Ei, ați văzut cine sunt stăpânii RM? Oare nu Șevciuk, Ștanski și orangutanii de la aeroport trebuiau să fie subiect fierbinte la Fabrika și PoLitika?

Vai de capul vostru! Asta e stat? Astia sunt ministrii la raport? Astea sunt institutiile statului? Astea sunt partide la guvernare? Asta e libertatea de exprimare si puterea a patra, pe care le apara infumuratul Filat? Asta e SIS-ul care ”apara interesul” RM? Dar oare cunoasteti voi, acest interes, sau sunteti instituii ticsite de prietenii orangutanilor de la aeroport? Exista un dram de demnitate in aceasta stina de oi? Voi va simtiti oameni sau cirpe? Ce umilinta pentru basarabeni, nu si pentru nesimtitii cocotati la Putere, care sunt slugile Tiraspolului si ale Moscovei…

Incredibil cazul de la aeroport cu Seviuk si Stanski…

Si tacerea Televiziunilor oligarhice. Unii ziaristi inainte spalau fundul unora, atacindu-i pe adversarii acestui fund, acum fac total invers. Stiu ei la cine ma refer… VP

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

Add a Comment
  1. …NORMAL…AR FI FOST SA VINA CU UN AVION PARTICULAR…SI SA STEA IN ….ZONA INTERNATIONALA PINA LA ZBORUL CE LE ERA…ARONDAT… UN MOD CTEGORIC MULT MAI…DEMN…. CA ABORDARE DIN PARTEA UNI STAT CE SE RESPECTA !!!!!

  2. Mda… Chiar ți se face scârbă de așa conducere, care dansează tănănica și pupă fundul celor de la Tiraspol. Iar jurnalistul este BRAVO!!!

  3. Cine sunt banditii astea si ce cauta ei in Moldova… Daca era inversa situatia, va imaginati cum procedau ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *