Loading Facebook Comments ...

13 Comments

Add a Comment
 1. Ghimpu se crede buricul pamantului acesta. De fapt, gura oligofrenicului adevar graieste: PL va muri, in 2014, daca n-a murit deja. Intre hoti. Cu brandul sau: doi puradei ofticosi. Ce, ei, pretinsii pro-europeni, vor totul pe gratis? Adica, vor sa ramana la guvernare, dar sa stea pe centura, pana cand dl Filat ii va convinge. Iar daca nu se vor lasa convinsi, sa urle in prostie tampenii, lozinci toxice sub steag jihadist. Trepadusul oligarhului, Mihai Napasta, este un real pericol pentru Cetate. Ca politician (de nici doua zambile), ca securist genetic si ca tortionar in devenire. Acum, fiind consiliat de Iuda Rosca, si-a indreptat actiunile subversive, mai mult sau mai putin voalat, impotriva tuturor partidelor extraparlamentare „inamice”, dar mai cu seama impotriva PNL. Stiu de ce. se tem de PNL, ca dracii de tamaie.

 2. Pe socialisti, pe komunisti, pe Misini, pe Voronini, pe …multi altii din „nikem”(Nimicuri), i-am vàzut cà doar din furat voiesc sà tyràiascà!!! Dragi bàstinasi, cum de asa de simplu sà và vindeti fariseilor, hotilor, lingàilor…, fàrà a da ascultare oamenilor gospodari, harnici, cinstiti…, care se cunosc, se vàd de la o postà?!Voi îi cunoasteti cel mai bine, de ce îi votati pe cei cu mai multe fete, cu palate, bogàtiile voastre privatizate(furate!),masini si slugài(cu banditi, arme…), ca sà và poatà jumuli mai din gros????!!! Cine a uitat de stràbuni, de frate, de NEAM si se vinde pentru avere, privilegii…, nu-i încredintati votul! Acuma avem una din douà: ori ne unim, devenim o putere si întoarcem oistea societàtii spre UE, ori ràzletiti si nimiciti, deznationalizati… de stràini, hoti si banditi din toatà fosta URSS, de rusi si LOCALNICI komunisti porcosi! Nu mai sunt oameni la RM în afarà de lepàdàturi comuniste, fiare cu pofte haine, agramati si corcituri „maldavenesti”???!!!

 3. Să ţi se propună să cînţi în orchestră la vioară, în timp ce eşti doar saxofonist?…E ca şi cum ţi s-ar propune să fii premier sau speaker- în timp ce eşti tîlhar…

 4. Uite de asta nu scăpăm de bandiţi, că tipi ca acest Feghea Doros, de mai sus, nu de hoţi se anină (de orice naŢÎE ar fi), ci de comunişti. Bă, tureatcă la cap, – aiştia nu sînt comunişti, ci tot bandiţi, ca şi filat şi ghimpu şi lupu; mai văzut-aţi, nenorocire, comuinişti-milionari? Avea beria-dzerjinski-bodiul-snegur-petrencu-moşanu-dabija milioane în bănic? NU! Mai deunăzi am văzut şi auzit, că acest ANTImafiot siroja macanu vorbeşte de fraţii ŢOPI ca de nişte îngeraşi!Cum a zis varonea- nafig s pleaja. Chiar dacă vin anticipatele, nu vom avea pe cine alege. Cei cu cîte 0,5 procente aşa şi vor rămînea, ate formaţiuni noi, credibile, nu avem. Unicul lucru – să votăm contra tuturor…11-04-13

 5. Filat nu e candidat, Vasilcău, ci e CANDICAPAT, precum şi ceilalţi AIEişti, precum şi cei ce au pus laba pe putere de la 1990 într-acoace, cum zice MIHAIL Sadoveanu, începînd cu maşanu, sanghelea,snegura, mai exact – sneCUR, sTRuza, lşi toată p…sdobratia…

 6. S-ar putea ca Vlad filat sa-si ceara datoria inapoi de la Voronin : Vlad Filat l-a votat pe Voronin in functie de Presedinte al Republicii Moldova. Dar pentru ca votul lui Voronin nu este destul, s-ar putea sa negocieze cu Voronin ceva important pentru voturile, care nu-i ajung sa redevina in functia de primministru.
  Sa nu uitam ca si cei de la PL s-ar putea sa-l inghesuie pe M.Ghimpu sa voteze sau sa nu tina cont de decizia partidului. Ei, probabil, inteleg ca daca nu v-a fi votat Guvernul, ei nu vor mai nimeri in parlament, dar poate nici in listele PL pentru alegerile anticipate.
  Vor vota si cei plecati de la PLDM, PCRM ……Ei isi dau seama ca nu vor trece pragul cu partidele lor fara „radacini” si „busola”….
  Si ecestea au nevoie sa mai stea in Parlament …..macar oleaca, macar un anisor. Mai ales cei implicati in chestiuni mai putin curate…..se vad ramasi in parlament si in vis ! Nu vor vota Guvernul? Ba Da, vor vota. Nu am vazut consecutivitate la ei. Au facut valuri si fac in continuare. Vor gasi argumente de ce au votat . Pe noi, pe noi – electoratul vor da vina, ca noi am cerut pastrarea ALIANTULUI, PRINTIPIILOR SI VALORILOR……..

 7. Doamna Can, eu sunt sceptic in privinta PL. Ranchiuna virusatului Ghimp, dusmania personala, ignoranta unor linge-blide cu ceva materie cenusie in gargauni (Hadarca, Gutu, Bodrug) alimenteaza tonusul catastrofic intretinut de PD. Un exemplu doar: Ghimpe s-a suparat pe Marinuta, fiindca acesta n-a vrut sa vanda basculante hotisorilor sai din Costesti. Ce sa mai spunem de salbatica lui invidie? Axioma liberalilor astia de duzina este: Tot ce sta – sta, tot ce e de tras – trage. Sclerozatul Ghimpe trage – in PLDM, trage de timp, nu si in Mafia PD, nu sin Justitia criminala, nu si in Magistratura corupta, nu si in cretinoidul Lupu, nu si nomenclatura perimata. Emblema lui nu este puradelul-liberalul, ci ciolanul. Chiar are vocatie de subaltern. Al oligarhului,bineinteles. Ce sa mai astepti de la un politician peste nivelul prafului care nu stie cu ce se mananca dreptul si cu un cap ca un capac patrat???

 8. Dragos Stancu spune:
  12 aprilie 2013, la 09:09

  Trebuie sa inteleg ca sunteti de acord cu mine?
  Eu inca aseara am intuit acest luscru. Am intuit mai multe, dar nu am dorit sa postezi in spatiul public, ca sa nu fiu invinuita de „zizanie”…….

  „Sa nu uitam ca si cei de la PL s-ar putea sa-l inghesuie pe M.Ghimpu sa voteze sau sa nu tina cont de decizia partidului. Ei, probabil, inteleg ca daca nu v-a fi votat Guvernul, ei nu vor mai nimeri in parlament, dar poate nici in listele PL pentru alegerile anticipate.”

 9. XXX CAROCE, Prostul Emerit al Moldovei GHIMPU – KAKA AFARĂ. Aşa-i trebe, dacă a primit căcănari în pARTID, GEN HADÎRCĂ, cORINA FâSU, Etc: 5. Considerăm oportunăconvocarea Congresului Extraordinar al Partidului Liberal pentru demararea democratizării vieții interne a partidului și promovarea în fruntea Partidului Liberal al lui Dorin Chirtoacăși altor noi lideri,astfel răspunzând așteptărilor alegătorilor și membrilor Partidului Liberal. Apreciem meritele și experiența politicăa domnului Mihai Ghimpu, unul din liderii marcanți ai mișcării de eliberare națională. Totodată,luând în considerare evoluția evenimentelor politice din Republica Moldova și așteptările fațăde Partidul Liberal ca partid reformator, proeuropean și atașat profund valorilor naționale, considerăm căeste momentul potrivit ca rolul principal în conducerea Partidului Liberal sărevinălui Dorin Chirtoacă, exponentul schimbării și înnoirii clasei politice din Republica Moldova

 10. Din fosta târlà (kol,hoz.)sovieticà, care a dezvàtat lumea sà munceascà gospodàreste, unde au avut conditii favorabile NIMICURILE sà se îmbogàteascà, unde generatii la rând s-au învàtat doar a „lua”(fura!) din beciurile, hambarele… sociale, fàrà sà-si încreteascà putina minte de a crea ceva personal, doar în RM mai avem o astfel de majoritate a populatiei în frunte cu Voronin!!! Iatà ei sunt un pericol real de a mai stagna, degrada…, nu admite concurenta profesionistà, ci promovarea „rodului”, creat de „komunisti”(pe ai lor!) si numaidecât dirijati de kremlin! Tot glodul, hotii, banditii… de azi, sunt roadele „komunistilor”, care paralel n-au crutat pe nici un gospodar bàstinas, pe nici un càrturar bàstinas…-i-au nimicit, deportat, alungat!!! Toti acei, care pânà AZI au condus RM, sunt din tagma lor, d-le Pavlic Morozov!

 11. În PL – izact ca-n PCUS. iaCA CĂ avem şi GăKăCePă, iaca că se vor forma 2 partide din unul, – PL-1 şi PL-2. La moldoboi ca la nealţii – 2 Uniuni scriitoriceşti facticeski, 2 mitropulii anticreştine ambele, 2 linghi se stat (jios), 2 moldove (una în românia şia alta acasă), plus o transnistrie. Şi tot aşe. Repet: la moldoboi ca la nealţii. Brava, daţi-I zor. Ghimpu e de-a binelea prost, aţi văzut age amu? Ce, nu eara clar că poetaşul comsomolist GADhîrcă, acest criminal de stat, care a dus ţara în haos, l-a eliberat pe un alt criminal de stat – smornov, – din puşcărie, oare chiar nu era clar, că pînă la urmă va lua preşedinţia Peleului? Locul lui însă e la puşcărie, o ştii toţi neghimpii, adică – neproştii. Ce nu e clar că’ ghirTROACĂ va refuza conducerea? Ce, nu e clar, că ghimpu va rămînea liderul Peleului, iar cei care vor să reformeze Peleul vor face un nou partid Pele al GADhîrcelor? Ce,. Nu e clar,că această ană HÎŢU va fi ,cu acest bodrug, locţiitorii GADhîrcului? Vor urma şi două PLDmă-sii şi două PCUSuri pe baza partidului lui varonea, şi doup PD.mă-sii. Trebuie totul să fie ca la moldoboi. Dar de votat tot de una nu vom avea pe cine. Fin-că toţi sînt bandiţi. TOŢI! Felicitări, moldoboi! Vp felicit cu Ziua Cosmonauticii; sau vreţi să spuneţi, că asta e sărbătoare rusască? Nu, asta e sărbătoarea Omenirii. Alta e vorba, că din toate ajunsurile ştiinţei şi tehnicii beneficiază doar bandiţii. Fiindcă Omenirea o duce la fel de greu ca şi acum 100 de ani. Şi atunci, şi acum fiecare al şaptelea om al planetei e pe jumătate flămind. Deci toate ajunsurile ştiinţei şi tehnicii duc bani grei doar în buzunarele bandiţilor, care se asxcund sub pseudonimul de BIZNESMENI, adică milionari. L-am întrebat pe un american acum cîţiva ani, – bre, lăsaţi nafig huiala asta cu democraţia şi lbertatea voastră, că numai Statuia Libertăţii e liberă la voi: voi NU ALEGEŢI nici măcar Preşedintele ţării, ci îl alege un Colegiu de votanţi, în structurile statale – Congres, Guvern nu poţi ocupa cel mai răpănos loc, dacă nu eşti milionar; ba nici în conducerea oricărui stat nu poţi ajunge, dacă nu eşti bandit, adică milionar. Hai să ne strîmgem roată cu toţii şi să ne pişem pe ceea ce zice o lume că e CAPITALISMUL. Ori să facem capitalism socialist ca în Ţările Scandinave, Noua Zenladă, sau socialism capitalis, ca în China şi să nu frecăm bilele…Cine e PENTRU? Doar Pentru Lucinski? Da moldobouţii tot în (h)UE vor, că acolo dau împrumuturoi pentru 2000 de ani înainte? Drum bun şi cărare bătută! P.S. Ian uitaţi-vă la mutrajul acestei Ana Huţu, e mutră de viperă: cu ţîţanele ei ar putea SUBţine membrii PL în permanenţă sexualitate; e foarte antipatrică; va fi un fel de Roza Luxembur, de Colontai…)12-04-13

 12. Uitaţi-vă la mutrajul acestui impotent TIM-o-fte, POLITIC, şi nu numai, – lasă impresia, că prin acrimea lui MUTRICĂ, are fundul pantalonilor plin. Un preş., care s-a scăpat în pantaloni nu poate conduce, ci doar Neconduice o ţeară, lucru pe care îl face cu mult zel. Aşa ne trebuie, dacă nu aţi acceptat propunerea ROŞKistă de a dizolva această găinărie care e Preşedinţia, – ca o adunătură de măîncăi…

 13. Thanks for your sharing. You efforts putting this blog together was worth the while. Congratulations again on a good job Vitalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *