Scrisoare de la Ambasada. Si … raspunsul nostru

De la Ambasada RODe la Ambasada RODe la AmbasadaroIata ca Ambasada Tarii noastre, Romania, ne-a fericit cu o scrisoare, pe care o postam, la De la Ambasada ROfel ca si raspunsul nostru. Delectati-va. 

 

Stimati diplomati si angajati ai Ambasadei Romaniei in Republica Moldova,
Va rugam foarte frumos sa considerati ca neprimita de catre conducerea PNL din Republica Moldova adresa/depesa nr.3207 din 11.11.2014, privind turul doi al alegerilor prezidentiale din Romania, la fel cum Ambasada Dvs. a considerat ca neprimita scrisoarea noastra legat de modul in care nu respectati Legile Romaniei privind tratamentul unor detinatori (dintre care fac parte persoane din conducerea PNL.md) ai unor Ordine Nationale ale Statului Roman, scrisoare in care am reprodus prevederile pe care le incalcati de cind a venit Ambasadorul Marius Gabriel Lazurca, a carui plecare a fost solicitata de Actiunea-2012 si de Consiliul Unirii, din care face parte si PNL.md.
Ne bucuram ca, in ultimul ceas, v-ati amintit de existenta PNL.md.
Va uram succes in desfasurarea unor alegeri corecte si neinfluentate de anumite interese si va mai amintim ca PNL.md are un punct in Platforma sa electorala pentru alegerile din 30 noiembrie 2014, care prevede: „Semnarea unui acord oficial între Comisia Electorală Centrală din R.Moldova și Biroul Electoral Central din România – pentru desfășurarea de alegeri corecte în stânga Prutului, având în vedere numărul tot mai mare de cetățeni români”.
 
Vitalia PAVLICENCO, 
presedintele PNL din Republica Moldova
Cetateanca romanca din 1992
Detinatoare a Ordinului National al Romaniei „Pentru Merit” in Grad de Comandor
si persoana care a solicitat, probabil, prima, si in Romania, ca si in Republica Moldova (la SIS), acces la propriul dosar, la CNSAS   

De la Ambasada RO

Loading Facebook Comments ...

2 Comments

Add a Comment
 1. Cum adică stimată doamnă Pavlicenco?Parcă -l susșineți pe Ponta,automat susțineți și Ambasadorul.Pnl-ul nu are drept moral la replică fiind-că,chipurile,este un partid de dreapta,dar susține psd-ul.Ați privit aseară duelul între cei doi? Mai ales partea a doua,deoarece în partea 1-a cel de la putere a venit cu un camion de hârtii dar și cu Gabriela,Meleșcanu…Nu știu,e posibil să câștige Ponta cu resursa lui,dar România de la aceasta va pirde.Părerea mea…

 2. Urmarind la TV ,,duelul” de aseara romanii au avut de castigat si asta e important .

  Romanii au putut sa vada diferenta intre o persoana calma, asezata, rationala, calculata si una repezita, cu actiuni inutile in scopul de a „puncta”, de a lovi sub centura.

  Adica diferenta dintre un om care se straduieste sa faca ceva in mod coresct si serios si unul care vrea sa fie smecher.

  E cert ca Iohannis nu are date si statistici, dar va avea timp sa le afle, din functia de presedinte. Dar are rabdare si incearca sa nu se umple de ridicol spunând ceva ce nu stie.
  Dar dl. Ponta, desi are date pentru ca are guvernarea pe mana, e ridicol si ofensator devoaland date despre rudele contracandidatului. Stie cineva ca in Romania exista legea pentru protectia datelor cu caracter personal ?
  Prestatia lui a fost axata pe principiul de a domina prin obraznicie si lipsa totala de decenta.

  In concluzie, chiar daca Iohannis este mai putin pregatit in privinta datelor si informatiilor precise, sunt convins ca nici un aspirant la o functie pe care nu a detinut-o niciodata nu are cum fi informat precis si concret in toate amanuntele. A-l judeca doar pe baza acestui criteriu este o eroare esentiala, pentru simplul motiv ca datele unei guvernari nu se pot rezuma niciodata doar la cateva cifre statistice .

  Pe de alta parte, Lavinia Sandru si Cosmin Gusa au avut o atitudine evident partizana pentru candiadtul PSD, uitindu-se de echidistanta obligatorie a moderatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *