Cei cu cetăţenie şi cu suflet de român sunt aşteptaţi la Marşul Unirii de la Bucureşti

Mesaj adresat de organizatorii Marşului Unirii de la Bucureşti:

„Dragi prieteni,

Pe 21 octombrie vom avea parte de o vreme perfectă pentru Marş.

Vor fi afară 23 de grade, soare de toamnă şi nici un nor pe cer.

Şanse de ploaie nu există sau sunt atât de mici că nici nu se văd.

Având în vedere cele de mai sus, nu aveţi nici o scuză să nu veniţi pentru a cere Unirea celor două state româneşti.

Nu uitaţi: pe 21 octombrie, ora 14.00 cu plecare din Piaţa Victoriei ieşim în stradă să cerem Ca Unirea Basarabiei cu România să devină o Prioritate Naţională.”

Adăugăm: toţi cei care au cetăţenia română, viză pentru România şi suflet de român sunt rugaţi să sune la 022 211818 sau 022 211677, pentru a încerca să mergem organizat, în cadrul Consiliului Unirii, la Marşul de la Bucureşti.

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

7 Comments

Add a Comment
 1. Oficial european: UE nu mai primește noi membri

  15.10.2012

  Uniunea Europeană nu mai poate primi pentru moment noi state membre, în timp ce membri existenţi au în continuare mult de lucru asupra consolidării. Declarația îi aparține preşedintelui Bundestagului, camera inferioară a parlamentului german, Norbert Lammert.

  http://www.jurnal.md/ro/news/oficial-european-ue-nu-mai-prime-te-noi-membri-496876/

 2. Declaratiile importantului oficial german arunca practic in aer promisiunile politicienilor de la Chisinau care in loc sa militeze pentru o integrare rapida in UE prin reunirea cu Romania, urmand exemplul de buna practica al celor doua state germane, continua sa-si amageasca cetatenii cu o din ce in ce mai departata integrare europeana.
  http://rgnpress.ro/rgn_12/categorii/politic/7174-ue-nu-mai-primeste-noi-membri-declara-preedintele-bundestagului-solutia-pentru-basarabia-ramane-reunirea-cu-romania-pe-model-german.html

 3. IDEOLOGILOR COMUNIŞTI

  Pierdeţi eforturile în van
  Zicându-mi că sunt moldovan,
  Mama m-a născut român
  Şi-n veci acesta-m să rămân

 4. Hai la lupta cea MARE!
  Român cu Român
  Să ne unim.
  România cea Mare
  Noi toţi să o făurim!!!!

  Sper, ca populaţia Bucureştiului şi nu numai, să vină alături de noi.
  Cer tuturor preoţilor din Bucureşti şi din România să mobilizeze
  credincioşii, chiar să fie în fruntea lor, la această manifestare de
  sprijin. Dacă nu o vor face, înseamnă că ei se subordonează atât canonic
  cât şi politic Moscovei.
  Este timpul ca Biserica Ortodoxă Română, în frunte
  cu Sinodul şi Patriarhul Daniel să-şi demonstreze practic, ataşamentul
  patriotic la STATUL ROMÂN.
  Aşa cum mobilizeayă credincioşii cu ocazii religioase, este timpul ca să se implice activ în lupta sfântă a REUNIRII NEAMULUI ROMÂNESC.
  Dacă nu o vor face, nu-şi mai merită salariile şi ajutorul primit de la Statul Român şi de la credincioşi, DECI DE LA noi!.
  Cu DUMNEZEI ÎNAINTE!
  Chem toţi tinerii internauţi să mobilizeze populaţia dar şi să participe şi ei
  efectiv, la această manifestaţie de sprijinire a REUNIRII NEAMULUI ROMANESC!

 5. Mitingul USL, din Bucureşti trebuie transformat în în Marea Adunare care să ceară REUNIREA BASARABIEI ÎNTREGI ŞI A BUCOVINEI DE NORD, cu ROMÂNIA. Dacă se va face acest lucru, vor merita votul nostru!!!
  S-a terminat cu gargara politică, trebuie trecut la fapte concrete! Trebuie redenunţat Pactul Ribentrop-Molotov! Trebuie înlăturate consecinţele acestuia!
  De acuma îninte, toate adunările, ale tuturor partidelor, trebuie să conţină această chemare. Dacă nu o vor face înseamnă că sunt promoscovite!

 6. Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca !!!

 7. 17.10.2012

  Viceprim-ministrul Valeriu Lazăr va solicita pentru Republica Moldova aprobarea Deciziei Consiliului Ministerial al Comunităţii Energetice referitor la derogări în timp, pentru transpunerea şi implementarea Directivei 2009/73/EC pentru sectorul de gaze naturale.

  Derogarea va viza articolul 9 al Directivei, ce prevede separarea activităţilor de transport de cea de furnizare și distribuţie a gazelor naturale. Termenul limită solicitat de transpunere și implementare a articolului 9 al Directivei date pentru Republica Moldova este 2020”

  „Principala chestiune pentru Republica Moldova, discutată în cadrul Consiliului Ministerial al Comunităţii energetice, vizează implementarea Pachetului Energetic 3 în Republica Moldova, în special domeniul ce ţine de piaţa gazelor naturale.

  Practic acest lucru arata slabiciunea guvernului de la Chisinau care cedeaza astfel santajului Rusiei legat de apropierea celui de-al doilea stat romanesc de Uniunea Europeana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *