Nicolae Timofti l-a omagiat joi pe Alexandru Mosanu (video)

Aseara, dl Alexandru Mosanu, presedintele primului Parlament democratic al R.Moldova, membru de onoare al Academiei Romane, a fost omagiat in cadru privat. Domnia sa a implinit venerabila virsta de 80 de ani.

Presedintele Republicii Moldova Nicolae Timofti a decis sa ii prezinte personal felicitarile domniei sale.

Am avut si eu onoarea sa fiu in acel cadru special, in care cei ce il iubesc pe profesorul, omul politic, istoricul si modelul de demnitate nationala Alexandru Mosanu i-au transmis sentimentele si gindurile lor.

Urmariti video si nu veti regreta.

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

4 Comments

Add a Comment
 1. am privit evenimentul.
  Insa calitatea imaginilor lasa mult de dorit.
  Sunetul e catastrofal de rau, este uneori chiar imposibil de deslusit ce-a zis presedintele Timofti, asa si n-am inteles cu ce ordin a fost decorat dl Alexandru Mosanu.

  Desigur ca e mai bine decat nimic, dar se cere totusi profesionalizm si nu de ramas la amatorizm.

 2. Pt Brander

  Domnule, e filmulet facut de la un capat al mesei unde m-am asezat. Important e ca acolo, unde se aude, se vede ca Timofti apara valorile nationale, romanesti. Asta e sensul plasarii pe Internet a unui filmulet frumos dintr-un restaurant, in cadru privat. Eu nu puteam sa imi schimb locul si sa ma asez pe al altuia ca sa ii filmez. E clar?

 3. Dar cum totusi vom infaptui voia neamului romanesc, daca sovinismul minoritatilor este inca puternic si noi nu suntem uniti intr-o singura idee(natiunea titulara), in plus ca stapani acestei tari suntem plecati in strainatate, dar minoritatile sunt acasa si cauta sa-si intareasca pozitiile acolo.
  Mult am asteptat si am crezut in valorile poporului si trezirea constiintei nationale, am absolvit stiintele politice am ajuns consultantul juridic al unei intreprinderi de stat condusa doar de rusi si pana la urma ma aflu in pribegie la munca p-u a trimite bani in MD si a dezvolta despotismul din tara, neavind un apartament in timp ce toti veniticii il au, rusine si regret.

 4. Pt radu

  Totul depinde de conducatori. daca vor vedea masa critica, se vor da dupa cei ce vor Unirea si vor merge cu populatia. Si-atunci nici de Rusia nu ne va fi frica. Astazi acesta ii tine in chingi stiindu-i santajabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *