”Obiectivitatea” ziarului „național” Timpul: niciun articolaș despre PNL

Nu-PNL

Pe noi nu ne supara ca „Timpul” a pus demult tabu pe PNL si publica ceva doar cind are de improscat cu rautati. Doar constatam, sa stie ca vedem. Doamne ferește să spună cumva că PNL a organizat un Marș pe 28 iunie!

Bine, așa fac la noi ziarele „nationale”. „Timpul”, dupa ce ne-a ofensat pe 27 martie, continua si mai abitir. Dupa aceasta remarca ne asteptam la o alta mizerie si stergere de podele cu noi. Va spunem: degeaba va chiunuiti, stim deja ca nu intram in topurile, sondajele voastre, banuim ca si sarmanii ziaristi o fi incercind, probabil, sa faca placerea stapinilor si, de aceea, dau dovada de exces de zel. Niciun cuvint despre PNL, pentru ca Pavlicenco este o …. (folositi-va toata imaginatia pentru a completa sirul de epitete).

Poza de la aceasta postare va arata „obiectivitatea” „Timpului” fata de PNL. Este adevarat ca oamenii ma tot intreaba ce are „Timpul” cu PNL. Le-am dat un raspuns, pe care am, insa, bunul-simt ca aici sa nu-l public.

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

7 Comments

Add a Comment
  1. Sa nu uitati ca Timpul – o masina de fabricat intoxicatii si dusmanie oarba – are o pozitie de pupincurist fata de oligarhul Plahotniuc si o alta „de spijin” pentru dilitul Ghimpu. Cu ultimul individ, drugan cu gadele tanase de la CC – asa-zisul stapan al inelelor ne-solomonice de la Timpul, Teleleu-Tanase cel degenerat, se aseamana ca doua picaturi de venin; ambii cu creieri de musca, ambii au scuipat pe ideea de unionism, ambii sunt niste lasi imbogatiti prin nemunca. Asta ii face sa vomite mizerii pe unde apuca despre PNL, despe adversarii bratanilor lor. Irodul Tanase, hiena chioara si oloaga, desi a suportat un atac de acord, scrie articole blasfemiatoare chiar si despre chirurgi (membri sau simpatizanti ai anti-plaho-ghimpotentilor). E un fel de porno-trotkoist de mahala; mereu casca gura la ce vine dinspre besafonul lui Plahotniuc si banda sa de aurolaci. In concluzie, dihania de la Timpul e un fel de caine stirb care se hraneste cu voma tratata genetic.

  2. da dece ziarul acesta trebuie sa reflecte o actiune politica a unui partid? din ce considerente ? pt sociatate aceasta masura a trecut nevazuta si nu- trebuie ! Daca PNL ar propune majorarea salariului si pensiei la 500 euro da asa sa imbli prin oras si sa strigi JOS o data istorica pe care 42 % din absolventii BAc nu o cunosc ! si ce folos care i impactul ! la 7 aprile ati strigat unrie si ce ?? undei?

  3. Timpul nu este un ziar naţional. Nici de partid nu este. Este a lui Plahotniuc. Tănaşii sunt nişte argaţi la boerul Vladimir. Chiar dacă au titluri de nobili new moldoveni: Preşedinte CC, redactor-şef, avocat.

  4. AVIONUL-POLONEZ-2

    AVIONUL-POLONEZ-2

    Unul din Primele Asasinate Politice
    din Noua Rep. Moldova “Independenta si Libera”:
    /continuatoarea creaturii staliniste moscalesti din 1924 /
    – poetul martir Dumitru Matcovschi /1939 -2013 /
    ––––––––––––––––––––––––
    O PRELUARE
    din ziarul Adevarul md / 28 iunie 2013
    un articol de Andrei Rizescu
    http://adevarul.ro/moldova/social/simpla-tot-scurta-viata-este-1_51cd37c7c7b855ff56d5b0e5/index.html

    Accidentul care i-a mutilat destinul:
    Pe 19 mai 1989, poetul Dumitru Matcovschi a fost victima
    unui teribil accident rutier, când fusese lovit în plin de un autobuz.

    Scriitorul Vladimir Beşleagă este convins că accidentul –
    care a avut loc a treia zi după ce poetul l-a înfrânt în alegerile
    pentru mandatul de deputat în Sovietul Suprem al URSS
    pe şeful de-atunci al securităţii /KGB/ din RSSM, Gheorghe Lavranciuc –
    n-a fost o întâmplare.

    „Matcovschi a pornit spre Mereni pe şoseaua care duce la Aeroport.
    În drum i s-a stricat Volga. În timp ce el meşterea la maşină,
    un autobuz Ikarus, care venea dinspre Chişinău, a intrat în el“,
    – povesteşte Beşleagă.

    Între timp, s-a aflat că la volanul autocarului gol
    se afla un puşcăriaş eliberat condiţionat,
    cunoscut după numele de Struţ.

    „Dumitru Matcovschi a fost luat de nişte soldaţi şi dus la spital,
    cu craniul spart. În fiecare zi, de dimineaţa până seara,
    veneau grupuri de simpatizanţi, cu steaguri,
    care se rugau să fie salvat poetul“,
    – îşi aminteşte scriitorul.
    –––––––––––––––––
    Nota Speciala:
    Ce FACEAU oare acei “soldati” inca din Armata Sovietica de Ocupatie
    / anul 1989 / chiar la locul accidentului ?
    – Nu erau ei oare agenti-teroristi rusofoni mascati KGB ?
    Ce i-au mai facut ei poetului oare pe drum spre spital ?

    – Cei mai mari Patrioti Unionisti ai neamului nostru
    au murit toti “la comanda” in accidente:

    1. Marii cântareti cuplul Doina /Marin/
    si Ion Aldea-Teodorovici / Oct.1992/
    2. marele Poet National Grigore Vieru /ian.2009 /
    3. poetul-martir Dumitru Matcovschi,
    asasinat a doua oara prin iradiere si otravire / iunie 2013 /
    –––––––––––––––––––––––––-
    ACEASTA LISTA A DURERII NOASTRE CONTINE CâTEVA ZECI DE NUME ALE FRUNTASILOR NOSTRI UNIONISTI ASASINATI LA COMANDA !
    – See more at: http://vox.publika.md/politica/antrenament-inedit-al-unor-militari-din-sua-si-polonia-503366.html#sthash.CuUmIjPm.dpuf

  5. AVIONUL-POLONEZ-2, tu esti debil, fara glume. Cica Vieru a fost asasinat la comanda. Bai pierdutule, Vieru a murit ca s-a suit cu Mustea in masina, si erau obositi si poate nu tocmai treji. Ala cind a vazut pericolul, a cotit volanul. Situatie tipica. Care conspiratii, care asasinate la comanda, ce otravire si iradiere visezi bre?

    V-ati prostit cu totul la cap. Dati sa va spune eu adevarul – pe toti astia din lista ta i-au luat extraterestrii. Corpurile lor au fost teleportate pe Uranus, si se vor intoarce sub forma de omuleti vierzui cu 3 ochi, peste fix 356 de ani. Atunci va avea loc Unirea, da voi pregatitiva de amuia. Faceti loc pe cimp la Bacioi sa aiba unde ateriza OZN-urile lor. Zombatilor.

  6. daa Bulgaru,nu am intrat pe aici vrio citeva luni deja caci si pe atunci am sesizat shizofrenia si degradarea unor destepti care in ruptul capului nu vor sa coinstiintizeze realitatea existenta,Moldova este si va fi in continuare un stat independent si suveran deoarece asa este dorinta intregului popor, exceptie fiind o mina neinsemnata de unionisti care si intre ei nu se pot intelege, hamaie unul la altul, se maninca ,se caca unul pe altul la TV si in ziarele cumparate si detinute de oligarhul plahotniuc, insa chiar balada avionului polonez 2 ,(posibil mai are si un frate avionul polonez 1) m-a dat gata, teoria conspiratiei a ajuns si la mintea unionistului, deci cu mare placere v-om astepta si alte „rascazuri” fantastice ale avionului polonez caci datorita lui ne putem ride toata ziua

  7. Pt Oleg

    Invata a scrie corect, nu mai degrada continuu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *