300 mari personalități din România și soțiile liderilor USL – pentru anularea eutanasierii maidanezilor

daciontaAcum citeva saptamini, scriam despre dezgustul profund provocat de adoptarea, în Parlamentul României, a unei legi privind genocidul în masă foto dacianaal câinilor comunitari flămânzi, murdari, bolnavi și deshidratați. Istoria cu micuțul Ionuț, care a generat întreg acest scandal contra câinilor, de a căror situație este vinovată iresponsabilitatea decidenților, încă nu a ajuns la sfârșit și se pare că nu animalele comunitare sunt vinovate – http://www.pavlicenco.md/2013/09/11/profund-dezgustata/

Am mai înțeles, din tot ce urmăresc, faptul că PD-L-ul a introdus eutanasierea, în loc de sterilizarea în masă, iar USL-ul acum i-a urmat exemplul criminal. Salut faptul că mai mulți deputați PNL, printre care Călin Popescu Tăriceanu, Ioan Ghișe, precum și parlamentari PPDD au semnat sesizarea la Curtea Constituțională, cerând anularea legii privind genocidul câinilor.

Mă bucur să aud că 300 de mari personalități din România cer anularea legii rușinoase, care nesocotește drepturile animalelor, consfințite de legislația internațională, la care România este parte. Încă nu am găsit această scrisoare, dacă cineva o găsește, dați-mi, vă rog, linkul.

Mă bucură enorm că și soțiile lui Victor Ponta și Crin Antonescu sunt contra uciderii animalelor. Bravo! Doar femeile știu că acești câini AU ȘI SUFLET! Ele au depus o inițiativă în acest sens și asumată de Parlamentul European acum doi anihttp://www.dezvaluiri.ro/exclusiv/510553-sotiile-presedintilor-usl-in-prima-linie-a-luptei-impotriva-eutanasierii-maidanezilor.html

110320121003Așa cum am spus în articolul postat pe blog ceva mai devreme, am prezis că neisprăvitul de Primar (ne)liberal al Chișinăului, se va grăbi să preia apucăturile proaste din România, că nu are pricepere să preia ceva bun. Nu cred că și Curtea regală i-a dat o distincție rușinoasă pentru că face alianță cu bolșevicii lui Voronin și ucide maidaneziii.

Soţiile preşedinţilor USL, în prima linie a luptei împotriva eutanasierii maidanezilor

Ponta şi Antonescu au Opoziţie mai puternică acasă, decât în Parlament

Legea privind eutanasierea maidanezilor a fost adoptată marți, 10 septembrie, fără ca măsura legislativă să întâmpine o opoziţie consistentă în Parlament. Cu toate acestea, Victor Ponta şi Crin Antonescu s-ar putea să aibă parte de dezbateri aprinse pe această temă în locul în care se aşteptau mai puţin – la ei acasă. Asta pentru că soţiile lor se numără printre adversarii declaraţi ai legii care propune suprimarea câinilor fără stăpân. În acest sens, Daciana Sărbu şi Adina Vălean au supus atenţiei Parlamentului European o declaraţie care a fost însuşită de majoritatea europarlamentarilor şi care a fost adoptată în plen în urmă cu fix doi ani.

Cele două europarlamentare cereau notificarea statelor membre UE privind respectarea drepturilor animalelor şi privind necesitatea adoptării unor măsuri de control a populaţiilor de câini, axate pe sterilizare şi adopţie. Îniţiativa soţiilor celor doi lideri USL a fost prezentată în Parlamentul României în contextul dezbaterii legii privind eutanasierea maidanezilor, ea condamnând „măsurile ineficiente şi adesea marcate de cruzime la adresa animalelor, aplicate sau planificate de unele state precum România”.

Un articol de Răzvan PETRE

Legea adoptată marți în Parlament a fost iniţiată în 2007 de Marius Marinescu (pe atunci senator al Partidului Conservator). Proiectul acestuia viza controlul populaţiilor de câini prin metode umane, ca sterilizarea. Ulterior, Guvernul Boc a preluat şi a modificat legea, incluzând şi posibilitatea eutanasierii câinilor, dacă autorităţile locale sau comunitatea (consultată prin referendum local) considera că aceasta era soluţia optimă. La reintroducerea în dezbatere, proiectul a fost aprig contestat de PSD şi PNL, care au argumentat că eutanasierea este o măsură abuzivă şi inumană. În acest context, europarlamentarele Daciana Sârbu (PSD) şi Adina Vălean (PNL) au promovat o declarație privind necesitatea ca toate statele UE, inclusiv România, să respecte drepturile animalelor şi să aibă o abordare umană a rezolvării problemei câinilor fără stăpân. Inițiativa a reuşit să strângă în timp scurt adeziunea majorităţii membrilor Parlamentului European, ea fiind adoptată acum fix doi ani, pe 13 septembrie 2011. Trebuie menționat că, deși nu au caracter obligatoriu, declarațiile adoptate de Parlamentul UE se comunică guvernelor statelor membre, având rol de recomandare.

Sterilizarea – măsura eficientă și corectă

Declarația inițiată de Daciana Sârbu și de Adina Vălean a constituit unul din argumentele folosite de PSD și PNL, care au contestat legea la Curtea Constituțională. În argumentația folosită de cele două grupuri parlamentare, ea a fost prezentată ca “un efort de justă reglementare, ce îndeamnă statele membre să adopte măsuri precum sterilizarea animalelor cu și fără stăpân și promovarea deținerii responsabile”. În text se mai menționează și că “acțiunea a pornit (…) de la realitatea măsurilor ineficiente, lipsite de rezultate și adesea marcate de cruzime la adresa animalelor, aplicate sau planificate de unle state precum România”.

Crin și Victor (nu) țin seama de recomandarea soțiilor

În 2011, legea privind eutanasierea maidanezilor a picat testul respectării constituției. Curtea nu s-a opus atât eutanasierii în sine, cât faptului că Parlamentul nu prevăzuse clar când și cum ar trebui ea aplicată. Sub presiunea evenimentelor din ultima lună, Crin Antonescu și Victor Ponta și-au schimbat opțiunea și au decis reluarea procesului legislativ, de data aceasta cu succes. Rămâne însă o problemă – aceea că declarația Parlamentului European, adoptată la inițiativa celor două eurodeputate, este în continuare în vigoare. Deci ei au procedat atât împotriva recomandării UE, cât și a propriilor soții – „aceea de a genera politici concordante cu legile europene și ferite de excese”. Efectele acestui gest s-au văzut imediat: Dacă, în 5 septembrie, Victor Ponta declara că legea privind eutanasierea trebuie adoptată și implementată și că va vota această lege, în 10 septembrie el a absentat de votul pe legea maidanezilor. Ulterior, Ponta și-a nuanțat declarațiile, afirmând că este împotriva “măcelăririi maidanezilor” și că nu crede că legea proaspăt trecută prin Parlament este soluția cea mai bună…

Mai trebuie menționat că declarația privind evitarea eutanasierii este o inițiativă aproape exclusivă a Dacianei Ponta și a Adinei Vălean. Înafara de cele două, pe lista inițiatorilor s-au mai găsit semnăturile a doar altor 3 eurodeputați, dintr-un total de 766. (Vezi în continuare declarația, așa cum a fost prezentată de parlamentarii USL)

Loading Facebook Comments ...

43 Comments

Add a Comment
 1. Lecitina cu vitrion

  Stimata doamna, nu stiu daca aveti copii si nu stiu -in caz ca aveti!- daca au fost muscati de maidanezi, suferind sechele importante…Or, doamna Pavlicenco, VIATA UNUI SINGUR COPIL valoreaza mai mult decat toate patrupedele cainoase din lumea asta! Sa fi uitat dvs. ca pe Arca Noe a luat DOAR O PERECHE de javre? Sa fi uitat dvs. ca sunteti romanca si ca v’a fost omorat un conational minor de catre o jigodie schelalaitoare? DACA toate cele de mai sus nu va fac sa va retrageti afirmatiile nefondate, cu regret nu va voi mai considera romanca, cel putin din solidaritate cu familia lui Ionut si familiile tuturor romanilor care au patimit cazuri similare! Ham-ham-ham, in loc de urari! 😀

 2. Da gainile,gistile,epurii,meii,vacile,porcii etc.nau suflet de sunt sacrificati? Cinii vagabonzi trebue lichidati!!!

 3. Aceste 300 mari personalitati si sotiile acestora trebue duse noaptea cite unul in mijlocul unei haite de cini flaminzi. In tarile civilizate-dezvoltate europene nu intilnesti cini fara stapin.

 4. Pt Emil

  Animalele enumerate sunt date pentru sacrificare de la Dumnezeu si lumea civilizata cere aplicarea unor metode adecvate pentru omorirea lor in scopuri alimentare. Pt ciini nu e lasat de la Dumnezeu si uciderea in masa e un pacat pe care il vor plati toti primitivii – indiferent de ce functie inalta sau mai putin inalta o detin. Oamenii cu suflete sensibile si cu viziuni umaniste pledeaza pentru rezolvarea civilizata a problemei ciinilor, ceilalti sunt barbari si Dumnezeu nu le va fi alaturi in viata. Copiii trebuie supravegheati.

 5. Pt Lecitina cu vitrion

  Daca sunteti roman adevarat, nu veti pleda pt eutanasiere in masa. Daca nu – nu avem ce sa mai discutam. E clar.

 6. Doresc sa atentionez ca in Bucuresti in ultimii ani au murit fiind atacati de cini trei persoane…un cetatean japonez,o femee si un copil IONUT,multe persoane sint mutilate si muscate,anul trecut au fost muscate doar in Bucuresti peste 16 000 de persoane,care sau adresat dupa ajutor medical,dar nu toti se adreseaza la medic.In Chisinau chiar linga Catedrala din centru cu citiva ani in urma a fost muscat fiul meu,am fost muscat si eu ….Eczista problema maidanezilor si ea trebue rezolvata.Cinii ca si alte animale nu au ce cauta in orasele si satele noastre in stare libera fara stapini.In Spaniia am fost martor cum politiia a impuscat din pistol o scroafa care a fujit pe drum si prezenta pericol de acccidentare pentru automobile.Pentru a rezolva acasta problema e necesar un sir de masuri drastice.Sa fie adoptati cinii de cine vrea,sterilizati,controlati iar restul trebuesc izolati si lichidati.Iubesc si eu cinii in mod normal dar problema trebue de solutionat radical in viitor.Sa fie o politie veterinara speciala.Nu trebue de uitat de felul cum a procedat personajul clasic surdomutul GERASIM cu catelul sau MUMU dupa scriitorul Turgenev.Oricum acasta este opiniia mea.Am vazut in strainatate fete tinere si frumoase cum strinjeau fara sa se jeneze in mod obligatoriu cacatul de cine ai prietenilor lor patrupezi,altfel politiia ii amendeaza drastic.In fata Parlamentului Republicii Moldova am fotografiiat o puinita mare de cini.O rusine foarte mare.Referitor la faptul daca animalele in afara de Om au suflet trebue de consultat preotul.Va inteleg dragostea Dumneavoastra fata de animale si o impartasesc,deseori oamenii unii fata de altii sint mai cinosi chiar decit cinii………

 7. Ideal ar fi sa fie create izolatoare speciale pentru animale vagaboande,dar cine sa finanteze construirea si intretinerea acestor izolatoare

 8. Adevarul este ca alaturi de 60 mii de javre in Bucuresti,ai toate sansele sa nu mai scapi viu.Doresc succes iubitorilor de javre,sa-i adopte pe toti 60 mii acasa la ei.E o cifra enorma,si se cer masuri dure.

  PS: NU AS DORI NIMANUI SA-SI PIARDA COPILUL MANCAT(nu muscat!)DE JAVRE PE STRADA!

  PSS: propun adoptarea si sterilizarea sobolanilor.Si ei sunt fiinte,si trebuiesc ocrotiti de iubitorii de animale!

 9. ONG-urile pentru javre,au delapidat banii,si daca dispar javrele,ei nu mai primesc bani de unde sa fure(cica sa sterilizeze).

  Nu stiu ce au sterilizat ei,ca javrele maidaneze s-au inmultit,de 10 ori,azi sunt 65000 javre in Bucuresti,maine o sa fie 1 milion.

  Deci un caine infometat de carne de copil,pentru fiecare bucurestean!

 10. Dna Pavlicenco, dv. stiati ca sud-coreenii maninca ciini la restaurant, si nu doar acolo. Ei consuma ciini in acelasi mod cum noi consumam iepuri sau porci.
  Ce parere aveti daca statul roman va aduna acesti ciini si-ii va exporta in Coreea de Sud? Am face si un banut pentru bugetul nostru saracut…

  Dar, serios vorbind, cum v-ati simti dv. daca o haita de ciini flamizi v-ar jumuli un pic pe la picioare si nu numai? Nicaieri in nici un oras civilizat din UE nu am intilnit ciini vagabonzi. Fiecare ciine/pisica are stapin – persoana care raspunde in fata legii pentru actiunile patrupedului sau. Daca nu are stapin este EUTANASIAT in fiecare stat UE, dupa cel mult 2 saptamini. Asa este normal, si chiar nu este cazul sa facem din Romania mai umanista decit Franta, Germania sau Elvetia.

  Toti cetatenii, inclusiv copii trebuie sa se simta PROTEJATI/ IN SIGURANTA in spatiile publice se agrement. Este datoria societatii sa asigure acest lucru!

 11. Sotiile politicienilor chiar nu ar trebui sa aiba un rol mai mare decit parintii baietelului ucis de ciini!
  Ele ar trebui sa se supuna intereselor societatii, si nu frustrarilor proprii!

 12. maidanezii trebuiesc eutanasiati pentru ca nu mai exista fonduri,si spatii pentru a-i depozita.Sunt 65 mii javre in Bucuresti,la doar vreo 2,3 locuri unde pot fi depozitati.

  ONG-urile au furat la greu banii primiti de la primarie si fonduri UE,desi aveau obligatia sa sterilizeze javrele,ori sa-i adopte.Totul e o MAFIE,si un INTERES in bani!

 13. Sotiile celor 2 maimutoi, uita ca sotii lor au 70% din Parlament, iar legea a
  eutanasierii s-a votat de usl. Sunt la fel de ipocrite ca si in cazul Rosia Montana, sotia lui Antonescu facea lobby pe banii canadienilor pentru exploatare acum 2 ani, acum este brusc impotriva. Plagiatorul din fruntea guvernului trimite o lege in Parlament, iar apoi spune ca nu voteaza.
  Apropos, azi, USL, a respins reducerea taxelor consulare pentru moldoveni.

 14. In SUA sunt eutanasiati peste 3 milioane de caini pe an, gasiti fara stapan si nerevendicati intr-un termen mai scurt decat al legii romanesti. Asta inseamna ca americanii sunt lipsiti de inima? Stiti ce a insemnat pentru mine sa fac 12 vaccinuri in burta cand m-a muscat o catea venita tip-til, pe la spate? Sau ce a insemnat sa faca nevasta-mea vaccin antirabic cand era gravida in prima luna de sarcina? Stiti cat m-a costat intreruperea de sarcina, intr-o perioada cand erau ilegale? Citat din tratat medical: „vaccinul antirabic in primele luni de sarcina poate produce malformatii congenitale la sistemul nervos central al fatului.” Cele 300 de persoane si sotiile lor impreuna cu dv. sunt iresponsabile. Nu au decat sa infieze 65000 de caini, nu revin decat circa 11o caini de personalitate si 110 de sotie de personalitate. Dar aceste persoane, ba chiar si dv., sa va angajati sa strangeti rahatul lor in punga, ca acolo unde locuiti (Germania), pentru ca sa nu se imbolnaveasca copii care se joaca prin parcuri. Va anunt ca daca mi-ar fi murit copilul muscat de caini, nu aveam liniste si cumparam otrava si carnati, hranindu-i pe rand, seara de seara, cu rabdare, pe toti, stand langa fiecare pana murea, ca sa fiu sigur ca nu mananca altcineva, inafara de cele 300 de personalitati plus neveste…plus sustinatori de idei absurde,egoiste si nesimtite.

 15. …iar aceste 300 de personalitati contracarati-le cu restul de circa 2.000.000 de bucuresteni care s-au saturat de ipocritii „iubitori de animale”, oameni care saliveaza la gandul unei fripturi zilnice, fie de vaca, fie de porc, iepure, gaina, oaie, capra, caprioara, peste, in general animale care nu ne fac niciun rau, spre deosebire de caini…

 16. PETRUS foarte RAU ca i-ai facut avort(crima ) la nevasta-ta.Pentru ca avortul e cancer ASIGURAT!

  cicatricea uterina in urma avortului se DEZVOLTA dand in cancer GENERALIZAT,mai intai la ficat,stomac,pana la inima,cancer la sani,si te-ai fericit !! CANCERUL e cea mai oribila boala,si e provocata de contraceptia hormonala(pilule),si avort(chiuretaj,sau alte forme).

  Estrogenul din pilulele contraceptive provoaca tromboza,cheaguri de sange,si cancer.

  Daca vrei sa iti distrugi nevasta,du-o la avort!!! chiar si cu riscul de a avea copil cu handicap, e bine sa nasca.Insa RISCUL este mult mai mic decat medicii exagereaza(in special cu ,,sindrom down,,)

  DECE? pentru ca medicii castiga COMISION(bani multi) in urma fiecarui AVORT facut de la colegiul medicilor,si recomanda pillule contraceptive cancerigene,tot pentru COMISION in euro……..

  Vezi cazul LIANA DUMITRESCU pe google,moarta de la contraceptie hormonala.

  Cea mai buna metoda este nasterea,iar daca nu e cazul mereu de sarcina,METODA CALENDARULUI(care e cea mai fireasca,si NATURALA si sanatoasa-morala inclusiv)

 17. adica AVORTUL e permis,dar uciderea maidanezilor e o crima.

  De obicei femeiile care si-au ucis copii,iubesc in exces animalele.In special fufa din FRANTA care ne da lectii de moralitate pe la bucuresti

 18. Vitalia,
  Este frumos, este miscator sa vorbesti de grija omului pentru bietele animale, dar cum ramane cu grija fata de propria fiinta umana?

  Nu-i vorba doar de „maidanezii” care bantuie strazile ca in cel mai insalubru bantustan african, ci si de mizeria pe care o propaga, de bolile pe care le pot imprastia, de capusele care au invadat toate locurile verzi, de pericolul pentru oameni, practic, ca tot ai adus vorba, de conditii civilizate pentru convietuirea sociala a OMULUI.
  Care-i solutia concreta pe care o propui? Ai experienta Germaniei, de exemplu. Cum se procedeaza acolo?
  Sterilizarea s-a mai incercat, costa enorm, efectul se vede si chiar daca s-ar reusi sterilizarea tuturor acestor caini vagabonzi, rezultatul se poate vedea abia peste ani si ani de mizerie si pericole sociale.

  Uite o propunere pentru politicienii romani, inclusiv pentru politicianul si activistul Vitalia Pavlicenco: Detroit-ul se confrunta cu aceeasi problema a cainilor vagabonzi, ca urmare a mizeriei economice si sociale ale acestui oras ajuns in stare de faliment si depopulare. Urmariti cum se va rezolva problema acolo si aplicati-o in Romania.

  Pana atunci, nu-mi ramane decat sa ma raliez, in totalitate mesajului de bun simt al lui Petrus.

  Mircea Popescu

 19. cine iubeste cainii in exces,uraste copii,s-a demonstrat.Si cea mai buna dovada ANTI-NATALISTA in ROMANIA SECURISTA ocupata de SOROS UE FMI NATO este:

  -guvernul da alocatie 42 lei pentru copii
  -guvernul aloca peste 200 euro lunar pentru UN PUSCARIAS
  -primariile aloca lunar sute de euro pentru UN CAINE si ,,sterilizari,, 9FRAUDA delapidari ale ONG-urilor,fonduri europene,etc.

  Asa STERILIZATI SUNT cainii javre maidaneze,ca s-au inmultit de 10 ori! maine o sa fie 1 milion !

  ONG_urile latra mult,ca sa CASTIGE BANI DE PE JAVRE.Daca ii eutanasiaza,isi pierd obiectul muncii(adica al fraudelor si delapidarilor)

 20. Domnule Popescu, nu cumva aveti o fiica pe nume Anca? Cu stima, Petrus

 21. TRAIASCA ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE
  DIN ANUL 1918 DINTRE NISTRU SI TISA !
  =====================================

 22. Nu mai intru niciodata pe pagina dvs. Ma dezamagiti profund.
  Manca-le-ati cozile. Copilul meu a fost muscat de caini si a facut atac de panica. Credeti-ma ca era supravegheat, dar surpriza! Am fost muscat si eu si sotia. Erau 20 de caini in haita. Si nu le-am facut fata. Vorbiti ca sa vorbiti. Nu va pasa catusi de putin de oameni. Jigodiile sa traiasca. Aveti idee ce sechele raman in urma unui atac de panica la copil? Habar n-aveti!
  Eu merg acum cu copilul la psiholog din cauza asta si n-aveti idee ce traume profunde inseamna lucrul asta. Aveti idee cate boli pot lua copiii de la caini? VBa plac rahatii de pe trotuare. Daca va plac jigodiile, luati-le acasa la dumneavoastra, doamna Pavlicenco!

 23. Pt Neculai

  Imi pare rau ca trebuie sa spun niste lucruri elementare. Ciinii sunt problema oamenilor, ei nu sunt vinovati ca se inmultesc, sunt vinovati oamenii care nu au facut nimic sa opreasca inmultirea lor. Genocidul contra ciinilor va mutila societatea romaneasca.

  Ciinii pot fi tinuti in aziluri daca se va reduce coruptia si furturile din averea publica si evaziunea fiscala. Ceea ce nu se face de decenii.

 24. Pt ion

  Nu este sarcina iubitorilor de animale sa creasca cu mijloace proprii 60 mii de animale, este sarcina statului, care cheltuie banii publici, sa o faca. Sunteti foarte primitivi judecind asa.

  Nu cunosc ce fac ONG-urile din Romania, insa cele din R.Moldova totul fac pe banii lor. Statul nu da nimic, oamenii statului doar fura banii de la gura ciinilor.

 25. Pt Andrei

  Pe mine ciinii nu ma musca, pentru ca eu am fata de ei respect si ii hranesc. Faceti si voi la fel si ei nu va vor musca.

 26. Pt Petrus

  Sa ma fereasca sfintul ce cinism! Si asta o adresez tuturor celor care spun ca cinicul Petrus are dreptate.

  Eu nu locuiesc in Germania, ci in R.Moldova, unde exista o totala iresponsabilitate in problema ciinilor.

 27. Pt Ionescu

  Nici nu trebuie sa intrati, ca om cinic, pe pagina mea. Animalele nu sunt jigodii, pentru ca din cauza oamenilor au ajuns la conditia sa atace copii si oameni. Iar cei care asta nu inteleg nu fac fata blogului meu.

 28. tot nu ati raspuns: ce ati face daca in locul micutului IONUT din BUcuresti,era frumoasa voastra nepotica,d=na pavlicenco?

  http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/copilul-muscat-de-caini-in-parcul-tei-avea-sute-de-plagi-si-a-murit-din-cauza-hemoragiei-externe.html

  CE ATI FACE DACA ERA NEPOTICA d-voastra,D-na Pavlicenco,in locul micutului Ionut,MANCAT(nu muscat) de jegodii maidaneze?

  Va rog sa raspundeti sincer

 29. Pt Andrei New York

  Linga gradinita unde merge nepotica mea, in Chisinau, este o catelusca, pe care prietena mea Valentina Dudnic, aparatoare a animalelor si care face foarte mult pentru ciini, a sterilizat-o. Sotul si cu mine ii ducem mincare in fiecare zi.

  Nepoticai mele nu e se poate intimpla ce i s-a intimplat lui Ionut, pentru ca niciodata nu las copilul fara supraveghere. Si pentru ca eu iubesc mult ciinii si pisicile si le dau mincare. Nu judec pe nimeni, dar sa lasi copiii nesupravegheati atita timp pentru mine e de neinteles. Am adoptata o catelusca la casuta de vacanta, venita flaminda la poarta, am o pisica in casa, despre care nepotica spune ca ”e prietena mea”, iar in jurul blocului am facut ordine civilizata cu peste 15 ciini. La fel am procedat cu acei ciini pe care oamenii fara obraz mi i-au aruncat la casuta de vacanta. Cea mai mare parte a lor, cu ajutorul Valentinei Dudnic, sunt acum bine mersi in Germania.

  Peste tot pe unde am locuit, am sterilizat ciinii veniti la bloc. Si ii hranesc. Poate nu maninc eu si le dau lor. Nu pot vedea imaginea lor de ciini flaminzi, insetati, murdari, bolnavi. Si nu va felicit pentru ca voi puteti vedea asta. Dumnezeu sa va judece.

  Asta e raspuns pentru toti cei care au viziuni cinice fata de ciini.

  Pe mine nu ma deranjeaya criticile voastre urite pentru pozitia mea fata de patrupezi, pentru ca voi nu stiti ce faceti. Nu conteaza de unde sunteti / din RM, Romania sau din SUA. Sa va lumineze Dumnezeu. Si paziti-va de pacate, aveti grija de copii, puneti presiune pe autoritati sa rezolve civilizat problema, nu prin mutilarea sufletelor oamenilor.

 30. @Petrus
  Am o sotie, Anca 🙂 si un baiat Vlad.

 31. Doamna Pavlicenco,
  Dupa cate stiu locuiti la Durlesti, strada Tudor Vladimirescu. Grija D-stra pentru caini poate fi doar respectata. Aveti grija si de oameni. Ajutati sa se construiasca la Durlesti o linie de troleibuze care ar circula barem pana in centrul oraselului. Nu lasati oamenii la cheremul lui Chirtoaca, cel care imparte venitul cu cei cu maxi-taxi si lasa ca oamenii din Durlesti sa fie transportati ca vitele la abator or eutanasie. Manifestati-va ca o iubitoare si de caini dar si de… oameni.

 32. Pt. Ion: d-ta ai fi acceptat riscul ca fatul tau sa aiba malformatii congenitale la sistemul nervos central? Acesta a fost diagnosticul cu care s-a recomandat intreruperea de sarcina in momentul in care s-a aflat ca la momentul vaccinului antirabic nevasta mea era era gravida. Biata femeie a fost muscata, ca si mine, de un caine care se simtea stapan pe intrarea blocului, de parca in bloc nu au voie sa intre si vizitatorii. Anul acesta au fost tratati de muscaturi in Bucuresti 16000 de oameni. Inchipuiti-va ca femeile care fac vaccinul antirabic risca sa nasca copii cu malformatii tocmai la sistemul nervos central al fatului, daca se vaccineaza fiind gravide. Cine suporta traumele cauzate de niste inconstienti care cred ca daca arunca pe geam niste resturi de mancare ajung in rai? Nevasta-mea, dupa intreruperea de sarcina a ramas gravida din fericire foarte repede. De atunci au trecut 35 de ani iar ea asteapta inca sa faca…cancerul pe care-l prevedeti dv. Dar trauma prin care am trecut nu se uita si din acest motiv urasc persoanele iresponsabile care cred ca un caine sterilizat nu mai are dinti sa muste sau sa omoare sau este perfect socializat si nu produce nicio paguba. Ganditi-va ce inseamna 65000 de rahati de caine pe zi, care se usuca si-i bate vantul pe sandvisul pe care tocmai il serviti pe o banca in parc sau se uda sau se iau pe talpi si se duc pe covoarele pe care se joaca copiii nostri. Cainii provoaca 37 feluri de boli omului, pisicile 38. Ratardatii mintali care cred ca ei pot fi lasati pe strazi trebuie de fapt eutanasiati, pentru ca ei sunt dusmanii oamenilor prin „dragostea” prost inteleasa fata de unele specii de animale. CAINII NU AU CE CAUTA PE STRADA! Germanii primesc cadou caini de la amici, pe care deseori ii „uita” in parcarile de pe autostrazi, ca sa scape de ei. Urgent sunt capturati si daca nimeni nu-i revendica sau nu-i adopta cineva, sunt eutanasiati. Numarul lor e mai mare decat al celor din Bucuresti, fara ca cineva sa-i numeasca cinici pe germani. Un german bolnav de inima chiar a castigat procese dupa ce a impuscat cativa caini netinuti in lesa de stapani, care s-au repezit la el latrand. Omul a zis ca nu stia daca voiau sa-l muste sau sa-l linga si nu a putut risca inca un infarct. Altul a castigat un proces care a dus la interzicerea cainilor in parcuri. Deci regulile contra cainilor in D sunt mult mai dure si mai stricte decat in RO sau in RM. Iar ca sa ai „Ordnung und Disziplin” trebuie taiat la radacina, deci toti „cainii fara stapan cu zgarda” trebuie eutanasiati, caci frica de amenzi penale este singura care-i vindeca pe iresponsabili. Chiar si hranirea cainilor pe strada va deveni penala-deja se aplica in cateva orase din RO.

 33. Stimate d-le Petrus,

  Ca sa lamurim problema.

  Sunt impotriva javrelor de pe strada,care nu-ti lasa nici macar copilul sa mearga la scoala.Daca acceptam javrele pe strada,ar trebui sa legalizam si armamentul GREU,adica sa ne inarmam,pentru AUTO-aparare,ca in America.

  Insa in privinta avortului,din nou repet,si sustin ca ati actionat gresit,MANIPULAT,ca in alte mii de cazuri de medici.

  Medicul vine la pacienta,si spune:

  -copilul tau are sindrom down.In realitate nu are
  -copilul tau se poate dezvolta cu handicap,sau bolnav

  Si asa mai departe,medicul ginecolog,primeste COMISION daca incurajeaza avortul,de multe ori mintind.NIMENI nu-l trage la raspundere,pentru ca medicii sunt deasupra legii,ca si judecatorii,in Romania!

  Apoi,vorbim de cazuri multe de ,,SINDROM DOWN,,in care parintii CRESTINI,si iubitori de copii,NU au recurs la avort(crima),iar ca un miracol copilul s-a nascut perfect SANATOS !

  Medicii mint pentru ca au interesul sa minta.Ba mai mult,profita de starea sentimentala in care se afla gravida,stare de stres.
  Orice femeie insarcinata este sensibila,si nu judeca rational,poate fi vulnerabila,manipulabila la orice zvon,aruncat de medicii ginecologi criminali.

  In Romania e un sistem medical criminal,medicii fac mii de avorturi ilegale,si legale,care tot crime se numesc.Din Romania s-au exportat copii avortati,pentru a se face creme in laboratoarele din alte tari.Celule stem,bani grei din avorturi.In Romania pacientii intra in spital cu o boala si ies cu trei,din cauza bacteriilor imbibate in peretii spitalelor vechi de 100 de ani.In AMERICA la fiecare 30 de ani spitalele se demoleaza prin lege,din cauza bacteriilor care se imbiba in pereti.

  Dragii mei,nu va mai lasati manipulati de nimeni,si mai ales de medici.Ei fac bani seriosi de pe urma avorturilor,asta e politica mondiala ONU,iar politica se concretizeaza in avantaje mari la colegiul medicilor,si la asa-zisa ,,planificare familiala,,

  BASARABIA din pacate,ca si Romania,are mare rata la avoruturi,si nu uitati ca natalitatea e singura care poate salva poporul romanesc,aflat in pieire,nu NATO,nu UE,nu SOROS………..

  Am ajuns sa iubim jegodiile de pe strada,si sa incurajam avortul!! de parca o jegodie e mai importanta decat fatul din uterul mamei! noi nu ne-am nascut la nastere,ci am fost creati,din prima zi de conceptie: biologic avem ADN unic,din prima zi de conceptie!!! fiecare persoana e unica,prin ADN din prima zi de la unirea celor 2 celule ale parintilor.Asta e realitatea.

  Dar vad ca unii nu vor sa inteleaga,si se lasa manipulati.Oamenii slabi dau crezare oricui,medicilor,zvonurilor.Din cauza acestor SLABICIUNI Romania a ajuns aici unde este.Si-au batut joc de tara noastra,toti,de la stalinisti,la straini,alogeni,agenti straini,KGB-isti de-ai lui Iliescu.Romanii au crezut sloganul ,,nu ne vindem tara,, al PDSR,au crezut in CARITAS,in FNIin Basescu,in CDR,in Isarescu,au crezut in UE,in NATO,dar in DUMNEZEU nu au crezut niciodata!

 34. si eu daca as fi trait in CHISINAU as fi iubit mai tare cainii,pentru ca in Chisinau nu e problema maidanezilor asa grava ca in BUCURESTI.

  Haideti cu mine LA ORICE ORA in cartierul Militari,in Drumul taberei,in Giulesti,Ferentari,daca aveti curajul.Trebuie sa faci slalom de pe o parte pe alta a soselei,ca sa nu te latre javrele,ca ,,le calci terenul,, Pai terenul lor este terenul,drumul public,care duce la scoli,pentru copii,la servici pentru adulti.E DEZASTRU,doamna Pavlicenco nu intelege gravitatea situatiei in BUcuresti!!

 35. &Ion:
  Stimate domnule Ion, dv. chiar nu credeti in cercetarile statistice medicale, pe care le aruncati la gunoi gratie credintei proprii, nedovedite prin nimic, in caracterul manipulant al doctorilor? Chiar nu intelegeti ca sunt sute de cercetari care constata ca un anumit antibiotic contra durerilor in gat, verificat pe maimute gravide, a produs 8 din 10 nasteri de babies de maimuta fara fata? Daca scrie pe prospect acest lucru, ati risca sa-i interziceti sotiei o intrerupere legala de sarcina? Acelasi lucru e cu vaccinul antirabic: produce statistic mai multi copii cu malformatii congenitale la sistemul nervos central decat fara. Eu nu sunt genul care sa ma las manipulat de cineva, ci care nu risc sa am un copil nebun sau grav bolnav, cata vreme pot face altul sanatos. Daca dv. refuzati avortul din motive religioase, sunteti de compatimit. Daca aveti alte motive, mie imi sunt necunoscute. Argumente nu ati adus ci doar presupuneri bazate pe…NIMIC. Faptul ca incercati sa puneti in balanta stiinta, care a dovedit clar care sunt cazurile in care se recomanda intreruperea de sarcina, unei credinte bazate pe nimic, cu acuzatii de genul ” ati actionat gresit, manipulat” sau „avortul provoaca cancer” imi dovedeste ca nu reactionati la argumente, ci la altfel de idei fixe, fara suport stiintific. Eu am trei copii perfect sanatosi si nu am contribuit la scaderea natalitatii sau la indobitocirea natiei prin religie. Chiar le recomand preotilor sa mai citeasca prin biserici si Luca 14:26 sau Matei 10:34, de care se feresc ca de…dracu’. In rest ma doare sa vad ca o femeie care in general gandeste mai bine ca alti politicieni este atat de orbita de o pasiune morbida pentru o anumita rasa de animale incat isi risca chiar si libertatea prin declaratii lipsite de logica. Spre exemplu, daca acea catelusa de pe langa gradinita turbeaza si musca niste copii cu repercusiuni grave, justitia se poate autosesiza. Sau crede ca reflexele ei de paznic al unui copilas la joaca pot fi mai rapide decat ale unui animal ce reactioneaza instinctiv prin muscatura la o intepatura de viepe sau ca daca ea respecta animalele, atunci riscul de a fi muscata e nul. Ineptii spuse de o femeie desteapta…

 36. Dna Pavlicenco,
  Nu mai exagerati cu dragostea fata de cainii care pot manca de viu un copil! Ii sta bine dnei Bardo, care nu mai are alte calitati, dar nu va sta bine dumneavoastra. Ma mira ca le cantati ode „celor doua sotii”. Ipocrizia lor e vadita – astfel cei doi demnitari au impacat si capra si harbuzul – cei care sunt pentru eutanasiere se vor bucura de Victor si Crin, cei care sunt impotriva – au povestea cu sotiile lor care sunt impotriva. Merg des la Bucuresti – e adevarat ca haitele de acolo sunt mult mai agresive si mai mari decat la noi. Istoria lui Ionut e ingrozitoare – imaginati-va pentru o clipa ca aceasta istorie s-a intamplat cu fiul sau nepotul dumneavoastra. Tot veti sustine sterilizarea? Mai ales ca aceasta procedura nu ne garanteaza ca nu vom fi muscati in urmatorii 7-10 ani, cat mai traieste un caine.. Lasati populismul de doi bani. Oricum aparatorii cainilor n-o sa va voteze.

 37. Este oportunitatea natiunii de-a scapa de o rusine atat de mare . Nu pot sa cred ca sunt oponenti eutanizarii acestor jugodii care ataca pe cine apuca, fie el copil fara
  aparare asa cum este cazul lui Ionut si a altor copii uitati
  deja .Fiti oameni seriosi si nu va opuneti salvarii vietii
  oamenilor si a copiilor numai pentruca unii iubesc mai mult cainii si pisicile decat semenii.Este perfect ca din madanezi sa se tabaceasca pielea si sa se faca o industrie a pielariei super ca pe vremuri cand oameni erau scuttiiti de hingheri sa fie muscati de caini. Bravo legii eutanizarii si fara ifose a la Brigit Bardot care poate fi lamurita numai traind in Bucurestiul nostru si muscata
  de vreo jugodie .

 38. stimate domn Petrus,

  Nu din motive religioase sau mistice trebuie sa refuzi avortul,ci din motive strict MEDICALE! avortul produce femeii cea mai mare trauma posibila,insomnii,cosmaruri,cicatrice uterina,care se dezvolta in cele mai multe cazuri doar in cancer uterin,apoi generalizat,prin sange CANCERUL se misca la toate organele,ficat,plamani,stomac,bila,sani,si sa mai departe.

  De ce ROMANIA e prima tara din Europa la numarul femeiilor bolnave de cancer la san?

  Pentru ca e prima tara din Europa la numarul de avorturi!In anul 1990 Romania avea cea mai mare rata a avorturilor din lume! Azi a 3-a dupa CANADA si CHINA.

  Stimate domn,

  Un medic mi-a explicat clar ce este cancerul.Pe romaneste inseamna,sa ma scuzi ca-ti explic asa, inseamna putrezirea pielii PRIN INTERIOR.Dumneata sa vezi o femeie cum moare de cancer,e atat de dureros,ca preferi glontul,te rog sa ma crezi.

  Nu mai poate manca,ori bea apa,pur si simplu,moare in 2,3 saptamanai pierzand toata greutatea.E o suferinta enorm de mare.

  CANCERUL la sani,nu sta in sani,cancerul uterin,sau ovarian,sau stomacal,nu sta in uter,in ovare,sau in stomac.

  Aici e problema, CANCERUL se extinde,si nu poate fi extirpat asa usor,ca si cum pompierii sting un incendiu.Conteaza si alimentatia,si faptul ca un om sanatos NU bea cafea,nu fumeaza,nu bea alcool,decat un paharel de vin rosu si atat,un paharel e sanatate curata,dar nu mai mult.

  Sarcina NU E ,,INTRERUPTA,, stimate domn,medicii manipuleaza pana si limbajul.

  FATUL,adica copilul este ,,produs de conceptie,, in loc sa-l numeasca ca ceea ce este.
  MEDICII sunt atei,niste criminali,in ROMANIA,cu exceptii foarte foarte putine.

  Dar nu ma intereseaza credinta lor.Ci FAPTELE LOR.

  O femeie care naste e mult mai sanatoasa decat o femeie care nu naste,asta este demonstrat.

  http://www.youtube.com/watch?v=gON-8PP6zgQ

  Medici din Elvetia precum Rudolf Ehman,si altii,cu zeci de ani de experiente,au ajuns sa spuna adevarul,si sa ajunga la niste concluzii clare.

  Daca unele vaccinuri sunt contrversate,de exemplu isteria AH1N1 din Romania,vine comisia Europeana si spune,ca vaccinul a fost inutil,insa streinu cercel,si-a luat comisionul dupa ce a importat acel vaccin,creeand isterie in mass-media,iar lumea statea ca turmele de oi la injunghiat.

  Vaccinul anti-AH1N1 a produs in Romania peste 200 de decese si paralizii.

  Dar nu toate vaccinurile sunt cu efecte secundare devastatoare,insa acesta a fost,pana si Comisia Europeana a spus.

  Toate vaccinurile expirate,si demonstrate ca si criminale,in America,Germania,sunt cumparate de criminalii din Romania,pentru ca sa castige ei comision de pe urma implementarii.Asa s-a intamplat cu vaccinul GARDASIL,pus in scoli pentru virgine de 10 ani.Acest vaccin s-a administrat in USA,pentru prostitutate in special,si a fost interzis,dupa ce mai multe sute de fete au paralizat de la el.In ROMANIA medicii sunt criminali,in proportie majoritara.Orice boala ai avea,RECOMAND calduros tuturor,sa plece sa faca operatie,de stomac,ficat,transplat,orice ar fi,in Austria sau Ungaria,in ROMANIA sistemul este putred,si spitalele vechi de 100 de ani pot sa-ti asigure prin bacteriile imbibate in pereti alte boli.

  Sistemul medical adica criminal,din ROMANIA ar trebuie pur si simplu interzis,iar spitalele transformate in azile pentru batrani,in afara de ambulantele pentru urgenta 112.In rest ginecologia ar trebui interzisa prin lege,iar statul sa incurajeze prin educatie nasterile acasa,asa cum se mai practica in America,sau in alte tari,LA ALEGERE.

  Sistemul medical ar trebui inlocuit in Romania.

  Nu ma intereseaza orientarea dumitale religioasa.Ma intereseaza doar faptul ca oamenii gandesc irational,si sunt manipulati,crezand orice minciuna.

  Vezi pe GOOGLE de ce a murit LIANA DUMITRESCU,fost parlamentar.Pentru ca lua pilule contraceptive cancerigene,care i-au provocat tromboza,cheaguri de sange,prin estrogen,progesteron.

  iti recomand sa citesti si niste carti de aici,acest medic din Cluj,a luat si tradus peste 140 de medici din Germania,plus multe cazuri personale din legea din Romania,plus multe alte activitati:

  http://pentruviatacluj.ro/

  Despre vaccin,despre avort,contraceptie,etc.

  Iar atitudinea de a judeca preotii mi se pare stupida.Nu ai cum sa-i recomanzi preotului ce sa citeasca sau sa faca,e problema lui ce face,e viata lui,el raspunde in fata lui Dumnezeu,nu tu.Tu vei raspunde pentru faptele dumitale,fiecare raspunde individual pentru faptele sale,si vorbele sale,si influentarea altora sa ia decizii proaste.

  Eu nu te judec pe dumitale,Dumnezeu o va face.Nu ma intereseaza crezul politic sau religios al fiecaruia,singura problema este NECUNOASTEREA,iar un om dezinformat este usor manipulabil,mai ales de catre medici.In rest numai de bine,sanatate copiilor dumitale,si sa ai succes in activitatile curente.

 39. stimate domn Petrus,

  Nu din motive religioase sau mistice trebuie sa refuzi avortul,ci din motive strict MEDICALE! avortul produce femeii cea mai mare trauma posibila,insomnii,cosmaruri,cicatrice uterina,care se dezvolta in cele mai multe cazuri doar in cancer uterin,apoi generalizat,prin sange CANCERUL se misca la toate organele,ficat,plamani,stomac,bila,sani,si sa mai departe.

  De ce ROMANIA e prima tara din Europa la numarul femeiilor bolnave de cancer la san?

  Pentru ca e prima tara din Europa la numarul de avorturi!In anul 1990 Romania avea cea mai mare rata a avorturilor din lume! Azi a 3-a dupa CANADA si CHINA.

  Stimate domn,

  Un medic mi-a explicat clar ce este cancerul.Pe romaneste inseamna,sa ma scuzi ca-ti explic asa, inseamna putrezirea pielii PRIN INTERIOR.Dumneata sa vezi o femeie cum moare de cancer,e atat de dureros,ca preferi glontul,te rog sa ma crezi.

  Nu mai poate manca,ori bea apa,pur si simplu,moare in 2,3 saptamanai pierzand toata greutatea.E o suferinta enorm de mare.

  CANCERUL la sani,nu sta in sani,cancerul uterin,sau ovarian,sau stomacal,nu sta in uter,in ovare,sau in stomac.

  Aici e problema, CANCERUL se extinde,si nu poate fi extirpat asa usor,ca si cum pompierii sting un incendiu.Conteaza si alimentatia,si faptul ca un om sanatos NU bea cafea,nu fumeaza,nu bea alcool,decat un paharel de vin rosu si atat,un paharel e sanatate curata,dar nu mai mult.

  Sarcina NU E ,,INTRERUPTA,, stimate domn,medicii manipuleaza pana si limbajul.

  FATUL,adica copilul este ,,produs de conceptie,, in loc sa-l numeasca ca ceea ce este.
  MEDICII sunt atei,niste criminali,in ROMANIA,cu exceptii foarte foarte putine.

  Dar nu ma intereseaza credinta lor.Ci FAPTELE LOR.

  O femeie care naste e mult mai sanatoasa decat o femeie care nu naste,asta este demonstrat.

  Medici din Elvetia precum Rudolf Ehman,si altii,cu zeci de ani de experiente,au ajuns sa spuna adevarul,si sa ajunga la niste concluzii clare.

  Daca unele vaccinuri sunt contrversate,de exemplu isteria AH1N1 din Romania,vine comisia Europeana si spune,ca vaccinul a fost inutil,insa streinu cercel,si-a luat comisionul dupa ce a importat acel vaccin,creeand isterie in mass-media,iar lumea statea ca turmele de oi la injunghiat.

  Vaccinul anti-AH1N1 a produs in Romania peste 200 de decese si paralizii.

  Dar nu toate vaccinurile sunt cu efecte secundare devastatoare,insa acesta a fost,pana si Comisia Europeana a spus.

  Toate vaccinurile expirate,si demonstrate ca si criminale,in America,Germania,sunt cumparate de criminalii din Romania,pentru ca sa castige ei comision de pe urma implementarii.Asa s-a intamplat cu vaccinul GARDASIL,pus in scoli pentru virgine de 10 ani.Acest vaccin s-a administrat in USA,pentru prostitutate in special,si a fost interzis,dupa ce mai multe sute de fete au paralizat de la el.In ROMANIA medicii sunt criminali,in proportie majoritara.Orice boala ai avea,RECOMAND calduros tuturor,sa plece sa faca operatie,de stomac,ficat,transplat,orice ar fi,in Austria sau Ungaria,in ROMANIA sistemul este putred,si spitalele vechi de 100 de ani pot sa-ti asigure prin bacteriile imbibate in pereti alte boli.

  Sistemul medical adica criminal,din ROMANIA ar trebuie pur si simplu interzis,iar spitalele transformate in azile pentru batrani,in afara de ambulantele pentru urgenta 112.In rest ginecologia ar trebui interzisa prin lege,iar statul sa incurajeze prin educatie nasterile acasa,asa cum se mai practica in America,sau in alte tari,LA ALEGERE.

  Sistemul medical ar trebui inlocuit in Romania.

  Nu ma intereseaza orientarea dumitale religioasa.Ma intereseaza doar faptul ca oamenii gandesc irational,si sunt manipulati,crezand orice minciuna.

  Vezi pe GOOGLE de ce a murit LIANA DUMITRESCU,fost parlamentar.Pentru ca lua pilule contraceptive cancerigene,care i-au provocat tromboza,cheaguri de sange,prin estrogen,progesteron.

  iti recomand sa citesti si niste carti de aici,acest medic din Cluj,a luat si tradus peste 140 de medici din Germania,plus multe cazuri personale din legea din Romania,plus multe alte activitati:

  http://pentruviatacluj.ro/

  Despre vaccin,despre avort,contraceptie,etc.

  Iar atitudinea de a judeca preotii mi se pare stupida.Nu ai cum sa-i recomanzi preotului ce sa citeasca sau sa faca,e problema lui ce face,e viata lui,el raspunde in fata lui Dumnezeu,nu tu.Tu vei raspunde pentru faptele dumitale,fiecare raspunde individual pentru faptele sale,si vorbele sale,si influentarea altora sa ia decizii proaste.

  Eu nu te judec pe dumitale,Dumnezeu o va face.Nu ma intereseaza crezul politic sau religios al fiecaruia,singura problema este NECUNOASTEREA,iar un om dezinformat este usor manipulabil,mai ales de catre medici.In rest numai de bine,sanatate copiilor dumitale,si sa ai succes in activitatile curente.

 40. Who cares ce se intampla in Romania?
  Dna Pavlicenco ar vorbi mai bine despre problemele din Moldova… Insa se vede ca maidanezii din Bucuresti is mai interesanti decat pensionarii ce mor de foame la Chisinau… ma rog… fiecare cu buba sa…

 41. Stimate d-le Ion, am fost ieri la demonstratia din fata parlamentului. Majoritatea „aparatorilor drepturilor animalelor” purtau posete din piele de animale, pantofi din piele de animale, haine din piele de animale, curele de pantaloni si de ceas din piele de animale iar animalele insotitoare erau tinute in lese din piele de animale. Ba unii mancau cate un sandvis cu carne de animal si dadeau si animalelor sa manance tot carne de animal. Pentru mine a fost o dovada in plus a ipocriziei nemarginite a celor care pretind ca iubesc animalele. Iar revenind la dv., observ ca nu raspundeti la intrebari directe, ci ramaneti tot la ideile fixe de le aveti. Ambele mele sotii au suferit cate o interventie chirurgicala la prima sarcina, la care de obicei e bine sa nu risti. Ambele traiesc bine-merci de zeci de ani fara cancer, ambele au ramas din nou gravide la cateva luni dupa interventie si au nascut copii minunati in locul celor care urmau sa aiba defecte aproape sigure. Deci ambele interventii au meritat banii si s-au facut in conditii bune de spital. Dv. ati fi riscat sa fiti condamnat toata viata la a duce in spate copii grav bolnavi, nefolositori societatii?
  Iar despre preoti am o parere personala care din nou difera de a dv. fara sa va consider pentru asta „stupid”. Eu ii consider pe preoti cei mai mari si mai gravi manipulatori de opinii iar biblia, cu cele peste 600 de imbolduri dumnezeiesti la ucidere sau omor in masa si cu circa 40.000.000 de victime ale acestor ordine date direct de „milostivul d-zeu” (inclusiv diluviul), o carte diabolica si lipsita de morala. Singura scuza este ca nu e scrisa de d-zeu, cum se spune, ci de circa 800 de anonimi (vechiul testament) si de alti 4 anonimi (noul testament), neparticipanti la evenimentele descrise, care se petrec cu circa 45-120 de ani inainte de a fi descrise de scribi necunoscuti, aflati la 1500 de km de locul intamplarilor, carora li s-au atribuit nume canonice cu alt scris si alta cerneala alt secol mai tarziu, pentru a se incumba ideea ca au fost martori oculari. Cea mai mare manipulare din istorie! Dar fiecare crede in ce vrea: unii in dovezi istorice si artefacte, altii in povesti, altii in vaci sfinte sau sobolani sfinti. Deci se poate reveni la protectia animalelor…ca de-acolo porniram…Oricum, toate bune si sanatate!

 42. &Popescu Mircea
  Sotia dv. este nascuta in 1955?
  Mai aveti o ruda cu acelasi nume cu dv., fost regizor la studiourile „Sahia”?
  Sanatate!

 43. Javre la javroteca.
  Luati-le acasa la dumneavoastra. Eu pe strazi nu vreau sa vad javre.
  Strada e un loc public si al meu si al dumneavoastra. Cum ar fi daca as da drumul la niste leoparzi pe strazi doar pentru ca imi plac mie. Sunt si ei leoparzii niste suflete, nu?

  Cresteti copii nu caini. Copiii sunt viitorul tarii nu cainii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *