TV-urile politicienilor antiromâni manipulează și legat de Ponta. Pentru că Unirea e tot mai aproape!

galbeneLa noi este consternant să vezi zi de zi ce manipulări pe la TV-uri se fac, în general, legat de România, iar acum – și legat de vizita lui Victor Ponta la Chișinău. Mai trist e că ”cei români”, a căror prezență în presa de la Chișinău ne-a bucurat, acum ne dezamăgesc tot mai mult. Un exemplu este același Cristi Tabără, cu un potențial ziaristic/profesional enorm, dar tot mai ”adaptat” realităților nefaste de dincoace de Prut, printre care influența politică urâtă asupra adevărului pe care trebuie să îl spună omul de presă. În fine – de partenerii săi de aici, de platoru, moderatori/moderatoare, cu frați pe la SIS-ul antiromânesc, nu mai spunem…

Citesc pe http://www.publika.md/ce-spune-victor-ponta-despre-aderarea-moldovei-la-ue-si-unirea-tarii-noastre-cu-romania_2116701.html: ”Referindu-se la ideea unei eventuale uniri a Republicii Moldova cu România, şeful Guvernului de la Bucureşti a spus că acest lucru poate fi decis doar de către locuitorii de pe ambele maluri ale Prutului. „Noi nu luăm teritorii cu forţa. Dacă vreodată, cei care trăiesc aici, pe malul ăsta al Prutului, şi cu cei care trăiesc pe malul celălalt ar dori să ne reunim, evident că asta ar fi voinţa şi eu cred că ar fi un lucru bun, dar cu forţa să vină România peste Prut să ia Moldova, regiunea Găgăuză, asta nu se va întâmpla niciodată, pentru că România face parte dintr-un sistem de valori, sistemul european, unde nimeni nu vine cu forţa şi ia pe cineva”, a punctat Ponta.”

După care, la Fabrika, auzim lucruri scremute, manipulate, care să demonteze ce a spus Ponta mai sus- mai exact – precum că Ponta vede Unirea celor două state românești numai odată cu integrarea în UE.

De ce, însă, manipulează unele Televiziuni – ca să nu spunem că toate? Pentru că aceste posturi aparțin unor patroni politici care rămân, în mare parte, antiunioniști, chiar antiromâni, care se tem că o afiliere și apropiere prea strânsă publică de tot ce e românesc, ar duce la pierderea voturilor lor în favoarea PCRM. Acum câteva luni îmi spunea un rătăcit că a votat mereu comuniștii, ”ca să nu unim cu România”. Dar asta e, acum înghițiți rezultatul exploatării în scopuri electorale murdare, ani la rând, a spiritului sovietic, antiromânesc al populației deznaționalizate de comuniști.

Păcat. De ce fugiți, nu veți scăpa. Unirea e tot mai aproape, pentru că UE e tot mai departe. E tot ,mai departe și geopolitc, și zonal, dar și prin modul celor de la Putere de a conduce acest teritoriu, din care nicio guvernare nu a putut și nu va putea face un stat. Nu doar pentru că nu poate exista un stat bazat pe minciună, ci și pentru că cei de la putere au în subconștient o seceră și un ciocan care le spune că va fi Unirea și grija lor e una – să se înavuțească enorm până atunci.

Sigur, România îi ia pe politicienii proruși de aici cu binișorul, tocmai pentru a neutraliza autenticul mesaj unionist nu doar al PSD. Cunoaștem ce a spus și Klaus Iohannis.

Din informațiile noastre mai mult decât sigure, mesajul unionist, ce conține și anul Marii Reuniri, din 2018, al prezidențiabilului social-democrat cu șanse este coordonat și acceptat și de cancelariile europene, și de administrația americană. Așa că toate strădaniile voastre sunt zadarnice.

Dar este și o rușine să faci ce a făcut un lider prea verde azi, în cadrul vizitei lui Victor Ponta. Să sumbinezi vizita în care se aduc atâtea donații și cadouri, proiecte financiare cu impact social puternic, este o nesimțire. Să faci totul ca să nu vină oameni acolo unde e Ponta, să îl subminezi chiar pe propriul premier – este o rușine – dincolo de ce credem noi (nu prea bine deloc), despre același Leancă.

Am mai întrebat: oare acești farisei se vor teme vreodată de Dumnezeu?

NOTĂ: Iar microbuzele din centrul Chișinăului erau frumoase, în special culoarea lor GALBENĂ, foarte elocventă – să nu uităm, mesajul lui Ponta în prezidențiale este același ca și al PNL în parlamentare – Spre Marea Unire/Reîntregire din 2018.

De aceea, speranța cameleonului verde legat de 2019 sau 2020 este o iluzie foa-a-a-arte deșartă… Pa!

Vitalia PAVLICENCO

Loading Facebook Comments ...

10 Comments

Add a Comment
 1. Maine venim la ora 14.00 la manifestatie,la Bucuresti!!!!

 2. domna pavlicenco, ponta are dreptate 100%, pentruca unirea se face numai cu acordul majoritatii cetatenilor.

 3. – NU E PONTA PRIMUL CARE SPUNE ASTA, EL REPETA CEEA CE A SPUS BASESCU .
  – MAI GREU PENTRU EL E CU PRACTICA. SA SPERAM CA NU O SA FIE PRESEDINTELE ROMANIEI NICIODATA.
  -…………………………………… ……………………………………

 4. Proromânii! Căutați-vă de treabă! Nu-l căutați pe naiba și dvs. Pavlicenco la fel! Nu faceți jocul murdar al cuiva că o să primiți bătaie ! Nu întărîtați spiritele oamenilor! O să plătiți scump pentru asta și cel mai principal e că nu voi ,ci lumea simplă va avea de suferit! Încercați iarăși repetarea istoriei de acum 100 de ani?Numai trebuie să conștientizați un singru nu lucru n-o să vă reușească nimic! O s-o luați iar bine la moacă! 07 aprilie 2009 nu se va mai repeta, uitați! Ați făcut atunci ce ați dorit ,dar acum lumea s-a trezit! Nu mergeți contra voinței poporului! Sper să fiți înțelepți de data asta ,căco numai asta vă poate scăpa de pușcărie!

 5. Datile pace sa mani-puleze caci n’au sa se inmulteasca.

 6. …ingrid spune…”DAR CE SUNE ?”…CA AR EXISTA O GRUPARE ANTI NATIONALA CE SE VA DEDA LA VIOLENTE VIZICE…MERGIND PINA LA …ASASINAT POLITIC …URMIND CHIAR UN POGROM LA ..SCARA „REPUBLICANA”…DECI UN NOU CALVAR AL…DEPORTARILOR….”sa speram ca seviciul de siguranta publica se va sesiza !!!!!!!!”…

 7. cam toti politicienii din Romania SUSTIN UNIREA BASARABIEI CU Patria muma!

  pana si cei din UDMR sustin o extindere a UE si NATO in est!

  deci,sa nu va mire ca MOLDOVA se apropie tot mai tare de ROMANIA!

 8. MAICA NOASTRĂ-SFÂNTA ROMÂNIE

  @”INGRID”=”STATALIST-moldovenistă”=RUSIFICATOARE NERUȘINATĂ și SLUGĂ SCÂRBAVNICĂ a Călăilor OCUPANȚI RUȘI :

  PATRIA NOASTRĂ,ȚARA NOASTRĂ,STATUL NOSTRU,al ROMÂNILOR basarabeni,este Maica Noastră-SFÂNTA ROMÂNIE!

  1812 a fost ÎNCEPUTUL pentru respubliKAKA MOLOTOV
  1939,1940 și 1944 au fost ANII Călăilor ROMÂNILOR,ucigașii satanici
  stalin-MOLOTOV.
  2014 va fi ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI PENTRU respubliKAKA MOLOTOV!

  Noi acum retrăim vremea LUPTEI PENTRU RE-UNIRE dusă de buneii noştri în 1859 şi 1918!
  Noi ştim acum ce simţeau buneii noştri când Imperiile cotropitoare ,Imperiul Turc,Imperiul Rus şi Imperiul Austro-hungar

  NE INTERZICEAU DREPTUL DE A FI ROMÂNI.
  Ne interziceau DREPTUL DE A FI UNIŢI!

  Dar ca şi atunci ŞI ACUM NOI ROMÂNII NU MAI PUTEM FI MINŢIŢI!
  Cu fiecare ADEVĂR CURAT spus curajos,până la capăt,
  MINCIUNA RUSEASCĂ „respubliKAKA molotovskaya” este zdrobită.

  VENINUL Călăilor Ocupanţi Ruşi NU NE MAI POATE FACE RĂU!

  Pentru că NOI,ROMÂNII basarabeni :
  ŞTIM CINE SUNTEM
  şi REFUZĂM SĂ UITĂM CINE SUNTEM!
  SUNTEM ROMÂNI
  şi REFUZĂM SĂ UITĂM că SUNTEM ROMÂNI !

 9. MAICA NOASTRĂ-SFÂNTA ROMÂNIE

  @”INGRID”=”STATALIST-moldovenistă”=SLUGA SCÂRBAVNICĂ a Călăilor OCUPANȚI RUȘI :

  ***NU EXISTĂ LIMBA MOLDOVENEASCĂ***

  Este O MINCIUNĂ RUSEASCĂ a călăului ocupant STALIN!!!!

  ***NU EXISTĂ POPOR MOLDOVENESC***

  Este O MINCIUNĂ RUSEASCĂ a călăului ocupant STALIN!!!!

  ***NU EXISTĂ REPUBLICA MOLDOVA***

  Este O MINCIUNĂ RUSEASCĂ a călăului ocupant STALIN!!!!

  *** Există doar LIMBA ROMÂNĂ,
  POPORUL ROMÂN şi
  ROMÂNIA,
  urmaşa Daciei străbune şi a ROMEI Împăratului Nostru TRAIAN!***

  ***Destinul nostru,al ROMÂNILOR basarabeni,

  este unul singur:

  ROMÂNIA RE-ÎNTREGITĂ!!!!!***

  Tovarăși RUSIFICATORI vicleni,mincinos numiți ”STATALIȘTI-moldoveniști”,care luați apă în gură când auziți

  SFINTELE NUME STRĂMOȘEȘTI:

  ROMÂNIA,ROMÂN,ROMÂNESC,ROMÂNEȘTE,

  băgați la bostane: NU NE MAI PUTEȚI PROSTI !

 10. Pt MAICA NOASTRĂ-SFÂNTA ROMÂNIE sau Maskva ponimaesi

  Ca sa se produca reintregirea, trebuie inclusa, in art.1, urmatoarea prevedere, pe linga ceea ce exista: “Redobândirea suveranitatii politice și teritoriale asupra provinciilor/pamânturilor rupte de la Statul Român de către Puteri străine”, cu prevederea că “schimbarea compoziției unor teritorii românești, prin deportarea băștinașilor și colonizarea acestor teritorii de către reprezentanți ai statului strain, care le-a ocupat, constituie crimă de genocid și se pedepsește ca și crimele comise împotriva umanității”.

  Si, mai departe, in textul PLatformeu, se spune: „România, membră a NATO și UE, dar și românii proeuropeni de dincoace de Prut – aflați în apropiere de Rusia agresoare, care a atacat Ucraina, – înțeleg schimbările din lume. Reîntregirea va consolida Statul Unitar Român, în beneficiul cetățenilor, indiferent de etnie, religie, limba maternă, orientarea politică. Cea mai bună legislație din Europa pentru minoritățile entice este cea română, care le va proteja. Și nimeni nu ar trebui să fie victima agresiunii militare ruse – nici noi, aflați încă sub ocupație rusă. PNL este partidul care, înfăptuind Reîntregirea, va salva populația de pericolul expansiunii din Est.

  ATENTIE: Ati demonstrat o interpretare grava, pornind de la simplul motiv de neintelegere si citire incorecta a textului, daca nu e altceva la mijloc.

  Ti poniala, Maskva i Budapest?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *