ce atîta antipatie faţă de Platforma DA, care acţionează foarte curajos împotriva fărădelegilor din ţară.

  4. Pt Tira

    Ba totul ce se face pe linie romaneasca e ceea ce a spus PNL, doar ca nu place invidiosilor sa recunoasca. Asta e una. A doua e ca antipatia fata de Platforma DA este din cauza minciunii cu care a pornit din start si din sentimentul firesc de a preveni populatia ca prin Platforma DA vine o alta minciuna pe capul lor, din care se vor trezi peste citiva ani si, iarasi, o sa fie dezamagiti, numai ca s-ar putea, iarasi, sa nu se invete minte. De asemenea, dispretul fata de grupul animator al Platformei DA este din cauza antiromanismului si antiunionismului membrilor acestuia…

  5. se face mare vorbire de aceste ultime sondaje de opinie … partidul lui Usatii este mult umflat de „sondori” cu siguranta . desi derbedeul-gangster Usatii este PRIMARUL de Balti , oras important al tarii , iata ca activitatea sa de edil s-a dus mai mult pe la Chisinau si prin Rusia … si atunci de ce a mai candidat ca PRIMAR la Balti ? pentru oamenii de acolo ? sa fim seriosi ! derbedeul avea nevoie de o trambulina politica decit sa rezolve doleantele locuitorilor din Balti … curiozitatea e mare , cine acorda audiente oamenilor cu probleme ? cine le asculta cerintele si necazurile de zi cu zi locuitorilor din Balti daca PRIMARUL lor isi desfasoara activitatea cind la manifestatii de tot felul la Chisinau sau e plecat-fugit la Moscova ? si aceasta nepasare a unui edil e chiar asa de neluat in seama de electorat , incintat doar de propaganda si promisiunile utopice ale acestui derbedeu de Usatii ? daca in procentele PSRM poate ar fi un adevar , acest partid reusind sa-si constituie si o baza de sustinere la nivel local , nu cred in procentele date de sondaje PN , un partid fara filiale locale in multe localitati inca … in special in zona rurala .

  6. Ex-comisar UE, critici dure la adresa puterii de la Chişinău: Câţiva oligarhi şi politicieni au privatizat instituţiile şi le-au transformat în arme

    Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 22605 11.11.2015 17:52
    În loc să ofere mai multă independenţă instituţiilor statului, liderii politici din Moldova, inclusiv cei care se declară proeuropeni, le folosesc drept arme în lupte politice în interesul unor oligarhi. Este declaraţia fostului comisar european pentru extindere şi vecinătate estică, Stefan Fule, şi a fost făcută în cadrul unui seminar al Adunării Parlamentare NATO, ce se desfăşoară azi şi mâine la Chişinău. Despre faptul că o luptă anticorupţie veritabilă şi stoparea influenţelor oligarhice sunt condiţii obligatorii pentru avansarea pe drumul european a vorbit şi vicepreşedintele Adunării, Paolo Alli.

    „Sunt sigur că cetăţenii moldoveni nu se aşteaptă ca vieţile lor să se îmbunătăţească simţitor peste noapte. Dar ei au tot dreptul să aştepte de la liderii politici să demonstreze integritate şi dedicaţie în guvernare. Rezolvarea problemelor legate de lupta anticorupţie şi influenţele oligarhice este o condiţie critică în menţinerea sprijinului public pentru reformele europene. Este dificil, dar poate fi făcut”, a declarat Paolo Alli.

    La rândul său, fostul comisar european pentru extindere şi vecinătate estică, Stefan Fule, a declarat că Republica Moldova se confruntă de câţiva ani cu aceleaşi provocări, însă problema majoră este atitudinea liderilor politici faţă de actul de guvernare.

    „Problema în Moldova este că liderii politici, şi nu sunt fericit să spun că inclusiv din coaliţia proeuropeană, în loc să întărească independenţa instituţiilor democratice, au ales să le privatizeze şi să le folosească drept arme în lupte politice. Îmi pare rău să o spun, dar în această ţară, sistemul pe care îl ştim cum trebuie să fie, în care instituţiile democratice joacă rolul central, s-a bazat pe balanţa interesului personal al câtorva politicieni şi oligarhi”, a menţionat fostul comisar european.

    În context, Fule a subliniat că cel mai mare duşman al ţării este lipsa reformelor.

    „Duşmanul Moldovei este încă acelaşi: reformele pe jumătate, reformele doar pe hârtie, corupţia, lipsa responsabilităţii, slăbiciunea statului de drept. O ţară slabă şi nereformată poate deveni uşor o victimă a schimbărilor geopolitice. Puterea unei ţări nu înseamnă puterea câtorva oameni, care cred că deţin controlul absolut asupra acestei ţări, ci constă în puterea instituţiilor democratice”, spune Stefan Fule.

    După discurs, moderatorul seminarului, preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, l-a rugat pe Stefan Fule să dea un sfat politicienilor proeuropeni de la Chişinău, în contextul negocierilor privind formarea unei noi alianţe de guvernare, făcând aluzie la refuzul PLDM de a purta tratative cu PD. Răspunsul fostului oficial european a fost unul dur.

    „Nu sunt aici pentru a da sfaturi politicienilor moldoveni, dar am o observaţie. Am auzit astăzi multe despre necesitatea de a forma un Guvern pro-european. Puteţi să îmi explicaţi ce înseamnă asta? Puteţi să îmi spuneţi cum definiţi un Guvern moldovean pro-european, pentru că unii dintre noi, venind în ţara voastră, văzând atât de multe drapele UE, începem să ne întrebăm dacă nu cumva suntem folosiţi ca alibi pentru un set de politici total diferit, care nu are nimic în comun cu Europa? Cred că noul Guvern, oricare ar fi după această criză serioasă, ar trebui să fie un Guvern pro-Moldova, un Guvern pro-reforme şi un Guvern pro-implementarea Acordului de Asociere”, a punctat Stefan Fule.

    Dumitru Diacov nu a mai avut nicio replică. Menţionăm că Parlamentul Republicii Moldova găzduieşte cel de-al 90-lea Seminar Rose-Roth al Adunării Parlamentare NATO cu genericul „Viitorul european al Republicii Moldova: contextul regional şi provocările interne”, care se desfăşoară până vineri.

    Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.

  7. cred ca ar trebui coborit pragul electoral de 6% … acesta a fost dat de PLDM , PD si PL in vremurile lor trecute de glorie , avind menirea sa lichideze aparitia si intarirea unor noi forte politice in Moldova , nelegate de „cei trei mari” … sau patru daca luam in calcul si aprobarea „marelui” PCRM de odinioara doritor sa impiedice alti concurenti politici . cred ca un prag de 4% ar fi mai aproape de realitatile politice ale tarii … asa cum este acum se poate intimpla sa fie si trei partide undeva la peste 4% pina la pragul de 6% … iar asta inseamna prea mult electorat ramas fara reprezentare parlamentara .

  8. este clar ca PLDM este un cadavru-viu astazi … fara nici o sansa de a intra in parlamentul viitor . electoratul sau a plecat spre doi vectori … PPE-Leanca si spre partidul „platformist” ce e gata sa apara . PD si PL au sanse mari sa depaseasca pragul de 6% … PD are organizatii locale puternice in zona rurala si banii lui Plahotniuc pentru campania electorala . PL are marele noroc de a fi lipsit de la guvernarea tarii in perioada in care au avut loc mari cazuri de coruptie si furt din banci … noroc chior pentru Ghimpu cum ar spune unii . daca ar fi fost la guvernare atunci , cu siguranta am fi asistat la o tacere mormintala si din partea lor … vezi autocritica lui Candu in acest sens . PCRM plateste ca si PLDM constructia sa politica in jurul unui singur lider-despot la umbra caruia nu poate apare nici un nou politician de viitor … cind Filat sau Voronin erau in virf si partidele lor erau sus in sondaje … cind Filat e la puscarie si dezonorat public de filmarea pornografica data publicului , iar Voronin imbatrinit si epuizat politic si partidele cu pricina se duc la fund cu mare grabire … daca se pastreaza pragul de 6% PCRM risca sa dispara de pe scena politica a tarii … PLDM deja a disparut … in cazul PLDM se va merge probabil spre unificare inaintea alegerilor cu viitorul partid platformist DA …

  9. trebuie spus un lucru important … daca exista ceva adevar in sondaje , aceasta Platforma-Partid DA constituie un mare esec ! speranta era de a atrage spre Platforma pe cei care de obicei nu voteaza , pe multi nemultumiti apolitici … vazind insa tabloul general al sondajelor , scorul PCDA vine de la fost electorat al PLDM si mai putin de la PD … nu vad unde se putea duce acest gen de electorat „centristo-stingisto-statalist” … ar fi exagerat mult daca am spune ca a migrat la Usatii .

  10. iata ca platformistii incep sa se miste spre o implicare politica deschisa … ar urma destul de repede o „fuziune” cu un partid deja inregistrat de teama unui eventual „sabotaj” la inregistrarea unui nou partid … un fel de cale mai scurta . ramine sa vedem care partid va fi acesta … de fapt care partidulet extraparlamentar … cu ce fel de orientare doctrinara – daca are – ar fi el ? cu PLDM nu se poate direct pentru ca ar fi prea batator la ochi acum … „noii stejarei” DA vor cumpara partidutul cu pricina caci fonduri sint fara indoiala … desi se face apel la banii cetatenilor simpli doar in mod propagandistic si populist … citez din Jurnal . md … ” Implicare.md, o platformă on-line pentru alternativa politică; Participă direct la crearea unui partid al cetăţenilor ” … se vede si de omul simplu ca asa lucruri nu se pot face chiar cu buzunarele goale … totul costa in ziua de astazi . iar chemarea oamenilor la crearea unui „partid al cetatenilor” e chiar hazlie cind deja Nastase a anuntat cumpararea unui partidut anonim , deja existent , de buzunar … dai valiza cu dolari sau euro si ai …” partidul cetatenilor” .

  11. vad ca sunt unii care critica PNL pentru ca ar „ataca” Platforma DA … sau partidul … care urmeaza a fi cumparat de liderii DA cu banii de la stapinii lor . sa avem rabdare mai intii sa vedem numele partidutului-fantoma ce urmeaza a fi licitat … PNL nu are ceva cu existenta Platformei nici ca o miscare pseudo-civica , nici ca partid politic . cum inca mai e o farima de democratie in tara , competitia politica e libera pentru toti … PNL nu are de ce sa fie „gelos” pe un nou eventual concurent politic platformist pentru ca se stie prapastia ce separa ambele parti … PNL vine cu un program politic clar si realist ce doreste ca prin reunificare nationala sa ridice cu adevarat nivelul de viata al cetatenilor Moldovei … Platforma – Partid DA cine este si ce vrea ? scoatem din discutie pe acei oameni cinstiti si nepatati care au fost luati de valul nemultumirilor populatiei si au fost folositi cu siretenie de cei din spatele Platformei DA … multi fosti PPCD , roskuleni , reactivati de serviciile de informatii rusesti … Topii condamnati … Filat … aliante cu extrema-stinga rusofona tip petrenco … foste cadre militare , politie si servicii trase pe linie moarta , care spera la o schimbare in bine a vietii lor monotone . se face si exces de uniformele militare si para-militare de parca am sta sa vedem o lovitura de stat militara de prin America latina a anilor 70 … deci in concluzie o oaste de strinsura in cautare de capatuiala , care a ametit lumea cu povestile lor anti-coruptie si promisiunile lor fantasmagorice , utopiste , nerealizabile inca 100 de ani incolo daca nu are loc unirea salvatoare cu Romania …

  12. „Consiliul Marii Adunări Naţionale, segmentele sociale aderente au decis ca procesul de edificare a noii construcţii politice să fie unul transparent, iar candidaţii care aspiră la funcţii de conducere în noua mişcare social-politică, în guvern, pe listele parlamentare şi administraţiei publice locale trebuie să corespundă principiilor integrităţii şi profesionalismului.” … dupa cum vedem platformistii abuzeaza masiv de cuvinte mari … Consiliul Marii Adunări Naţionale … dupa cum vedem sondajele 6,3 % inseamna pentru acesti populisti sforaitori Marea Adunare Nationala … penibil ! … „noua constructie politica” am vazut ca va fi una mai … veche . se va „fuziona” cu un partidut ai caror membri incap in doua odai … iar la cite cuvinte mari si pompoase despre integritate si profesionalism se face vorbire , tare ma tem ca viitorii candidati la functiile de conducere ai platformistilor vor trebui cautati mai degraba in raiul ceresc decit pe pamintul pacatos … parca si il vad pe Sf. Petru cu CVul in mina la usa platformistilor … „oare intru sau nu la o functie de conducere a acestui nou-vechi partid moldav ? sforaitor , penibil , fara indoiala !

  13. „Facem apel către primari, consilieri, alegători din toate localităţile republicii care corespund cerinţelor de integritate şi profesionalism să se includă efectiv în noua construcţie politică.” … interesanta chemarea platformistilor in special catre primari si consilieri … ai altor partide … printre care si ai partidelor mafioto-oligarhice de astazi … un fel de chemare la traseism politic in masa … doar,doar o intra o turma cit mai mare de alesi locali – de mioare grase – in partidutul-fantoma ce urmeaza a fi cumparat in curind ca la piata de cei din spatele scenei Platformei DA … indemnul nu reprezinta decit un ok dat valului de oportunisti care va incepe migratia politica in curind spre apararea jilturilor pe care stau acum … asa incit secta politica populisto-evanghelica DA , va deveni rapid un adevarat loc de refugiu pentru toti dinozaurii politici locali ai tarii … toti cinstiti si curati mai ceva ca arhanghelii din ceruri .

  14. „„Istoria modernă a Republicii Moldova a arătat că politicienii au nevoie de popor doar atunci când poporul trebuie să-i voteze. Acum a apărut pentru popor posibilitatea creării unui partid adevărat, care să reprezinte poporul … ” . declaratiile sforaitoare ale populistilor platformisti iti iau respiratia cu totul … popor sus , popor jos si numai pentru…popor . declaratii grandioase , pompoase ,gugumanice si prostesti … cum noul-vechi partid platformist va fi constituit tot din oameni cu slabiciunile lor , povestea politicienilor de astazi se va repeta din nou caci SISTEMUL va ramine acelasi … in fapt deja printre acesti multi „oameni noi” ai Platformei regasim o puzderie de oameni mai vechi … unii roskuleni si altii … Platformistii nu sunt suparati pe SISTEMUL MAFIOTIC si Corupt , ci pe faptul ca nu beneficiaza ei de avantajele acestui SISTEM … ei nu doresc schimbari politice reale ci doar o schimbare de buzunare in care intra dolarii si euro din afacerile la negru si gri intermediate cu ajutorul SISTEMULUI . si in plus tinjesc si dupa fondurile occidentale oprite acum de vestici … politica va ramine insa aceeasi … a suptului la doua tite … propaganda pro-europenista va fi si mai zgomotoasa si mai triumfalista ca cea a partidelor din AIE … adevarata aderare la UE insa se va lasa mult si bine asteptata … adica nu va mai avea loc niciodata !

  15. „Liderul PCRM Vladimir Voronin, fost președinte al Republicii Moldova în perioada anilor 2001-2009 a confirmat miercuri în cadrul unei conferințe de presă veridicitatea informațiilor apărute recent într-o investigație jurnalistică apărută pe http://www.today.md despre activitatea criminală a lui Victor și Viorel Țopa și Vlad Filat în acea perioadă.

    Mai mult, el susține că această investigație ar fi trebuit să apară mai demult, atunci când s-a lansat Platforma DA, despre care se spune că este controlată de aceștia. ”Filmul a trebuit să apară în aceeași zi când a apărut Platforma DA în piață. A întârziat filmul. Eu am privit doar o jumătate din film, dar ceea ce am văzut seamănă a adevăr”, a declarat Voronin.

    El a confirmat și informațiile din investigație despre fraudele comise de Viorel Țopa la Banca de Economii, când conducea această instituție și tentativa de preluare frauduloasă a pachetului majoritar de acțiuni.” Statul deținea 52,6% din fondul statutar al BEM, celelalte erau în mâinile lui Viorel Țopa. Am primit o informație că vor să pună până pe alte câteva procente ca să aibă o cotă mai mare decât a statului”, a declarat Voronin, menționând că a reușit să preîntâmpine acest lucru, iar ulterior Viorel Țopa a fugit din Republica Moldova pentru a se ascunde de justiție. ”Pe Viorel Țopa l-am fugărit de la BEM și a fugit din țară ca să nu înfunde pușcăria pentru ce a făcut la Banca de Economii”.

    Voronin a vorbit în termeni similari și despre Victor Țopa, pe care l-a demis din funcția de ministru al transporturilor în doar câteva luni de la numire. ”Când am aflat despre aventurile lui Victor Țopa, a doua zi a fost demis din funcția de ministru”, a precizat fostul președinte.

    Amintim că în investigația respectivă se vorbește despre preluarea ilegală de către Victor Țopa a mai multor afaceri profitabile ale statului, dar, ulterior, și de la persoane private, cauzând prejudicii de zeci de milioane de dolari. Țopa și Filat au interacționat la sfârșitul anilor 90. Filat l-a ajutat pe Țopa să preia compania Air Moldova, în schimb primind controlul asupra Tutun CTC. În aceeași perioadă a s-a produs și așa-numita afacere ”Tupolev”, Filat vânzând șase avioane unei companii din Rusia la prețul de 1,2 milioane de dolari, în condițiile în care costul real al acesta pare să fi fost de câteva zeci de ori mai mare.”

  16. dragă Dorin
    25 noiembrie 2015 Posted in new blog 6 Comments
    autor: apostu
    îți scrie un alegător de-al tău. da-da, nu mâna moscovei, nu prietenul lui Dodon sau a lui Voronin.

    Dorin, trebuie să recunosc că te-am votat, de 3 ori cu mare ardoare. adica mă rog, ardoarea a fost mare doar prima dată, în 2007 când te-am votat. știi și tu: suflare nouă, pro-europeană, lupta anti-comunistă, felul în care vorbeai la TV, felul în care ne ziceai ferm și sigur despre faptu’ că mun. Chișinău ar putea să devină un oraș cu adevărat european, te credeam

    apoi a mișcat parcă ceva în Chișinău, chiar se părea că iată-iată scăpăm de putoarea din oraș(și am scăpat totuș), motiv din care mai închideam un ochi și o ureche la geretele care creșteau, la panourile publicitare care acopereau tot mai mult orașul și la faptul că el nu-ș cum nu se europeniza da’ mai degrabă devenea o avalanșă de culori epileptice.

    în 2011 te-am votat pentru că nu se putea să-i dau orașul lui Dodon și PCRM-ului. 4422 voturi atunci te-au ajutat să câștigi! fără al meu încă vreo 4421, mai mulți preteni pe facebook poți avea decât voturi cu care ai luat capitala Dorin. asta trebuia să fie un semnal, un clopoțel care zice că ceva nu e tare bine. tot mandatul de după a fost…ce a fost? cosntrucții ilegale vs. troleuri noi, rezolvarea definitivă a problemei mirosului vs. înegrirea orașului cu panouri, mansarde vs. ?, glodăraie și canalizații care se înneacă vs. ? și unde e acel proiect promis, cu prima casă pentru familiile tinere? mai pe scurt a fost mai mult rău decât bine

    în 2015 te-am votat doar pentru că ai ieșit în finală contra lu’ Zinaida Petrovna, sincer, dacă era Oazu nantoi cred că îl votam pe el, ceilalți oricum nu aveau șanse. dar mi-am zis că Zinaida Petrovna oricum e un administrator mai prost ca tine, poate greșeam. și iată ai ajuns tu pe al 3lea mandat. dragă Dorin, pe al 4lea mandat nu mai ieși asta e clar. orașul se sufocă: Negruzzi a paralizat jumate din transportul care merge spre Botanica, Alecsandri e în reparație de când încă nu începuse alegerile, Dorin vin gerurile, dacă cade zăpada și se face minus – nu poți lucra, nu poți finisa acele drumuri. Dorin, Negruzzi trebuia să fie gata pe 20 octombrie! mâine e decembrie, unde e rezultatul? sau penalitatea pentru cei care nu îndeplinesc proiectele? Dorin, ai zis că maxi-taxi-urile vor fi scoase din oraș, dar nu ai putut nici să-i scoți nici să oferi mai mult transport ca să mă încurajezi să renunț la ei

    Dorin, nu este nici un politician în Moldova, care după ce și-a terminat mandatul a ieșit cu o imagine bună din politică, nici unul. ai putea fi tu primul, dar pentru asta e nevoie să te apuci pe treabă. prietenii îmi zic că ești foarte ocupat cu nunta și desigur că nu ai timp pentru primărie, dar Dorin, de ce ai mai candidat dacă aveai de gând să te căsătorești și să nu ai timp de noi? Dorin, orașul e plin de găuri, care la rândul său sunt pline de apă și noroi, nu poți merge nici cu mașina nici pe jos pentru că îți distrugi încălțămintea și sănătatea. Dorin, e ultima ta șansă, încă nu toți te urăsc, dar scaunul tău se clatină. ești pe al 10-lea an de primărie amuș și ai făcut mai nimic, nu există scuze pentru orice funcționar care nu a făcut mai nimic 10 ani. nu e problema în mâna moscovei ci în cei care îți spun că ești bravo, dă-i afară, ei nu ți-s prieteni și pune-te pe treabă. sau ieși în concediu de parternitate și oferă șansa altora să facă treaba. sau – sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *