La ultima şedinţă din acest an, DPN a PNL a decis pe cine sprijină în alegerile din România

 

Comunicat de presă

PNL şi-a ţinut, pe 24 noiembrie, şedinta Delegaţiei Politice Naţionale, în cadrul căreia s-au discutat următoarele chestiuni: 1. Raportul BPC privind activitatea după şedinţa DPN din 16 septembrie. 2. Cu privire la poziţia PNL faţă de alegerile parlamentare din România. 3. Adoptarea declaraţiilor despre împlinirea unui an de la Congresul al III-lea, unionist, al PNL, din 3 decembrie 2011, şi despre împlinirea a doi ani de guvernare pretins necomunistă.

În dezbateri au luat cuvîntul următorii invitaţi şi membri ai DPN: A.Revenco, Gh.Maxian, V.Ciobanu, L.Bolboceanu, M.Cultuclu, M.Morteanu, A.Mocreac, I.Deleu., D. Mahu, M.Severovan, C.Lazăr, I.Calmâc.

Membrii DPN au dat aprecieri şi au făcut bilanţul activităţii PNL în acest an intens, 2012, au menţionat că în rîndurile PNL se înscriu tot mai mulţi membri, care cred în obiectivul unionist şi care apreciază efortul partidului pe această direcţie. Vorbitorii au formulat multe obiecţii la adresa guvernanţilor, în special, în ceea ce priveşte gestionarea relaţiilor moldo-române.

La şedinţă au luat cuvîntul candidaţii Gheorghe Viţă, pentru Camera Deputaţilor a Parlamentul României, şi Sergiu Boghean, reprezentantul candidatului Cristian David, pentru Senat.

S-au discutat aspecte legate de plecarea membrilor PNL la Alba Iulia pentru 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României.

SP al PNL

În continuare – Declaraţiile adoptate şi Raportul de activitate al BPC.

Cu privire la alegerile din România

PNL sprijină candidaturile naţional-liberale

În preajma alegerilor parlamentare pentru Legislativul României PNL îşi exprimă – a câta oară – regretul în legătură cu dezechilibrul major şi impactul negativ pe care îl are fenomenul lipsei, în Republica Moldova, a unor partide clar doctrinare, cu afilieri internaţionale fireşti, ce ar fi însemnat claritate şi în privinţa partidelor-corespondente din cele două state româneşti.

Doar PNL din R.Moldova corespunde perfect PNL-lui din România în ceea ce priveşte programul economic şi social, angrenarea europeană şi, cu o aproximaţie acceptabilă, aspiraţia naţională de reîntregire a neamului. Celelalte partide au o cooperare haotică şi încurcată cu partidele din România, pornind, mai curând, de la interesele obscure ale grupărilor de la conducere sau – şi mai rău – având aceleaşi denumiri dar orientări total opuse – Est-Vest.

În acest sens, partidele politice din R.Moldova nu pun mare preţ pe alegerile din România, nu-şi expun deschis opţiunile de cooperare pornind de la familiile politice clasice europene. Liderii partidelor au luat apă în gură, ca să nu supere Moscova, preferând să transmită mesaje în subteran sau netransmiţându-le deloc, aşteptând să treacă mai repede alegerile româneşti “de coşmar”, ca să nu priceapă cetăţenii români din Basarabia că fac parte, în realitate, din partide neromâneşti.

Şi acesta e un motiv că R.Moldova bate pasul pe loc, refuzând să preia din experienţa partidelor româneşti de avansare spre NATO şi UE.

PNL din Republica Moldova, care a sprijinit mereu PNL din România, indiferent de oscilaţiile celor din urmă în tendinţa de a colabora cu partide parlamentare din R.Moldova, rămâne pe aceeaşi poziţie – îi sprijină pe candidaţii naţional-liberali din cele două state româneşti. Astfel, PNL, îi îndeamnă pe cetăţenii români din Basarabia să îl voteze – pentru Camera Deputaţilor – pe Gheorghe Viţă, membru al PNL din R.Moldova, candidat pe lista Partidului Poporului “Dan Diaconescu” din România, şi – pentru Senat – pe Cristian David, membru al PNL din România, vicepreşedinte al Internaţionalei Liberale.

PNL precizează că nu are obligaţii instituţionalizate cu niciun partid din România. PNL optează pentru candidatul naţional-liberal din R.Moldova, Gheorghe Viţă, care este unionist, precum şi pentru candidatul naţional-liberal Cristi David din România, care împărtăşeşte “speranţa idealului istoric al românilor de pe ambele maluri ale Prutului”, cum a spus şi preşedintele PNL Crin Antonescu în Mesajul adresat delegaţilor la Congresul al III-lea al PNL din Republica Moldova, de la 3 decembrie 2011.

Unirea face Puterea!

Chişinău, 24 noiembrie 2012

Declaraţia PNL

cu privire la împlinirea unui an după congresul unionist al PNL

Pe 3 decembrie 2011, a avut loc al treilea congres al PNL din Republica Moldova, care a adoptat, în Program şi în Statut, obiectivul unionist, de reîntregire a neamului românesc, de Unire cu România.

PNL s-a judecat timp de aproape un an cu Ministerul Justiţiei în instanţele naţionale, pentru a avea dreptul la un Statut unionist. PNL a câştigat dreptul legal la acest deziderat pentru prima oară în istoria acestui pământ românesc, după ocupaţia sovietică.

În acest an, deşi Statutul nu era acceptat de Ministerul Justiţiei, taxat dur de Curtea Constituţională în Răspunsul exhaustiv dat ministrului de resort, prin a nu lua într-o dezbatere de fond Sesizarea depusă de acesta, PNL a activat în spiritul unui Statut unionist. PNL a desfăşurat şi participat la o serie de acţiuni unioniste, paşnice, de anvergură, impunând în spaţiul public tema Unirii cu România, ca cea mai scurtă cale de integrare în NATO şi UE, precum şi de restabilire a adevărului istoric, prin lichidarea consecinţelor Pactului criminal Molotov-Ribbentrop.

Acum, PNL, dispunînd de un Statut înregistrat legal, de un preşedinte şi organisme colective valide pînă la 3 decembrie 2015, îşi poate continua activitatea organizatorică, desfăşurându-şi toate acţiunile de partid conform noului Statut.

PNL a activat intens, conform programului său unionist, în cadrul Consiliului Unirii, redând Demnitate românilor din Basarabia, prin a marca – alături de entităţi ale societăţii civile – cei 200 de ani de ocupaţie ruso-sovietică, fapt apreciat de toţi românii unionişti, din cele două state şi din comunităţile româneşti, convinşi că altă care de salvare a românilor basarabeni decât Unirea nu există.

PNL îi cheamă pe toţi unioniştii sub drapelul Unirii, aşa cum face din 2010 încoace, pentru că “Unirea face Puterea!”

Chişinău,
24 noiembrie 2012

Declaraţia PNL cu privire la împlinirea a doi ani de guvernare pretins necomunistă

Partidul Naţional Liberal constată, după doi ani de guvernare pretins necomunistă, că societatea este cuprinsă de o dezamăgire generalizată, cauzată de decalajul dintre aşteptările electoratului democrat, înainte de alegeri, şi politicile, comportamentul reprezentanţilor Puterii de la Chişinău.

Reformele sunt impopulare şi cei care doresc să preia conducerea statului trebuie să conştientizeze acest fapt. Din păcate, însă, succesorii Puterii comuniste pornesc, în practicile de guvernare, de la aceleaşi calcule electorale, populiste, intrînd în cârdăşii oneroase, care conduc la sporirea corupţiei şi la deprimarea, în consecinţă, a societăţii.

Guvernanţii ne impart în “partide parlamentare” şi “ceilalţi”, ultimii calificaţi drept “duşmani ai poporului”. Respingînd modelele comportamentale civilizate de coagulare a eforturilor tuturor pentru reforme grele – dar absolut necesare – guvernanţii, în special liberal-democraţii, se dedau unor acţiuni condamnabile de deturnare, în scopuri personale, a fondurilor publice şi a celor provenite de la statele donatoare, fapt ce constituie nu doar o practică urâtă, trăită în cei zece ani de guvernare comunistă, dar şi o crimă, o discriminare demnă doar de calitatea de membru al spaţiului estic rusesc, unde guvernează banditismul, traficul de influenţă şi principiile junglei. Pentru că aceşti guvernanţi compromit parcursul democratic şi aspiraţia europeană a cetăţenilor, PNL cere, în continuare, demisia miniştrilor liberal-democraţi, care au înşelat aşteptările lor şi ale partenerilor de dezvoltare.

Presa rămânând controlată, iar o mare parte din forţa civilă preferând buzunarul călduţ al Puterii, societatea rămţne fără agenţi sanitari, fapt ce nu conduce la schimbarea lucrurilor sub presiune publică.

Toate docmeniile social-economice se află într-o stare deplorabilă, pentru că, de fapt, guvernanţii nu cred în acest stat şi îl fură continuu, tot mai iscusit, fapt confirmat şi de liderii de opinie, care au constatat că doar unioniştii sunt adevăraţii eurointegrişti, dezavuîndu-i pe pretinţii necomunişti pe care guvernarea şi retorica proeuropeană falsă îi interesează numai până unde le ajunge braţul captator de bunuri materiale.

PNL îi îndeamnă pe cetăţenii Republicii Moldova să nu se lase înşelaţi de sondajele cumpărate de oligarhi şi să ştie că soarta noastră este în mîinile noastre şi că doar adepţii Unirii cu România vor cu adevărat ca românii şi alogenii de aici să ajungă într-o lume cu civilizată, cu justiţie şi fără corupţie – platformă politică ce capătă o aderenţă tot mai mare, ceea ce îi sperie pe guvernanţii şantajabili antiunionişti, încurcaţi rău în iţele geostrategice ale Kremlinului.

Comportamentul guvernanţilor în raport cu emisarii Moscovei în problema separatismului transnistrean ne arată cît de şantajabili sunt şi modul în care vînd, bucată cu bucată, Demnitatea naţională, pe care niciodată nu au avut-o.

PNL îi aşteaptă pe toţi în rîndurile sale, cu oameni verticali, curajosi, oneşti, care îşi depun sacrificiul personal pentru idealul reîntregirii neamului românesc.

Chişinău, 24 noiembrie 2012

Raportul de activitate al BPC în faţa DPN

Stimaţi membri ai Delegaţiei Politice Naţionale,

Au trecut două luni şi ceva de la ultima şedinţă a DPN, de la 16 septembrie. Având în vedere situaţia noastră, cu acţiuni frecvente, dedicate scopului de reîntregire a neamului românesc, iar, de data aceasta – şi în contextul alegerilor pentru Parlamentul României -, Biroul Permanent Central a decis să convocăm şedinţa ordinară a DPN, care, conform Statutului, trebuie să aibă loc, cel putin, o dată la trei luni.

După 16 septembrie, alte acţiuni ale PNL au fost mobilizarea unioniştilor pentru Marşul Unirii de la Bucureşti, de la 21 octombrie, unde au fost câteva mii de oameni, care au parcurs patru kilometri şi au semnat un Pact pentru Basarabia.

Vreau să vă mulţumesc, din partea BPC, celor care aţi fost la Bucureşti, rezistînd în condiţii mai grele, sperând că cei, care din motive obiective nu au putut merge, o vor face cu prima ocazie.

Le mulţumim tuturor celor care au contribuit financiar la activitatea PNL şi la desfăşurarea acţiunilor noastre de partid.

Acum ne pregătim să mergem la Alba Iulia, ca să încheiem logic acest an de acţiuni de Demnitate Naţională în anul în care s-au împlinit 200 de ani d eocupaţie ruso-sovietică.

De asemenea, în această perioadă, am fost ocupaţi cu probleme de judecată. Am cîştigat dosarul legat de Statutul PNL, astfel, încheind încă o etapă de hărţuire antiromânească prin intermediul PNL.

De asemenea, l-am chemat în judecată pe Victor Şelin, liderul PSD, care se proslăveşte prin ilegalităţi verbale şi agresivitate fizică.

PNL continuă să desfăşoare o activitate intensă în cadrul Consiliului Unirii, chiar dacă acum e mai greu, deoarece e frig, nu avem încălzire la sediu, iar organizare ne revine foarte multă.

Vom adopta astăzi câteva declaraţii, în care ne vom expune poziţia faţă de evenimentele importante pentru noi. Nu voi repeta aici, în raport, ideile exprimate în declaraţii, ci le voi citi la încheierea Raportului, ca să discutăm totul la pachet.

Noi pledăm, în continuare, pentru cooperarea forţelor naţionale, aşa cum am făcut mereu, deşi avem mari dezamăgiri la acest capitol şi nu mă refer la partidele parlamentare.

Atenţia faţă de PNL a sporit, dat fiind că ne menţinem de şase ani pe arena politică, deşi în acest an, ăn special, avându-se în vedere Marşurile Unirii, am fost supuşi diverselor forme de ostracizări, manipulări şi atacuri propagandistice servind unicul scop al Puterii – să nu se admită, în niciun caz, intrarea în Parlament a unui partid neafiliat oligarhilor cu simpatii proKremlin.

Guvernanţii se tem că oamenii pe care i-am scos în stradă pentru Unire pot ieşi oricînd la Apelul nostrum la un marş de protest împotriva guvernanţilor corupţi.

Noi vom rezista în continuare, avem, credem, şansa să coagulăm forţele neangajate oneros în faţa partidelor Puterii, dar asta numai dacă vom fi uniţi noi, după care să negociem şi cu alţii.

Însă, PNL nu va concesiona în primul rind mesajul unionist, de dragul intrării la troaca parlamentară, nici logoul sau sigla. Asta pentru că există un asemenea partid în România, în timp ce alte partide din R.Moldova nu au corespondente politico-ideologice aşa ca PNL.

Vom cauta mijloace să edităm Programul şi Statutul PNL, pe care le avem pe site-ul partidului, avem mai mulţi membri noi ai partidului, acum intrând în faza sistematizării tuturor membrilor, adepţilor şi simpatizanţilor naţional-liberali.

Astăzi vom discuta despre alegerile parlamentare din România. Din motive expuse în Declaraţie, este un haos în privinţa cooperării partidelor din cele două state. Noi sprijinim pe cineva după principiul adeziunii la liberalism şi unionism. În acest sens, propunem să fim alături de Gheorghe Viţă, pe care l-aţi ascultat şi la o şedinţă a DPN, care este unionist, roman, candidează pentru Camera Deputaţilor, luptă pentru românii din Basarabia, le-a apărat drepturile în instanţe din România. El este propus de Partidul Poporului Dan Diaconescu. Sigur, alături de el este Eugen Mihalache, de la acelaşi partid, candidează pentru Senat. Totodată, însă, îl avem, pentru Senat pe Cristian David, de la PNL, care, însă, în cadrul USL, candidează alături de un oarecare Victor Alexeev, de la PSD, însă pentru noi a fi împreună cu PSD nu pare favorabil pentru imaginea PNL.

Noi, PNL, chiar dacă nu avem munţi de bani, aşa ca alţii, în special de la guvernare, avem principii şi demnitate şi oamenii ne-au cunoscut mai bine în acest an, sperăm că, pînă în 2014 nu ne vom eroda imaginea şi vom avea sprijin să intrăm în Parlament.

Vom discuta azi despre toate.

Apoi vom pleca la Alba Iulia. După care eu voi pleca în Germania şi mă întoc peste o perioadă, cînd trece iarna şi cînd ne vom ocupa de extinderea PNL şi a Consiliului Unirii.

Vom pleda şi pentru coagularea forţelor româneşti, dar doar dacă vor îmbrăţişa mesajul unionist, aşa cum a făcut ieri Călin Popescu Tăriceanu şi Cristian David, care au vorbit public despre reîntregire, deşi, anterior, au avut unele reserve că PNL a luat acest mesaj, în care credem sincer. Le-am spus să îl îmbrăţişeze şi PNL din România, pentru că lucrurile evoluează rapid.

Dacă e totul clar, mă opresc aici şi citesc declaraţiile, apoi vă ascultăm opiniile.

Vreau să apreciez staful pentru munca foarte grea din acest an şi tututor membrilor PNL care au avut o activitate intensă şi s-au implicat în acţiunile partidului.

Vă mulţumesc.

Loading Facebook Comments ...

15 Comments

Add a Comment
  1. Puteţi viziona integral şedinţa DPN al PNL din 24.11.2012 accesând: http://www.youtube.com/watch?v=tg90ICMpE-k&feature=youtu.be

  2. Pt patriciu

    Anatol, mersi, dar trebuie sa scrii DPN a PNL, nu DPN al PNL. Sper sa nu te superi.

  3. Doamnă,mulţumesc că m-aţi corectat. Mă grăbeam. Pe viitor mă voi strădui să fiu mai atent.

  4. P.S. Pentru acei ce aţi vivizionat partea I-a a şedinţei:
    Vă înţeleg că aţi obosit vizionând circa 2 ore şi 37 min. a şedinţei,dar,mai făceţi un mic efort,vizionaţi şi partea a II-a şedinţei,ce e doar circa 10 minute (s-a pierdut doar 1 min,cât am schimbat camera deoarece se terminase bateria),este şi acolo informaţie utilă pentru campania de alegeri. O găsiţi pe dreapta ecranului,unde sunt şi alte filme-reportaje de ale mele.

  5. PNL în frunte cu de-al lui Căcărău si Gigi Fecali în compania lui Tonta Plagiatorul, Felix Securistul, ideologii Ion Ilici bolşevicul şi puşcăriaşul Năstase este o RUŞINE.
    A fost descreditat un partid istoric de dreapta.

    Dacă la şedinţă se tinea cont de părerea adevăratului Liberal Neagu Djuvara care s-a disociat de aceşti măscărici poate PNLrm se gândea de două ori.

  6. PNL este la putere anul acesta in Romania si este important pentru PNL RM sa ia atitudine !

  7. Pentru „luca potrocaliul”, bourul moldav, care refuza sa inteleaga ce doreste 90% din populatia Romaniei.
    Am citit articolul doamnei Pavlicenco si m-am ingrozit. Nici macar n-am avut puterea sa-i dau un raspuns. Este inca o dovada ca unirea Basarabiei cu Romania, pentru locuitorii Republicii Moldova, este o mare demagogie, sau probabil o mare afacere. Inca o data se dovedeste ca basarabenii doresc unirea cu Romania si nu cu romanii, pe care ii dispretuiesc. Nu exista nici cea mai mica „staruinta” in a intelege ce se petrece totusi in dreapta Prutului. Daca asta intelege prin unire PNL Moldova, mai bine lipsa. Vorba cronicarului: „Se sparie gandul!”
    Si ai uitat sa precizezi, plavane, ca nu Felix este securistul ci matelotul chior, individul care, pana nu va parasi lumea politica si nu va infunda pe veci puscaria, nu va fi liniste in tara. Dupa 9 decembrie, va fi probabil razboi civil in tara, pentru ca asta vrea chiorul. Si printre cei care le vor fi luate gaturile vei fi si tu tradatorule!

  8. ba provocator jegos basarabenii sunt romani.

  9. Rusine voua PNL Moldova ,ca vati aliati cu comunistii lui Ponta si hitleristii lui Antonescu

  10. Informatie de ultima ora:

    Ambasada USA,Gitenstein,agentura CIA americana,NATO UE ,Angela Merkel(sefa zonei EURO- EURO-ZONE),

    il sustin pe TRAIAN BASESCU.Acelasi Basescu care a spus clar ca NU vrea Unirea Basarabiei cu ROmania.A declarat-o raspicat.

    De ce sustin americanii pe Basescu?

    pentru motivul ca ANTONESCU CRIN,are origini lipovenesti rusesti din Tulcea,si generalii NATO se tem ca Romania sa se apropie de Rusia,departandu-se de NATO.

    Pe motivul ca ION ILIESCU ,sef pe la PSD,sef de onoare,a fost agent KGB.

    http://devanewyork.blogspot.ro/

    In acelasi timp!

    lista Sandrovschi da ca agenti KGB pe:

    ALEXANDRU MOSANU
    VITALIA PAVLICENCO,iar agentii americaniilor(Robert Horvath,agent CIA din New York,inca de pe vremea lui Ceausescu),

    citeaza din aceasta lista.

    LISTA care e controversata……..

    aceasta lista plina de INSULTE,il pune pe ILIE BRATU ca agent KGB,pe VITALIA PAVLICENCO

    si pe toti care incearca sa faca ceva pentru Unirea Basarabiei cu Romania!

    Adevarul este ca agentii americani isi dau mana cu cei rusi.

    RADU IOANID,fiul Kominternistului IOANID,este seful Muzeului Holocaustului la Washington.

    DECI MARE ATENTIE!

    MARE ATENTIE ca dusmani sunt multi,si in multe state.

    America,Rusia,Germania(Merkel cere federalizarea R.Moldova,transnistrizarea,rusificarea ei),

    NU DORESC DELOC UNIREA REPUBLICII MOLDOVA CU ROMANIA!

  11. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ——————
    —————♥—♥—♥— U N I R E ! —♥—♥—♥—————
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ——————
    —————♥—♥—♥— U N I R E ! —♥—♥—♥—————
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ——————
    —————♥—♥—♥— U N I R E ! —♥—♥—♥—————
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  12. Pt Roman Basarabean

    Noi, PNL Moldova, nu ne aliem cu PSD. Pacat ca nu puteti citi corect. E chiar rusine.

    Si inca ceva. Noi, PNL, suntem cu unionistii si national-liberalii care au infaptuit marile Uniri. PPDD este partid unionist. PNL este partid national si, recent, Tariceanu si Cristi David au vorbit despre reintregirea neamului romanesc, la Chisinau. Noi nu gresim.

  13. Citind aici mesaje antiunioniste îmi pun şi vă pun întrebarea: Care sunt oare într-adevăr motivele celora care nu doresc ca România să nu mai fie şi pe viitor ţara ce ne-au făurit-o străbunii la 1918? Aş propune chiar o discuţie la această temă. Elucidând motivele antiunioniştilor de a se împotrivi reunificării teritoriale româneşti, ne va fi mai uşor să-i ajutăm să înţeleagă efectele benefice a acestui proces pe acei ce încă sunt în stare de ezitare când vine vorba de revenireala normal din punct de vedere politic a teritoriilor şi neamului românesc.

  14. PNL-Basarabia a ales cu inima si minte româna candidatii pe care-i sustine pe 9 Dec 2012 pentru Parlamentul României si, ca membru al PNL Basarabia (si, probabil, in curand, si al PNL – România), ma bucura acest sprijin matur precum si interesul viu al PNL-Basarabia pentru viata politica a Românilor din dreapta Prutului. Mai mult, suntem intr-un moment al adevarului; acum se alege grâul de neghina si in Basarabia: neimplicarea in alegerile din Tara Mama sau sustinerea unor uscaturi, tradeaza acele formatiuni politice basarabene care nu doresc Reintregirea României, deci care sunt anti-românesti, adica in solda dusmanilor României. Continuand „traditia” de a oferi un cadou de Sfintele Sarbatori Românesti care se apropie (vedeti Calendarul Mitropoliei Basarabiei, si nu cel muscal, adus cu tancurile la noi), in curand o sa publicam pe Youtube un VIDEO dedicat lui Nicoara Voda al Basarabiei, in pagina mea Youtube (http://www.youtube.com/user/ValentinBojuMusicGr?feature=watch), unde am pus recent un videoclip in favoarea prietenului Românilor de Pretutindeni – Barack Obama. Pentru cei care nu sunt in tema, Nicoara este numele dacic al bizantinului „Nicolae”. Muzica este compusa de Mine, textul cantecului avandu-i ca autori pe Maria Tarnavschi-Boju si pe cel ce va scrie si va indrageste cu dor de Basarabia noastra – Valentin. Mergeti la vot, Frati Basarbeni, si ascultati Vocea PNL-Basarabia ! Cu Permisiunea Doamnei Vitalia, voi face o prezentare a acelui Cantec pentru Nicoara Voda, pe blogul Dumneaei, unde cred ca voi reusi sa dau detalii si despre recenta isprava a „Valentin Boju Musique Groupe” : participarea, alaturi de alte sapte organizatii ale Românilor din Montreal, la sarbatorirea Zilei Nationale a României, in colaborare cu Consulatul General al României la Montreal, festivitate organizata pe intâi Decembrie, in Hall d’Honneur – Université de Montréal.

  15. Corectura a comentariului meu de la ora 08:08, din 3 decembrie 2012: in loc de „Muzica este compusa de Mine, textul cantecului avandu-i ca autori pe” se va citi „Muzica este compusa de mine, textul cantecului avandu-i ca autori pe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *