„Echipa lui Crin” pentru Republica Moldova

CIMG4545Proiectul demarat de către Tineretul Naţional Liberal pentru a-l sprijini pe candidatul partidului la Preşedinţia României s-a extins de curând şi în Republica Moldova. Astfel, tinerii basarabeni care posedă cetăţenie română se vor putea implica activ în susţinerea lui Crin Antonescu în demersul său de a deveni primul preşedinte liberal al României.

Coordonatorul Echipei lui Crin pe zona Republicii Moldova este Vicepreşedintele TNL, Victor Ionescu – domnia sa având o vastă experienţă în lucrul cu structurile de tineret de peste Prut.

În spiritul Rezoluţiei prezentate cu ocazia Conferinţei Naţionale a TNL, mi-am asumat coordonarea Echipei lui Crin în Republica Moldova şi sper ca acest demers să se constituie nu numai ca un aport valoros în campania primului preşedinte liberal al României, ci şi într-un sprijin consistent prin măsuri concrete pentru tinerii basarabeni, atât cei din asociaţiile de tineret liberale, cât şi cei neînregimentaţi politic, a declarat Vicepreşedintele TNL, Victor Ionescu.

„Echipa lui Crin” (www.echipaluicrin.ro) este un proiect politic adresat tuturor tinerilor – atât celor care împart valorile liberale, dar şi cei fără culoare politică sau chiar membrilor altor partide, care au ca deziderat comun o Românie a bunului–simţ.

Victor IONESCU
VICEPREŞEDINTE TNL

Loading Facebook Comments ...

28 Comments

Add a Comment
 1. e foarte binevenit acest proect

 2. Cacarau presedinte?
  Clownii tre sa stea la circ, eu cred.

 3. Doamna Pavlicenco, chiar Va doriti un presedinte ca adormitul Antonov? Este foarte slab ca politician.

 4. Tatiana Chitoroga

  NU-L VAD PE CRIN PRESEDINTE, NU ARE NICI O SANSA,ORICE ALT LIBERAL, NUMAI NU EL.

 5. Daca, Antonescu, este om al bunului simt, inseamna ca proiectul vostru este povesti cu zmei. Antonescu este copia lui Ghimpu, niste bastarzi si mediocritati luate in seama.

 6. 1. crin e un prost care face de rusine partidul liberal si valorile liberale
  2. nu l-am auzit niciodata sa spuna ceva de basarabeni sau sa-i sustina cumva
  3. e din USL nu va trece, iar eu cu asa idioti nu votez
  4. nu inteleg cum un liberal poate sta in aceasi banca cu PSD
  5. e un prost si jumatate, mai ales cand incepe sa vorbeasca aiureli, mai are si apucaturi de dictator

  daca era tariceanu ma mai gandeam, eventual daca pleaca din USL … face ceva sa nu se asocieze cu socialistii si promite si face sa reduca: birocratia, taxele si coruptia, abuzurile statului

  sa zici ca esti liberal si sa ei doar masuri de stanga … am mai vazut mincinosi

 7. Doamna Vitalia, ne dezamăgiţi.

 8. Daniel din Bucuresti

  Crin? SPER CĂ NUUUUUUUU

 9. Crin este omologul lui Ghimpu de Moldova! halal de asa liberal

 10. Doamne fereşte să ajungă ăsta preşedinte…!!!???

 11. SUNT PUTINI CARE INTELEG CA , DE FAPT, CAUZA UNIRII SCUZA MIJLOACELE !

 12. Să îl ajute Dumnezeu să fie aşa precum îşi doreşte dânsul şi cei care îl încojoară, România are nevoie de o schimbare şi cred că, asta ar fi benefic şi pentru Basarabia.

 13. Staţi un pic.
  Poate Căcărău a întrodus în noua Constituţie un alineat nou in articolul unu despre Unirea Basarabiei cu Patria muma şi noi nu ştim?

 14. din TNR

  Zece lucruri pe care Crin Antonescu vrea să le introducă în Constituţie:

  • Să respectăm minorităţie sexuale, altele decât cea maghiară
  • Să fim mai buni unii cu alţii
  • Să facem ce zice popa, nu ce face popa
  • Să nu hrănim animalele de la grădina zoologică
  • Să facem astfel încât să fie bine, ca să nu fie rău
  • Să ne spălăm pe mâini înainte de masă
  • Să bem minim 2 litri de apă pe zi
  • Să nu privim înapoi cu mânie
  • Să verificăm apa, gazul şi curentul
  • Să nu ne facem chip cioplit

 15. B esti un prost daca crezi ca asa se va face unirea

 16. Lecitina cu vitrion

  este unu’ pe aici de-si zice ion, care e de fapt un basicst imputzit, ca mai toti basecstienii care au polologhit nu-s ce asta-vara, desi 7,4 milioane, adica dublul populatiei RM cu tot cu muskkaly!, dadusera cu baselu de pamant! Halal sa va fie, pupibasicstilor, ia vedeti, nu cumva i s-au uscat b00cile prezindentioase baselului?
  Crin Antonescu nu e un sfant, dar e cel mai aprig adversara al lui „ce blestem, Adriane, pe poporul roman ca are de ales intre 2 comunisti!”(turul 2, alegerile din 2004)

 17. eh, voi sunteti total ignoranti !
  Crin s-a nascut la Tulcea, langa Dunarea de jos.
  Numele de familie „Antonescu” si l-au luat in 1940
  De ce 1940 ?…..pentru ca familia era de romani basarabeni din Ismail si in 1940, cand au venit rusii, s-a refugiat peste Dunare, in Romani libera !!!
  Bun sau rau, inalt si cu ochi albastru deschis, Crin ESTE BASARABEAN !!!
  In Romania a existat un basarabean prim-ministru, imediat dupa primul razboi mondial: Maresalul Averescu, tot din sudul Basarabiei !

 18. Presedinte ca Basescu nici intr-o suta de ani nu va mai avea Romania. Thank God for Base !!! Doamne ajuta cu USL

 19. Fara Basescu Romania s-ar fi scufundat in coruptie ca forma de stat, impotenta in economie si reforme si lasitate cu privire la Basarabia. Si populisme si intolerante la adresa minoritatilor. Doamne ajuta sa aiba multe zile ca tara are nevoie de oamnei ca el! Traiasca !

 20. draga Lecitina cu vitron, trage linia ce a facut USL pana acuma, nu se deosebeste cu nimic de PDL, la urmatoarele alegeri vor da de pamant cu USL mi se pare ca mai tare decat pe PDL, sper sa nu vina iar PDL in loc sa astepte votul negativ

  eu m-am saturat de adversari, ma intereseaza cateva lucruri concrete:
  – sa se reduca birocratia si coruptia, si statul sa lucreze pentru oameni si firme
  – sa functioneze legile, sa fie simple si clare
  – sa se reduca drastic taxele, ca sa fim competitivi
  – sa dispara vama, hotarul de pe prut
  – sa functioneze sanatatea, scoala, politia, justitia, drumurile
  – sa se reduca tot felul de ajutoare si pomeni nemeritate

  tu nu ai nici un principiu si nici o idee, pentru tine e importanta mutra de la TV si scandalul, sunt sigur ca nici nu ai citit vreodata ce inseamna comunism, fascism, liberalism, democratie, socialism, etc.

 21. Doamna Vitalia chiar asa de simplu noi sustinem. Aceasta inseamna ca ne cerem singuri. Asa in politica nu se procedeaza.

 22. Lecitina cu Rahation

  mai lasa, bergule, prostia cu 7.4 milioane de romani au votat nu stiu ce acolo
  e cea mai mare cacealmea pe care niste looseri ca Crin si Pictoras (condusi din umbra de niste fosile bolsevice) ni le invoca, cu si fara ocazie

  te intreb nenicule, daca la parlamentare au votat 41.76% din totalul de 18 248 414 alegatorilor cu drept de vot, se primeste 7 620 537 alegatori au votat

  iar din astia, pentru USL (PSD, PNL, UNPR, PC) au votat de 59%, ceea ce este 4 496 117 au votat USL

  deci, nu ne mai aburi cu 7.4 milioane (sic!) de usl-asi, nu erati decat 4.4 milioane anul trecut, iar dupa 1 an de guvernare precis ca ati scazut la vreo 3.5 milioane

 23. Cu tot respectul pe care il am pentru Crin Antonescu ca om politic, evocarea originilor sale basarabene este cam trasa de par. Crin Antonescu este nascut in Dobrogea de nord, s-a considerat mereu ca fiind dobrogean, deci valah si nu a menifestat niciodata un interes deosebit fata de problematica basarabeana, fara a fi neaparat antibasarabean. Antonescu, spre disperarea basistilor basarabeni, cu sprijinul PSD, un partid de stanga european, dupa 1989 mereu cel mai mare partid din Romania, condus de catre Victor Ponta, un probasarabean convins ( as zice chiar prea probasarabean si prea convins ) si care continua sa fie locomotiva USL, alianta politica ce continua sa aiba in sondaje peste 70%. Daca m-ati intreba insa pe mine pe cine as prefera sa fie presedintele Romaniei, as spune doctorul Sorin Oprescu, actualul primar general al Bucurestilor, un valah pur sange dar cu o mare dragoste fata de Basarabia. Numai ca nu eu hotarasc cine va fi presedintele Romaniei, ci electoratul Romaniei. In plus, o victorie ( ipotetica si utopica de-a dreptul ) a candidatului basist Mihai Razvan Ungureanu nu va constitui o victorie a partidei unioniste. Desi moldovean din Iasi, Ungureanu, un intelectualist infatuat, nu este chiar de loc preocupat de Basarabia, singura sa preocupare find parvenirea sa continua, prin orice mijloace. Vorbim insa vorbe…
  Si ca sa punem lucrurile la punct, dupa 1989 Romania a avut un presedinte nascut in Basarabia, ba chiar in Transnistria. Este vorba despre Emil Constantinescu, care la fel ca si Adrian Paunescu, era fiul unor intelectuali ( profesori ) olteni plecati in Basarabia si care dupa 1040 s-au intors in Oltenia. Emil Constantinescu s-a nascut la Tighina ( actualul Bender ) si s-a mandrit toata viata cu originile sale basarabene.
  „Presedinte ca Basescu nici intr-o suta de ani nu va mai avea Romania.” Foarte adevarat! Doar cu ciuma lui Caragea ce se mai aseamana. Votul masiv al basarabenilor pentru Basescu este o dovada in plus ca reacordarea cetateniei romane a fost o mare greseala.
  Si inca ceva care trebuie pus la punct: Cei aproape 8 milioane de de votanti anti Basescu au fost la referendum. Ceea ce demonstreaza ca nu numai cei care au votat apoi cu USL-ul au fost antibasisti ci mult mai multi. De alt fel tot ce a fost rau pentru Romania ( inclusiv votul basarabenilor ) a venit din est, mai de aproape sau mai de departe si continua sa fie asa in continuare… Asa ca mai lasati-ne!

 24. Maresalul Averescu si Antonie Plamadeala, mitropolitul Ardealului, ambii basarabeni, au fost personalitati importante ale Romaniei dar singurul presedinte al Romaniei nascut in Basarabia a fost Emil Constantinescu.

 25. europene, 7.4 cu fraude nu inseamna nicidecum 8, daca vrei sa rotunjesti

  eu de exemplu nu m-am dus, fiindca ii uras pe ambii, si cunosc o gramada de lume care a facut la fel, trebuie sa intelegi ca sunt la fel de prosti ambele variante, acumva va veni randul USL-ului sa moara iar PDL nu are nici o sansa

  asteptam cu nerabdare sa apara o forta noua, dar fara acei vechi

  P.S. Constantinescu nu a facut nimic pentru basarabeni, iar Mihai Razvan Ungureanu asta in genere a expus parerea lui si a partidului liberal (atuncea era ministru de externe din partea partidului liberal) ca basarabenii nu sunt deloc doriti, iar dragul nostru Crin am impresia ca e beat continuu si e un adolescent rebel intarziat, de Ponta ce sa zic, cred ca vezi si tu cand iti ei salariul si te duci sa cumperi ceva care e rezultatul

 26. @ Ion,
  Asa stand lucrurile, fiind vesnic nemultumit, cred ca singura solutie este sa schimbi tara… Cine stie? Poate de data asta o nimeresti. Oricum eu sunt foarte de acord cu prevederile noii Constitutii ca votul sa fie obligatoriu, ca in Grecia si in Belgia. Macar stim o treaba. Nu mai incape loc de intors pentru scuze de genul „mie nu-mi place nici unul”. De altfel cei care n-au fost la referendum l-au cam sprijinit pe Basescu, care le-a si cerut sa nu vina la vot. Asa ca nu mai umbla cu cioara portocalie…
  Cat priveste USL acesta nu va pleca prea curand, spre disperarea detractorilor. Daca o catastrofa ca matelotul cu mantocarii si cotcaieli si cu votul „dezinteresat” al basarabenilor a putut sa ramana la putere doua mandate de cinci ani restul este poezie…

 27. europene, tu te conduci exact de lozinca comunista, „cine nu e cu noi, e impotriva noastra”

  tu probabil esti din staff-ul usl-ului sau tragi foloase de pe urma lor, un om obisnuit care isi cauta de treaba nu e asa fanatic, un om obisnuit e mai neutru si stie ca dupa crin va fi altul, si dupa altul, si dupa altul, important este sa gandesti pentru tine pe termen lung

  nu stiu daca votul obligatoriu e solutia, eu as fi pentru democratie mai directa, sa poti retrage oricand mandatul unui deputat, lipsirea de imunitate, sa poata cetatenii contesta rapid anumite legi votate de deputati, de ce nu, sa pot vota singur in numele meu electronic, poate ma pricep mai bine ca majoritatea deputatilor din parlament sau sa deleg in cazul in care nu ma pricep

  uite iti pun o intrebare, pana la urma s-au clarificat care e procedura la referendum, si cati votanti sunt, sau au lasato balta … si se vor certa la urmatoarele alegeri, si o fac intentionat ca sa aiba marja de manevra daca ceva, si sa nu strice parametrii macro economici, fiindca ar descoperi ca lipsesc milioane

  faptul ca nu se stie exact cati cetateni sunt, ca procedurile de vot nu sunt clare, arata foarte mult, pai referendum poate fi si lunar, uite la elvetia de exemplu, sau ni se arata niste persoane tampite la TV si eu trebuie sa aleg dintre 2 raul cel mai mic?

  apropos tara am schimbat demult, si nu o data si o sa mai schimb, si sunt multumit, eu urmaresc acest show si ma distrez de indivizi ca tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *