Și, totuși, moderatorii rusolingvi nu pot înghiți argumentele unioniștilor

Le mulțumim ziariștilor care ne invită la emisiuni. Sperăm că și moderatorii rusolingvi, care prezintă emisiuni în limba rusă, treptat, treptat, vor învăța să nu facă un corp comun cu pretinșii politicieni proruși, antiromâni, care i-au servit pe comuniști și, apoi, ne învață democrația după chip rusesc, precum acest personaj frustrat și orgolios ca N.Chirtoacă… Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

5 Comments

Add a Comment
  1. Moderatoare partinitoare si strigator la cer de impertinenta!!!

  2. O prestatie neonorabila a dlui Chirtoaca. Personal, credeam ca e un om educat, capabil sa poarte un dialog civilizat si sa respecte opinia oponentului. Se pare ca domnia sa a purtat masca de om civilizat doar cat a fost in serviciul comunistilor in calitate de ambasador in SUA.

  3. Dl Nicolae Chirtoaca, este agent sub acoperire a FSB rusesc, iesit la pensie! Toate argumentele lui sunt perfect inregimentate in politica imperiala a Rusiei, anti Moldoveneasca si Anti Romaneasca!!

  4. Surcica departe de trunchi nu sare. Ma miram eu. Cum e tata asa si feciorul. Si Dorin Chirtoaca nu este tare educat vreau sa va spun si tot bruscheaza oameni si nu stie sa vorbeasca cu lumea. E un derbedeu. Se vede ca si tata-sau tot asa e. Si numai neamuri oameni buni peste tot. Am auzit ca si Ghimpu e tot mos de a lui Chirtoaca. Ce vreti! Bandit, malazi. Si acestea ne dirijeaza. Fiecare are un partid, banii le curg garla, masinute, vilute, fetiscane, restouri scumpe, primblari, cazinouri. Stiu eu. Ii vad in toata ziua aici la Paris. Haimanale de acestea fudule pe care seara le duc bete cu taxiul la hotel. Tot felul de putane cu bani gatite la Lous Vouiton care nu stiu sa lege o vorba in nici o limba straina. Malazi.

  5. Nicolae Chirtoaca nu este tata lui Dorin Chirtoaca. Daca doi oameni poarta acelasi nume de familie, nu inseamna neaparat ca sunt si rude.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *