Dnei Vitalia Pavlicenco, presedintele PNL-Basarabia: „Si noi, Basarbenii refugiati, susţinem candidatii PNL-Basarabia din 9 decembrie 2012”

Doamnei Vitalia Pavlicenco, presedintele PNL-Basarabia

Buna Ziua,

Stimata Doamna Vitalia, multumindu-va anticipat, va rog sa publicati, pe blogul dumneavoastra, articolul meu de mai jos :

 „Si noi, Basarbenii refugiati, susţinem candidatii PNL-Basarabia din 9 decembrie 2012”

Articol de Valentin Boju, membru al PNL-Basarabia, Ofiter al Ordinului „Meritul Cultural”, Categoria H – „Cercetare stiintifica”; basarabeni.canada@gmail.com

Senatorul Cristian David,
candidat pt Senatul României

Deoarece nu avem inca cetatenia Republicii Moldova (demers, pt care solicitam ajutorul domnilor Gheorghe Viţă si Cristian David: cetatenie din oficiu pentru toti refugiatii basarabeni si urmasii lor !), contribuim (Maria, nascuta in Balti si subsemnatul – Valentin -, nascut in Congaz, unde a facut scoala primară strabunica de pe sora tatalui, legendara doctorita Elena Alistar, eroină a Intregirii din 1918) la viata culturala a Basarabiei si României din dreapta Prutului, cu VIDEO-uri (compozitiile noastre) puse pe  pagina noastra Youtube http://www.youtube.com/user/ValentinBojuMusicGr?feature=watch – ce se obtine si direct, scriind „Valentin Boju” sau chiar „valentinboju” in fereastra de sus, de cautare, din orice pagina Youtube. Dorim sa publicam peste 10 video-uri legate sufleteste de „Limba noastra cea Română”, de „Noi, Dacii !”,  de „Soimul Carpatilor”, de „Nicoară Vodă al Basarabiei” (Nicoară este corespondentul autohton-dacic al numelui ortodox –BOR  „Nicolae” –  Curtea de Argeș si Densuș, unde se afla ruinele Sfintei Biserici Curtea de Argeș, respectiv Sf. Biserica Densuș – ambele de Hram Nicoară), cântec dedicat unui moment de rascruce in viata Basarabiei – cel al alegerii unui Presedinte al Basarabiei (martie 2012), dupa o lunga si antipatriotica  obstructie comunista (am zice „agonizanta”).

PNL-Basarabia i-a ales cu inima si cu mintea românească pe cei doi candidatii pe care-i sustine pe 9 decembrie 2012 pentru Parlamentul României si, ca membru al PNL Basarabia (si, probabil, in curand, si al PNL – România), ma bucura acest sprijin matur, precum si interesul viu al PNL-Basarabia pentru viata politica a Românilor din dreapta Prutului. Mai mult, suntem intr-un moment al adevarului; acum se alege grâul de neghina si in Basarabia: neimplicarea in alegerile din Tara Mama sau sustinerea unor uscaturi, tradeaza acele formatiuni politice „moldovenești”, care nu doresc Reintregirea României, deci care sunt antiromânesti, adica in solda dusmanilor Românimii (cat timp au trait, parintii nostri n-au spus niciodata ca suntem „moldoveni”, ci Basarabeni, adica Români !) Chestia cu „moldovenii” si cu „moldoveneasca lor” se trage de la ocupatia tarista si de la continuatoarea ei – cea sovietica, perpetuata si astazi in Transnistria.

Continuand „traditia” de a oferi un cadou de Sfintele Sarbatori Românesti care se apropie (vedeti Calendarul Mitropoliei Basarabiei-BOR, si nu cel  muscal, adus cu tancurile la noi, in Basarabia ; adjectivul  «muscal» nu are nimic cu poporul rus, pe care-l respectam asa cum respectam orice popor; adj. respectiv este asociat de noi cu politica expansionista ţaristo- sovietica), in curand o sa publicam pe Youtube (Maria si cu mine) un VIDEO dedicat lui Nicoara Voda al Basarabiei, in pagina mea Youtube (ValentinBojuMusicGr), unde am pus recent un videoclip (compozitia si vocea mea; text de Maria si Valentin B) in favoarea prietenului Românilor de Pretutindeni – Barack Obama. Pentru cei care nu sunt in tema, Nicoara este numele autohton-dacic al bizantinului „Nicolae” din calendarul nostru ortodox-BOR. Muzica este compusa de mine, textul cantecului avandu-i ca autori pe Maria Tarnavschi-Boju si pe cel ce va scrie si va indrageste cu dor de Basarabia noastra – Valentin. Mergeti la vot si ascultati Vocea PNL-Basarabia – un partid ce va ramâne in Istoria Basarabiei si a intregii Românii !

Cu permisiunea dnei Pavlicenco, voi face o prezentare a acelui  ” Cantec pentru Nicoară Vodă” (inclusiv privind o convorbire cu Prea-Sfintia Sa, Preotul Paroh al stravechiului lăcaș de Credinţă Româneasca), pe blogul dinsei, unde cred ca voi reusi sa dau detalii si despre recenta isprava a lui „Valentin Boju Musique Groupe”:  participarea, alaturi de alte sapte organizatii ale Românilor din Montreal, la sarbatorirea Zilei Nationale a României, 1 decembrie 2012, in colaborare cu Consulatul General al României la Montreal, festivitate organizata chiar pe intâi Decembrie, in Hall d’Honneur – Université de Montréal.

Si, nu prea tarziu, o sa vizionati pe Youtube si compozitia mea  „Hai acasa, Basarabia !”, pe versuri de Maria si Valentin, inspirata de sloganul cu care am participat mediatic la ultimele trei campanii electorale din Basarabia.                                                                             

Post Scriptum:. Cu multumiri anticipate, va rog sa adaugati fotografii  color legate de continutul articolului, fara sa lipseasca cele privind candidatii PNL-Basarabia la alegerile din 9 decembrie, 2012.

Loading Facebook Comments ...

6 Comments

Add a Comment
 1. O lista incompleta a Rusinii

  si a tradatorilor agenti anti-unionisti si anti-români
  periculosi de la Chisinau:
  ————————————————————————–————————

  1.
  Gabriela Ciumac,
  şefa Direcţiei Relaţii Externe a Primăriei Chişinău,
  2.
  Vadim Cojocaru, consilier al primarului general
  3.
  Ioan Gabura, consilier municipal.

  / toti 3 sub indrumarea personala a demagogului european
  si oportunistului primar anti-unionist Dorin Chirtoaca,
  s-au prefacut muți la Serbarile Unirii de la Alba Iulia din 1 Dec.2012 /

  ———————————————————————————

  dar si alti tradatori anti-români
  sub masca limbii române scrise pe VoxpubliKa md :

  4.
  Igor UrsenKo de Nisporeni, un fals scriitor român neo-comunist

  ocult filorus acoperit numit recent Consilier Adjunct / anti-unionist /
  la Institutul Cultural Român de la Kiev
  5.
  Vital Sprânceana, blog-ist mancurt filorus pe naveta anti-unionista Chisinau-Kiev
  6.
  Lina Grâu,
  agenta jurnalista anti-unionista a lui Roska si Voronin
  dela o Fundatie germana Friedrich Ebert Stiftung
  si Asociatia pentru Politica Externa /APE /
  care perpetua Pactul secret Ribbentrop-Molotov din 1939
  7.
  Vicu Nichitus,
  jurnalist român renegat dela Bacau stramutat la Chisinau,
  mare Filat-elist moldovenist vândut si anti-unionist !
  8.
  Valeriu Renita, jurnalist fotbalist anti-unionist din s. Suruceni
  care vrea sa ne impuna iarasi alfabetul rus stalinist pt. limba româna din RM
  9.
  Aurelia Grigoriu,
  Avocata Parlamentara, ombudsman anti-europeana,
  inscaunata la 30 Oct. 2008 de regimul terorist comunist,
  si care il terorizeaza pe Victor Cravcencu, profesorul patriot-martir de geografie de la Balti.
  10.
  dictatorul Olog Ifrim, Ministrul Justitiei, Oficial anti-român si anti-unionist
  care a sfidat drepturile omului ale Consiliului Europei de la Strasbourg
  si nu a vrut sa inregistreze oficial Statutul Unionist al PNL de la Chisinau.

  11.
  Mircea V. Ciobanu, un jurnalist dubios,
  anti-român irecuperabil, un fel se sef la editura „Stiinta”.

  12.
  Olog Serebrian,
  fals moldovean cu accent românesc artificial, evreu anti-unionist,
  Ambasador ocult al RM la Paris

  13.
  Valeriu Gheorghiu, Ambasadorul RM la Madrid in Spania,
  pretins pro-european, dar tradator anti-român si anti-unionist.

  14. Igor Casu,
  istoric, educator si realizator de manuale, lector universitar, iscusit anti-unionist siret.

  15. Angela Bucică,
  o fosta cântareata bizara cu inflexiuni vocale de mahala soroceana,
  rusofona si rusificata, stabilita la Toronto, Canada

  16. Dan Balan, un cântaret rusofon si filorus cu pasaport românesc stabilit la Moscova,
  cu declaratia ca Patria lui adevarata este Rusia, si ca limba lui materna este rusa.
  Parintii lui: mama: Ludmila Balan, fosta prezentatoare TV,
  tatal: Mihai Balan, fost Ambasador al RM in Israel in 2 termene consecutive,
  actualmente Directorul SIS / ex- KGB / la Chisinau.

  –––––––––––––

  N.B.

  notati ca unii pretinsi români de mai sus persista in pastrarea numelor rusificate

  din perioada ocupatiei rusesti si refuza sa revina la numele traditionale românesti.

  de exemplu: Igor = Iorgu, Ursenko = Ursu, Oleg = Onu, etc.

  ———————————————————————-

  Va rugam sa completati mereu
  aceasta Lista a Rusinii si a Infamiei !

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  —————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ———————
  ———————— ♥ SFATUL TARII-1918 ♥ ————————
  ——♥—♥—♥———— R E – U N I R E ! ———♥—♥—♥——
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  Ion Paladi și Orchestra Lăutarii din Chișinău – Dorul Basarabiei

  www youtube com

 2. O precizare pentru basarabenii refugiati:

  Calendarul ortodox traditional (zis si de stil vechi) NU a fost adus in Basarabia de muscali cu tancurile. Acest calendar exista si exista in Basarabia (in aceasta zona geografica) inca de la Hristos si de la Sf.Apostoli, precum a existat si in Romania pina la inceputul sec. XX. Romania a renuntat la el in 1924 in favoarea calendarului papistaso-masonic, impus in mod criminal in unele tari ortodoxe de masoneria mondiala prin tradatorii de neam si credinta din tarile respective, inclusiv in Romania. Inca pe vremea unionistului Al. I. Cuza (mason si el) s-a facut tentativa de a schimba calendarul traditional (iulian) in Romania, dar atunci s-a opus cu vehementa Sf. Calinic de la Cernica cu toata autoritatea sa de sfint si de roman adevarat (sper ca nu-l suspectati pe Sf. Calinic de tradare de neam si credinta sau de simpatii pro-muscale). Masoneria, fiind in esenta anti-ortodoxa, deci si anti-romana, a fost condamnata chiar de Sf. Sinod al Bisericii Romane in anii 30 ai sec. XX. Inclusv masoneria a pus la cale cele doua revolutii singeroase si teroriste din 1917 din Rusia, doborind monarhia ortodoxa, fapt pentru care Dumnezeu a pedepsit poporul rus cu 70 de ani de putere criminala sovietica. Deci sa fim foarte atenti la toate lucrarile orchestrate de respectivii, sa dam dovada de discernamint in probleme de credinta si neam si sa nu ne grabim a da verdicte in probleme mai delicate. Domnul sa ne lumineze pe noi pacatosii si sa ne intareasca spre cele de folos.

 3. Dar stramosii nostri, Dacii,
  din timpurile stravechi, inainte de crestinism, ce calendar foloseau ?
  De ce aceasta informatie este tinuta secreta ? Si de cine ?
  Stim noi oare cine suntem cu adevarat ?

 4. Raspuns partial (#01-VB). ) Pentru Onu – de-al nostru, de-al Românimii, si pt respectabilul Dumitru, care nu este obiectiv si nu este de-al nostru, deoarece nu spune tot, trecand sub tacere exact problema noastra, a Românimii reprezentate de o populatie compacta pe teritoriul României Mari si cu mari insule de Românime pe patru din cele cinci continente : in Vestul Europei, cele doua Americi si Australia, prin emigrare ;
  ■-1 in Asia, prin stravechi legaturi cu zona indo-iraniana (vedeti si datele profului Cueșdean) ;
  ■-2 tot in Asia, gratie DEPORTARILOR MASIVE TARISTO-STALINISTE, incepand cu fruntasii de atunci ai Românimii :
  ■-2.1 Preotii nostri ortodocsi de BOR (inlocuiti cu slujbasi muscali ; da, a fost o EPURARE RELIGIOASA : din majoritari „de BOR”, credinciosii din Basarabia au deveni, cel putin declarativ – indeosebi sub autoritarul comunism, „majoritari de patriarhii muscale” – moscovite, kieviene etc ) ; sunt convins ca va urma un proces NATURAL de De-deromânizare, ce va restabili credinta stramoseasca.
  ■-2.2 Oamenii harnici si intreprinzatori care erau si instariti (boierimea si asa-zisii chiaburi).
  ■-2.3 Intelectualii Români, deoarece STIAU ca suntem Daco-Români.
  ■-2.4 Oamenii (cu un „o” majuscul, deci cu „O” ) fara calificari spectaculoase, dar curajosi patrioti ; vedeti milioanele de victimi ale represiunii taristo-sovietice : de la Românii dintre Bug si Nistru din anii 1792-1990n + sau, mai larg, dintre Bug si Prut, din aceeasi perioada. In libretul FPS „Dacii si ai lor Carpati”, gasiti referiri incepand cu martirii din Transnistria Mare si Basarabia, trecand apoi prin perioada stalinista –de ex. eroul G. Muruziuc (care a inaltat tricolorul la Alexandreni in 1966), pana la eroul Valeriu Boboc, ucis de cizme comuniste, pe care-l cant, alaturi de sotii-martiri Aldea si de alti eroi, in poemul meu muzical “Limba Neamului nostru Dacic – Limba noastra cea Româna”– cu titlu inspirat de marele Grigore Vieru, dar c u text original; voir §-II-02.B.♫..
  Respectabilul Dumitru ataca sub centura a noastra credinta – o sa-i spun credinta BOR si o sa plec de la vorba noastra straveche (probabil cu corespondenţe in tezaurul de intelepciune al altor popoare) : „Fie pâinea cat de rea, tot mai bine-i in Tara Mea ! (adica in România intreaga si nu in cea ciuntita de taristo-sovietici, adica de muscali)”.
  Respectabile Dumitru, eu sunt Român prin nastere si simtire, mai sunt un credincios BOR prin nastere, si mai sunt si un „scientifique” (cercetare stiintifica interdisciplinara) si un muzician (prin studii din tinerete si prin creatie : membru SOCAN – Societ. Compozitorilor si autorilor de muzica din Canada– voir paginile mea Youtube, http://valentin5boju.wordpress.com precum si http://www.soundclick.com/valentinmusicgroup ).
  Unele din argumentele care urmeaza se gasesc in cele sase FPS (Fantezii Pop-simfonice – voir valentin5boju.wordpress.com) pe care le-am compus (tetralogia „EDC” si „HEU” déjà incheiate, chiar daca mai sunt finisari de facut):
  ►Tetralogia „Europa, Dacii si ai lor Carpati” (abrev. : „EDC”), accepatata in 2011 de arhivele „Buckingham Palace” ca si cadou de nunta pemtru tinerii William si Kate (in urma unui proces de selectie – rezultat certificat prin doua documente).
  ► FPS HEU (Les Humains – les Enfants de l’Univers), in curs de expediere Casei Albe.
  ► FPS „MontrealTech Campus” – dedicata tinerilor studiosi.
  In tetralogie exista o multitudine de date de Istorie a Românilor si a stramosilor nostri – Dacii, indeosebi intr-una din cele patru FPS – „Dacii si ai lor Carpati”.
  Astfel, citim că Dacii vorbeau limba LATINA cu 3.000-5.000 ani inaintea lui Hristos, ca si RomAnii (deci Tracii din Nordul peninsulei italice ; „A” de la „lAtin”), că razboiul dintre Decebal si Traian a fost unul fratricid (Herodot : http://www.dacia.org/lundius/clundius-eng.html), ca regatul lui Burebista (al AGATARSILOR) se intindea de la Bug pana la Moravita din fosta Cehoslovacie (pe teritoriul nostru dacic fiinteaza astazi 13 state ! – asta DA, Dacia Mare !). Si mai aflam ca, pentru prima oara cand „oficiali” muscali au calcat pe Pamânt Românesc a fost in 1792. Citez din Boboc : „Caracterul românesc al ţinutului [recunoscut până şi de contele rus Panin, care nutrea ideea de a muta toată populaţia Moldovei în Transnistria şi de a crea acolo o Moldovă Nouă, sub oblăduirea PRAVOSLAVNICA (sic respectabile Dumitru !) a împărătesei Rusiei Ecaterina a II-a] este confirmat chiar şi în «Marea enciclopedie rusă» din 1907, unde se menţionează că populaţia autohtonă a judeţului Ananiev o constituiau românii”). In 1792, ţarina a trimis iscoade in straie negustoresti sa vada care este populatia majoritara din Transnistria Mare – cea dintre Bug si Nistru (si au raportat spionii muscali ca sunt numai Români de-ai nostri), care Românime a fost deromânizata ulterior, prin „PURIFICARE RELIGIOASA si ETNICA” ţaristo-stalinista : deportari in Siberia, Caucaz, Uzbekistan-Kazahstan etc si genocid in lagare/inchisori de exterminare a celor a caror singura vina era ca s-au nascut Români.
  CITEZ, intre acolade, din docs (Galina Lungu, Ed Boboc si altii) prezentate in cele peste 400 pagini din libretul FPS „EDC” :
  {Populaţia băştinaşă a Transnistriei, in hotarele istorice cuprinse intre Nistru şi Bugul Oriental, a fost neintrerupt, pe parcursul secolelor, majoritar romanească. Acest lucru l-au demonstrat o serie de călători, geografi şi prelaţi, cum ar fi Gian Lorenzo D’Anania, Giovani Botero, Nicolo Barsi, care au depus in cărţi publicate mărturii asupra caracterului etnic romanesc al acestui teritoriu.
  Cu aproape 30 de ani inainte ca ruşii să treacă Bugul, in 1792, şi să anexeze Transnistria cu forţa armată, guvernul rus l-a trimis in recunoastere in această zonă pe cazacul Andrei Constantinov.
  Reintors la curte, cazacul a raportat că nu a găsit nici un rus şi că a auzit „doar vorbă românească şi tătărască”.
  Protoiereul rus Lebentiev, in lucrarea sa „Ucraina Hanului”, apărută in or. Herson, in 1860, recunoaşte că românii sunt cei mai vechi trăitori pe locurile pe care se situează Transnistria. In context, scriitorul Bogdan Petriceicu Hasdeu afirma că la 1230 exista o populaţie romanească compactă in Podolia Volnii, care se mai regăsea compact şi in 1849, in număr de aproximativ 500 de mii de oameni. Acelaşi lucru este recunoscut şi in Marea Enciclopedie Rusă din secolul trecut, iar lingvistul sovietic Serghieski recunoaşte, in 1936, că românii şi ucrainienii au ocupat instantaneu acele locuri,”dacă nu mai repede românii”.
  Odată cu mişcările revoluţionare din 1917, românii transnistreni convoacă un congres la Odesa şi cer „lichirea Transnistriei de Basarabia”, „şcoala, liturghia şi judecăţile să se facă in limba romană, să se folosească alfabetul latin”.
  Caracterul românesc al ţinutului transnistrean a fost recunoscut de sovietici, atunci cand au creat, in 1924, Republica Autonomă Moldovenească (RASSM) prin care a fost pus inceputul prezenţei politico-geografice „moldoveneşti” in Transnistria. După 1940, Stalin dezmembrează atat Basarabia care pierde judeţele Bolgrad, Izmail, Cetatea Albă, Hotin, cat şi RASS Moldovenească, care pierde raioanele Cruti, Balta, Barzu, Ocna şi Nani in favoarea Ucrainei.
  De la 1792, populaţia Transnistriei a fost supusă unui intens proces de rusificare, iar teritoriul a fost transformat pentru următoarele secole intr-un cap de pod al expansiunii ruseşti in Balcani.
  O bună parte a populaţiei băştinaşe a fost exterminată de regimul comunist. Istoriografii susţin că in 1937 intelectualitatea din RASSM a fost acuzată de susţinerea duşmanului de clasă, fiind exterminat atat intregul guvern al republicii, cat şi scriitorii Nicolae Smochină, Toader Mălai, Nicolae Ţurcanu, Simion Dumitrescu, Petre Chioru, Mihai Andreescu, Mitrea Marcu, Alexandru Caftanachi, Iacob Doibani, Ion Corcin, Dumitru Bătrancea, Nistor Cabac. In s.Butor, Grigoriopol au fost impuşcati 167 bărbaţi din cei 168 existenţi. Totodată, colectivizarea forţată şi INCHIDEREA BISERICILOR (n.n. : românesti) i-a determinat pe mulţi să fugă peste Nistru. Necătand la aceasta, ultimul recensămant sovietic din 1989 arată că in circa 70-80% din localităţile din Transnistria populaţia romanească constituia 40%, in timp ce ucrainenii constituiau 28% şi ruşii 25%. Totodată, in or. Tiraspol unde, in 1940, romanii formau 65% din populaţie, in 1989 ei reprezentau abia 12%. ELOCVENT, nu-i asa, respectabile Dumitru !}

  Pai, daca in 1792 unii nici macar nu stiau de altii (muscalii de ai nostri si vice-versa), inseamna ca ale nostre Sfinte Biserici n-aveau nimic cu cele muscale. Asta n-ati spus, stimabile Dumitru !
  Da, stimabile, este o problema DELICATA, dar nu pentru Românime, ci pentru cei ce ne-au invadat si „purificat”, practicand intr-o nelimitata veselie ţaristo-stalinista Deromânizarea prin actionarea unor „butoane” cum ar fi „Limba noastra Cea Româna” (cum spunea poetul national Grigore Vieru), credinta noastra stramoseasca ce inainte de 1792 era cea din care se trage astazi ortodoxia-BOR, a noastra, a Românimii !
  Povestile cu masonii sunt pentru manipulare. Noi suntem PENTRU toti credinciosii nemanipulati (ortodoxie BOR, Greco-Catolici etc), deci care nu urmaresc sa rupa bucati din trupul Românesc (adjectiv cu majuscula, licenţa pe care mi-am permis-o si pt scrierea altor adj din respect etc)in virtutea unor comenzi expansioniste muscale (vedeti definitia din articol a adj. „muscal”).
  Respectabile Dummitru, nu ne-ati spus TOCMAI ce era mai important, deoarece stiti bine ce aveti de facut, dar nu in interesul nostru, al Românimii!
  Mai am de facut si muzica, si un pic de cercetare stiintifica etc, asa ca o sa va las in pacea dumneavoastra, care nu-i si a noastra, rugandu-va sa nu incercati sa ne puneti lacăt Simtirii si Raţiunii Românesti : problema delicata ati creat-o dumneavoastra ; rusinea de a o aborda NU este a nostra (dreptul la APARAE), ci a invadatorilor, a răpitorilor de Pamânt Dacic-Românesc si de Români deportati in fundul Siberiei, de Tezaur Românesc, a spalatorilor de credinta stramoseasca. Daca a fost sau nu amestec masonic este treaba noastra, a Românimii, si nu a dumneavoastra, a muscalilor – pretext de basculare dinspre BOR spre muscalisme.
  O sa va mai spun ca sunt specialist in Stiinte Globale, in particular in Topologie Diferentiala si Cosmologie, ande am spatiile mele cu Curbura Quasi-Constanta si modele cosmologice (voir mon Youtube) si v-as da un sfat, Dv, muscalilor : consider ca nu cele 25-32 milioane de Românime ar fi problema dv, ci cea a miliardului si jumatate, care nu se abate de la teoria H-P (Hameroff-Penrose), la care imi aduc umila contributie prin ceea ce realizez in prezent (lucrare intrerupta pentru a demistifica interventia dumneavoastra manipulatoare); citez din mon Youtube :
  „See The n-dim Trans-Riemannian Spaces discovered by Valentin Boju (http://valentin5boju.wordpress.com) which are the n-dimensional Quantum Spaces.
  The n-dim Trans-Riemannian Spaces may offer the possibility to model our Universe or the Quantum Mind (Hameroff-Penrose) „.

 5. Cateva corecturi (nu toate, deoarece sunt cateva care-s evidente ). La 2.4 se va citi , in loc de . Tot la 2.4, in loc de , se va citi . In loc de ” se va citi .
  In loc de , se va citi .

 6. Revin cu corecturile intrucat paranteza ascutita folosita de mine nu a fost acceptata de logicielul dumneavoastra, ceea ce a implicat suprimarea multor corecturi. DECI : Cateva corecturi (nu toate, deoarece sunt cateva care-s evidente ). La 2.4 se va citi {victime}, in loc de {victimi}. Tot la 2.4, in loc de {+ sau, mai larg, dintre Bug si Prut, din aceeasi perioada}, se va citi {+ sau, mai larg, dintre Bug si Prut, din aceeasi perioada, si pana la cei din celelalte teritorii rapite de bolsevici}. In loc de {sic respectabile Dumitru} se va citi {sic, respectabile Dumitru}.
  In loc de {românii”). In 1792, ţarina a trimis iscoade in straie negustoresti sa vada care este populatia majoritara din Transnistria Mare – cea dintre Bug si Nistru ; si au raportat spionii muscali ca sunt numai Români de-ai nostri, care Românime}, se va citi {românii”. In 1792, ţarina a trimis iscoade in straie negustoresti sa vada care este populatia majoritara din Transnistria Mare – cea dintre Bug si Nistru ; si au raportat spionii muscali ca sunt numai Români de-ai nostri, care Românime}.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *