Și coaliția DERMOocrată, fals proeuropeană, vrea să câștige alegerile cu antiromânismul. Ca și comuniștii

Selin si inspiratorii politici300x100
S-a încheiat recent un recensământ pentru care cuvântul ”bătaie de joc” este ubanner smallnul de mângâiere. Un recensământ desfășurat ca o infracțiune, bazată pe uz de fals, pe manipulare, pe lupta antiromânească acerbă a prorușilor – din PLDM, PLR, PD, PSD, PCRM, precum și din alte entități invizibile din această cohortă – împotriva bazelor identitare ale unui stat, a identității populației, împotriva istoriei și a unui viitor național românesc, european.

Cui trebuie un asemenea recensământ, care doar a cheltuit bani în dodie? Trebuia pus clar și simplu ”moldovean/român” prin linie oblică și se încheia toată manipularea lui Dodon – vârful de lance vizibil al fundamentalismului moldovenesc centrist, ghidat din spate de Clanul Lucinschi, îngemănat cu cel al lui Voronin.

Declarațiile lui Marian Lupu pe la televiziuni trezesc dispreț, dar și te fac să pufnești în râs, dacă nu am ști că mizează pe oameni neevoluați, pe care doar așa și îi dorește, continuând să ”făurească” națiunea moldovenească stalinistă existentă doar ca parte deznaționalizată a unui popor vechi, mândru, cu o istorie de sacrificiu și cu demnitate seculară.

Mai mult, acești antiromâni, care mișună în Parlament, au încălecat antiromânismul și în varianta ”extremismului de dreapta”. Îmi spunea cineva că văzuse o publicitate recent că acești farisei ”centriști fundamentaliști moldoveniști” ar fi atât ”contra extremismului de stânga, precum și a celui de dreapta”. Vrem să îi întrebăm pe fiii demni ai lui Stalin, unde li s-a năzărit ”extremism de dreapta”, în persoana cui îl văd, dacă, poate, cunosc deciziile și practica judiciară din al doilea stat românesc, de vreme ce practica CEDO, invocată de justiția națională, nu le place?

Și dacă nu cumva sunt ”extremiști” exact centriștii moldoveniști ce neagă pluralismul de opinie, libertatea de expresie – principii de bază ale statului de drept, ei arogându-și dreptul de a pretinde că cei ce nu le plac șantajabililor ar fi extremiști. Elementar, ei fac legi, dar nu știu și nu vor să știe că ”extremism” este doar când se folosește, se recurge sau se îndeamnă/cheamă la violență, ceea ce românii, proromânii, adepții Unirii cu România nu au făcut, chiar dacă canalele TV ale oligarhilor au turnat minciuni în anul 2012.

Vorbeam zilele trecute cu Dumitru Diacov, după o emisiune în care a evoluat, convenind să ne întâlnim, și cu Serghei Sârbu, care, așa cum Lupu spune că, științific, limba e română, iar politic e moldovenească, iată că Sârbu ne spune că, juridic, PNL a fost înregistrat legal la Ministerul Justiției ca partid unionist, însă că, politic, el nu e de acord. Păi, Sârbu e jurist, legislator sau un politician ce face legi aruncând la coș dreptul? Ca să placă separatiștilor găgăuzi, transnistreni și altora care sunt ca ei?

PL și PLR nu au dat nicio reacție la recensământ, iar legat de ideea pedepsirii penale a separatismului, sugerată de Consiliul Unirii, au mai scris unii câte ceva, după ce le-am spus și nu au crezut unde bat partenerii lor postcomuniști de guvernare antiromânească.

Se apropie alegerile și unele partide mai babane și-au început campania electorală din nou pe antiromânism, exact cum făceau mereu comuniștii. Este scârbos acest europenism prorusesc al fundamentaliștilor moldoveniști, lupta lor contra românilor și a unioniștilor, pe care ne tot echivalează cu dodonii, șelinii și alți proruși, campanie ce urmărește doar un scop: perpetuarea cu orice preț la putere a actualilor corupți.

Însă nu chiar așa. Propagați-vă succesele sau insuccesele, ultimele fiind mai multe. Pericolul nu sunt unioniștii eurointegriști autentici, ci nesăbuita voastră tendință de înavuțire, pentru că știți prea bine că ori vin comuniștii, din vina voastră, ori Unirea, spre disperarea voastră. Și, oricum ai da, e rău pentru hoți.

Noi vom chema în alegeri să nu fie votați nici comuniștii, nici pseudocomuniștii, îmbrăcați în straie fals europeniste, ci să fie votați unioniștii, cei care, într-adevăr, sunt contra comunismului, terorismului, separatismului, extremismului.

Vitalia PAVLICENCO

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

Add a Comment
  1. DA şi PUNCTUM!!!

  2. Articolul reda perfect trista realitate politica din acest pseudo-stat creat artificial pe un pamant furat din trupul Romaniei . Nu cred ca acesti gusteri cocotati fara nici un merit la conducere si la bucate vor lasa de bunavoie ciolanul de la gura. Doar cineva sa puna parul pe ei, nu vad alta solutie. Sa dea inapoi poporului ce au furat si sa fie pusi sa lupte pentru Unire in ioc sa slugareasca fara rusine la rusi. Unirea se face oricum, fie ca vor tradatorii sau nu vor, nu-I va intreba nimeni, vor trebui sa se supuna mersului firesc al istoriei.

  3. Este normala supararea lui Nicolai Romanov, elevul eminent din Trasnistria, când spune ca il doare inima ce vede si cind simte că toată lumea din RM se orientează spre Rusia! Numai in sufletul lui sa nu fii! Si asta este din cauza, ca la televiziune, nu se face educatie si nu se explica, pe intelesul tuturor, care este cel mai bun drum de urmat, pentru Moldova, pentru viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *