Invitație la conferința de presă în legătură cu abuzurile Puterii extremiste

injustitieAsociaţia Veteranilor Războiului 1992 Tiras-Tighina, Mişcarea Naţional Creştină, Centrul pentru Informare şi Promovare a Securităţii şi Artei Militare, Liga Justiţie, Asociaţia Solidaritate invită reprezentanţii mass media la conferinţa de presă cu tema:„Agresiunea şi abuzurile organelor de forţă împotriva mişcărilor naţional-unioniste”.

Conferinţa de presă va avea loc miercuri, 24 decembrie 2014, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 0.691 55 495

E-mail: ipn@info-prim.mdv.vasilica@info-prim.md

Conferinţa poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenţiei www.ipn.md şi accesată ulterior în arhivă.

Loading Facebook Comments ...

2 Comments

Add a Comment
 1. Puterea extremista este voit lăsat așa, fiecare face ce vrea cu ,,patriotismul” lui!
  Agresiunea si abuzurile organelor de forţă împotriva mişcărilor naţional-unioniste inca nu pot fi pedepsite. Partidele așa-numite democrate nu au convins oamenii că sunt corecți, că vor să schimbe Moldova. Dimpotrivă, ei au demonstrat cu vârf și îndesat că politicianul moldovean are aceeași mamă, foamea de bani. Așa că nu mă miră faptul că 39 la sută dintre moldoveni au votat comuniștii.
  Dar, fraţilor, aici nu vorbim de România sau de comuniști, ci de Uniunea Europeană. De ce, pielicica lui Dodon, nu vreţi în Uniunea Europeană? Asta chiar mă depăşeşte. Oare moldovenii vor în continuare să meargă la veceu în fundul curții? Moldovenii vor în continuare corupție si sa fie agresati? Moldovenilor le place infrastructura rutieră, de fapt, lipsa ei? Moldovenii vor în continuare școli care să prostească și spitale care să omoare? Da? Atunci alipiți-vă Rusiei și am terminat povestea.
  Poți să-i faci unui popor rău cu forța, dar bine cu forța, niciodată!
  În loc să mulțumiți și cerului că Uniunea Europeană v-a băgat în seamă, voi faceți alte jocuri!

 2. Dle, vedeţi tema cun sună?. „Agresiunea şi abuzurile organelor de forţă împotriva mişcărilor naţional-unioniste”.
  Ce are aici Uniunea Europeană? Şi ce are Dna Pavlicevco cu aspiraţiile europene ale ţării noastre? Dna Pavlicenco, Dodon, Usatîi ş.a. sunt categoric împotrivă asocierii cu UE. Numai că fiecare motivează în felul său…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *