Pt moderatori: o mostra de la Antena 3 cu invitatul Crin Antonescu

antena3La acest link, de mai jos, prin inregistrare, avansind, puteti privi emisiunea de ieri de la Antena 3 (poza nu e cu moderatorul), avindu-l  Mihai Gâdea ca invitat pe Crin Antonescu. Este o mostra – nu spun model, nu spun exemplu – pentru cei care modereaza si invita la emisiuni factori decidenti. Plecat de la guvernare, Antonescu mai era, ieri, presedinte al Senatului.

http://www.antena3.ro/economic/media/sinteza-zilei-record-de-audienta-cu-crin-antonescu-in-studio-245864.html

In opinia mea, Crin Antonescu a rezistat atacurilor moderatorului. Important este ca nu s-a suparat si nu i-a traznit prin cap sa plece din emisiune, asa cum a vrut sa faca un ”lider” de la noi, pretins liberal, pe care de trei ori l-au intors in platou, ”indignat” ca nu e unicul si ”absolutul” in studio si ca a mai fost contactata prin Skype Vitalia Pavlicenco. Reprobabil, te cuprinde scirba. 

Dar intrebarea e de ce moderatorii nostri nu sunt ca cei din Romania – sa aibe curaj, chiar daca si aceia sunt la televiziuni clar si indisputabil afiliate unor grupari politice si unor patroni cu optiuni clare…

Si mai am o intrebare: dar oare moderatorii nostri au nevoie in platou de oameni care sa reziste eventualelor lor prestatii principiale, ca si cel din emisiunea vizata aici? Eu, una, inca nu pot spune ”da”. 

Am avut si eu o emisiune chiar azi, la Alt TV, la ora 19.00, sugestiv si intrucitva comparativ cu dialogul insotit de bruiaj Soloviov-Hakamada, dezgustator, vazind comportamentul lui Soloviov, afiliat Kremlinului. 

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

4 Comments

Add a Comment
  1. Pana mai ieri, Antonescu era adorat fanatic de Antena 3 (Basescu era raul absolut, iar Ponta baiatul nostru care mai face si nazbatii), azi postul si-a schimbat orientarea emisiunilor, pentru ca Antonescu nu mai este de aceeasi parte a baricadei cu patronul A3, Dan Voiculescu. Acum Antena musca fara mila unde ieri s-a inchinat. A3 e simbolul celei mai mizerabile prese din Romania – cea care e o simpla unealta in lupta de gherila politica.

  2. I-a iesit lui Antonescu alianta cu comunistii [psd] pe ochi.PNL-ul putea castiga singur alegerile dupa ”naufragiul” Guvernului Boc. Setea de ”ciolan”a fost mai mare si a crezut ca dracu’ face manastire si te si mai duce in Rai.Bine a patit, a dezamagit tot electoratul filoliberal.

  3. GHIMPU va pierde

  4. Ghimpu va pierde si asta pentru ca votantii o sa-l vada ca pe un tradator care loveste in GUV AIE. intrand in opozitie pe aceeasi baricada cu comunistii PCRM!

    http://antisemitismusa.wordpress.com/

    Acesta e adevarul.La fel si CRIN ANTONESCU,si-a manjit imaginea irecuperabil.A lovit in PSD a iesit din Guvern,facand jocul lui basescu tiranul! electoratul il va taxa dur! o sa vedeti la alegeri,imi veti da dreptate.la fel si cu GHIMPU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *