Mircea Popescu: „Romania nu are nicio datorie morala fata de nimeni!”

http://mipopescu.wordpress.com/5-politica/romania-nu-i-datoare/

Ca o organizatie de state libere, independente si suverane, asociate din dorinta de convietuire si cooperare pe baza valorilor comune, a principiilor democratiei liber consimtite si a respectului pentru valorile, istoria si traditiile nationale, Uniunea Europeana are obligatia de a respecta institutiile fiecarui stat in parte fara sa impuna vointa arbitrara a unor lideri ai sai numiti pe criterii politice, nu alesi prin vointa exprimata de popoarele Europei prin vot democratic.

Romania, membru egal in drepturi cu celelate tari membre ale UE, are propriile institutii ale statului, care-si exercita puterile in modul descris de legea fundamentala a statului, Constitutia, iar forma suprema de reprezentare a poporului este Parlamentul tarii.
Chiar daca aceste institutii intra uneori in conflict unele cu altele, in cele din urma, instrumentele constitutionale de reglementare ale relatiilor institutionale isi demonstreaza capacitatea de corectie.

Actele politice in concordanta cu vointa populara capata legitimitate prin votul majoritatii, in timp ce fortele care actioneaza impotriva vointei poporului devin ilegitime prin acelasi proces democratic al votului.

De aceea, este extrem de grav cand domnul Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene –  fara sa se informeze corect, fara sa consulte diversele parti aflate in conflict – dicteaza solutii peste capul institutiilor statului roman, incearca sa impuna hotarari favorabile unilateral unei parti apropiate politic de partidul domniei sale, iar diversii comisari UE din acelasi curent politic ameninta cu masuri coercitive Statul Roman, asemeni altor comisari de trista amintire ai defunctei URSS.

Daca presedintele Comisiei Europene considera ca in Romania deciziile institutiilor statului nu sunt constitutionale si deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei nu sunt respectate, atunci nu ar fi decat o singura solutie – o Curte Constitutionala a Europei sa decida ce este constitutional si ce nu la nivelul UE.

Desigur, in acest caz exista un mare impediment din punctul de vedere al principiilor democratice, UE nu are o Curte Constitutionala, deoarece nu are nici macar o Constitutie.

Si atunci, cand domnul Barroso vorbeste de principiul respectarii constitutionalitatii unor decizii guvernamentale, nu poate fi exclusa intrebarea: “Pe ce fel de experienta si, mai ales, autoritate in materie se bazeaza atunci cand vorbeste de la nivelul unei organizatii suprastatale, ce nu-si bazeaza actiunile si deciziile pe prevederi constitutionale?

Care mai este credibilitatea sa ca factor de echilibru impartial intr-o Europa a natiunilor si statelor egale in drepturi, suverane si independente?

Constient sau nu, prin asemenea pozitii agresive si dictatoriale, UE se indreapta pe drumul gresit pe care a pasit defuncta URSS.

Poate, mult mai grava, decat atitudinea unor functionari superiori temporari ai UE, este atitudinea liderilor unor tari care, adoptand atitudini belicoase la adresa Romaniei, provoaca reactii de frustrare populara si, implicit, tensioneaza relatiile pe termen lung, nu numai dintre state, dar si dintre popoare.

Doamna Angela Merkel, cancelarul Germaniei care isi aroga astazi dreptul si pretentia de a dicta desfasurarea vietii politice din Romania, trebuie sa-si aminteasca de rolul nefast pe care l-a avut Germania in destinul tragic al tarii noastre.

Doamna cancelar uita, poate, ca tara sa a decis prin Diktatul de la Viena ca Romania sa cedeze Ungariei hortyste o parte din Transilvania. Uita, probabil, ca Germania a incheiat cu URSS odiosul Tratat dintre Hitler si Stalin, prin care s-a dat mana libera armatei bolsevice sa ocupe Bucovina de Nord si Basarabia, inclusiv Tinutul Hertei, si sa comita un genocid in care peste 1 milion de romani au fost exterminati. Si uita, probabil, ca tot Germania a impus Guvernului Antonescu ca, prin Pacea de la Craiova, sa fie cedat Cadrilaterul la “masa verde”.

Da,  Germania a stat la baza sfartecarii Romaniei, ale carei consecinte suntem nevoiti sa le induram astazi ca romani, dar si ca europeni aflati in apropierea unei zone de intensa instabilitatea etnica si politica.

Iar, astazi, ca o incoronare a activitatii neprietenoase a guvernului sau fata de poporul roman, cancelarul german incearca sa reediteze un nou tratat gen Ribbentrop-Molotov, prin sustinerea Rusiei in politica sa de redesenare si administrare a teritoriului Republicii Moldova de astazi, parte ciopartita a teritoriului Basarabiei care a apartinut Romaniei.

Doamna Angela Merkel, ar trebui sa-si reaminteasca faptul ca este cancelar al Germaniei, si nu al Romaniei, si nici al teritoriilor care desi au apartinut Romaniei sunt astazi instrainate din cauza Germaniei.

In consecinta, domnia sa nu are absolut niciun drept sa decida, inca odata, politica interna romaneasca in locul institutiilor statului roman, dar, desigur, este binevenita sa discute cu autoritatile Romaniei, de pe pozitii de egalitate, problemele care pot afecta relatiile dintre Romania si Germania, precum si solutii reparatorii pe care Germania le datoreaza romanilor pentru ameliorarea situatiei si lichidarea urmarilor din zonele in care interesul Romaniei este major in pofida accidentului istoric la care tara domniei sale a avut o contributie decisiva.

Romanii asteapta de peste 65 de ani ca, cel putin, Germania sa-si recunoasca greselile fata de Romania si sa-si ceara scuze, chiar simbolice, fata de poporul roman.

Va avea oare cancelarul Germaniei demnitatea si curajul sa o faca?

De aceea, fata de ingerintele fortelor politice externe nu poate exista decat o singura pozitie, pe care diplomatia romaneasca trebuie s-o exprime clar si ferm :

Romania nu are nicio datorie morala fata de nimeni!

Loading Facebook Comments ...

41 Comments

Add a Comment
  1. Romania este atacata nemeritat, nedemn, tocmai de cei care ar fi trebuit sa apere adevarul. E grav, ne îndreptăm, sau mai corect spus, mai marii europei ne împing în prăpastie. Dece oare?
    Domnul Mircea Popescu in articolul;
    „Romania nu are nicio datorie morala faţă de nimeni”, spune, cu curaj, crudul adevar.

  2. doamna Merkel ar trebui primita cu lozinci anti Ribentrop-Molotov si in favoarea reunificarii Romaniei.

  3. Valentin ot Galati

    Foarte corecta concluzia d-lui Popescu, fata de arogantele Germaniei, aceeasi tara care a contribuit la sfartecarea Iugoslaviei prin H.D. Genscher in anii’ 90! Prina acapararea BCE si sustinerea unei monede artificiale -euro- in care nici macar germanii nu au incredere, madam merkel se joaca cu UE si isi pune in practica ceea ce un ministru englez [cu pretul demisiei!] spunea in aceiasi ani ’90!:”Priviti cu atentie Germania! Prin actiunile sale incearca sa-si ia revansa pentru infrangerea din cel de-al doilea razboi mondial.” Si am vazut cea a urmat apoi, cu Grecia, Italia si Spania…Cine mai urmeaza pe „masa de operatie” a „chirurgului” ribbentropp’ian, R.M., caci cu Romania nu i-a mers?

  4. Tot timpul ne pandeste blestemul ruso-german peste neamul roman

  5. Mai bine nu se mai uneau cele doua germanii intr-o singura tara.

  6. Doamne…

    – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
    de Iurie Osoianu [Lejendarus ]
    2012-03-10 | |

    Doamne…

    Doamne, ce fatarnicie si cat josnic e in germani
    Merkel , plina de trufie , plaiul meu , si-asa orfan
    L-a cedat dinnou Rusiei , pentru treizeci trei de-arginti.
    Ciumei rosii – cenusia – ce n-a fost a lor nicicand.

    Doamne, ce fatarnicie si cat josnic e in germani…
    Hans cu ce melancolie ne cedaza lui Ivan
    Rupe Doamne protocolul Ribentrop si Molotov
    Or , sa cred ca trei*s*noua e ceva fara istov ?!!

    Doamne, ce fatarnicie si cat josnic e in germani..
    Doamne , fa cumva sa fie , arienii dolofani
    Castane sa-si coaca singuri si la propriul sau foc.
    Iar in mana Romaniei , pune-o boage de noroc

    Doamne , chiar pe-o vesnicie-mi facui soarta nemiloasa
    Liber vizitand Rusia – sa nu pot intra in casa
    Ca sa vin in Romania mi se cere … ce surpriza
    Nu ca banul – ci chiar trupul pentru pasaport si viza…

    Doamne , fa cumva sa fie ca pe vremea l lui Stefan
    Sa pot spune cu mandrie- sunt roman si moldovean
    Cine-mi va ravni nevasta si averea mea si glia
    Cu gand rau venind – aicea sa-i ramana scafarlia…

    Doamne , te mai rog sa-mi dai si barbati in fruntea tarii
    Si sa-mi spui-mai este mult pan-la capatul rabdarii
    Ca de veacuri tot astept un nou Tepes- Lapusneanu
    Ce mi-ar scoate din blestem si nevoile si neamul…

    09 martie 2012

    BASARABIA

  7. Domnule Popescu, sunteti foarte departe de adevar si realitate, autoritatile romane pana in prezent nu si-au cerut scuze de la basarabeni si bucovineni, care in 1940, erau cetateni romani , pentru tradarea rusinoasa, abondonati si lasati in voia soartei, ca mai apoi autoritatile sovietice sa-si bata joc de atata lume. Au trecut anii si vedeti cum autoritatile romane recurc la atata batjocura pentru redobandirea cetataniei. Multi asa si nu au suportat toate necazurile , printre care si eu, si au renuntat la toate injosirile pentru a deveni ROMAN.
    Daca in iunie 1940 Romania nu ceda fara lupte Basarabia si Bucovina, evident ca Ungaria si Bulgaria nu indrazneau sa urmeze pilda rusilor, si nimeni nu poate spune ce consecinte puteau fi, cred ca sarmanii soldati romani numai erau manati pana la Stalingrad si Caucazul de Nord, unde majoritatea acolo s-au pierdut. E timpul , domnule Popescu, sa va cerei scuze si pocainta in fata celor care au suferit atat demult, si nu atacati kancelarul german sau structurile europene, ei nu port nici o vina de tradarea autoritatilor romane fata de propriu popor.

  8. un articol a apărut în săptămânalul Uważam Rze astăzi 13 august 2012
    scris de un jurnalist polonez(fost şef al Televiziunii Publice) despre România de azi
    http://inliniedreapta.net/bronislaw-wildstein-romania-la-rascruce/

  9. FRONTUL RE-UNIRII

    NEIN KOMMUNISMUS, NEIN FASCHISMUS IN MOLDAWIEN !
    NEIN LENIN, NEIN HITLER IN MOLDAWIEN !
    ——————————————————————————————
    Miercuri, 22 August 2012
    “Vine Angela Merkel la Chisinau sa bata in cuie planurile ruso-germane
    referitoare la R. Moldova?”
    / agentia de stiri “Romanian Global News” /
    http://www.rgnpress.ro/rgn_12/categorii/politic/6534-vine-angela-merkel-la-chisinau-sa-bata-in-cuie-planurile-ruso-germane-referitoare-la-r-moldova.html
    ————————————————————————————————
    Pentru cine a uitat,” Romanian Global News”
    pune inca odata la dispozitie opiniei publice documentul intitulat
    NOTĂ DE CONVORBIRE
    cu Ambasadorul Patricia Flor,
    responsabila MAE-ului federal german pentru Europa de Est, Caucaz şi Asia Centrală,

    inaintata de ambasadorul R. Moldova la Berlin,
    Aureliu Ciocoi, Centralei de la Chisinau,
    din care reies presiunile pe care partea germana le face
    pentru acceptarea federalizarii R. Moldova:
    ——————————————————————————————————–
    AMBASADA REPUBLICII MOLDOVA BERLIN
    Nr. 076/ 22.02.2011
    NOTĂ DE CONVORBIRE
    cu Ambasadorul Patricia Flor, responsabila MAE-ului federal german
    pentru Europa de Est, Caucaz şi Asia Centrală
    de Aureliu Ciocoi, Ambasador al RM in Germania
    ——————————————————————————–

    În altă ordine de idei, Patricia Flor a menţionat că înţelege reacţia „dureroasă”
    a reprezentanţilor Chişinăului la orice amintire a conceptului de „federalizare”,
    dar explică reacţia respectivă prin cunoaşterea slabă de către politicienii noştri a noţiunii menţionate,
    care, de altfel, şi-a demonstrat fiabilitatea în multe state europene,
    în special în Germania.
    Potrivit ei, este puţin probabil să se identifice o soluţie a ghemului transnistrean
    în condiţiile continuării insistenţei RM pe principiul statului unitar –
    transnistrenii nu vor recurge la cedări într-un astfel de scenariu.

    Prin urmare, a adăugat ea, este imperativ necesar ca RM să

    „se debaraseze de fobia federalismului”

    şi să purceadă la examinarea posibilelor versiuni ale construcţiei federale
    a Moldovei reîntregite,

    Germania oferindu-se să ne asiste în identificarea şi, principalul,
    garantarea funcţionalităţii versiunii finale.

    În context, ea a sugerat că, bunăoară, Berlinul ar putea iniţia organizarea unei vizite
    de documentare pentru experţi în dreptul constituţional de pe ambele maluri ale Nistrului

    (în eventualitatea că aceştia vor face ulterior parte din posibilul grup comun de lucru pentru elaborarea noii constituţii).
    Totodată, ea a rugat ca partea moldovenească să propună o listă a eventualilor participanţi
    la această vizită de studiu.
    ——————————————————————————-
    N.B.
    SA-I PREGATIM O “BUNA” INTAMPINARE ANGELEI MERKEL LA CHISINAU
    PE TRASEUL MASINILOR OFICIALE
    CU DRAPELE TRICOLORE SI PANCARTE CU INSCRIPTII
    IN GERMANA, ENGLEZA SI ROMANA:
    ———————————————————————————-
    NO DOUBLE STANDARDS, NO DISCRIMINATION !
    ————————————————————————————
    TRAIASCA GERMANIA RE-UNIFICATA !
    TRAIASCA ROMANIA RE-UNIFICATA !
    ————————————————————–
    TRAIASCA GERMANIA DE EST RE-UNITA CU GERMANIA !
    TRAIASCA MOLDOVA DE EST RE-UNITA CU ROMANIA !
    ————————————————————————–
    GERMAN MERKEL IS NOT ALL EUROPEAN UNION !
    ————————————————————————————–
    JOS PACTUL RIBBENTROP – MOLOTOV DIN 1939 !
    JOS PACTUL MERKEL– PUTIN DIN 2012 !
    ——————————————————————————–
    CEREM RECOMPENSARI FINANCIARE PENTRU OCUPAREA
    MOLDOVEI DE EST DE ARMATELE RUSESTI IN 1940 !
    ———————————————————————————–
    AFARA ARMATELE DE OCUPATIE RUSESTI DIN MOLDOVA !
    ———————————————————————————-
    NU FEDERALIZARII MOLDOVEI !
    TRAIASCA ROMANIA MARE !
    ————————————————————————–
    P.S.
    Pe Internet se vehiculeaza ideea ca Angela Merkel
    ar fi fiica biologica oculta a lui Adolf HItler,
    conceputa ulterior in baza unor tehnologii biologice prin fertilizare “in vitro”.
    ——————————————————————————————————
    NEIN KOMMUNISMUS, NEIN FASCHISMUS IN MOLDAWIEN !

  10. Doamna Vitalia,

    de ce publicaţi articolele FîSîNiste ale Domnului Popescu care adie a naţionalism răsuflat-stalinist: „Bratya i sestry”, „svyashennaya voina” şi cu „duşmanii din afară”.
    Să înţeleg că vă sunt aproape ca idei?
    Or e un opinionist remarcabil şi noi nu ştiam?
    De ce nu postaţi atunci link-ul Antena 3. Ar trebui să vă fie mai aproape pentru D-voastră şi Domnul Piopescu. Or e ruşinică să faci trimitere la Antena 3(alias Felix) cu remarcabilii jurnalişti ca Gâdea şi Co. ?
    Îmi pare foarte rău că insistaţi şi încercaţi să susţineţi banda lui Iliescu şi Felix.
    Toată clasa politică din România trebuie să plece inclusiv Băsescu. Toţi.
    Să alegem la toamnă grâul de neghină.

  11. @luca
    Aveti contra-argumente? Demontati punct cu punct articolul meu. Sunt nationalist? Da, sunt nationalist roman si ma mandresc cu asta. Nu sunt internationalist mancurt. Nu-i o rusine sa fii nationalist, este o rusine sa-ti tradezi neamul, traditia, istoria si limba, intr-un cuvant, identitatea romaneasca.

    @Nistreanu
    Armata Regala Romana a dat jertfa grea de sange pentru eliberarea basarabiei ocupa de bolsevici ca urmare a intelegerilor cu germania hitlerista parafate in Pactul Ribbentrop-Molotov si a presiunilor facute de guvernul german asupra Romaniei ca sa dea urmare ultimatumului sovietic.
    Mama, bunicii, unchii mei basarabeni au suferit de pe urma cotropirii sovietice, unii disparand ca urmare a politicii de lichidare a ocupantilor.
    Toti basarabenii din familia mea s-au considerat ROMANI, daca acest lucru va poate spune ceva.

  12. Domnule Popescu
    1. Cum să „demontezi” o listovka agitprop?
    citiţi atent articolul unui observator străin (link-ul l-am dat mai sus). Pot să vă dau încă un milion. Dar pentru sunt sigur că pentru un agitprop este inutil.
    2. Există un naţionalism civic, liberal există si cel balonat din care faceţi parte.

  13. FRONTUL RE-UNIRII

    iule 2012: Victor Ponta si
    LOVITURA DE STAT IN ROMANIA:
    ————————————————————
    UN COMENTARIU PRELUAT
    la artcilolul lui Bronisław Wildstein:
    “România la răscruce” din 13 August 2012
    http://inliniedreapta.net/bronislaw-wildstein-romania-la-rascruce/

    Bronisław Wildstein, scriitor și jurnalist polonez, cunoscut deja cititorilor noştri,
    a participat activ la mişcarea de opoziţie anticomunistă din Polonia
    încă de la sfârşitul anilor 70. În 2006-2007 a fost Președintele Televiziunii Poloneze.
    Acest articol a apărut în săptămânalul “Uważam Rze” astăzi 13 august 2012.
    —————————————————————————————————————-
    1TranssylvaniaPhoenix
    13 august 2012
    —————————————
    “Frankfurter Allgemeine Zeitung” a publicat un articol al corespondentului său în România, Karl-Peter Schwarz, care, printre altele, amintea de sinuciderea unui tânăr procuror,
    Cristian Panait, în 2002.
    Acesta cerceta conexiuni mafiote ale anturajului lui Năstase, care pe atunci exercita
    funcţia de premier, iar ultima persoană care l-a văzut înainte să se arunce de la fereastră
    a fost colegul său, un tânăr jurist care lucra la guvern, Victor Ponta.
    Din acel moment, cariera acestui politician a cunoscut o accelerare
    sub protecţia binevoitoare a lui Năstase, care a fost mentorul lucrării sale de doctorat.
    ————————————————————————————————————-
    Asasinul procurorului Panait crede ca daca a scapat atunci, va scapa si acum.
    Felul in care acest individual actioneaza reflecta in mod clar
    tendinte pshihopatice si antisociale, tipice ucigasilor.

  14. Un articol EXTRAORDINAR de oportun! Multumim dle Popescu pentru ADEVARUL adevarat pe care il spuneti deschis!

    Rusine Germania! Rusine dna Merkel… Incetati sa mai hartuiti politic un popor inocent! Ajunge!

    Acum mai degraba ar trebuie sa faceti tot posibilul ca sa fie corectate greselile din trecut; sa fie inlaturate consecintele odiosului Pakt Molotov- Ribbentrop!

    Vrem Unirea cu Romania, Vrem sa traim cu demnitate in prosperare.

  15. Ar fi foarte bine sa pichetam in fata Ambasadei Germaniei ziua cand va veni Merkel; sa condamnam Pactul Molotov-Ribbentrop!, sa cerem sustinerea pentru UNIREA cu Romania.

    Treziti-va, suntem in pericol de a fi iar VANDUTI ! Sa iesim si sa PROTESTAM

    Unde-i Basescu? Avem nevoie de Basescu, sa-i spune dnei Merkel ADEVARUL NOSTRU!

    Traiasca Romania Mare!

  16. Nimeni n-o sa ne apere drepturile, daca noi vom sta acasa si vom astepta stiri la televizor.

    Rusine, Gemania!

    Unde-i Ghimpu? Chirtoaca? De ce toti tac si asteapta sa se expuna POST FACTUM? IN FILAT nu mai credem, nici in Lupu, nici in Plahotniuc…
    Unde sunt ai nostri TINERI, ca brazii?
    sa iesim in PNAM si sa condamnam Pactul miselesc dintre Germania si Rusia.

    Germania, ce ai cu noi, de lupti impotriva naostra? Pana cand?

    Vrem Unirea cu Patria Mama! Traiasca Romania, Traiasca Basescu! Avem nevoie de Basescu! Sa vina Basescu, PRESEDINTELE NOSTRU, AL TUTUROR ROMANILOR/!

  17. TRESETE-TE, popor mult patimit, ca suntem iar in pericol!
    sa nu stam cu capul plecat, sa iesim sa ne aparam DREPTURILE FUNDAMENTALE!

    CONDAMNAM Pactul rus-german! Basarabia e Romania! Unire, frati romani de pretutindeni!

    Iubiti compatrioti de pretutindeni!

    Ma adresez voua, ANUNTAM ALERTA MAXIMA!

    SUNTEM IN PERICOL DE A FI IAR VICTIMILE UNUI NOU pact miselesc!

    GERMANIA NE-A TRADAT candva, absolut nemotivat!

    Acum Merkel pune ceva la cale, despre care noi nu stim. Sa nu admitem ca istoria sa se repete!

    Dragi ROMANI DE PRETUTINDENI, Sa pichetam TOATE AMBASADELE GERMANIEI DIN TOATE TARILE si sa condamnam pactul rusinos dintre Germania si Rusia, sa cerem UNIREA!

  18. FRONTUL RE-UNIRII

    22 August 2012:
    ICH LIEBE GROSSE DEUTSCHLAND !
    ICH LIEBE GROSSE RUMANIEN !
    —————————————————–
    KANCELARA GERMANIEI LA CHISINAU !

    Scenarii transnistrene în ajunul sosirii Angelei Merkel la Chişinău
    /Romanian Global News /
    ———————————————————————————————–

    Integrarea Transnistriei cu R. Moldova înseamnă transnistrizarea Basarabiei, iar federalizarea statului nostru are drept urmare recunoaşterea independenţei politice a Transnistriei. Şi în primul caz, şi în al doilea caz, se menţine dominaţia Rusiei în această parte a Europei, care este şi va fi un pericol atât pentru R. Moldova, cât şi pentru Ucraina şi Occident.

    Şi dacă R. Moldova ar putea adera la UE şi fără Transnistria, apoi Ucraina, având în spate o zonă militarizată rusească, nu va putea adera nu numai la NATO, dar nici la UE. Mai mult, influenţa geopolitică a Federaţiei Ruse asupra Ucrainei va spori considerabil (se are în vedere oraşul-port Odesa şi spaţiul limitrof).

    Pentru a înlătura acest pericol pentru ambele ţări şi a contribui la o stabilitate durabilă şi de lungă durată, Occidentul, inclusiv UE, trebuie să condiţioneze aderarea R. Moldova şi a Ucrainei la structurile euroatlantice prin schimbul de teritorii şi implicarea plenară a UE, SUA şi NATO la realizarea acestui scenariu: Transnistria trece la Ucraina, iar nordul şi sudul Basarabiei – la R. Moldova.

    În felul acesta, va fi înlăturat expansionismul ţarului Vladimir Putin din această zonă complicată a Europei. Înţelege Occidentul, inclusiv Germania, ce prezintă pentru ei o zonă militarizată rusească la frontiera de sud-est a UE şi NATO?

    Înţelege conducerea politică a R. Moldova şi Ucrainei că acest scenariu nu are alternativă pentru înlăturarea pericolului geopolitic rusesc la frontiera dintre ţările noastre şi aderarea R. Moldova şi a Ucrainei la structurile euroatlantice? De altfel, aceste două ţări ar putea fi nişte vecine veşnice ale UE şi NATO.
    ———————————————————————————————————————–
    Sergiu I. Chircă, profesor univ., deputat în primul Parlament al R. Moldova (1990-1994)
    Jurnal.md

  19. FRONTUL RE-UNIRII

    22 AUGUST 2012:
    Ich mag große Deutschland !
    Ich mag große Rumanien !
    ————————————————————————————————
    Filat ar vrea ca Merkel sa transmita un mesaj de reunificare!
    Al celor doua state românesti banuim,
    pentru ca altfel ar fi suspect de prostie…
    ———————————————————————————————————————
    Intr-un interviu pentru radio “Europa Liberă”, in contextul viitoarei vizite a cancelarului german la Chisinau, Vlad Filat a menţionat că în cadrul vizitei, dincolo de discuţiile pe care urmează să le aibă Merkel cu politicienii de la Chişinău,
    speră ca Merkel să transmită un mesaj foarte clar pentru întreaga societate.

    – „Dumneaei vine din fosta Republică Democrată Germană,
    cunoaște foarte bine ce înseamnă o societate care a fost divizată și ulterior reunificată.
    Tare sper ca mesajul domniei sale va fi auzit și înțeles de cei care au capacitatea și posibilitatea să contribuie la consolidarea societății noastre”,
    a declarat premierul.Filat,
    preluat de “Romanian Global News”.

    Evident nu putem sa credem ca Premierul Vlad Filat este un prost care ar putea confunda reunirea celor doua state germane cu revenirea unei regiuni, adica a regiunii transnistrene, sub controlul Chisinaului! Regiunea respectiva nu a fost recunoscuta de nimeni ca stat, ca Germania de Est, ea ramânând de iure in componenta R. Moldova.
    Deci nu la acest lucru s-a referit Vlad Filat.

    In mod clar Premierul celui de-al doilea stat românesc s-a referit la reunirea celor doua state românesti, adica România si R. Moldova, singurul model care s-ar potrivi reunirii celor doua state germane. Si in mod cert Angela Merkel poate reprezenta un model pentru Vlad Filat
    care poate ajunge, ca si ea, Primul ministru al unei Romanii reunificate.

    Este la fel de clar “ ca mesajul domniei sale va fi auzit și înțeles de cei care au capacitatea și posibilitatea să contribuie la consolidarea societății noastre”.
    Cu siguranta mesajul lui Merkel va fi auzit si ascultat cu atentie la Bucuresti,
    actor important al ecuatiei care va duce la “consolidarea societatii noastre” românesti.
    ————————————————————————————————————–
    Iar faptul ca si Merkel si Filat vorbesc rusa foarte bine nu este decat un alt argument
    al asemanarii celor doi si al potentialului reprezentat de “modelul” Merkel….

  20. FRONTUL RE-UNIRII

    MAREA PROBLEMA A MOLDOVEI DE EST ?
    ––––––––––––––––––––––––
    est-germanul Dirk Schuebel,
    Ambasadorul Uniunii Europene la Chisinau

    „Dacă politicienii nu dau un exemplu bun,
    cum poţi să te aştepţi de la oamenii obişnuiţi să facă altceva ! ? ”
    13 August 2012:
    www eco md
    ––––––––––––––––––––––––––––––––

    Eu văd problema Moldovei în felul următor:

    Politicienilor de aici le lipseşte o viziune despre viitorul acestei ţări sau, altfel spus,
    ei nu atrag suficientă atenţie viitorului acestei ţări.

    Ei mai mult se concentrează pe problemele personale,
    pe problemele partidului pe care îl reprezintă.

    Progresul va fi dificil de realizat în acest domeniu dar şi în altele,
    atât timp cât va domina această abordare orientată spre interesul partidului.

    …Valorile UE:
    – supremaţia legii,
    – promovarea democraţiei,
    – asigurarea drepturilor omului
    pentru a crea condiţii propice pentru ca agenţii noştri economici
    să-şi poată desfăşura activităţile aici.
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Nota noastra:

    Si oare care sunt Marii nostri politicieni din Vârf ?
    Nu cumva Filat, Lupu, Ghimpu si Timofte ?
    Acum va dati seama ca toata bâlbâiala lor despre integrarea in UE
    este o farsa, o minciuna gogonata pentru o populatie prostita, saracita,
    manipulata, necajita si furata.
    Si tot acesti Mari Nasuri pe Sus fara Prajina nu doresc Re-Unirea noastra cu România,
    caci intr-un stat membru al UE, mafiotii si coruptii nu vor avea dreptul sa fie la putere.
    –––––––––––––––––––––––––
    http://www.eco.md/index.php?option=com_content&view=article&id=6359:dirk-schuebel-dac-politicienii-nu-dau-un-exemplu-bun-cum-poi-s-te-atepi-de-la-oamenii-obinuii-s-fac-altceva-&catid=98:economie&Itemid=469

  21. EXTREMA DREAPTA din RM

    Comunismul rus in esenta a vrut sa anuleze toate frontierile intre oameni, deci ca gazul sa fie acelas pret la Moscova, Chisinau si Paris. Acum putinismul face invers, un pret la gaz in Moscova, altele in Tiraspol, Chisinau, Berlin si Paris. Jos discriminarea putinista! KGB intoarce puterea poporului rus!

  22. Nu sunt de-acord doamna Pavlicenco.

    USL aproape a distrus statul roman, si mai ales institutiile justitiei. Asa ceva este de neinchipuit in tarile dezvoltate. USL si-a permis mult prea multe din cauza fricii de justitie, care PDL si Base au facut sa inceapa sa functioneze corect. USL in 3 luni a intors romania inapoi cu 20 de ani. Este impermisibil asa ceva. Vor fi trasi la razpundere mafiotii. Si poporul roman, saracu, majoritatea oamenilor sunt saraci si nu sunt bine informati, voteaza cu ei pentru nu inteleg cum PDL a „indraznit” sa taie niste salarii de stat.

    Poftim unde duce campania USL. „Sa-i protejam pe coruptii nostrii de perfidia JUSTITIEI”? Unde se poate ajunge?! Sub administratia Basescu au fost trasi la raspundere si oameni din PDL, deci absolut nu se pune problema sa fie justitia partasa PDL. PSD s-au inrgozit cand au vazut ce pati Nastase…

    Apoi, cand toata lumea care de -obicei nu are timp si motiv sa vorbeasca de romania incepe sa se ingrijoreze serios, domnule ii ataci pe ei? Opinia din afara tari este CEA MAI IMPORTANTA, pentru e obiectiva. Adica, daca toata lumea striga ca ce faci nu-i bine, vi sa-i contrazici? Incorect. Romanimea trebuie sa inceapa sa invete sa citeasca semnalele corect. Lumea s-a ingrijorat de ce-au facut USL/PSD. Nu de ce a fact vreodata domnul Basescu si echipa sa de oameni cu MINTE si putina morala.

    In timpul lui Basescu nu a fost nici-odata asa ceva, scandal international pe tema unor probleme politice rave ale romaniei, partidul lui Basescu in asa hal nici-odata nu a abuzat de statul roman, facandu-i daune. Dinpotriva. USL-ului i-a trebuit doar 3 luni sa dirstruga tara.

    USL/PSD => la spanzuratoare !!!

  23. Adica 7.500.000 de romani la spanzuratoare… Interesant. Asta sa insemne ” Noi vrem sa ne luam tara inapoi”? In definitiv, cine sunteti voi acesti „noi”? Pegra Romaniei? Sunt de acord cu acel indemn „la spazuratoare!!!” Numai ca el trebuie destinat unei singure persoane… unei alte singure persoane… stiti prea bine cine… desi in acest caz mai nimerita este sintagma lui Petru Popescu „dulce ca mierea este glontul patriei”. Asteptam cu interes piata ucraineana… Pana nu se va intampla asta nu va fi liniste in tara.

  24. Jos, Idiotii utili ai Moscovei, care dezbina poporul roman!
    Cititi:

    http://inliniedreapta.net/lauda-de-la-moscova-adversarii-presedintelui-roman-traian-basescu-nu-renunta/

    USL dezbină România la ordinele Moscovei

    Înrudite
    Laudă de la Moscova. Adversarii preşedintelui român Traian Băsescu nu renunţă
    Curtea Constituțională își bate joc de România
    Bronisław Wildstein: România la răscruce
    “Idioţi utili” sau agenţi de influenţă ai Moscovei?

  25. Karl-Peter Schwarz:
    Laudă de la Moscova. Adversarii preşedintelui român Traian Băsescu nu renunţă

    http://inliniedreapta.net/lauda-de-la-moscova-adversarii-presedintelui-roman-traian-basescu-nu-renunta/

    Comuniștii au înțeles că învrăjbirea adversarilor trebuie ridicată la rangul de politică oficială dacă se dorește obținerea victoriei finale într-o lume ostilă ideilor comuniste.

    De aceea, comunismul a excelat la aplicarea dictonului latin divide et impera. Oriunde a fost aplicat, a căutat să împartă societatea în categorii sociale dușmane. Odată realizată această operațiune, totul se rezolvă mult mai ușor. Dezbinați, căzuți în capcanele întinse de tovarăși, adversarii comuniștilor cădeau unul câte unul.

    Ce vedem astăzi în urma referendumului nu este altceva decât comunism aplicat.

    Națiunea a dezaprobat propunerea făcută de Parlamentul USL al României. Chiar și cu frauda de proporții (de ex. procentele de participare din Mehedinți, Olt și Teleorman sunt cu totul neverosimile), tot nu s-a reușit atingerea pragului necesar legal pentru demiterea președintelui.
    Rezultatul defavorabil i-a pus în încurcătură pe liderii USL, dar și-au revenit destul de repede.

    Duminică, 29 iulie, cât încă se mai desfășura referendumul, iar Antena 3 instiga lumea la vot pro-USL, Victor Ponta și Crin Antonescu au fost rapizi în a-i scoate vinovați moral pe ungurii din România și pe premierul Ungariei, Viktor Orban, politician pe care l-au acuzat că ar exercita o influență malefică nu doar asupra maghiarilor din Transilvania, ci și asupra românilor ardeleni. Pericolul maghiar, atât de mult întreținut în mentalul colectiv de România lui Nicolae Ceaușescu, alt fals patriot de tristă amintire, a reapărut încă o dată într-un moment de maximă importanță.
    Dacă semnalul continuării luptei a fost dat duminică, sursa care a furnizat ideile ei s-a dezvăluit luni: nimeni alta decât Rusia.

    Vocea Rusiei, postul guvernamental de radio al Federației Ruse, a publicat pe „30.07.2012, 13:29, ora Moscovei”, sub semnătura unui anume Valentin Mândrășescu, un articol care înșiră, punct cu punct, căile care trebuie urmate pentru a mai putea face ceva împotriva lui Băsescu.
    Mai întâi, trebuie atacat Orban și denunțați cetățenii-trădători unguri.
    Referendumul de duminică are două rezultate. Primul, cel evident, se referă la Traian Băsescu şi este incert. Al doilea, cel mai puţin evident, se referă faptul că România nu mai este condusă de la Bucureşti. Premierul ungar, Viktor Orban a devenit persoana-cheie în politica românească şi pare a deţine controlul asupra votului unui număr impresionant de cetăţeni români.
    Evit în mod special să folosesc sintagma „cetăţeni români de etnie maghiară” pentru că absenteismul din Ardeal nu poate fi explicat doar prin neparticiparea la vot a maghiarilor etnici. Realitatea nu poate fi negată: un număr impresionant de români a decis să urmeze recomandările politice ale premierului maghiar. Viktor Orban a reuşit performanţa de a controla viitorul politic al întregii Românii, nu doar a unei enclave etnice din interiorul ţării.
    În mod normal, pe românii de rând şi pe anumite structuri ale statului român ar trebui să-i preocupe preţul cu care Traian Băsescu a cumpărat sprijinul liderului maghiar. Cei care consideră că Viktor Orban i-a oferit sprijinul fără a obţine nimic în schimb sunt extrem de naivi.
    1. Viktor Orban (atacat multă vreme de Crin Antonescu, Victor Ponta și Uniunea Social-Liberală) s-a opus referendumului USL.
    2. Românii ardeleni și ungurii (demonizați de USL) au ignorat referendumul USL.
    3. Atunci îl slujesc pe Viktor Orban.
    4. „Românii de rând” (traducere: românii adevărați, ăia care votează USL) și serviciile secrete românești trebuie să aibă în vedere această realitate și să împiedice vânzarea României lui Orban.
    Vocea Rusiei nu suflă o vorbă despre atacurile constante ale Uniunii Social-Liberale la adresa premierului Ungariei sau nenumăratele pricini pe care USL le-a căutat Ungariei sau ungurilor din România. Nici nu găsește că ar fi necesar ca rezultatul alegerilor să fie analizat mai serios, poate există motive bine întemeiate pentru care românii ardeleni sau ungurii nu simpatizează cu USL. Nu, scopul articolului este doar acela de a oferi varianta Rusiei asupra căilor rămase de urmat în contextul în care referendumul a eșuat în a atrage mai mult de 50% din populația cu drept de vot: conflict intern interetnic cu minoritatea maghiară și internațional cu Ungaria.
    Firește, postul guvernamental rus nu se limitează la instigări anti-ungurești. Denunțarea declarațiilor lui Viktor Orban ca imixtiune externă în afacerile interne ale statului român și repetarea referendumului până când iese ca ei ar putea fi, în opinia Moscovei, un început, dar pentru a avea succes este nevoie de forță.
    Liderii USL au făcut câteva erori serioase, dar principala eroare a fost şi rămâne spiritul de non-combat de care dau dovadă reprezentanţii opoziţiei.
    […]
    Echipa de la USL mai are şanse reale să-l demită pe Traian Băsescu, dar pentru a reuşi trebuie să acţioneze în forţă şi să renunţe la comportamentul defetist. […] Imixtiunea externă ar putea fi invocată pentru a justifica validarea referendumului de CCR chiar şi în lipsă de cvorum. Parlamentul poate decide repetarea referendumului pentru atingerea cvorumului.
    Cu alte cuvinte, în opinia Federației Ruse, Uniunea Social-Liberală a dat dovadă de slăbiciune: nu a făcut tot ce se putea și nu a acționat cu adevărat „combativ”. Ne putem întreba ce ar putea însemna, dar nu are rost să ne batem capul prea tare pentru că rușii oferă soluția „democratică” la non-combat, democrația străzii.
    Până la urmă, există şi opţiunea organizării unor proteste de stradă.
    Revoluțiile regizate, specialitatea Uniunii Sovietice, ar putea fi readuse în prim-planul vieții politice românești la 22 de ani de la celebra Loviluție. După ce l-a ajutat pe marginalizatul Ion Iliescu să îl execute kaghebist pe Ceaușescu și să instituie un gorbaciovism înarmat cu bâtele minerilor din Valea Jiului, Rusia se întoarce în România pentru a da măcar niște sfaturi-avertisment nepoților din Uniunea Social-Liberală. Câtă noblețe sufletească!
    Dacă politicienii USL nu vor face nimic şi se vor complace cu ideea „coabitării”, suportul popular de care beneficiază astăzi, va dispărea foarte rapid. Sprijinul electoral pe care îl au se datorează aproape în exclusivitate resentimentelor pe care alegătorii îl au faţă de Traian Băsescu. Dacă USL refuză să demonstreze electoratului că este dispus să lupte până la capăt, atunci toate simpatiile negative ale electoratului se vor canaliza spre o altă forţă politică dispusă să-ţi asume rolul de „inamic implacabil” al regimului Băsescu. Trebuie luat în calcul posibilitatea ca acest electorat frustrat şi trădat de „pacifiştii” de la USL poate ajunge la concluzia că trebuie susţinută o forţă politică mult mai radicală, iar istoria demonstrează că asemenea forţe pot apărea pe scena politică la momentele cele mai nepotrivite.
    Ceea ce Rusia încearcă să transmită factorilor de decizie din Uniunea Social-Liberală este că victoriile lor au la bază doar antipatia față de Băsescu. Dacă USL nu reușește să satisfacă aceste dorințe de revanșă față de președintele român, Vocea Rusiei avertizează că o altă forță politică o să apară pe scena României și o va face în locul ei. O fi vorba despre Partidul Poporului și ideologia sa comunistă de luptă împotriva ciocoilor? O fi vorba de un nou partid social-liberal care să regrupeze bucăți din PSD și PNL? Nu știm care ar putea fi pionul cu care Moscova amenință USL cu șah, dar este sigur că pentru ruși nu există variantă de acțiune care să nu presupună utilizarea forței.
    Moscova recomandă insistent apăsarea pe accelerație. Rămâne de văzut cine și cum îi va asculta pe ruși, dar se pare că Dottore îi ia în serios.

  26. Asa Waliyy – ma bucur ca nu sunt singurul roman cu creier functional . . .

    „Romanul” de rog dezlipeste-ti ochii nitel de la cotidianul.ro si alte surse de propaganda si descopera lumina… Nu esti la curent cu ancheta care e pe cale de a dezvalui exact scara in care sa-au furat si „inventat” voturi. Bine inteles de PSD/USL. Apropo noi care tinem cu dreptatea si dezvoltarea am boicotat, deci proportia care a votat nu e de loc reprezentativa pentru noi.

    Inca odata. PSD sunt grei, si le e frica de justitie, anchete, etc…

    Trebuie sa fii chior sa ignorezi toate magariile care le fac de 3 luni incoa…

    desteapta-te, pune niste apa pe ochii. . .

  27. Romanul

    Sa dea Domnul sa-si dea seama ROMANII ce se intampla in Romania ACUM, si nu prea tarziu!

    Oameni BUNI, Romania este in pericol. Nu admiteti LOVITURA DE STAT! SITUATIA ESTE FOARTE GRAVA!

    dUPA LOVITURA DE STAT DIN ROMANIA, IATA, CA SI REPUBLICA MOLDOVA ESTE IN MARE PERICOL.

    GERMANIA SI RUSIA IAR FAC PACTURI SECRETE, REFERITOR LA VIITORUL NOSTRU.

    IL RE-CHEMAM PE BASESCU INAPOI LA COTROCENI! Avem nevoie de un presedinte onest, curajos, indraznet, care ne p[oate apara de nepoftitii straini…

    Basescu! Traiasca Basescu!

  28. Priviti, ORBILOR, ce se intampla de facto! Ascultati, SURZILOR, strigatul adevarului!

    Oare ne vedeti cine este Ponta si toata mafia procomunista?

    Strainii vad mai bine si sunt ALARMATI, dar voi? Unde va este LUCIDITATEA???

  29. RUSINE, Angela Merkel! Vei raspunde in fata istoriei, daca acum vei comite o greseala impotriva noastra!

    Sa stii, Merkel, ca noi suntem cu ochii pe tine… ca de data asta Germania va plati cu mult mai scump, daca se va incerca iar sa ne vanda rusilor.

    Germania, ce ai cu noi, de ce ne hartuiesti atata? Ai putea sa ne ajuti, caci suntem un popor dezbinat de PACTUL GERMANO-RUS…
    milioane de oameni au fost omoriti din cauza acestui pact. Multi si azi mai sunt deportati si nu au bani sa se intoarca inapoi…

    Germania, si cetatenii tai au suferit foarte mult, de ce ACUM, pentru gazele Kremlinului curvesti, ca o prostituata???

    Jos mainile de pe Moldova, Noi suntem ROMANI si vrem UNIREA!

  30. Germania,
    azi iti dau o PALMA IN PUBLIC, pentru toate suferintele buneilor si parintilor mei din cauza PACTULUI miselesc Molotov-Ribentrop1

    Aizi, Germania, iti dau o palme si-ti strig in fata: Rusine, ticalosilor!

  31. Bravo Valenta !!!

    „Romanul”

    N-am zis la spanzuratoare saracii care au votat pt pucilisti, vai de capul vostru, orbiti de propaganda. Mi-e mila de voi. Ma refeream la judecata si apoi pedeapsa pe masura, cu inchisoare, a celora care savarsesc numarul mereu crescand de fapte ilegale pentru obtinerea deplina a puterii din partea PSD. Pt mai ales acei „grei” din PSD care se considerea deasupra legii si statului, carora le apartine APROAPE TOATA TARA proprietate privata, efeciv, inca din anii 90… Care se tem de cuvantul judecata (justitie) asa cum s-a temut Nastase cand n-a reusit prostul nici macar sa ne scape de o problema…

  32. Rusine Rusia! Rusine Germania! Sunteti STATE CRIMINALE!
    Inca nu v-ati cerut iertare DE LA ACEST POPOR INOCENT Inca nu ati recunoscut in public ca sunteti 2 state vinovate de genocidul ROMANILOR BASARABENI!

    Rusine, Germania, Rusine, Rusia, caci nici azi popoarele VOASTRE nu au iesit in strada sa manifesteze contra pactului Molotov – Ribentrop si INCA NICI AZI nu cer anularea consecintelor acestui pact.

    Rusine Rusia si rusine Germania, ca nici azi nu ati facut nimic PENTRU A PLATI O DESPAGUBIRE victimelor acestui pact odios.

    Rusine, sunteti state puternice? Dar va comportati ca niste state criminale fata de ROMANIA!

    Vrem sa ni se faca dreptate. Vrem sa nu ne incurce NIMENI sa ne UNIM si sa ne refacem viata in mod pasnic/!

    Auzi, Germania? Auzi, Rusia?

  33. Valentin ot Galati

    @tzutz: Din cele scrise, imi dau seama ca tu tragi semn de egalitate la maldafanii mancurtizati din RM si electoratul românesc…comportament tipic bolsevic, tavarisci! Acus, eu te inteleg: esti aburit de basinecs, nu citesti site-uri româneşti, nmu te informezi decat din ce-ti urla hahaitorul kkioreean… Tavarisci, renunta la a te mai considera român, nu esti decat o carpa kgb-ista, degrab’ miorlaitoare la ce-ti porunceste vreun tatuka, azi kkiyorul!
    Românii au cerut demiterea kkyoruluy asta-iarna iar USL a procedat corect, ascultand de electoratul care in iunie le-a dat 60% din voturi!
    Pricepusi ceva, tavarisci, ca NOI nu suntem ca VOI? Si suntem mai muuuulti, dublul populatiei RM, astia care ne-am saturat de woodre/ebe/blejhnari/igashi/talmaceni si alte kkokkote cu care trahahaian isi bate joc de Ţară!

  34. draga Valentin piticule eu sunt ardelean. Creste-ti creierul cativa centimentri cubi s-apoi vorbeste…

  35. @tzutz
    La Galaţi demult nu mai creşte nimic, doar Antenele.

  36. http://jurnaltv.md/#s-a-imbatat-si-a-aruncat-cu-scaune-382405.si asa se comporta romanii si aici inUE, sarmana de moldoveanca asa nebuni chiar ii greu sa gasesti la noi,tre de dus in romania.

  37. .Crin Antonescu spune că a vorbit o engleză interimară la întâlnirea cu FMI

    .Marea Britanie îşi retrage ambasada din România după ce l-a auzit pe Crin vorbind engleza

    .Cercetătorii britanici, în impas! Încă nu au reuşit să descifreze ce a spus Crin în engleză

    .Ce mesaj i-a transmis trimisul lui Hillary Clinton lui Crin Antonescu?
    Probabil l-a rugat să nu comunice cu el în engleză.

    .Crin i-a luat şi ultima atribuţie lui Băsescu: A venit beat la serviciu!

    .Ponta: „Nu-l demit pe Şova, nu vreau să redevin cel mai prost membru al Guvernului”

    .Cumva, noi, românii, și Ion Iliescu suntem chit: cât vom fi noi el nu va muri, iar cât a fost el noi n-am trăit

  38. Domnule Popescu,

    îmi cer scuze dacă am atins sentimentele D-voastre şi că nu am scris la subiectul articolului.

  39. FRONTUL RE-UNIRII

    NEIN !
    EIN, ZWEI, DREI,
    FRAU MERKEL-EI:
    NEIN !
    –––––––––––––––––––––
    TRAIASCA RE-UNIREA MOLDOVEI DE EST
    CU PATRIA-MAMA: ROMANIA MARE !
    ––––––––––––––-
    JOS PACTUL CRIMINAL GERMANO-RUS
    RIBBENTROP-MOLOTOV DIN ANUL 1939
    SI ALTUL DIN 2012 : PUTIN-MERKEL !
    –––––––––––––––
    NU FEDERALIZARII MOLDOVEI DE EST !
    NU OCUPATIEI RUSO-COMUNISTE IN MOLDOVA DE EST !
    ––––––––––––––
    NU DUBLELOR STANDARDE !
    –––––––––––––––––––––
    N.B.
    15 August, radio:”VOCEA RUSIEI”:
    – „Cancelarul german, Angela Merkel,
    probabil va prezenta un plan de soluţionare a crizei transnistrene
    printr-un model FEDERALIST”,
    comentează postul de radio „Vocea Rusiei” de la Moscova,
    capitala Imperiului răului.
    / dupa spusele unui presedinte american Ronald Reagan in 1981 /
    ––––––––––––––––––––––––––––P.S.
    Trimiteti la Ambasada Germaniei din Chisinau
    mesaje de protest contra planurilor oculte germano-ruse
    de faramitare a Moldovei de Est si sacrificarea noastra in continuare in zona ruseasca imperialista de ocupatie!
    NEIN !
    –––––––-
    https://chisinau.diplo.de/Vertretung/chisinau/ro/Kontakt.html

  40. Sunteți încercarea de a ucide site-ul dvs. și orice succes a avut vreodată .. O pagină intro este , probabil , numarul unu greșeală în web design . Acesta este cu siguranta greșeală numărul unu în cazul în care acesta are un video sau se face folosind Flash .. Cu excepția cazului în site-ul dvs. este lipsit de importanță (cum ar fi un blog ) , sau un site de jocuri ( cum ar fi de poker ) , sau un site pentru adulți , EVITATI intro …. Nu ajutor de la mine : nu vreau să fie responsabil pentru eșec sau dezamăgire dumneavoastră !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *