La Publika TV despre alegerile din 30 noiembrie 2014


In primul rind, am multumit in cadrul emisiunii tuturor celor care au avut curajul sa voteze un PNL unionist – acestia sunt cei mai demni cetateni ai celor doua state romanesti.

Exista multi unionisti, dar au fost manipulati ca Europa este mai aproape ca Unirea, in acest fel, ei au votat, intr-un fel, prima etapa pentru a ne desprinde de Rusia, doar ca aceasta speranta este falsa. Cetatenii care au votat partide asociate cu o mare coruptie nu vor fi victime, ci au devenit complice la toate actiunile antinationale pe care inca le vor vedea.

Leanca a spus ca nu e nevoie de NATO, iar PDM ca a pleda pt NATO si Unire este extremism… Cu asmenea declaratii se vor ei in UE?

Aceste partide au avut mesaje sterse, plate, necredibile, dar au avut bani, resurse administrative, oameni functionind la stat si activind pentru partide.

Victoria partidelor pretins proeuropene este datorita partidelor extraparlamentare, de la care se fac, lucru inteles, greseli de la raion pina la centru, fapt descoperit de noi azi, cu pierderi de la 48 voturi de la Cluj si pina la 83 voturi la Sarata Noua – Leova.

Unde PNL a avut mai multe voturi, s-a luat precum s-a gindit “o medie” care sa fie aproximativ egala si sa reprime unionismul.

Toate televiziunile au fost sub control, partidele parlamentare au evitat la maximum sa discute cu extraparlamentarii, ca sa nu le sifoneze imaginea.

Au fost folosite resursele administrative, razboiul a fost inegal, s-a folosit din plin propaganda europeana falsa, ca vin rusii si comunistii, de aceea nu pierdeti voturile cu cei despre care sondajele arata ca nu au sanse. Si dupa ce au tot aratat doar pe unii, spunind ca doar acestia au sanse, cum era sa voteze oamenii speriati cu ceea ce poate fi ca in Ucraina cu razboiul, motiv pt care s-a votat cu europenii?

Noua inca dupa alegerile din 2010 ni s-a spus asta, de aceea, cind l-am vazut ieri pe Filat increzut ca e totul bine, s-a avut in vedere ratacirea voturilor, ca sa “implineasca” si sa “rotunjeasca” majoritatea.

Noi nu am avut bani, nu am furat.

Voturile de la Usatii, anulate, au scazut pragul, dar nu le-a ajuns, si mai fac si greseli cu voturile pentru extraparlamentare, care se ratacesc de la Cluj pina la Chisinau si de la Sarata Noua – Leova pina la acelasi Chisinau.

Loading Facebook Comments ...

6 Comments

Add a Comment
  1. CRONICA UNIONISTĂ SĂSEASCĂ
    ––––––––––––––––
    1.
    Biblioteca Naţională din Chişinău:
    Expoziţia – Generația Basarabenilor Unionişti Înaintaşi de la 27 Martie 1918
    care au înfăptuit Unirea noastră pt TOTDEAUNA cu Ţara-Mamă România.
    2.
    Marți, 2 Decembrie, orele 15, la Muzeul de Arte din Chișinău-
    Vernisajul Expoziției Unioniste „Drumul spre Înălțare„
    în prezența pictorului Liviu Nedelcu din Bacău
    3.
    Sâmbătă, 6 Decembrie, de Ziua Sfântului Nicolae şi cu Luna Plină,
    Teatrul pentru copii „Ţăndărică„ din Bucureşti
    soseşte la Chişinău cu spactacolul „Fata Babei şi Fata Moşneagului„ de Ion Creangă
    în Sala Mare a Filarmonicii la orele 11 şi orele 16.
    tel. 022.22.27.34. sau 068.68.14.04.
    –––––––––––––––––-
    Vă Poftim Union-ește!

    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    =========== BUCOVINA DE NORD ===========
    ——— ♥ ȘI TOATĂ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ———–
    —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    UNICA NOASTRĂ SALVARE ȘI REVENIREA LA NORMALITATE !
    TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE ÎN VECHILE HOTARE
    ȘI ÎN BAZA „ACTULUI UNIRII’ A BASARABIEI CU ROMANIA
    PENTRU TOTDEAUNA
    VOTAT DE „SFATUL ȚĂRII’ LA CHIȘINĂU LA 27 MARTIE 1918 !
    ====================================================

  2. Chișinăul Post-Electoral:
    Corupţia şi jocul la două capete

    http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/moldova-a-ramas-pe-calea-europeana–dar-nu-s-a-desprins-de-moscova-359506

    Putin are însă la îndemână şi alte arme în afara banilor şi propagandei. O armă mai subtilă este corupţia, iar coaliţia proeuropeană a dovedit că este pe măsura comuniştilor în materie de corupţie.
    Din acest motiv, votul pro-european nu a fost unul entuziast pentru că moldovenii au început să devină sceptici că pot ajunge în Europa cu Plahotniuc, Filat, Lupu şi Leancă, un premier care, deşi liberal, n-a avut nici o reţinere să-i acorde sprijinul în persoană candidatului Victor Ponta şi care ar trebui să plătească politic pentru această gafă.

    Corupţia face guvernul moldovean vulnerabil la influenţa insidioasă a Rusiei şi toată lumea ştie acest lucru, de la Chişinău la Bucureşti şi Bruxelles. Necesitatea reformelor anticorupţie este subliniată atât de oficialii europeni, cât şi de preşedintele Klaus Iohannis în mesajul său, dar până acum guvernanţii au făcut puţin în acest sens, bazându-se pe faptul că nici Uniunea Europeană, nici România nu-şi permit o Moldovă ostilă şi pro-rusă la graniţele lor în condiţiile crizei ucrainene.

    Dar acest joc dublu nu mai poate dura mult, nici în interiorul Moldovei, nici în relaţia cu Uniunea Europeană.

  3. Cu tot respectul, dar este necesar de a incepe munca de zi de zi cu o noua strategie, pentru a aduce mai multa lumina si ordine in tara.

    Aveti un larg teren pentru a recruta persoane si din alte partide mici, independenti si multe alte actiuni.

    Incercati sa promovati eficient Directivele UE, in special Directiva UE din 25.02.14 (Directiva Macovei).

  4. Daca VOM ADUNA cu atentie voturile acordate partidelor PRO RUSE care au intrat in Parlament sau NU au intrat la care sa adaugam 10.000 voturi pentru partide rusesti provenite din rusia vom vedea ca nu au 51% din total voturi.
    Voturile Partidului liberal reformator, Partidul National Liberal, Oleg Brega si alte cateva partide si candidati independenti se duc in proportie de 70-80% pentru cele 3 partide pro europene.

  5. Cu alte cuvinte in fara de partidul socialistilor, partidele comunste, alianta pro uniunea vamala PERSOANELE care doresc cu Rusia NU PREA MAI LUAU VOTURI DIN ALTE PARTI.

    DECI : NICI RUSIA DAR NICI Uniunea Europeana nu au avut 52-54% dintre alegatori care sa voteze pentru ei.

  6. POATE NU AR FII RAU SA FIE IMPUS VOTUL OBLIGATORIU IN REPUBLICA MOLDOVA. IN ACEST FEL NU VOM AVEA SURPRIZE NEPLACUTE DE LA CEI CARE VOR CU RUSIA SAU ROMANIA/UE/NATO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *