Comunicat de presă al PNL în contextul vizitelor lui Rogozin și Kirill

Romania-Mare-BasarabiaPartidul Național Liberal și-a ținut miercuri, 28 august, ședința Biroului Permanent Central, înOmul lor cadrul căreia a discutat poziția formațiunii față de vizitele, în Republica Moldova, ale emisarilor cercurilor imperiale rusești Rogozin și Kirill.

Membrii BPC au decis ca PNL să propună Platformei unioniste ”Consiliul Unirii” și Platformei civice ”Acțiunea-2012” organizarea unor manifestări comune în contextul acestor vizite, cerând Guvernului, autodeclarat proeuropean, să manifeste demnitate în circumstanțele nefaste, create de Moscova pentru a zădărnici demersul proeuropean al celui de-al doilea stat românesc. Recent, după rușinea națională de la 9 Mai, când, în Piața Marii Adunări Naționale, au manifestat nestingherit Rogozin și supușii Moscovei, PNL a organizat, pe 28 iunie, sfințirea PMAN și un Marș, care a cerut ca acest politician, trimis de Putin să ne umilească în inima capitalei, să fie declarat persona non-grata, fapt pe care membrii BPC l-au reiterat în numele PNL.

În legătură cu vizita Patriarhului Kirill, la fel ca și acum doi ani, PNL consideră că populația creștină din R.Moldova continua să fie manipulată, deoarece guvernanții de la Chișinău nu încurajează desprinderea Bisericii din R.Moldova de Biserica rusă (fapt consemnat și în Programul politic al PNL), cel puțin după exemplul unei părți din populația ucraineană, urmând ca națiunea română de pe ambele maluri de Prut să se regăsească împreună sub oblăduirea Bisericii române.

BPC va propune Consiliului Unirii, ai cărui membri activi se întrunesc pe 29 august, organizarea unor acțiuni de demnitate, în care să fie exprimate dezacordul și indignarea pentru aceste vizite și lipsa de declarații dezaprobatoare tranșante din partea guvernanților și a grupărilor politice, aflate la Putere, ceea ce ofensează trecutul și prezentul, traite dureros de cetățenii statului, pe al cărui teritoriu staționează o armată rusă de ocupație.

În cadrul unei conferințe de presă a Consiliului Unirii, ce va avea loc vineri, 30 august, partidele și grupările politice și obștești, care se revendică naționale, românești, unioniste, vor fi îndemnate să coopereze în manifestări menite să transmită guvernanților și patronilor lor ruși de la Moscova că asemenea vizite sfidătoare, cu un caracter vădit antiromânesc și antieuropean, nu își au locul într-un stat ce se dorește în Europa, unde independența entității statale este o noțiune ce nu poate fi călcată în picioare, mai ales, de ”partenerii strategici”.

PNL îi va îndemna atât pe români, cât și pe alogenii cu demnitate națională, să se  alăture acțiunilor de a sensibilizare a cetățenilor asupra lipsei de verticalitate a Puterii în fața Rusiei și a pericolului de compromitere a intereselor naționale și a obiectivului european al populației din R.Moldova.

 Serviciul de presă al PNL

Loading Facebook Comments ...

14 Comments

Add a Comment
 1. =Maruşca Unionista=

  –––––––––––––
  August 2013:
  O NOUA FORTA UNIONISTA PAN-ROMANEASCA:
  – Partidul Miscarea Populara si la Chisinau:
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––-
  Cu un nou tânar lider Unionist:
  – Eugen Tomac din Sudul Basarabiei istorice, de la Dunare,
  – viitorul Presedinte al României Mari Re-Unite
  de la Alegerile din 2014 / in baza vechilor preziceri carpatine /
  – care declara:
  ––––––––––––––––––––––––––-
  „Nimeni nu ne poate opri
  din acest proces al Re-Găsirii noastre,
  avem dreptul să visăm
  la o Re-Intregire a neamului românesc”.

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 2. =Maruşca Unionista=

  UN APEL
  ANTI-OCUPATIE MOSCALEASCA
  ANTI-ROGOZIN KAZACENSKII
  SI ANTI-KIRILIST POPA TERORIST
  –––––––––––––––––––––
  O PRELUARE UNIONISTA:
  referitor la desantul din Septembrie 2013 la Chisinau
  a unui grup terorsit moscal condus de un Popa Terorist Kiril !

  de Mihail Sirauteanu
  18/08/2013 la 14:01
  –––––––––––––
  Guvernarea comunista,
  mai patrioata decit actuala guvernare liberal-democrata ?!

  http://ghimpu.wordpress.com/2013/08/18/pe-urmele-lui-stefan-cel-mare/#comment-4383
  ––––––––––––––––––––––––
  Vladimir Voronin a refuzat intilnirea cu Vladimir Putin din 2004
  si semnarea Planului Kozac de federalizare a Republicii Moldova.

  Si suita lui Putin, cu coada intre vine, sa intors in Moscova lor.

  Iar actualiii guvernanti,
  – Nicolae Timofti,
  – Vladimir Filat,
  – Iurie Leanca,
  – Igor Corman,
  – Marian Lupu,
  – Vladimir Plahatniuc
  – si Ion Hadirca,
  patrioti, liberali-democrati, democrati si liberali reformatori,
  se doresc a fi mai lasi, mai nimernici si mai tradatori
  decit Vladimir Voronin ???

  Acestea facaturi doresc sa linga minile unui Calau Rus,
  pe nume Patriarhul Kirill!!

  Acesti guvernanti moldoveni, din talpa in talpa,
  doresc ,,sa sarbatoreasca,,,

  alaturi de Calaul Patriarh Kirill, 200 ani de umilinta si batjocora a Pamintului national al moldovenilor si Bisericii noastre Nationale de catre Rusia si Biserica lor Rusa.

  Oare cei ,,sapte magnifici,,
  nu au mindrie nationala, nu au demnitate de oameni si de moldoveni?

  Oare acesti sapte nu au prieteni, nu au familii, nu au copii,
  care sa-i traga de minica si sa-i opreasca?

  – Oare Nicolae Timofti,Vladimir Filat, Iurie Leanca,
  Igor Corman, Marian Lupu, Vladimir Plahatniuc si Ion Hadirca,

  sa nu-si dee seama ca fac o prostie, chiar o crima,
  mai mare decit posturile lor?

  – Oare acesti moldoveni cu carte, nu inteleg ca-si bat joc de noi,cele citeva milioane de moldovenii, ca-si bat joc de memoria parintilor si buneilor nostri??

  – Oare nu inteleg acesti sapte ca-si bat joc de copiii nostri,
  frumosi si cuminti, care inteleg destul de bine de unde ne tragem, cunosc destul de bine crimele ocupantilor rusi si comportamentul satanic al Biserici Ruse fata de mai multe generatii de moldoveтi??

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 3. PANA LA URMA MOLDOVA VA INTRA IN SODOMA EUROPA UNITA(FARA ROMANIA),IAR TRANSNISTRIA SE VA UNI CU UCRAINA,SAU CU RUSIA,IAR MULTE SATE SI ORASE DIN BASARABIA SE VOR UNI CU TIRASPOLUL,INCLUSIV CAUSENI,STEFAN VODA,TIGHINA SOROCA ORHEI! IAR CE RAMANE DIN MOLDOVA,VA INTRA SPRE OCCIDENT,IN SODOMA HOMOSEXUALILOR SI A LESBIENELOR EUROPENE,CU LEGEA IN MANA PE POST DE PROSTITUATE IN BORDELURILE LEGALE DIN GERMANIA FRANTA OLANDA SPANIA

 4. rominia nu uita – MOLDOVA nui a ta!

 5. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  ————— ♥ BASAⱤABIA NU NU NU NU NIU E ⱤOMINIA ♥ —————

  —————♥—♥—♥— NU COTROPIRII ROMINE —♥—♥—♥———

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 6. Când măslueşte guvernarea
  Să fure bogăţia ţării,
  Să nu mai tolerăm mimarea
  Independenţei, prosperării…
  *********************
  Vom fi o naţiune-n revenire
  Dacă vom lupta pentru UNIRE.

 7. Fii cuminte si stai linistit, mai Mihai…Viteazule!! Romania nu te va cotropi in vecii vecilor. Va intoarce pur si simplu spatele la momentul cel din urma, daca tot te/va trage asa de mult ata spre comunismul Rusiei… Daca tot e de recunoscut ceva, hai sa recunoastem marea fericire adusa de Trataul Ribbentrop -Molotov in casa ta , in familia ta si a intregii RSS MODOVENESTI!!Asa sa-ti ajute Dumnezeu tie si la urmasii urmasiilor tai tiitori de aceasta fericire.
  Dar un lucru sa ti-l amintesti alaturi de toti cei care gandesc ca si tine: LABELE TALE/VOASTRE NU VA PUNE MANA PE ROMANIA NICIODATA CU TOATE RACHETELE RUSESTI DIN SPATELE VOSTRU. VA cheama cantecul de lebada al siberiilor de ghiata? Cu ele sa ramaneti!
  SUNT MAI MULT DECAT CONVINS CA VA VETI INECA CU TOTII IN BALELE JINDUINDE dupa ROMANIA .
  PESTE ROMANIA NU SE TRECE!Oricat ar declara national si nepedepsit IGOR DODON- „Avem o singura patrie – MOLDOVA”

 8. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  ————— ♥ BASAⱤABIA NU NU NU NU NIU E ⱤOMINIA ♥ —————

  —————♥—♥—♥— NU COTROPIRII ROMINE —♥—♥—♥———

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 9. Gheorghe si Mihai

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  ————— ♥ BASAⱤABIA NU NU NU NU NIU E ⱤOMINIA ♥ —————

  —————♥—♥—♥— NU COTROPIRII ROMINE —♥—♥—♥———

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  Asa este Ghoerghi si Mihai….nu esti Rominia….

  Basarabia este ROMANIA))))

  Scurt si clar

 10. O Tarà, ca sà existe, sà aibà viitor, are nevoie de RADACINI proprii sànàtoase, de un CORP întreg(cu râuri, câmpii, munti, Mare…) si de o COROANA, scàldatà-n luminà, îngrijità de gràdinari întelepti, pentru a se fructifica, pentru a rodi doar fructe domnesti, unice, unicale în Univers! Ce este Republica Moldova?! Cine si pentru cine au creat-o?! Ea este o … cracà frântà(vestejità deja!) din Pomul Neamului, unic prin Limba, Cântecul, Cultura… lui! NU existà un al alt NEAM, Culturà…în aceeasi Limbà, precum nici noi NU putem avea … douà Mame!!! Avem „fructe” ràtàcite, care nu stiu de unde se trag si încotro merg, dar aceasta deloc nu înseamnà cà si Mama lor nu-i recunoaste sau se dezice de ei!!! Regretà mult, dar îi iubeste pe toti si îi ajutà în màsura posibilului. Mihai si multi altii, Neamul a fost de la sine, în mod firesc(ca si cracii unui pom!) ramificat în principate, voievoade, centre si periferii, ramure si ràmurele…, caracterizându-ne conform locurilor geografice ca olteneni, munteni, basarabeni, moldoveni, transnistreni, bucovineni, orheeni…, dar toti avem aceeasi TULPINA, aceleasi RADACINI, facem parte din aceeasi COROANA a aceluiasi POM, deci facem parte din acelasi NEAM! Nu voiti sà fim un Neam UNIT, ori denumirea „cracului” vostru sà fie atribuità si celorlati „craci”?! Fiecare are denumirea lui, dar Pomul, NEAMUL se numeste ROMÂN, recunoscut unanim în toatà lumea! Doar rusii ne împart în douà „neamuri”, fiindcà doar ei o fac insistent din 1812, de când ne-au ocupat!!! Voi cu cine sunteti, cui îi faceti, purtati cinste în CASA la voi?! Ocupantilor?! Nu aveti demnitate cât de cât?! Treziti-và!

 11. TUDOR

  povesti vanatoresti,tampenii.CE RADACINI ARE UNIUNEA EUROPEANA? cumva legalizarea casatoriilor homosexuale,a prostitutiei,a drogurilor-Olanda Germania,distrugerea Bisericilor prin denigrare????

 12. domnule titirez,
  cam trista asocierea pseudonimului mihai cu numele marelui domnitor Mihai Viteazul,poate esti bine intentionat dar parca vrei sa intoxici.in rest destui kgb isti pe aici. Doamna Vitalia ,RESPECT pentru munca nobila dar foarte grea;altfel nu se poate.

 13. =Maruşca Unionista=

  CANTECELE RE-UNIRII:
  Vineri, 30 August, orele 19.00
  –––––––––––––––
  Concertul extraordinar al formației de muzică folk „Pasărea Colibri”
  din România va avea loc în Sala Mare a Filarmonicii Naţionale
  „Serghei Lunchevici” din capitală,
  şi organizat de Institutul Cultural Român,
  va fi transmis în direct, începând cu ora 19:00,
  de Radio Moldova şi pe trm.md.
  Revenind după mulţi ani la Chişinău,
  Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici şi Teo Boar
  vor încânta cu această ocazie publicul cu melodii foarte cunoscute, precum „Andrii Popa”, „Eşarfă în dar”, „Vara la ţară”, „Miruna”, „Vinovaţii fără vină”.
  –––––––––––––––––––––––
  Intrarea este liberă!

 14. =Noul-Neamt Unionist=

  ASASINATE KGB:

  CONTRA PATRIOTILOR ROMANI MOLDOVENI !

  GENOCID ANTI-MOLDOVENESC !

  ––––––––––––––––––––––––

  Episcopul Dorimedont Cecan – un mare patriot al Moldovei !

  (n. 4 martie 1961, satul Petrunea, raionul Glodeni
  – d. 31 decembrie 2006, in spital la Viena, Austria)

  / inmormântat in curtea manastirii Noul-Neamt,

  ceva mai la sud de Tighina pe malul drept al Nistrului,

  lânga satul Chitcani, aflat in zona de ocupatie a teroristilor rusi/

  – a fost un cleric ortodox din Republica Moldova,

  care a îndeplinit rangul de episcop de Edineț și Briceni în perioada 1998-2006,

  murind ca urmare a unui grav “accident” rutier.

  ––––––––––––––––––––––––––––––

  P.S.

  Dorimedont era considerat un adversar al mitropolitului Vladimir Cantarean

  cu care intrase în mai multe conflicte cum ar fi cel legat de dorința mitropolitului

  de a ceda în anul 2001 Mănăstirea Nou Neamț din Chițcani către Episcopia de Tiraspol și Dubăsari.

  Episcopul, care fusese 8 ani stareț la acea mănăstire,

  s-ar fi opus categoric, reușind să obțină rămânerea ei în cadrul Arhiepiscopiei Chișinăului.

  De asemenea, PS Dorimedont a fost singurul ierarh care a votat împotriva alegerii arhimandritului

  Petru Musteață ca episcop de Nisporeni în 2005

  și a arhimandritului Marchel Mihăescu ca episcop de Bălți și Fălești în 2006.

  De altfel în 2009 episcopul Marchel de Bălți și Fălești a făcut campanie electorală pentru PCRM,

  la ordinul ÎPS Mitropolitului Vladimir al întregii Moldove, bun prieten cu Vladimir Voronin,

  iar în 2010 același Marchel împreună cu întreaga mitropolie a Moldovei l-au susținut deschis la alegeri

  pe candidatul în parlamentul Moldovei, Vladimir Pasat.

  —————————————————————————-
  La 5 decembrie, 2006, în jurul orei 18.00 pe traseul Donduşeni – Otaci (Republica Moldova)

  a avut loc un grav accident rutier în urma căruia a avut de suferit
  Prea Sfinţitul Dorimedont, Episcop de Edineţ şi Briceni

  (Biserica Ortodoxă din Moldova aflată sub jurisdicţia Patriarhiei Ruse).

  PS Dorimedont este o mare personalitate a Bisericii din Moldova şi singurul ierarh

  care face ceva bun în Moldova. Toţi ceilalţi sunt compromişi prin diferite fapte arhicunoscute.

  Tocmai de aceea, Episcopul Dorimedont nu a convenit şi nici acum nu convine

  atât Mitropolitului Vladimir şi celorlalţi ierarhi, cât şi conducerii comuniste a ţării.

  PS Dorimedont de mai multe ori a fost «avertizat», iar alteori obligat să tacă.

  În aprilie 2006, Mitropolitul Vladimir a încercat să-l exileze la modul cel mai direct, dar nici acest lucru nu a reuşit.

  Revenim la accident.

  ––––––––––––-

  Accidentul s-a produs în nişte condiţii foarte suspecte.

  PS Dorimedont, neavând la moment maşină personală, a împrumutat de la un preot pe care-l cunoştea

  (Pr. Serghei Cireş, parohia Sf. Parascheva – Chişinău) maşina acestuia – Renault Megane (produsă în 2006).

  Traseul pe care se circula, ca şi majoritatea drumurilor din Moldova, era foarte prost.

  La acestea se adaugă ceaţa foarte densă care se aşezase la acel moment.

  Maşina, la viteza de 70 km/oră a sărit de pe drum şi s-a întors de 2 ori în lungimea ei şi oprindu-se cu roţile în sus. Surprinzător, dar nici unul din cele 4 aerbag-uri nu s-a deschis!!!

  Şoferul – arhidiaconul Ioanichie, care avea pusă centura nu a păţit absolut nimic.

  În spate stătea PS Dorimedont în dreapta şi fratele acestuia, protodiaconul Onufrie în stânga.

  Protodiaconul Onufrie a suferit o gravă, dar «reparabilă» fractură la mâna dreaptă.

  Episcopul a avut de suferit cel mai mult. Era absolut conştient,

  dar se plângea de o durere la spate şi nu putea mişca mâinile şi picioarele.

  Părintele Ioahichie a ieşit rapid şi a anunţat Poliţia şi Salvarea.

  Aceştia au sosit foarte repede şi toţi au mers la Spitalul din Donduşeni.

  De acolo la Bălţi, apoi la Chişinău. În cel mai scurt timp au fost anunţaţi ministrul Sănătăţii,

  dl Ababii şi prim-ministrul Tarlev. Toţi au dat dispoziţii ca la momentul ajungerii la Chişinău,

  cei mai buni specialişti din Moldova să se ocupe de sănătatea Episcopului.

  A fost recomandat la Spitalul Institutului de Neurologie de pe strada Corelenco,

  unde şef este dl Rusu, cuscrul dlui Vladimir Voronin şi «cumătrul» Mitropolitului Vladimir.

  Acesta a fost internat la ora 4.10 – 6 decembrie, dar până după ora 9.00 nimeni nu s-a ocupat de el.

  Pacientul era absolut conştient.

  Abia la ora 10.00 i s-a făcut Rezonanţa Magnetico-Nucleară şi alte investigaţii

  care au durat până către orele 14.00. Medicii au anunţat că «situaţia este critică:

  este distrusă vertebra a 5 cervicală şi e rupt nervul şi măduva spinării.

  Ei nu pot promite nimic, dar încearcă totul!»

  De fapt nimeni din rudele Episcopului nu a consultat personal datele investigaţiilor,

  ci cu toată încrederea au semnat pentru operaţia care se anunţa lungă şi anevoioasă.

  Ea a durat de fapt în jur de 3 ore, ceea ce e foarte puţin pentru un asemenea caz.

  După operaţie medicul care a operat, dl Iftodi, a declarat că ei au implantat atât vertebra C5, cât şi măduvă şi nerv.

  Nu se punea problema dacă Episcopul de va mişca, ci doar dacă el va mai trăi.

  PS Sa a dormit până a doua zi dimineaţa (când Episcopul împlinea şi 20 de ani călugărie),

  când s-a trezit şi a vorbit cu mai mulţi oameni apropiaţi, iar la prânz a şi mâncat puţin.

  Printre iararhii care l-au vizitat a fost PS Petru de Ungheni şi Nisporeni – dimineaţa

  şi PS Anatolie de Cahul şi Comrat – seara pe la orele 17.00.

  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  Mitropolitul / Kantarean/ nu a binevoit, ci doar a sunat de câteva ori de pe un număr ascuns,

  ca nimeni nu nu-l găsească.

  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

  După vizita PS Anatolie, pacientul a început să respire foarte greu.

  I s-a introdus tubul respiratoriu şi a fost sedat foarte puternic.

  Medicul de gardă, dl Anghel a declarat de mai multe ori că nu se ştie dacă va trăi până dimineaţa

  şi că rudele să se pregătească de înmormântare.

  Toate astea erau spuse pe un ton aproape batjocoritor.

  Medicul s-a şi culcat sănătos lăsând totul pe seama asistentelor.

  Rudelor le era interzis să stea în salon.

  Medicii probabil au scăpat din vederea faptul că pacientul este un episcop vrednic

  şi că pentru el se roagă clerici, mireni şi chiar copiii din toată lumea.

  Toţi sunau îngrijoraţi şi anunţau intenţia de a ajuta cu ce trebuie.

  Spre surprinderea tuturor, Episcopul nu a murit.

  Aproape de orele 6.00 PS a deschis ochii şi a scos limba afară la indicaţia medicului,

  pentru a verifica dacă este conştient. Era, dar nu pe deplin.

  I s-a făcut Sfântul Maslu, deşi medicii au acceptat cu greu asta.

  Mai mulţi oameni de bună credinţă au luat legătura cu medicii de la cea mai bună clinică în domeniu,

  cea din Viena, unde a fost operat şi dl Traian Băsescu.

  Medicii s-au arătat dispuşi să ajute.

  Şeful clinicii, dl Rusu, încerca cu disperare cu multe ţipete să convingă rudele

  că nu este nevoie să meargă la Viena şi că deplasarea poate grăbi moartea.

  Rudele au preferat riscul promiţător. Cu greu s-au întocmit actele necesare şi puţin după prânz,

  avionul cu Episcopul la bord a zburat spre Viena.

  Costul călătoriei dus-întors: 16.000 Euro. I-a plătit dl Victor Copiimulţi,

  un alt duşman al dlui Voronin (de fapt, al fiului său Oleg).

  Nici Mitropolia, nici Statul nu a dat nici un leu.

  În seara zilei de 7 spre 8 decembrie, situația sănătății episcopului s-a agravat considerabil,

  acesta fiind transportat de urgență la Clinica de Neurochirurgie «Lorenz Bohler Krankenhaus» din Viena (Austria)

  pe cheltuiala oamenilor de afaceri Victor Copiimulți și Anatol Stati,

  care au achitat cheltuielile pentru transportare (16 mii de euro) și pentru operația la Viena (50 mii de euro) .

  Ajuns la Viena, imediat a fost operat. Treaba a durat 10 ore.

  Constatările medicilor au fost uimitoare.

  Pacientul avuse-se o mare lovitură la cap de care nu a fost tratat în nici un fel.

  Coloana vertebrală fuse-se fracturată, dar nu şi nervul şi cu atât mai mult măduva spinării.

  Acestea au fost rupte chiar de medicii de la Chişinău,

  dar nu ştim din prostie sau la indicaţiile cuiva !?

  În loc de implant a fost pusă o vertebră de plastic care costă 2 euro!
  Deci asta este realitatea.

  Vă lăsăm să trageţi singuri concluziile.

  Acum nu se mai pune problema vieţii / pe la 10 dec.2006 /

  Situaţia e stabilă, chiar dacă episcopul va mai sta câteva zile în Secţia de Reanimare.

  Medicii încearcă chiar reabilitarea mâinilor şi poate chiar şi a picioarelor.
  Deci asta este realitatea. Vă lăsăm să trageţi singuri concluziile.
  Vă asigur că toate informaţiile sunt 100% veridice,

  chiar dacă prefer ca această sursă să se numească «Anonymos»

  (şi cred că e clar de ce!).

  –––––––––––-

  NOTA NOASTRA:

  TOTUSI MARELE PATRIOT EPISCOP DORIMEDONT A MURIT LA 31 DEC.2006, LA VIENA

  PROBABIL “AJUTAT IRADIAT OTRAVIT” DE CINEVA DIN VIZITATORI-EMISAR AI LUI VORONIN SI KANTAREAN.

  AMINTIRE VESNICA LUI !

  http://www.roportal.ro/discutii/topic/21630-episcopul-dorimedont-accident-rutier-dileme/

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *