Loading Facebook Comments ...

11 Comments

Add a Comment
 1. Ce are sa se produca, se va produce. Vorbesc de Unirea cu Romania!

 2. =Maruşca Unionista=

  August 2013:
  O NOUA FORTA UNIONISTA PAN-ROMANEASCA:
  – Partidul Miscarea Populara si la Chisinau:
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––-
  Cu un nou tânar lider Unionist:
  – Eugen Tomac din Sudul Basarabiei istorice, de la Dunare,
  – viitorul Presedinte al României Mari Re-Unite
  de la Alegerile din 2014 / in baza vechilor preziceri carpatine /
  – care declara:
  ––––––––––––––––––––––––––-
  „Nimeni nu ne poate opri
  din acest proces al Re-Găsirii noastre,
  avem dreptul să visăm
  la o Re-Intregire a neamului românesc”.

  http://www.evz.md/pmp-la-primul-contact-cu-basarabenii/#comment-134
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 3. TRAIASCA REPUBLICA MOLDOVA!
  .
  ROMINIA NU UITA – MOLDOVA NUI A TA!

 4. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ NU VREM IN TIGANIA ♥ —————
  1
  —————♥—♥— TRAIASCA INDEPENDENTA! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 5. RM a fost croità de puterile imperiale ruse si germane. Însesi nemtilor nu le-a plàcut existenta a douà state germane, iar noi sà ne tinem cu mâinile si cu dintii de „hotarul” ce ne împarte Neamul în douà pàrti.???!!! Oare nu ne ajunge minte nici azi sà întelegem, ce cautà mocalii în partea de Est a Moldovei, ocupate de la 1812 încoace?! Cà turcii nu mai sunt, cà nemtii nu mai sunt…, de ce nu se duc si rusii acasà la ei???!!! Apoi noi singuri vom vedea cum mai bine ne este pentru Neamul nostru, pentru viitorul lui, economia lui, cultura si limba lui… sau integrarea diferità cu alte state pe pozitii egale, dar nu dictatoriale precum procedeazà Rusia!!! Deci este nevoie de minte pentru UNIRE, demnitate nationalà, sigurantà, viitor!!!

 6. SE VOR UNI CU TRANSNISTRIA,CEI DIN CAUSANI URSOAIA DACA MOLDOVA INTRA LA ROMANIA SI UNIUNEA SODOMA EUROPEANA:

  http://www.youtube.com/watch?v=KemNESyRIvk

 7. Hai sa muncim pentru UNIREA cu ROMANIA. Destul am vorbit. Sa facem poduri peste prut, drumuri moderne, cale ferata, firme romanesti in Moldova.

 8. mai bine uniti-va cu TRANSNISTRIA nu cu Romania,e singura cale sa va scapati neamul ortodox de pieire,emigrare,SODOMIZARE,homosexualizare in scoli,scoaterea religiei din scoli,asa cum e in OCCIDENTUL EUROPEAN,compromiterea mediatica a Bisericii,adoptii pedofile legale GAY si asa mai departe!

 9. Moldoveanul din Carpati

  Acum cand cancelariile americana, franceza si britanica se intrec in declaratii transante, desi nu prea are legatura cu subiectul, am tinut sa va informez cam care este pozitia Romaniei in legatura cu situatia din Siria. Ei bine, in ceea ce priveste reactia Romaniei in problema siriana chestiunea este un pic mai nuantata ca sa nu spun confuza. Basescu a fost bun prieten cu Haffez al-Assad. L-a si vizitat la Damasc. De aceea declaratia lui, care nu coincide deloc cu cea a Guvernului Romaniei, a fost ca el inca nu se pronunta asupra chestiunii siriene si asteapta rezultatul expertizei facuta de catre trimisii NATO in problema folosirii gazelor toxice. Ceea ce socheaza insa cel mai mult este faptul ca presedintele Basescu va fi unicul sef de stat invitat la sediul ONU din New York la sesiunes speciala consacrata situatiei din Siria care… a refuzat transant aceasta invitatie. Scuza ca nu mai are bani de combustibil este una penibila. Asta vara a tot colindat in lung si in lat Romania cu elicopterul umbland aiurea si a consumat o cantitate enorma de combustibil. De data asta lui Basescu nu pre i-a mai mers mintea, nici lui si nici lui Tomac. Acesta din urma declara niste gogomanii cat carul la Chisinau. Baietii astia sunt cam in deriva si sunt disperati. Sunt tare curios ce vor declara americanii cand vor afla decizia lui Basescu mai ales ca atunci cand acesta s-a aflat la ananghie cand cu suspendarea, administratia americana l-a ajutat direct, intervenind chiar brutal si inadmisibil in treburile interne ale statului roman. Mai nou, dupa ce a aflat adevarul in chestiunea Basescu, administratia americana dupa ce a inteles cum sta chestiunea in realitate a lasat sa se inteleaga ca nu va mai numi la Bucuresti un alt ambasador decat dupa plecarea lui Basescu de la Cotroceni.

 10. Tatiana Chitoroga

  Si de unde le cunoaste pe toate, moldoveanul din Carpati. Apropo, in privinta Siriei, nu stiu ce prietenie e intre Basescu si…,insa asemenea declaratie mai intai au facut/o si americanii si Germania si Turcia, asteapta rezultatul expertiziei.
  Am vrut sa zic altceva, ca sunt binevenite toate partidele si asociatiile pro unire unde/s multi puterea creste.

 11. MOLDOVENE DE CARPATI,poate de SODOMA OLANDA NATO,mergi la tac-tu sa sugi tzatza homosexuala,in OLANDA,acolo ti-e locul.

  Ce te mananca pe tine ce tine de SECRETELE DE STAT ALE ROMANIEI,sau DECIZIILE lui Basescu?

  Vroiai sa sara Basescu sa arunce cu bombe in Siria,doar ca asa vrei tu,inainte sa intre americanii?!?!?!?!? tu esti beat? nu stii pe ce lume te afli?

  ROMANIA este fidela NATO,asa a fost mereu si asa va ramane!

  Basescu dupa lovitura de stat prin suspednare in 2012,a fost sprijinit de AMERICA ISRAEL GERMANIA FRANTA sa ajunga iar la COTROCENI,pentru ca sa nu ajunga rusofonii la putere,in frunte cu CRIN ANTONOV PNL!

  Nu mai abera prin norii de alcoool mai MOLDOVENE beat de Carpati,anonim lash si fricos!

  ROMANIA n-are legatura cu teroristii,ci poate asa ai visat tu azi-noapte,dupa prea multe beri beute….

  In SIRIA trebuie sa se stabilieasca CLAR CINE FOLOSESTE ARMELE TOXICE de gazare a copiilor:

  -REBELII,REGIMUL,ori alta tara straina contra Siriei,cu DATE CONCRETE,si nu asa acuze aruncate gratuit!!

  Omule traim in DEMOCRATIE,iar in STATUL DE DREPT,indiferent unde esti pe glob trebuie sa vii cu DOVEZI CLARE ca lumea sa te ia in considerare,iar ONU sa iti dea rezolutie pentru a bombarda SIRIA! nu asa cum vrei tu,nu-ti place de mutra unui,si-l bombardezi pana-i sar ochii din cap!! TREZESTE-TE DIN BETIE!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *