Un Mars al Unirii la Strasbourg

COMUNICAT DE PRESA
Unire, frati români!

175px-Cathedrale_strasbourg_vue_generale

Duminica, 24 martie 2013, la Strasbourg va fi organizat un Mars al Unirii. Manifestația va începe la 220px-Duke_of_Lorraine_crossing_the_Rhine_before_Strasbourg-f4340609orele 11 :00 ȋn fața sediului Reprezentanței RM pe lângă CoE (16 allé Spach Strasbourg, 67000) și va lua sfârșit la orele 14:30, în fața Parlamentului European (Allée de Printemps – 67070, Strasbourg), cu un miting de susținere a unității culturale și etnice a românilor de pretutindeni. Manifestația este autorizată de Prefectura Bas-Rhin si este organizată de grupul de inițiativă «Neodacii» Strasbourg.
Manifestația va continua cu un barbecue și multă voie bună în unul din parcurile din Strasbourg. (Baggersée sau Hohenheim, în functie de timpul de afară).
Pentru informatii complementare ne puteti contacta la: tel :06 85 68 82 23,  06.95.53.21.84, 06.48.77.00.26, 06.25.69.51.41
NOTA: Acest anunt ne-a parvenit prin e-mail. Consiliul Unirii a acordat un anume suport logistic.

 

Loading Facebook Comments ...

5 Comments

Add a Comment
 1. Sunt bune aceste marsuri pentru ca le arata la europenii cum trebuie sa faca pentru a realiza UNIREA.

 2. Este binevenit evenimentul, este necesar pasul spre atingerea scopului firesc de RE-UNIRE a teritoriilor românesti, a românilor în jurul Patriei Române…! Mesajul fiind pentru toti euripenii, prietenii si neprietenii nostri, cà avem nevoie de solidaritate în acest proces pasnic, firesc si divin, ca orisice alt popor iubitor de LIBERTATE, DEMNITATE NATIONALA, PROSPERARE si ÎNFLORIRE cu aromele propriului NEAM!!! Sà ne administràm asa cum voim si putem Tara si valorile ei supreme! Sà se retragà armatele de ocupatie si fortele expansioniste rusesti din teritoriile ocupate! Sà ne cinstim eroii, care s-au opus ocupatiei rusesti, sovietizàrii, colectivizàrii cu forta, deznationalizàrii, promovàrii politicii si intereselor stràine…în toate domeniile si institutiilor sociale! Fàrà acest DREPT national, fàrà respectul nostru la autodeterminare…, nu putem înflori de rând, la egal cu celelalte popoare vecine si nu numai! Deci tràiascà LIBERTATEA, EGALITATEA si FRATIA între toate popoarele!

 3. Der Spiegel: Povestea de succes a Moldovei, compromisă. Eşecul Guvernului Filat sunt miniştrii cu diplome false, afaceri ilegale şi credite neperformante

  18.03.2013

  Proiectul „Moldova, povestea de succes a Uniunii Europene” a eşuat. Nereuşitele se datorează politicienilor corupţi din Moldova, miniştrilor cu diplome false, implicaţi în mai multe scandaluri, dar şi afacerilor ilegale cu credite neperformante. Sunt doar câteva dintre concluziile exprimate de publicaţia germană Der Spiegel.

  „Guvernul nu a reușit să scape de corupție și funcționari compromiși, despre care Bruxelles-ulnu a vrut niciodată să audă. Mai mult decât atât, câțiva politicieni de rang înalt au fost implicați în scandaluri: s-a dovedit că ministrul de Interne a prezentat o diplomă falsă, colegul său, ministrul Sănătății, a făcut afaceri cu terenuri, iar în biroul unui funcționar de la Cancelaria de Stat au fost găsite 40 mii de dolari SUA cu o proveniență necunoscută”, scrie publicaţia germană.

  Jurnaliştii de la Der Spiegel menţionează şi faptul căpremierul în exerciţiu este implicat într-un scandal legat de Banca de Economii. „Instituția în care își păstrează banii circa 80 la sută din populația țării a acordat credite neperformante unor firme care au finanțat campania electorală a lui Vlad Filat. Acum observatorii sunt îngrijorați că dacă vor avea loc alegeri anticipate comuniștii ar putea reveni la putere”, se mai spune în articol.

  Publicaţia Der Spiegel notează şi faptul că toate speranţele ca Moldova să ia calea integrării în UE au fost năruite.

 4. super. Romania in vechile hotare, conform dreptului istoric asupra teritoriilor luate cu forta (de stim noi cine).

 5. Felicitari!Intr-un ceas bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *