Loading Facebook Comments ...

12 Comments

Add a Comment
 1. This is MALDAVANIA, doamnă Pavlicenco :)!

 2. Unde sunt politicienii necorupti, aprigi luptàtori de libertate nationalà, cu demnitate nationalà si care ne-ar reprezenta interesele NEAMULUI la moment?! Ei au fost dintotdeauna si au ràmas, au devenit si mai competenti, dar sunt în umbrà, deoarece lingàii si fariseii, tâlharii si banditii sovietici si prorusi, i-au înlàturat din politica mare! Pe adevàratii patrioti si reprezentanti ai NEAMULUI, i-au înlàturat „komunistii”, „agrarienii”, „socialistii”, „interfrontul”, elita si banditii sovietici cu feciorii lor…, desigur si cu ajutorul multor voturi ale ràtàcitilor si naivilor bàstinasi!!! Se nasc si la RM oameni, gospodari…, care-si jertfesc ale lor daruri si bogàtii NEAMULUI, dar nu invers! Hapsânul si hotul se cunoaste de la o postà, nu và làcomiti la „osul” pe care vi-l aruncà, pune-ti nàdejde doar în Gospodari, care si procedeazà ca un adevàrat Pàrinte!

 3. Ну, наконец-то, избавились от этого самовлюбленного индюка Филата!
  Он уже всех достал своей «незаменимостью».
  На Украине госпожа Ю.Тимошенко – «Сонька-золотая ручка» была привлечена к уголовной ответственности и отбывает наказание. Жаль, что в Молдове это не практикуется, и Филата некому будет отправить за решетку.

  А Конституционному Суду огромный Respect!

 4. p-tru rusoaica

  Eu sunt de acord ca parvenitii de tipul lui Filat nu au ce face in politica.
  Dar decizia CC este facuta la comanda.
  CC nu poate suspenda un functionar public pe motivul unei decizii politice cum a fost moţiunea de cenzura facuta de PD+PCRM
  Nu cred ca e cazul sa ne bucuram stiind ca toate structurile juridice sunt la mana unui grup de moguli santajabili de Kremlin.

 5. Nu zburati prun Ceruri:
  acest Iurie Leanka bulgaroiul
  este un anti-român mascat si un anti-unionist vehement,
  ca ci ceilalti filatelisti timoftisti irecuperabili
  tradatori moscali moscoviti ai neamului nostru martir !
  ——————————————————————-
  NUMAI RE-UNIREA CU PATRIA-MAMA ROMâNIA
  NE ESTE SALVAREA !

 6. Judecătorii Curţii Constituţionale
  Se bat unanim cu cărămida-n piept,
  Că vor folosi orice tocmeală
  Pentru… prăbuşirea statului de drept.

 7. Bravo, dna Pavlicenco!

 8. p-tru luca:

  Скорей всего, Вы правы.
  Просто возобладали эмоции: уж больно он омерзителен в своем самодовольстве.
  Кстати, радуюсь не только я, но и многие другие, далекие от под коверных игр политиков. Мы, наивные, все воспринимаем за чистую монету.

 9. Pt Sofica Unionista

  Aveti mare dreptate.

 10. Vor veni vremuri foarte grele pentru romanii basarabeni, pentru cei care cred, simt si actioneaza romaneste. L-am ascultat pe Filat ce zicea despre Curtea Constitutionala. Cum ca Decizia a fost scrisa la curte ,dar la indicatii… din afara !!Nu mai am nicio indoiala ca tipul este un pervers fara margini !! Adica ale cui… indicatii? Ale Romaniei?( vezi prezenta lui Pantaru , fost palamentar roman) ale Rusiei? Pai , si intr-un caz si in altul da foc la toata Republica Moldova!!! TOTAL IRESPONSABIL !! Iata de unde purcede spectacolul excluderii lui Ghimpu si a PL!! Are o frica atavica fata de cei circa 300.000 de mii de basarabeni cu cetatenie romaneasca si care se inmultesc pe zi ce trece !!
  Mai mult ca niciodata se cere UNITAEA TUTUROR ROMANILOR!! Mai ales ca nu mai am speranta ca nu vor fi alegeri anticipate.Iar lupta electorala sigur se va da intre romani si PCRM, Asta e nodul gordian ce sta de-asupra Basarabiei.

 11. Nice post. „Despre desemnarea neconstitu?ional? a lui Vlad Filat la func?ia de prim-ministru, la Publika TV” – interesting title Vitalia. I like this one Vitalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *