Nici acum nu s-a copt harbuzul?

luminaImi amintesc mereu, cu un dispret binemeritat, de ce pe care nu-i mai vad pe blogul meu, dar care ma faceau in tot felul pentru ca l-am criticat constant pe Filat, ei invinuindu-ma ca doresc revenirea comunistilor la Putere. Acum nu-mi mai sar in cap, au luat apa in gura, au disparut prin tufisuri.

De la bun inceput am spus ca Filat este facatura lui Lucinski si a celor pe care ii are in spate ultimul moldovean comunist sovietic de la virful constructiei bolsevice. Acum s-a vazut cita dreptate am avut mereu.

Imi este jena, rusine si mila de analistii injugati la caruta verde, unde trag din greu ca niste boi bine hraniti. Voi urmari cu placere cum persoane, odinioara respectate (probabil, din necunoasterea esentei lor parsive), se vor tot bilbii si gingavi sa ii spele fata verde, devenita rosie, a lui Filat, cel care spunea „Moldova fara Voronin, Moldova fara comunisti”. Ca si pe falsii sociologi si sondajisti, care omoara – prin zerouri atribuite cu marinimie kaghebista – orice partide ce nu sunt pe placul Kremlinului.

Sau, poate, nici acum nu s-a copt harbuzul de care spunea PNL?

Un dezgust, dezmat si prapad inimaginabile se produce in politica noastra murdara, sovietica, facuta de Clanul Lucinski si Clanul Voronin care isi tot dau mina si rastoarna coalitii zise democratice, dar care nu sunt asa. Scenariul antieuropean si antinational din acest an a repetat in mod absolut scenariul din 1999, pus la cale si regizat tot de aceste doua mafii prorusesti. Statul asta nu mai are noroc, din cauza lichelelor si a vindutilor, sa scape de aceste doua clanuri antieuropene si antiromanesti.

Imi este mila si de deputatii liberal-democrati, aiuriti si imbatati de euforia statutului de parlamentar, dar care slujesc un fariseu antinational, crezind ca, daca il vor servi mai din gros, se vor regasi din nou pe lista pt Legislativ.

Nu-i inteleg – pe putin spus – pe cei din jurul lui Ion Hadarca, despre care nu am avut niciodata o opinie buna, fiind unealta lui Lucinschi. „Poetul” isi incheie intr-un mod prapastios cariera politica, publica, dar pune capat, in schimb, falsului mit de lider al miscarii de renastere nationala.

Dezgust total! Vai de capul vostru daca nu va temeti de blestemul celor omoriti de regimul sovietic!

Tuturor oamenilor normali le urez ca Sarbatoarea Pastelui sa va aduca multa pace, liniste sufleteasca si multe, multe bucurii. Iar ingerii sa va calauzeasca intotdeauna. Un Paste fericit alaturi de cei dragi! Hristos a Inviat! 

Vitalia Pavlicenco
clik pana la urma

http://www.farcomar.com/f/felicitari/paste/crestine01/crestine0001/tellfelicitari0001.html#.UYJ_gOQhXU4.email

Loading Facebook Comments ...

21 Comments

Add a Comment
 1. Doamna Vitalia,

  când plecaţi din RMoldovenească să nu uitaţi să stingeţi lumina.

 2. Tatiana Chitoroga

  Luca, nu sapa groapa,a/i putea sa cazi chiar tu.

  Paste fericit, d/na Vitalia Pavlicenco, a/ti avut perfecta dreptate.

 3. Nu insistati atata cu harbuzul. Oamenii inteleg foarte bine in ce context s-a petrecut votrea. Ati avut o situatie politica perfecta pentru a va majora raitingul partidului in aceasta perioada. Dar din pacate va lipseste viziunea politica. Doar cu idea reunirii nu poti castiga voturi, e necesara o viziune clara la ceia ce se intampla pe interior. Nu stiti sau nu vreti sa intelegeti ca exista o discrepanta la nivel de cetatean intre ce afirmati in legatura cu politica interna si dorinta de reunire cu Romania. Adica multi dintre unionisti (potentiali votanti PNL) nu pricep mesajul anti-Filat, desi accepta problemele politice a actualelor partide de la guvernare.

 4. Un Paste Fericit alaturi de cei dragi ! Hristos a Inviat !!!

  P.S. Accentuati perfect despre Ion ..Hirca; „Poetul” isi sfirseste intr-un mod prapastios cariera…

 5. S-a rascopt si sa bihlit! Alo PLDM-istii a-ti rupt cuiul, v-ati taiat craca de sub picioare si v-ati dat foc la casa -MIZERIILOR! Pe Voronin si comunistii i-ati scos din Moldova. Vati luptat cu saracia, de vi s-a urcat pisatul in cap si v-ati pierdut mintile. Care va fi urmatorul vostru slogan la anticipatele din toamna? – Filat-Prostanacul – Presedinte!!! ALOOOOOO… Kit costa kilul de harbuz murat?

 6. Apropo de analistii injugati la caruta verd-Ironia soartei lui Bogatu- cindva ii lustruia imaginea pocita a lui voRoska , acum are grija de a lui prostoFilea.

 7. D-nă Vitalia Pavlicenco! Știți că UE va sista finanțarea proiectelor economice și de infrastructură energetică în derulare în RM? Printre altele, pe 10 sau 11 mai se vor opri orice licitații și activităti legate de linia electrică Botoșani – Bălți și gazoductul Iași – Ungheni. Poate că tot răul de la dvs. este spre binele românilor și celorlalți europeni în general, pentru că finanțarea acestor proiecte înseamnă bani cheltuiți de România și UE pentru un teritoriu nedemocratic aflat sub influența Rusiei și locuit de populații cu o mentalitate comunistă și mafiotizată. Cred că vă simțiți minunat că familia dvs. nu mai locuiește în micuța republică multinațională mafiotizată, cea mai înapoiată și subdezvoltată din continentul european. Să fiți sănătoasă, stimată Vitalia Pavlicenco!

 8. Повышение избирательного порога до 7% закрывает доступ в Парламент другим внепарламентским партиям, которые могли бы переломить ситуацию в республике в лучшую сторону.
  ЛДПМ и ПКРМ затеяли опасную игру, они мечтают удалить других игроков с политического поля и беспрепятственно творить в Молдове беспредел.
  Все это напоминает обыкновенный путч.

 9. Pt logic

  Ba eu locuiesc in R.Moldova. Mi mult – fiica mea, care locuieste si munceste in Germania, cotizeaza prin impozitele platite, hotia din R.Moldova, pentru ca sunt bani veniti de la UE, adica din Germania si Franta, pe care guvernantii ii fura chiuind.

 10. Dna Pavlicenko, ce e cu „Despre politica de cadre a KGB…”, din 21.02.79, semnata de Iu.Andropuv, unde figureaza si numele dvs? Si inca ceva, stiati ca amicul dvs. , unionistul de carton, Ghimpu are cont in elvetia si vila pe o insula din Grecia? ce-i nasol, e ca nu facut nicio declaratie in acest sens. Dar despre faptul ca Lupu a falsificat in Legislativ, incalcand (a cata oara?) abuziv Constitutia, ce parere aveti?

 11. Pentru doamna Vitalia Pavlicenco:

  Vă rog să mă scuzați, dar nu cunosc exact statutul membrilor familiei dumneavoastră. Oricum, fiți convinsă că sunteți foarte apreciată în România de catre români și autoritățile României. Românii basarabeni nu prea realizează ce fel de OM sunteți dumneavoastră. Ce să-i faci, Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și în traistă. Iar marii majorități a basarabenilor le cam lipsește creierul și judecata logică. Nu degeaba rușii spun lucruri urâte despre moldoveni:

  Русский Эдуард Багиров считает молдаван низшей расой – „их мозг сломан пополам еще на генетическом уровне”. В более широком смысле, Багиров отрицает человеческое естество молдаван – речь не может идти о людях, покуда их важнейший орган, мозг, „генетически повреждён”. Багиров также называет молдаван „диким скотом”, однако, предусмотрительно утверждает, что это румыны «впрягали их». Спасение может прийти только из России – и в этом отношении дан пример Сталина, который навёл порядок между Прутом и Днестром, хоть и расстрелял сколько-то народу, но это уже не столь важно.

  Багиров, в свою очередь, себя тоже считает своего рода спасителем молдаван, пусть даже насильно.

  Я согласен с этой позицией.

  Пушкин вот так писал о молдаванах:

  Среди неистовых цыганок
  Я, как Орфей среди вакханок,
  В кругу кокеток молдованок
  Пожалуй, Бог среди болванок.
  Зато меж грустных молдован
  Не лань в овраге львинном.
  Вернее, лев меж обезъян,
  Я, конь арабский Альмадан
  В смиренном таборе ослинном.

  В качестве благодарности за эти строки (и другие такого же рода!) Пушкину воздвигнут памятник в центре Кишинева. Багиров относится к молдаванам как к скоту, Пушкин называет их обезьянами. Презрение и расизм русских по отношению к молдаванам непрерывно существовал от Пушкина до Багирова. В советские времена, руководящие должности были доверены кому угодно, только не местным. Это еще одно проявление расизма: хотя никто открыто не говорил, но и в советские времена мозг молдаван считался „генетически поврежденным”.

 12. Politicenii îs în război…
  Pentru ei suntem gunoi.
  Dar ce putem să facem noi?
  Câte-un picor în fund la toţi
  Să scăpăm ţara de hoţi
  Şi de falşii patrioţi.
  Care este acum ieşirea?
  Să fim sănătoşi cu firea
  Şi să-nfăptuim UNIREA…

  CE TIMPURI…

  Ce timpuri grele mai trăim
  Nici nu ştiu cum să le numim,
  Când liderul peledemist
  Linge „ cotul „celui… comunist.

 13. logic spune:
  5 mai 2013, la 09:09

  Эдуа́рд Исмаи́лович Баги́ров – не русский, а азербайджанец. В советское время, во времена «дружбы народов», азербайджанцев называли не иначе, как «чурками». Молдаван «чурками» никогда не называли.
  И не Багирову судить о генетических свойствах мозга других народов. Своими эпатажными высказываниями он просто старается обратить на себя внимание масмедия.

  Я думаю, никто не будет отрицать, что Дмитрий Кантемир был молдаванином.
  Так вот в России снова появилась Кантемировская танковая дивизия. Решение по ее воссозданию принял министр обороны Сергей Шойгу, сообщается на сайте военного ведомства. Кантемировская дивизия была создана летом 1942 года в Сталинграде.

  Политикам очень выгодно применять веками испытанный метод: разделяй и властвуй!
  Не поддавайтесь антирусским лозунгам, мы все находимся в одной лодке.
  Давайте жить дружно!
  Христос Воскрес!

 14. Rusoaica! Tu ești rusoaică, iar noi, moldovenii adevărați, suntem ROMÂNI. Și să nu dea Dumnezeu cel sfânt să fim forțați vreodată să ne întâlnim pe câmpul de luptă cu falșii maldavani care au fost, sunt și vor fi veșnic VENETICI pe pământul lui Ștefan cel Mare. Falșilor maldavani li se pregătește o mare surpriză asemănătoare cu Fosta Macedonie iugoslavă și Grecia. Voi nu aveți dreptul să terfeliți numele românesc de Moldova, nume care este dat după un râu românesc de către ROMÂNII maramureșeni. Deci denumirea de Moldova nu poate aparține VENETICILOR și corciturilor acestora care sunt antiromâni și anticriști. Scuză-mă rusoaico, dacă și tu te încadrezi între veneticele sau veneticii aduși pe pământul românesc de hoardele țariste sau hoardele imperiale comuniste ale lui Stalin, Brejnev și tot poporul rus. Voronin, Tkaciuk, Garbuz, Șelin, Igor Dodon, Formuzal și toată gașca de mafioți slavi VENETICI nu au fost, nu sunt și nici nu vor putea fi vreodată moldoveni. Hristos a înviat!

 15. Pt Dragos Stancu

  Documentul facut in 1979 si difuzat pe Internet este un banc, eu aveam 26 de ani, cu un copilas de 4 ani, cautind de lucru, nu ca sa ajung in atentia cuiva. In viata mea nu am avut de a face cu nicio securitate, nici nu stiam ce inseamna asta. Ce are Ghimpu, il priveste.

 16. Pt.logic:

  Cu asa niсkname am asteptat de la Dvs un raspuns mai logic.
  Sa vede ca nu e binevenita idea de a discuta politica in zi de sarbatoare.

 17. Rusoaica, cât suntem încă pe pace, aveți toată stima mea! Eu sunt român, dumneata rusoaică. Deci două entități naționale care se exclud reciproc. Eu am sânge daco-latin, dumneata sânge slavo-tătăresc, adică populație muscală care a înrobit și exterminat zeci de popoare europene și asiatice. Deci suntem sortiți să fim dușmani și neprieteni. Понял?

 18. RUSOAICA! Petru cel Enorm, zis mare din greseala, nu era rus. E bastard gruzin. Sotia lui, Ecaterina I, a fost spalatoreasa de izmene, curva, alcoolica, nespalata si sugativa lui Mensikov. Romanovii, incepand cu Ecaterina a II-a, nu au mai fatat cneji si „kneghine”, ci numai nemtisori, englezisori si jidovi. Multe ar fi de spus…. Doar un lucru, nimeni in asta lume nu-i considera sanatosi la cap pe conducatorii matuskai. Toti, inclusiv piticul Putin, sufera de aceeasi boala congenitala: paranoia!

 19. Adevărat a înviat! Mă consider om şi româncă normală, adevărată şi vă mulţumesc, doamnă Vitalia, pentru urările calde! Să vă dea Domnul multă sănătate! Sărbători fericite şi Dumneavoastră!
  Cu regret, aveţi dreptate: ” Statul asta nu mai are noroc, din cauza lichelelor si a vindutilor…”
  Îţi vine să plângi de mila acestei ţări, „aşezată în calea tuturor răutăţilor”… Aş adăuga: şi dată pe mâna hoţilor, vânduţilor, chiar DUŞMANILOR acestui chinuit popor…

 20. Adevărat a înviat! Mă consider om şi româncă normală, adevărată şi vă mulţumesc, doamnă Vitalia, pentru urările calde! Să vă dea Domnul multă sănătate! Sărbători fericite şi Dumneavoastră!
  Cu regret, aveţi dreptate: ” Statul asta nu mai are noroc, din cauza lichelelor si a vindutilor…”
  Îţi vine să plângi de mila acestei ţări, „aşezată în calea tuturor răutăţilor”… Aş adăuga: şi dată pe mâna hoţilor, vânduţilor, chiar DUŞMANILOR acestui chinuit popor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *