Loading Facebook Comments ...

6 Comments

Add a Comment
 1. Liberalii sunt primii distrugatori ai aliantei impreuna cu PD.Lumea nu intelege de ce a fost demis Vlad Filat? Si de ce se mai aseaza PLDM la masa de tratative,daca Ghimpu vine mereu cu conditii.Nici intr-o tara un partid minoritar nu dicteaza la alt partid majoritar pe cine sa puna in diferite functii.Aceste-s aberatii moldovenesti.UE il cunoaste bine pe V. Filat,nu are nimic contra acestui om, Ghimpu umbla cu articole compromitatoare si le da la diferite jurnale europene. Eu consider ca si domnul presedinte trebuie sa ia o atitudine fata de santajul „politic”a lui Ghimpu fata de V. Filat

 2. La finele anului 2010, începutul lui 2011, a apărut la lumina zilei cel mai mare duşman de după Imperiul Otoman şi URSS al Moldovei – Vladimir Plahotniuc, alias Vlad Ulinici. Atenţionez şi rog să citiţi atent ce scriu: astăzi, 06.07.2011 cel mai mare pericol pentru Republica Moldova, stat suveran, nu îl reprezintă aşa cum cred toţi PCRM în frunte cu alcoolicul Vladimir Nicolaevici sau România (pentru tabăra zombată), ci anume Vladimir Plahotniuc. În fine, aşa, o întrebare sugestivă: în această perioadă, de cînd plahotniucomania e la modă, de cîte ori l-aţi văzut pe Dorin Chirtoacă sau Mihai Ghimpu să se dea cu părerea (critica) despre acest Al Capone al Moldovei? Pentru cei care nu ştiu răspunsul – NICIODATĂ ! De ce? Păăăăi… ca să nu credeţi că Ghimpu are nimb, vă zic, e bun prieten cu Plahotniuc, destul de bun pentru a ceda locuri prin Parlament, cred că ştiţi despre ce vorbesc, nu?
  Imediat după alegerile de la finele lui 2009, Partidul Liberal, adică Mihai Ghimpu, că mai mult nimeni nu hotărăşte acolo nimic, îl înaintează pe Corneliu Ghimpu la Banca Naţională a Moldovei (BNM). 90% dintre moldoveni au sărit ca moldovenii, uăăăăăi, şi-i asta, uăi, nepotism, iaca văi, aista bagă nepoţî pisti tăt. Mai ales comuniştii au sărit ca griveii după os. DAR (!), hai să fim sinceri, nu-i prost per general domnu’ Mihai să-şi bage nepotul la BNM în văzul unei societăţi turbate şi salivante. Aşa deci, anume Vladimir Plahotniuc a încercat, prin intermediul Partidului Liberal, să-l pună în fruntea BNM pe Corneliu Ghimpu, vărul primarului Dorin Chirtoacă. De ce? Păi… Corneliu Ghimpu este vicepreşedintele Victoriabank care îi aparţine nimănui altuia decît lui Vladimir Plahotniuc. Întrucît această candidatură nu a trecut, Mihai Ghimpu l-a înaintat pe un alt om al lui Plahotniuc, pe Dorin Drăguţanu, care, se pare, este şi el rudă cu Ghimpu şi Chirtoacă. Ar mai fi de menţionat că mama lui Dorin Chirtoacă, Valentina Chirtoacă, lucrează în calitate de economist la aceeaşi bancă, Victoriabank, din 1993, iar soţia lui Mihai Ghimpu este şef de departament la Ministerul Culturii, care este condus de Boris Focşa – la fel slugă a lui Plahotniuc. Totodată, potrivit unor surse de informare, Mihai Ghimpu ar fi dat în arendă companiei petroliere ”Petrom”, al cărei proprietar este Plahotniuc, întreaga reţea de benzinării ”Eurosim”, pe care o controlează liderul PL, din cîte ştiu eu personal, în special în raionul Cimişlia. (…)

 3. Peste ţară-a dat năpasta
  Buneii grjă – au de ulcor,
  Părinţii-n vin îşi scaldă ţiasta
  Iar copiii-s fără viitor.

 4. Adelina, noi nu avem preşedinte, ce, încă n-ai înţeles? Consilier al preşedintelui avem, da preş. – nu

 5. Uăi, borîţii iştia de la conducere chiar că nu-s cu toate acasă. S-a început asta demult, pe cînd un tip era ministrul (vai de capul lui) învăţămîntului, unul aşa, simpatico, cu două cornuleţe în frunte, ca să fie mai frumos. Şi unicul lucru ce l-a făcut el a fost că a schimbat numirea instituţiei, mă rog, să fie ca la români, unde naiba! Asta a fost TOT ce a făcut el. Da, şi încă una, – a scos Pioneria din şcoală, fără a introduce măcar CEVA pe acest loc gol, care a apărut. Şi de atunci tot pe schimbarea DENUMIRILOR mergem – numirea limbii, a urechilor, a şoldurilor, penisului amu îi zicem falos, şi în sfîrşit iaca şi fratele de cruce al lui ghimpu, balan vine şi el cu o prostie, pentru care se va allege cu prost emerit al ReMe. Băi, ce importanţă are cum îţi zice – mihai, mihail sau mihuel, principalul e că eşti prost (CE COINCIDENŢĂ – şi unul şi altul îs MIHAILI), – e română limba sau romă, principalul e că n-o ştim…

 6. I would like to provide my little contribition on a new bumgenius by asking people to continue participating in this great discussions, they have helped me a lot and I hope others can also benefit from it. Thanks for your nice post. Well put julie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *