O emisiune frumușică la AISHOW BRAVO despre Vitalia Pavlicenco

Vreau sa multumesc, pe aceasta cale, inca o data, in special echipei AISHOW Bravo, precum si tuturor colegilor din PNL, din Platforma unionista ”Consiliul Unirii”, fostilor colegi din Parlament, pentru ca au acceptat sa isi spuna opiniile despre persoana mea.

Inclusiv ii multumesc (ceva mai putin) lui Serafim Urechean, care, ca intotdeauna, pe linga altele, a trintit si o minciuna, pentru ca el nu poate altfel, o stim. Nu putea Urechean sa recunoasca faptul ca m-a exclus din AMN pentru ca am urmat literalmente angajamentele AMN de a lupta pentru iesirea din CSI, pentru modificarea art.11 si 13 din Constitutie, privind limba romana si neutralitatea, pentru doua initiative privind razboiul de rezistenta nationala de la Nistru – anularea Acordului de incetare a pacii din 1992, pentru plecarea falselor trupe de pace si dizolvarea CUC, precum si a rezilierea Memorandumului din 1992, prin care Tiraspolul a fost egalat la masa de negocieri cu Chisinaul. De aceea, excluzindu-ma la comanda rusilor din AMN pentru toate acestea, sper ca, o data, lui Urechean si amicului sau poraitor Untila, le va fi rusine pentru fapta urita, despre care acum nu exista curaj sa se spuna adevarul. Am ris azi bine cu fostii mei colegi de AMN cind am discutat minciuna lui Urechean… Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

10 Comments

Add a Comment
 1. Nu emisiuni de acest fel ne vor aduce pace si prosperitate. Comod in scaune de politician, cu lefuri bune pe sama celora ce muncesc in afara ziua si noaptea. Nu!!! Cu minciuni gogonate si vorbe dulci nu se face nimic si nu se misca din loc carul spre Europa si spre lumina. Asta e dna Pavlicenco adevarul cel dur. Trist dar adevarat. Daca vrem un scop trebuie sa luptam pentru el si sa ne rasuflecam manecele nu sa ne plimbam la emisiuni si sa luam cuvintul la microfoane frumos. Asta poate oricine!!! Iata sa munceasca din greu pentru tara asta pot putini. Doar alesii. Am sperat ca acest lucru o sa il poata face oameni scoliti si cutezatori ca dnii Serebrean, apoi Chirtoaca, Leanca. Dar nu. Nu s-a intimplat. Ca si dvs dna Pavlicenco ei ii dau cu cuvintul nu cu munca cea silnica. Ei nu ne-au infaptuit asteptarile la care am sperat si de asta acum vad doar o solutie in unirea tuturor partidelor nationalist-europene-democratice din RM si RO si darea unei lovituri finale. Iata ce trebuie facut. Nu laudama gura ca tioi da friptura, nu eu sint cel mai cel mai. Nu! Iata adevarul de care trebuie sa tineti cont stimata doamna politician si semenii dvs. Acuma stiu ca in public va bateti dar pe la spate toti ne prostiti si sinteti amici si neamuri. Iata asa. O seara buna va doresc tuturora!!!

 2. Pt Berenice Gorodecki

  In primul rind, sunt politician doar pt ca acum conduc un partid. Nu sunt in Parlament, PNL este extraparlamentar si efortul de a mentine financiar si logistic un asemenea partid este un calvar si un sacrificiu. Deci, nu stau cu fundul in fotoliu caldut, dimpotriva, inghetam la sediu, pt ca bani pt formatiuni unioniste nu se gasesc. In al doilea rind, nu am nici salariu gras, nici pensie grasa, dimpotriva, desi mereu am fost deputat extrem de harnic, am o pensie mica, sa sunt vreo 10 deputati, nimeriti intr-o groapa legislativa „multumita” populismului lui Lupu. Apoi eu nu umblu dupa emisiuni, dimpotriva, acum, in acest an, nu suntem invitati la Televiziuni cei din partidele extraparlamentare. Iar in al treilea rind, noi, Pnl, am propus inca in anul 2007 un Memorandum privin necesitatea solidarizarii nationale ca toate partidele, de pe ambele maluri de Prut sa accepte reunificarea romaneasca. Acum propunem acelasi lucru si voi scrie in curind un articol, vom face si o Declaratie, desi am facut deja mai multe inclusiv in acest sens. Sfatul meu: mai bine informati-va, apoi scrieti.

 3. va admir si va respect pentru sinceritate si onestitate.. emisiunea e binevenita..

 4. Nu trebue sa ma brutalizati in halul acesta stimata doamna. Da sinteti presedinte de partid si om de vaza iar eu o fata simpla, dar aceasta nu insamna ca trebue sa fiu maltratata asa verbal. Sa spuneti ca nu sint informata. Vreti sa spuneti ca sint proasta. Nu. Nu sint proasta. Sint muncita si imi cladesc viitorul cu greu. Inca nu am camin familial la 36 de ani. Si numai eu stiu prin cite am trecut in acesti ani in Franta. Si nici un ajutor de la consulat! Nici un banut! Iar despre informata sint bine informata tare stimata doamna. Sa votat in parlament legea despre finantarea partidelor si primiti bani cu tobultocii. Hai lasati sa vai plangeti pentru ca daca ar fi asa greu ati veni sa lucrati cu turistii rusi si romani prin Franta, ati veni la constructii sau pe la hotele si restorante. Cu studii superioare de filologie franceza. Aproape eminenta. Si pentru mine nici loc de maturatoare la ambasada nu se gaseste. Iar despre partide eu stiu totul. Primiti bani de la parlament. Sa votat legea asta. Eu urmaresc pe net. Si pentru alegeri bani cu gramada. Acus o sa incepeti sa veniti dupa votulete pe la Paris, Roma. Sa vanati votuletele noastre chinuite. Acus o sa sune ambasadele sa ne caute, sa ne zica multstimati cetateni va invitam. Veniti va rugam. Dar patru ani nici codul la poarta la ambasada nu lam stiut si il schimba in tot anul si mea zis de acolo un lucrator ca sint nebuna inca.

 5. Pt Berenice Goradecki

  Nimeni nu v-a brutalizat. Scrieti lucruri care sunt altfel in realitate, deci nu sunteti informata, dar dati sfaturi si scrieti cu obraynicie niste lucruri care nicidecum nu arata ca sunteti cine spuneti.

  1. PNL nu conduce consulatul, aflat sub conducerea lui Oleg Srebrian, Ambasador, fiind de la partidul pe care poate l-ati votat. La ei cu pretentiile.

  2. In Parlament nu s-a votat legea despre finantarea partidelor. Nu sunteti, iarasi, informata.

  3. Nimeni nu da partidelor bani cu tobultocii. PNL nu a primit niciun banut de la stat si banii se vor da din 2015, nu acum, dar se vor da daca se vor intruni procente. Nu sunteti, iarasi, informata, dar pretentii obraynice – cite stele pe cer.

  4. Nu venim sa va facem agitatie in Franta. Stati linistita. Noi nu avem bani pentru a va distra si spune minciuni ca altii. Votati-i si veti fi fericita.

  5. Ce va suna Ambasadele, e problema Puterii si a voastra, care va lasati amagiti si dusi de cap. Votati-ne si vom lupta pentru drepturile voastre, asa cum am mai luptat in Parlament.

 6. Asa ne spun toti politicienii. Dna Pavlicenco. Oamenii sint cinstiti si cu frica de D-zeu si ii voteaza. Ii cred. Va cred pe cuvint. Si pe urma??? Eu am votat pentru trandafiri din admiratie pentru dl Serebrean, care era ca o icoana sfinta pentru mine. Si acum? Cind am venit sa rog sa fiu pusa macar maturatoare la ambasada chiar daca am studii superioare si sint de alta cultura si de alt nivel, mi sa spus ca este contract si ca nu o poate da afara pe dna care lucreaza. Ce nu stiu ca e si ea neam de a cuiva? Ce in diaspora nu se stiu aceste lucruri? Nu se birfersc? Voi politicienii va alegeti cu masinute la scara, cu apartamente, cu bogatii, iar nici tu sot, nici tu casa, nici tu tinerete deja. Anii trec pe linga mine si voi de ani de zile ma tot amagiti cu unirea, du democratia, cu prosperitatea. Unde sint toate acestea dna Pavlicenco? Cum sa va cred cind cei in care am crezut au calcat in sufletul meu asa de dureros? Ce puteti face dvs pentru mine? Pentru alti nefericiti ca mine care asteapta cu necaz ziua de mine? In singuratate, fara neamuri, fara familie, fara casa, fara un lucru stabil? Ce ati facut din tara aceasta? Ce ati facut din noi? Eu vreau sa fie cineva tras la raspundere pentru aceste genociduri. Ce imi puteti spune si promite dvs daca sinteti femee si politiciana cinstita?

 7. Pt Berenice Goradecki

  Sunteti o persoana necinstita si birfitoare. Dupa ce ca ati votat gresit, pentru un partid de stinga si antidemocratic pina odinioara, imi bateti mie capul? Ce am eu cu votul pentru profitorul politic Serebrian? „Serebrian – icoana sfinta” – de risul curcilor.

  Eu nu sunt ca „toti politicienii”. Si categoric resping bagarea tuturor in acelasi ceaun.

  Ati votat trandafiri? Mincati acum magiun din trandafiri, apoi votati stejar si tot asa.

  Inca o data: ce asti votat, asta ati patit. Eu ce as avea cu asta? Dar poate ca intr-adevar nu poti da afara un om sa il pui pe altul. V-ar placea sa faca asa cu dumneata? Nu cred. De ce pentru altul se poate?

  Ce am eu personal cu Serebrian „neam de-al cuiva si ca in diaspora nu se stiu aceste lucruri?”

  Eu, Pavlicenco, nu am fost sef in Parlament, nu am avut masina la scara NICIODATA. Am umblat cu masina mea. Salariul de nici 6 mii de lei l-am impartit in trei – asistentei (acum deputatii au asistenti, pe timpul majoritatii comuniste nu erau), soferului si mie, cite 2 mii de lei.

  Mi am bogatii, am un apartament de vinzare ca sa imi platesc datoria pe alt apartament, jumatate platit de fiica-mea.

  In rest – nu ma angajez sa asigur pe cineva cu soti, case sau tinerete.

  Nu va obliga nimeni sa credeti in Unire, puteti crede in Moscova si prosperitatea mereu promisa de partidul trandafirilor.

  Si unde sunt toate acestea ii intrebati pe cei de la guvernare. Eu nu sunt la guvernare si nu raspund pentru hotii pe care i-ati votat ca icoane sfinte. Imi vine doar sa rid ce naivi sunteti.

  Nimeni nu va cere sa ma credeti. Chiar sa nu ma credeti, ca nu am nevoie de naivi de duzina. Nu ma angajez sa fac nimic pentru naivi. Ma angajez sa lupt contra minciunii, a coruptiei si a hotiei si atunci o sa fie de toate pentru toti, inclusiv pentru naivii care nu stiu cum sa voteze corect.

  Eu nu am fost la putere, ca sa ma intrebi pe mine „Ce ati facut din tara aceasta? Ce ati facut din noi?” Ai gresit. Il intrebi pe Serebrian si cit mai repejor, ca sa nu te prostesti si sa mai votezi o data icoana sparta.

 8. Eu nu sint birfitoare si necinstita. Nu ma jigniti. Nu aveti drept. Stiti cum lucrez eu? Cum car gentile rusoaicelor bogate care vin sa faca cumparaturi pe la magazine din Paris? Cum stau si astept ca o proasta la usile restorantelor ca boerii rusi sasi inchee mancarurile pana la trei noapte si dupa asta merg pe jos numai eu stiu cum pina in cartierul 20, in zone periculoase si dorm o ora doua ca sa fiu la scara rusoaicelor la hotel ca sa le primbl a doua zi. Viata de cine nu de om. Si traiesc in 9 metri patrati cu o romanca care lucreaza la Makdonalds si dormim pe un pat si aceea mai vine cu cite un amant si nu ma zic ce fac. Va dati seama? Stiti aceste lucruri? Stiti cum traesc in cutii de carton moldovenii in sudul Parisului? Ca tiganii. Mananca din gunoi. Si eu am stat sa astept sa scoate gunoiul la supermarchete ca sa prind ceva legume si fructe ori pine cind se arunca. Dar aud ce se face cu moldovenii care lucreaza in Rusia. Acolo in general chin si batae de joc. Si cine ne apara? Cine ne da un ajutor? Si mai aveti obraz doamna politiciana sa ma criticati?! Da. Am vrut si eu sa am un loc la ambasada macar de menajera. Mi sa spus ca cind se va elibera locul ma vor contacta. Si iaca trec anii si bat la usa si nimeni nu imi mai zice nimic. Si data trecuta la alegeri am adus cu dea sila 48 de oameni sa voteze trandafirii. Va dati seama? Iar doamna aceasta nu mai are sfirsit la contractul acela. Si tot acolo o sa stea pentru ca mia zis la sfinta biserica moldoveneasca ca sa ma linistesc ca menajera de acum e neam cu femea lui Urecheanu si chiar sa vrea Serebrean so dea afara no sa o dea si ca sa imi cat de treaba. Iata asa. Votati prostilor si veti avea bine si dreptate.

 9. Pt Berenice Goradecki

  V-ati facut soarta, trebuie sa v-o asumati. Eu cu asta nu am nimic, pentru ca ati votat pe altii. Si ati gresit, dar sariti la altii. Asa nu se poate si nimeni nu va jigneste, va place sa fiti victima, dar nu va considerati deloc vinovata. Asta nu e corect, iar pentru ca sunteti agresiva Dumnezeu va pedepseste.

 10. NU CAUTA NOD IN PAPURA. ESTI IN EUROPA. PUR SI SIMPLU NU ESTI CAPABILA DE NIMIC. LUPTA CA SA CASTIGI CEVA. NU DA VINA PE ALTII. NU ASTEPTA MANA DIN CER. STIIND LIMBA LA PERFECTIE -TE DESCURCI FOARTE USOR. PUNE CAPUL IN MISCARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *