Băsescu, despre relaţia cu R.Moldova: Următorul nostru obiectiv – vrem să ne întregim Țara

Până și Traian Băsescu, Președintele României, care ne vorbea mai adineaori despre ”teoria” cu cele ”două state – un popor”, iată că a trecut – de pebasescu25247_50370700 platforma liberalilor – pe platforma național-liberalilor din Republica Moldova. Noi îl invităm și îl așteptăm și pe Traian Băsescu, și pe alți lideri politici de la București, în Consiliul Unirii, să vedem ce și cum facem mai departe, după Summit-ul de la Vilnius… Ca să scoatem Unirea din sicriu, unde au băgat-o fariseii…Vitalia Pavlicenco

http://www.realitatea.net/basescu-despre-relatia-cu-republica-moldova-urmatorul-nostru-obiectiv-vrem-sa-ne-intregim-ara_1326734.html?utm_source=Cub-politica&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

După intrarea în NATO şi intrarea în Uniunea Europeană, România are ca proiect fundamental de ţară unirea cu Republica Moldova, a spus preşedintele Traian Băsescu, miercuri seara, la postul public de televiziune. „Vrem să ne întregim ţara”, a spus şeful statului.

Președintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la TVR, că următorul proiect de țară pentru România este întregirea țării, menționând că este convins că, dacă în Republica Moldova va exista un curent unionist, atunci țara noastră va fi pregătită.

„Un popor, când are ocazia să fie împreună, nu va renunţa. Nu mizez neapărat pe oamenii politici pentru viitor în această direcţie, deşi toată acţiunea mea legată de Republica Moldova a fost cu gândul că poate cândva ne vom uni, ştiu că nu e momentul acum, dar (…) acest lucru se va întâmpla, pentru că sângele apă nu se face”, a spus Traian Băsescu, la TVR.

„România a avut un proiect fundamental de ţară, intrarea în NATO. A avut un al doilea proiect fundamental – intrarea în Uniunea Europeană, cred că al treilea proiect fundamental trebuie să fie unirea cu Republica Moldova. Indiscutabil. Sigur, nimeni nu spune să se facă brutal, pentru că nimic nu se poate face împotriva voinţei românilor din stânga şi din dreapta Nistrului. Ai fi caraghios să iei un Parlament unde ai o majoritate să spui ‘Hai să dăm un vot!’ Şi? Nu se întâmplă nimic dacă românii de pe cele două maluri nu vor. Esenţial acum, şi asta este forţa noastră regională, să spunem, şi de convingere, este să fim avocaţii Republicii Moldova pentru drumul către UE. Vilnius nu înseamnă la orizont Uniunea Europeană, înseamnă un început de drum. De la parafarea acordului de asociere şi a acordului de liber schimb pe care o va face Republica Moldova poimâine, la Vilnius, şi până la o eventuală integrare sunt cel puţin 10 ani. În aceşti 10 ani trebuie să fim pregătiţi. S-ar putea să fie un moment în care şi românii din Republica Moldova să vrea acest lucru”, a completat Băsescu.

Întrebat dacă asumarea proiectului prezintă riscuri, şeful statului a răspuns: „Când discutăm de riscuri, problema este cât de oportun este să spui aşa ceva la un moment dat. Eu cred că acum este oportun să o spunem că avem acest obiectiv dacă vor vrea moldovenii. Sunt convins că, dacă în Republica Moldova va exista un curent unionist, România va spune „DA” fără să ezite. Păi cine-mi poate împiedica un interes naţional, în orice organizaţie aş fi…”

Întrebat, apoi, dacă s-a consultat cu diplomaţia românească, Traian Băsescu a spus: „Cel care trebuie să dea tonul în politica externă sunt eu. (…) Nu cred că trebuia să iau o aprobare de undeva… Credeţi că domnul Corlăţean nu ar fi pentru unirea celor două state româneşti?”.

Loading Facebook Comments ...

19 Comments

Add a Comment
 1. = Sfetnicul Unionist=

  România Mare:
  1 Decembrie 1918 – Ziua Unirii tuturor provinciilor românesti: Basarabia, Bucovina, Transilvania, Banat, inceputa la Chisinau la 27 Martie 1918 !
  O Comemorare la 95 de ani !

  ACTIUNI UNIONISTE:
  ––––––––––––––——————————-
  1.
  Balti,
  Joi, 28 noiembrie 2013, începând cu orele 14.00,
  la teatrul Național “Vasile Alecsandri” din Bălți,
  va avea loc un DIALOG UNIONIST de excepție
  între doi mari români:
  eseistul si regizorul bucurestean unionist Dan Puric
  și scriitorul unionist Nicolae Dabija de la saptamânalul
  “Literatura si Arta” din Chisinau.

  Conferința se va realiza sub genericul
  de “Suflet românesc” și este organizată
  cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie 1918
  și a Zilei românilor de pretutindeni.

  Un eveniment realizat
  de către Institutul Cultural Român
  în parteneriat cu “Acțiunea 2012″.

  Intrarea liberă, e de dorit sa sositi cu drapele tricolore.
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  2.
  Chisinau:
  – Joi, 28 Noiembrie, orele 18, Sala cu Orga, intrarea libera:
  Ambasada României în Rep.Moldova
  și Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău organizează un concert simfonic
  dedicat ZILEI NAȚIONALE a ROMÂNIEI
  susținut de reputata violonistă Laura Buruiană
  și de Orchestra Națională de Cameră
  condusă de maestrul Cristian Florea.
  Publicul va putea audia un concert pentru orchestră
  de coarde de Ion Dumitrescu,
  piesa de concert “Flori de câmp” de Ulpiu Vlad şi un concert pentru violoncel şi orchestră de Edward Elgar.
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  TRAIASCA ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE
  DIN ANUL 1918 DINTRE NISTRU SI TISA !
  ====================================

 2. Tot asa si Tot Înainte!
  Tot ÎNAINTE,DOMNU’ PRESEDINTE!
  Suntem „PREZENTI” la apelul TARII.Chiar acum – nu peste 10 ani.
  Dumneseu lucreaza prin OAMENI,nu prin bolovani.
  Dati-le „Unda verde”,pe toate canale de difuzare – Consiliului Unirii – atasati-l macar formal de-o institutie a Statului,Guvern,Parlament sau Preseditie

  Grig VULPE,Bruxelles

 3. Firesc ar fi fost , doamna Pavlicenco, sa reproduceti pe blogul dv integral interviul Presedintelui Basescu la TVR 1. Macar dv , care va intitulati PARTID NATIONAL. El trebuie cunoscut si raspandit EXACT si fara nicio deformare.

 4. Base vrea voturi de la Basarabeni. Partidul Miscarea Populara a lui Basescu conform sondajelor are 2 procente. La 14 mai sunt alegeri europarlamentare. Poezii si povestea povestelor de Ion Creanga. UNIRE MOLDOVENI.

 5. Pridem momeala prea usor. Bancuri Basiste.

 6. The first step is done, MOLDOVA will join a lots of good project to develop democratic society, European projects,that will implement human rights issues,and development.There are more 2 agreements to sign and Moldova will become Schengen.A small Country is easy to develop,much easy then Romania or Bulgaria.GOOD LUCK! together we will work!

  http://tv-patriot.blogspot.ro/2013/11/wilcomenwelcomebien-venue-moldova-in.html

 7. Pentru a face UNIREA intre cele doua tari SURORI este necesar sa prezentam lucrurile bune, pozitive din Romania. Majoritatea moldovenilor si minoritatilor acum au parere proasta despre TARA CU CARE TREBUIE SA FIE UNITI – ROMANIA. Presa ruseasca si comunista face asa.

 8. Intre cele doua tari romanesti este foarte necesar sa fie construite poduri, drumuri moderne, cale ferata de tip european, retea de gaze si energie. Legaturile dintre cele doua tari energetice, de transport, umane sunt destul de slabe si proaste.

 9. Nu „destul de slabe si proaste” , nene VLAD, ci execrabile !! Nu avem pentru ce ne face false pudori politice pentru a recunoaste realitatea asa cum e !! Ce vede toata lumea , nu putem sa nu vedem si noi!! BANI SUNT, vorba ceea proverbiala romaneasca: -sa-i invarti cu lopata.In toata istoria ei nu a dispus tara de atatia bani. Exista alocatia bugetara de 74 de miliarde de euro din partea UE pentru Romania pentru 4 ani (2011-2014) De ce nu s-au chetuit/cheltuiesc? Nu-ti pui in cel mai legitim mod posibil intrebarea asta:DE CE? Eschiva? Prostie?Incompetenta ? Joc de culise strategice ? O explicatie trebuie sa fie !! Cum justifici ca s-au absorbit doar 7/8 la suta din uriasa suma ? In 24 de ani Romania nu a fost instare sa-si construiasca o autostarda de la ARAD la CONSTANTA !!?? Iti poti imagina cate locuri de munca s-ar putea creea cu aceasti bani??

 10. = Sfetnicul Unionist=

  Neoficial: Băsescu ar putea veni vineri la Chișinău !
  –––––––––––––––––
  Preşedintele României, Traian Băsescu,
  vine vineri, 29 Noiembrie în Republica Moldova.
  Surse guvernamentale au confirmat pentru Publika.md că liderul de la Cotroceni se va afla într-o vizită privată la Chişinău.
  Cel mai probabil, Traian Băsescu va participa
  la recepția oferită cu ocazia Zilei României,
  de pe 1 decembrie.
  Amintim că, ultima vizită a preşedintelui României, Traian Băsescu, în Republica Moldova a fost pe 17 iulie.
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  TRAIASCA ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE
  DIN ANUL 1918 DINTRE NISTRU SI TISA !
  ====================================

 11. = Sfetnicul Unionist=

  Primarul Dorin Chirtoacă adeptul RE-UNIRII
  Republicii Moldova cu România:
  Sângele apă nu se face
  –––––––––––––––––-
  Primarul Chişinăului se declară
  adeptul RE-UNIRII Republicii Moldova cu România.

  „De când eram copil, atât eu, cât şi părinţii mei, unchii mei, toată familia, întotdeauna ne-am declarat unionişti”,
  spune într-un interviu pentru RFI, Dorin Chirtoacă. Prim-vicepreşedintele Partidului Liberal crede că declaraţia lui Traian Băsescu despre RE-UNIREA
  cu Republica Moldova este „vizionară”.

  Preşedintele Traian Băsescu a afirmat miercuri seară, 27 noiembrie, la TVR că următorul proiect de ţară pentru România este întregirea ţării, menţionând că este convins că dacă în Republica Moldova va exista un curent unionist, atunci ţara noastră va fi pregătită.

  Dorin Chirtoacă e de acord şi spune că lucrurile trebuie corectate: „Exact acelaşi lucru scrie şi în statutul formaţiunii noastre, unitatea poporului în cadrul Uniunii Europene şi asta am scris încă de acum zece ani în statut, fiind convinşi că aceasta este calea corectă. Evident, declaraţia de ieri a preşedintelui se înscrie de fapt în şirul luărilor de atitudine faţă de Basarabia, faţă de Moldova, pe care domnia sa le-a avut constant în acest sens şi nu pot spune decât că într-adevăr este corect, sângele apă nu se face şi mai devreme sau mai târziu, lucrurile trebuie corectate. O minimă modalitate de corectare a lucrurilor reprezintă integrarea europeană şi a Republicii Moldova, exact aşa cum s-a integrat România, în NATO şi UE”.

  Dorin Chirtoacă spune că declaraţia preşedintelui Traian Băsescu este „vizionară”: „Consider ca fiind vizionară declaraţia de ieri a preşedintelui şi consider într-adevăr corect pentru poporul român, care trebuie să-şi redobândească demnitatea pierdută ca urmare a primului Război Mondial, ca urmare a celui de-al doilea Război Mondial, ca urmare a pactului Ribbentrop-Molotov şi a nedreptăţilor comise asupra poporului român de către regimul comunist, în ultima parte a istoriei, consider corectă această abordare pentru a recăpăta demnitatea şi pentru ca naţiunea română să fie în rând cu toate celelalte popoare europene, care şi-au câştigat libertatea, independenţa şi care în prezent concurează pozitiv între ele, pentru a avea o viaţă mai bună”.
  ––––––––––––––-
  sursa: rfi.ro
  http://www.timpul.md/articol/chirtoaca-adeptul-unirii-republicii-moldova-cu-romania-sangele-apa-nu-se-face-51864.html

 12. Aici puteti viziona interviul complet al lui Basescu la TVR la emisiunea „La vârf” din 27 noiembrie :
  http://www.tvrplus.ro//editie-la-varf-157785

 13. Interviul lui Basescu la TVR din 27 noiembrie la emisiunea „La Vârf”: unirea cu Republica Moldova este următorul proiect politic al României. „Vrem să ne întregim Țara”

  http://www.tvrplus.ro//editie-la-varf-157785

 14. Pentru Dl. Pirkka Tapiola,sef al Delegatiei UE in R.Moldova! Sunt de acord cu cele afirmate in mesajul expediat de dv.,numai ca la parerea mea,reformele in R.Moldova n-au cum sa continuie,odata ce nici nu au un inceput.Este logic,nu?Ca se adopta legi democratice,nu inseamna ca sunt si implimentate.Sunt un adversar al oricarei guvernari de la noi,dar ca nu sunt un oponent al Asocierii si chiar a Aderarii R.Moldova la UE.Sunt convins,ca fara o reforma profunda si de fond a sistemului de justitie din R.Moldova,restul reformelor nu au sansa de nici-un succes.Totul se va irosi in golul goliciunei,care exista in R.Moldova.Stiu nu din auzite ce inseamna „justitie” „made in Republic of Moldova”.Majoritatea detinutilor de la noi sunt cetateni judecati pentru mici fraude,majoritatea,cum ar fi furturile din buzunarele cetatenilor,din locuinte si de pe lanurile de culturi agricole,etc.,pe cand adevaratii infractori sunt bine „merci”,unii din ei,in functii administrative si politice din R.Moldova si care deposedeaza de proprietati si finante intreprinderile statului dar si ale intreprinzatorilor mici si mijlocii. Ei se promoveaza unul pe altul in funtii,imitand astfel „concursurile” de ocupare a functiilor de stat, se „decoreaza” intre ei cu cele mai inalte distinctii ale statului”,isi protejeaza cercul lor restrans de infractori,se inghesuie pe listele de partide ori cele de clan,pentru a fi cu „rating” in ochii cetatenilor, pe care-i jefuiesc zilnic.Este de datoria mea,ca cetateanca,sa va scriu cu „text deschis” despre adevarata situatie care este in R.Moldova.Nu pretind ca sunt corecta in totalitate,dar ca situatia din ce in cea mai grea si insuportabila a cetatenilor este cea mai evidenta proba in acest sens.Pe langa aparentele festive si oficiale exista o alta realitate,paralela cu cea a claselor „conducatoare” de la noi:viata cetatenilor este sub orice nivel al criticii!

 15. Da , Gabriel, am vazut si iti multumesc!! Nu puteam eu direct sa fac trimiterea. Ca ai facut-o tu, este f f bine. Mi-ai citit gandul!!

 16. Sfetnicule Unionist,
  te rog fa trimitere la chestia cu avionul cu care s-a intors de la Vilnius, Dorin Chirtoaca. ESte pur si simplu ANTOLOGICA si se va retine multa vreme !!

 17. =Cronicarul Unionist=

  Primarul de Chisinau Dorin Chirtoacă:
  „Toți vom merge într-o zi cu avionul președintelui Băsescu” !
  ––––––––––––––––
  Aceasta declaratie a fost facuta de edil la intoarcerea de la Vilnius la aeroportul din Chisinau, când s-a intors inavionul lui Traian Basescu. El a mai mentionat ca nu a facut parte din delegatia nationala a RM la Vilnius, caci fusese invitat direct de Bruxelles. La intrebarea unei jurnaliste de ce si delegatia RM nu a sosit la Chisinau tot cu avionul lui Basescu, Dorin Chirtoaca s-a aratat „un pic” unionist si premonitoriu, declarând ca in curând toti oficialii moldoveni vor folosi avionul românesc oficial !
  –––––––––––––-
  Nota noastra independenta:
  tânarul primar Dorin Chirtoaca inca nu a scapat de frica comunistilor ocupanti rusofoni, asa ca el isi declara unionismul sau cu jumatate de gura. Unchiul sau Mihai Ghimpu, poate ca si este unionist, dar din conjuctura si oportunism, nu se declara deschis unionist.
  Sau poate eu nu inteleg limba lui impleticita
  si intortocheata in toate partile. Oricum,
  numai strada si tinerii liceeni si studenti vor realiza Re-Unirea noastra apropiata din 2014, atunci când se
  va alege acelasi presedinte si la Bucuresti si la Chisinau.
  Se presupune ca va candida Ambasadorul RM la Praga Stefan Gorda, nord-bucovinean, un român falnic si unionist convins si declarat !
  /care actualmente este hartuit de agentii KGB
  de la Chisinau si amenintat cu moartea /
  ––––––––––––––––
  Luati aminte !

 18. =Cronicarul Unionist=

  România Mare:
  1 Decembrie 1918 – Ziua Unirii tuturor provinciilor românesti: Basarabia, Bucovina, Transilvania, Banat, inceputa la Chisinau la 27 Martie 1918 !
  O Comemorare la 95 de ani !
  —————————————–
  Chisinau, Duminica – 1 Decembrie 2013:

  – 9.00 – Depunere de coroane
  la Monumentul lui Stefan cel Mare.
  Permanent, pe parcurusl zilei se va sta de garda lânga tricolorul amplasat in apropiere !

  – 10.00 – Maraton Unionist ! Se va porni de la Monumentul Cântaretilor martiri asasinati
  Doina si Ion Aldea-Teodorovici, de la intrarea
  din Parcul ‘Valea Morilor”, /in fața Universitatii /.

  – 11.00 – Inaugurarea unui Cinematograf religios Unionist in aer liber. Biserica “Sfânta Teodora de la Sihla” / str. Puskin/Bucuresti /

  – 14.00 – Manifestatia ” Sa-In-Cercuim-Guvernul”,
  Un Lanț Uman Unionist,
  /ca si acel Baltic din 1989 -Tallinn -Riga-Vilnius/.
  Pornirea din Scuarul liceului “Gh.Asachi”, str. Puskin.

  – 16.00 – Spectacol de Suflet Românesc
  la Teatrul “Ginta Latina”.

  – 19.00 – Spactacol cu muzica, de Lumini pe Cer si o Hora a Re-Unirii in Piata Mare. Lansare a 95 de lampioane concomitent la Chisinau si Alba-Iulia
  N.B.
  Un Panou cu o imagine autentica de la Alba-Iulia din 1918, va va astepta pe tot parcursul zilei, in Scuarul Europei,
  la intrarea in Gradina Publica, dinspre Cinema “Patria”.
  Va puteti alatura si fotografia,
  la caldura unui cântec patriotic românesc !

  ——————————————
  Alte ACTIUNI UNIONISTE:
  ––––––––––––––——————————-
  1.
  Un Cadou de Zile Mari:
  Declaratia Presedintelui Traian Basescu din aceasta saptamâna: Re-Unirea cu Rep. Molodva va deveni o prioritate a Guvernului de la Bucuresti.
  Un al treilea Proiect National dupa intrarea in UE si aderarea la NATO !

  Bravul Presedinte a sosit la Chisinau imediat dupa vizita la Reuniunea Europeana de la Vilnius luându-l si pe primarul Dorin Chisrtoaca in acelasi avion. Apoi, iarasi Bravul Presedinte i-a luat la brat pe Nicolae Timofte un alt Presedinte de provincie româneasca si pe Dorin Chrtoaca si au plecat toti trei la Bucuresti si Alba-Iulia la manifestarile Marii Uniri si viitoare Re-Uniri ! Vivat !

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  2.
  HORA RE-UNIRII LA CHISINAU:

  – Duminica, 1 decembrie 2013, orele 14
  cu pornire din scuarul liceului “Gh.Asachi”.

  Evenimentul principal va consta
  în cea mai mare Horă a Re-Unirii realizată vreodată
  pe pământ românesc.
  Românii moldoveni, majoritari în al doilea stat românesc, se vor strânge în jurul cladirii Guvernului
  pentru a dansa o imensă Horă a RE-Unirii.
  Să fim mândri de identitatea noastră românească,
  de apartenența la marea familie europeană !

  Invitați-vă toți prietenii să „În-Cerc-Unim Guvernul” !
  /”Actiunea-2012/
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  3.
  De Duminica, 24 Decembrie
  a inceput un pelerinaj pe jos intre Chisinau si Alba-Iulia a unui grup de circa 30 de tineri unionisti
  care vor sosi pe 1 Decembrie in inima Transilvaniei pentru a comemora Aniversarea a 95 de ani de la Faurirea Marii Românii din 1918. Pe drum se vor opri pe la manastiri si diverse localitati pentru a propaga IDEEA RE-UNIRII nostre cu Patria-Mama România Mare Europeana !
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  4.
  Duminica, 1 Decembrie:
  SA ARBORAM TRICOLORUL ROMANESC peste tot !
  ———————————————-
  Platforma Civică “ACȚIUNEA-2012″
  îi invită pe toți Unioniștii ca pe 1 Decembrie
  să arboreze tricolorul.

  RE-Unirea tuturor românilor nu poate fi făcută decât
  sub reperele albastru-galben-roșu iar pentru asta,
  indiferent unde v-ați afla,
  – înălțați în fața curții,
  – la geam
  – sau în stradă un tricolor
  pentru a vă arăta mândria că sunteți români
  și nu ați renunțat
  la idealul străbunilor: RE-Unirea!

  Grigore Vieru:
  un poet martir asasinat:
  – “Trei culori” –
  Străine pofte ne-au răpit
  Când via dulce, când ogorul,
  Dar nimeni nu a izbutit
  Din piept să smulgă Tricolorul.

  Fusese vremea mult prea cruntă,
  Și-atât ne-a ars de dânsul dorul,
  Că azi ne strângem și la nuntă
  Și la botez cu Tricolorul.
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  5.
  Transport Unionist București – Chișinău.
  Sa mergem la Chisinau un weekend
  pentru a sărbători acolo ziua de 1 Decembrie:

  Pornim vineri seară, ne întoarcem duminică noaptea.
  Preț: 90 de lei RO dus-întors,
  rezervări la Radu Popescu – telefon 0722585679.
  Locuri limitate.
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  6.
  Un mesaj Unionist de la -Flen Lensburi-:

  Si Porumbelul “Costica” se pregateste sa zboare
  din România la Chisinau pentru a “In-Cerc-Uni Guvernul” !
  Poarta Tricolorul cu mândrie la gâtisor
  si va zbura la foarte joasa altitudine
  pentru a-i indemna pe toti românii pe care-i va intâlni
  sa-i urmeze exemplul:
  sa poarte tricolorul cu mândrie si sa ceara RE-Unirea !
  El este fericit ca, spre deosebire de noi, oamenii,
  poate zbura liber oriunde doreste ;
  nu are nevoie de pasaport ,
  nu are cheltuieli ocazionate cu aceasta calatorie
  deoarece poate face popas pentru odihna unde va dori , va bea apa din Prut si va mânca roadele pamântului
  Patriei-Mama – Romania Mare .
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  TRAIASCA ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE
  DIN ANUL 1918 DINTRE NISTRU SI TISA !
  ====================================

 19. Va atrag atentia,ca Basescu se tine de campanii electorale,pentru a minti basarabenii,pentru a isi asigura VOTURI pentru apropiatele alegeri euro-parlamentare,pentru EUGEN TOMAC si partidul marioneta ,,partidul miscarea populara,,

  http://tv-patriot.blogspot.ro/

  Totul este o minciuna ordinara pentru a isi face campanie electorala pe voturile basarabenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *