Primarul lib’ral, Kievul si Chisinaul…

Nicolae Steinhardt: In politica nu trebuie intotdeauna sa cistigi, ci sa iti mentii convingerile, pozitiile, sa incerci sa ai dreptate si sa demonstrezi mereu acest lucru. Chirtocel

11021052_10206071240359209_7693797720283967418_nLa Kiev avem Mars al Demnitatii nationale proeuropene, iar la Chisinau – un sabat 1898082_10206071240119203_3538895620922538469_nprorusesc antiromanesc in inima capitalei, conduse de un primar lib’ral pretins proeuropean. Noi, PNL, Consiliul Unirii, am cunoscut aceasta, prin mila aceluiasi primar, cind Selin spurca spatiul de sub Arcul de Triumf, iar unionistii erau trimisi cu Marsul pe strada Izolatorului municipal al politiei… Da demnitate nu e, nimic nu e. Dar e – frica, lasitate s.a. VP

Loading Facebook Comments ...

13 Comments

Add a Comment
 1. =Burunducul Unionist dela Tighina=

  DEZVĂLUIRI anti-unioniste:
  –––––––––––––––
  Prin dec. 2012 pe Forumurile VoxPublika md din Chișinău apăruse un nou autor filo-rus subtil Igori Ursenko de Nisporeni anti-român și anti-unionist tot subtil /dar cu pașaport românesc/, cu legături SIS-tematice cu teroriștii din Tiraspol dar și din Chișinăul OFICIAL mafiotic anti-românesc. Personaj kafkian nebulos anarhist diversionist roșu cu studii și burse in România el este adulat și promovat mult de unii de la Institutul Cultural Român
  din București. Ei bine, în urma comentariilor mele UNIONISTE și a amenințărilor lui SIS-tematice pe pagina lui de pe Voxpublika md, în ianuarie 2013, casa părinților mei Unioniști dintr-un sat din Basarabia, a fost totalmente devastată, jefuită și toate
  fotografiile din sertare și de pe pereti au fost furate. Unor „hoți simpli” le-ar fi trebuit oare vechile fotografii ale familiei noastre ? Oare pentru ce ?
  ––––––––––––––––––––––––––––
  N.B.
  pentru cei avizați și ne-avizați:
  sunt dat sub Protecție anti-teroristă anti-mafiotică Specială Internațională Interpol la cererea unor guverne democratice.

 2. RUSINE CHIRTOACA, AI PERMIS ASA CEVA IN CENTRUL CHISINAULUI, NU TI A INTRAT CEVA FUM IN PRIMARIE ?!
  BAI DERBEDEULE ZILELE TALE S NUMARATE LA PRIMARIE.
  TOTI VOM VOTA O ALTERNATIVA, NUMAI NU PE TINE, FAC INCA ODATA APEL LA TOTI CHISINAUENII NU VOTATI CHIRTOACA LA PRIMARE VOTATI CANDIDAT PNL.
  MASLENITSA ASTA NICI NU E SARBATOARE CRESTINEASCA, E PAGINA, RUSII DOAR DE FORMA SINT CREATINI DA DE FACTO MUSULMANI FAC PRIETENII CU ARABII SI LE FURNIZEAZA ARME SA TERORIZEZE LUEA. JOS RUSISMUL DIN MOLDOVA.
  NOI AM FOST CRESTIN DE SUTE DE ANI CAND EI DE ABIA SE CRESTINAU PRINNSEC 10-11, DECI LASATI VA DE BISERICA ORTODEXA RUSA, ESTE O MINCIUNA,STIE SA STRINGA DOAR DIJME SI DARI DIN OAMENI, COAGULATI VA IN JURUL BISERICII ORTODEXE ROMANE SI SAU CHIAR SI CELEI CATOLICE CARE ESTE IN NUMELE SAUMADEVARAT BISERICA LATINA, NOI SINTEM LATINI , VORBIM O LIMBA LATINA SI VIITORUL NOSTRU ESTE LEGAT DE LUMEA LATINA.

 3. DOAMNA PAVLICENCO, PROBLEMA ESTE CA ACESTI GUVERNANTI ASERVITI RUSILOR VOR SA TRANSFORME R.MOLDVA IN COREEA DE NORD, SA CREEZE UNNSISTEM ARTIFICIAL SI SA CONTINUE TOT ASA PINA LA MOARTE. DECI REPUBLICA TAMPON, LIBERTATE FURATA , LE CONVENEA PINANVENEAU BANIMDINNOCCIDENT ACUMA AU INTORS LA 360 GRADE CORABIA DAR UNDE MERG EI SI NE DUC SI PE NOI?!
  PUTIN NU LE DA NIMIC PENTRU POPOR, POFTIM ANALIZATI CE SE INTAMPLA IN VENEZUELA, COREEA DE NORD, CUBA, TARE MI ESTE FRICA CA MERGEM SPRE ASTA, DECI NU ESTE TIMP DE PIERDUT, BATETI ALARMA, GANDITI VA LA CE VA FI PESTE 6 LUNI UN AN, INA MAI MARE HAOS SI DEZORDINE, LIPSA DE FINANTARE SI BANDITISM, DECI DE ACUM TREBUIE DE ORGANIZAT IMPOTRIVA LOR OAMENII SI DE INAINTAT CANDIDAT SERIOS LA PRIMARE SI DE VOTAT, CACI ACEST CHIRTOACA LOHU RUSILOR ESTE IN MIINILE LOR ERA UN BERBEC IN ROMANIA LA TV DIN BUCURESTINSI A RAMAS BERBEC SI IN VIATA CA NE A VINDUT IEFTIN LA RUSI.

 4. PRACTIC NIMIC NU S-A SCHIMBAT DIN TIMPURILE IMPERIULUI RUS, ADMINISTRATIA IMPERIALA RUSA S-A TRANSFORMAT IN CEA BOLSEVICO-COMUNISTA IAR AZI IN PSEDODEMOCRATA, EI PRETIND CA NE DUC IN EUROPA DAR SINT CALARE PE CAL RUSESC SAU MAI DEGRABA INVERS SINT CALARITI DE PRO RUSI, HAI FILAT HAI CHIRTOACA CU TOT CU FACULTATILE VOASTRE LA IASI SI BUCURESTI, TRAFICANTI SI FALSIFICATORI, TRADATORI SI ANTI-NATIONALISTI. BRAVO BATEM DIN PALME CU TOT POPORUL NE-ATI DAT DOAR SPERANTE DESARTE SI NE-ATI HRANIT CU VORBE DULCI. E TIMPUL CA LUMEA SA VOTEZE PNL SA SE DEZICA DE FALSII IDOLI PRECUM FILAT CHIRTOACA , DE CEI BATRINI DIN GENERATIA BATRINA NICI NU MAI VORBESC.
  APROPO L-AM VAZUT SI PE DUSCIAC, FIU AL PROFESOAREI DUSCIAC DE LA MIRCEA ELIADE, EL TOT S-A INCASTRAT IN ACTUALULMGUVERN, UITE ASA TINERII MOLDOVEI FAC CARIERA SUPUNINDE-SE VECHILOR UZURPATORI.
  AFAR TOTI AFARA JOS DINOZAURII BOLSEVICO-COMUNISTI, FALSII INTELECTUALI, CORUPTII, PLINGE LADA DE GUNOI DUPA EI.
  FIICA LUI DIACOV E NARCOMANCA DACA NU ATI STIUT LA CAT DE MULT RAU A FACUT DIACOV OAMENILOR SIMPLI SI TARII UITE CA DUMNEZEU NU BATE CU BATU.
  SA VA FIE RUSINE SI CONVERTITI-TA DEMONI SI INDEMONIATII PUTERII, PUTEREA SI AVEREA V-AU INTUNECAT MINTILE.

 5. Basarabie străbună,
  Când revii la Ţara-mumă?
  Nu mai suportăm străinul,
  Care-şi varsă aici veninul

  Pământul nostru strămoşesc
  Veneticii îl batjocoresc
  Ne-au pângărit codrul şi izvorul,
  Am rămas numai cu dorul…

  Basarabie Română,
  Eşti frumoasă ca o zână!
  Să-ţi ridici fruntea spre Soare
  Vom fi în România Mare!

 6. Cetăţeni, terminaţi cu cântecele, poeziile şi scrisul cu majuscule, comentaţi pe subiect, zici că sunteţi de la Socola.
  Cu poezii nu se fac Uniri, doar în cărţile de istorie comuniste ale României.
  Ce-i mult strică şi îi dus în derizoriu. Dacă doamna Pavlicenco adoră poezia patriotică, are probabil mail.
  ____________

  Referitor la subiect, nu înţeleg ce s-a petrecut, adică nu văd nimic doar nişte flăcări şi pe cineva cu un mesaj dubios de greşit gramatical şi logic.

 7. DA DA VASILE SINT DUBIOS SI LIPSIT DE LOGICA :-):-):-)
  MOR DE RAS DESCHIDE CARTILE DE GRAMATICA SI DREPT MAI INTII APOI MAI VORBIM :-):-):-)
  LA VOI IN MOLDOVA TOTUL E LOGIC :-):-):-)
  DE ACEEA SI SINTETI IN FUNDUL GRADINII :-):-):-)
  SA NU PUN ALT CUVINT IN LOCUL GRADINII :-):-):-)

 8. E LOGIC SA PROMITI ASOCIERE UE SI SA NU FACI REFORME ?!
  E LOGIC SA FII PRIMAR AL CAPITALEI INTRUN CAZ SI LIDER DE PARTID IN ALT CAZ AMBII CU CETATENIE ROMANA SI SA FACI POLITICA ANTI ROMANA ?!
  HA HA HA HA HA HA HA HA :-):-):-):-):-):-)
  STILUL MEU ESTE ILOGIC DAR VOI CA BOII II VOTATI PE CEI CE VA EXPUN TOTUL LOGIC :-):-):-):-):-)
  MAI VASILE M-AI UMFLAT DE RAS :-):-):-)
  IN POLITICA MOLDOVENEASCA ESTE O SINGURA LOGICA DACA FACI BANI SAU NU DACA STII SA MINTI BINE SAU NU !!!
  DECI TU ESTI UNUL PENTRU CARE CEEA CE I LOGIC VOTEZI IAR DACA CREERUL TAU GASESTE CEVA ILOGIC SAU IN VIZIUNEA MEA PUR SI SIMPLU NU ESTI CAPABIL SA SESIZEZI CEEA CE SESIZEAZA ALTII

 9. Vezi că ai caps lock, până atunci nu citesc. Eu nu sunt din Moldova. Nu cred că am vorbit despre tine, cred că te faci de ruşine.

  Pentru ceilalţi care se vor simţi jigniţi, nu vă citesc spamurile, mă refeream la ” jertfelor Fascismului Rus”, este greşit.

 10. BAI VASILE, MODALITATEA IN CARE SCRIU E UNICA CE IMI PERMITE ACEST CALCULATOR, APOI TU CRED CA FACI PARTE DIN FORMALISTI, SI GINDESTI CA SA TRANSMITI O ODEE BUNA TREBUIE NEAPARAT SA O TRANSPUI INTR-UN FORMAT OFFICIAL ACCEPTAT, AICI GRESESTI, AICI E BUG-UL TAU DIN SISTEM.
  APROPO MA MIR CUM NU SE SARBATORESTE ZIUA DE 23 FEBRUARIE IN CENTRUL CAPITALEI, APOI CRED CA CHIRTOACA NICI NU A FACUT ARMATA, ACOLO L-AR FI HANDICAPAT LA SIGUR.

 11. APPI LASA RUSIA IN PACE TOATA LUMEA STIE CE I CU TARA CEEA, MAI BINE TE-AI UITA IN CURTEA NOASTRA, REGIMUL MAFIOT PRO RUS A ADUS LA DISPERARE MOLDOVENII, TOTI AU FUGIT DIN TARA SI NIMENI NU SE LAMENTEAZA, EU MA LAMENTEZ SI PROTESTEZ, DAR VAD CA NU AM CU CINE CA VOI CA BOII VA UITATI LA FORMALITATI SI AVETI GINDIRE DE OI, IN LOC SA FITI REBELI SI SA RENUNTATI LA ACESTI LIDERI SI SA LE SUBMINATI AUTORITATEA.
  SCHOR ESTE UN CETATEAN RM NASCUT LA TEL AVIV, A JEFUIT O TARA INTREAGA SI TOTI TAC , CE VREI SA TI MAI SPUN, CRED CA SINTEM O NATIUNE HANDICAPATA, IN EUROPA DEMULT L-AR FI RASTIGNIT SAU LINSAT PENTRU ASA CEVA, DEALTFEL LA PARIS DIN CAND IN CAND RASTINGESC TIGANII DIN ROMANIA, IAR LA NAPOLI LE DAU FOC ASA CA PINA NU VOM AVEA OAMENI DESTOINICI CARE VOR URMA CAUZA NATIONALA SI MASA POPULARA SE VA MULTUMI CU O NOUA MINCIUNA ACEASTA SITUATIE VA CONTINUA LA INFINIT.

 12. Dna Pavlicencu, iertati-mi indrazneala, dar mor de nerabdare sa va indemn sa candidati la primaria Chisinaului. Ori dvoastra, ori altcineva din PNL. Nu se poate sa-l lasati pe Dodonel sa vina in locul lui Chirtoaca. Odata scapat la sefia Cisinaului rusofonii vor juca kazaciokul pe masa. Jale mare si o mare rusine pentru Bbasarabia.

 13. EXACT CE AM PROPUS SI EU, UNIREA IN JURUL UNUI CANDIDAT PNL, SI SA PROMOVAM UN NOU MOD DE ACTOUNE DEMOCRATICA SI SOCIALA, SI UN NOU PARTID, PNL.
  REFORMA PRIMARIEI CHISINA, TOTI FUNCTIONARII PUBLICI BOLSEVICI STIMISI LA PENSIE, ASTA AR FI PRIMA MASURA DE LUAT.
  INFIINTAREA INSTITUTIEI POLITIEI MUNICIPALE INDEPENDENTE DE MINISTERUL DE INTERNE ASA CUM ESTE PRACTICATA IN EUROPA, SA TINA EXCLUSIV DE PRIMARIE.
  APOI SI UN SISTEM FISCAL ORASENESC TRANSPARENT, UITE MA ROG CA UNII DEPUTATI SA LASA DE MANDAT CA SA OCUPE ACESTE FUNCTII, DE CE OARE ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *