Hristos a Inviat!

Lumina si caldura sarbatorilor de primavara, printre care si Pastele, sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni,sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

Loading Facebook Comments ...

5 Comments

Add a Comment
 1. https://www.youtube.com/watch?t=163&v=Y4Q7a_IXX40

  Ce cadou frumos inaintea sarbatorilor de Pasti si-au facut ucranienii- Legea condamnarii regimului comunist.
  Vedeti in aceste imagini cum o mana de oameni curata orasul de fantome bolsevice.
  Se intampla in Harkov.
  In schimb in RM tăt îi ghini. Vova Filiat a adus lumină. Lumină verde pentru FURAT.

 2. Hristos a înviat!

  Să ne trăiţi întru mulţi ani Doamna Vitalia Pavlicenco şi Domnul să vă dea puteri în lupta grea în care v-aţi angajat!
  Dumnezeu să călăuzească minţile moldovenilor din Basarabia întru luminarea lor spre binele întregului neam!

  Vasile Angheli, Galaţi, România

 3. Pina la un timp, nu va dura vesnic, moldovenii trebuie sa se uneasca intre ei si sa aduca la Guvernare un singur partid national deci minim 51% de voturi ar garanta o schimbare radicala in societate, altfel se va taragana in continuare, daca vreti sa va eliberati mai repede de uzurpatori ai puterii de stat atunci continuati si amplificati miscarea de protest, pina la demiterea guvernului, si alegeri anticipate.

 4. România e o comoară lăsată de Dumnezeu pe Mapamond. Ea dispune în subsolurile sale de toate bogăţiile naturale care se găsesc pe această planetă:aur,argint,metale rare…petrol, gaze chiar şi uraniu, de munţi, mare….de industrie, agricultură, infrastructură dezvoltată.
  Republica Moldova nu dispune de nimic.Corupţia totală şi debilismul guvernanţilor,care fură şi vînd ţara ruşilor,ne va duce la faliment. Unirea este unica salvare…Guvernanţilor le crează probleme UNIREA, căci dispare posibilitatea de a fura. Pentru popor UNIREA aduce numai beneficii. În cazul UNIRII pensiile, dar şi salariile bugetarilor, se vor dubla numai pe baza economiilor făcute in urma lichidării guvernului, parlamentului, preşedinţiei şi tuturor instutuţiilor, care le deservesc, inclusiv ambasadele. Odată cu dispariţia demnitarilor corupţi vor fi curmate delapidările , hoţiile, escrocheriile, deci această creştere va fi şi mai considerabilă. Dar cel mai mare avantj e că vom fi în UE acum şi nu peste 20 de ani..

 5. Inainte de a intaptui unirea trebuie adus la guvernare partid majoritar nationalist in parlament, apoi se va face unirea fara varsari de singe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *