De ce www.union.md procedeaza incorect?

Ma intreb, de citeva zile, de ce procedeaza incorect ziaristii de la www.union.md. (In poza – harta Marsului de la Cahul)

Faptul ca avem acolo bloguri nu ar trebui sa insemne ca este necesar sa toleram inobiectivitatea. 

Ba portalul da o stire despre ce mai spune mesagerul Formuzal al cuplului Filat-Efrim contra unionistilor Ghimpu si Pavlicenco, pe care i-ar baga pe vreo 20 de ani la inchisoare pentru convingerile unioniste, pe care Ghimpu nici nu le are. Si, cu toate acestea, e plasat doar el cu poza, doar el e in titlu, pentru ca nu e voie sa scrii Pavlicenco decit marunt si invizibil. Sa nu vada si sa nu priceapa nimeni. Si nici o poza…

Ba cistiga tinerii PNL, mai inainte, la fotbal, cite o lada de bere si www.union.md nu scrie despre asta asa cum scrie despre altii care au cistigat lazi cu bere la pronosticurile din partea celor prezenti la actiunea portalului. Desi tinerii au cistigat de doua ori.

Ba – culmea – scrie reporterul www.union.md despre marsul unionist de la Cahul si nu spune un cuvint concret, precum scrie pe portalul www.consiliul-unirii.ro, ca organizator este CU, prin cereri depuse de PNL si FDRM, sprijinit de Actiunea-2012. Ca nu e voie sa figureze pe portal PNL, Consiliul Unirii, Pavlicenco, cei care mai si isi cheltuie bani proprii, nu din fonduri romanesti… Voi, cei de la www.union.md, credeti ca e corect asa? Noi credem ca nu.

Noi nu scuipam din fintina din care bem apa. Asa cum fac altii. Noi va invitam sa corectati „lacunele”, ca sa nu avem ce scrie despre voi decit de bine.

Vitalia Pavlicenco 

P.S. Da, va informam ca „Patriotii Moldovei”, care au fost pusi de Putere, de Opozitia comunista si de emisarii rusi sa impiedice Marsul Consiliului Uniri de pe 25 martie (va mai amintiti ca ati scris si despre asta neobiectiv, imprastiindu-se informatia in toata presa romaneasca, cind ati egalat numarul de participanti din partea CU si a Actiunii-2012 cu cei ai lui Garbuz?…), vin si acum la Cahul. Asta ca sa nu uitati sa scrieti si despre ei…

Duminică, 22 iulie, Marş unionist la Cahul

Duminică, 22 iulie, Consiliul Unirii, sprijinit de Acţiunea-2012, organizează un Marş unionist la Cahul.

2012 este un an special – la 16 mai s-au împlinit 200 de ani de ocupaţie ruso-sovietică. În Declaraţia prealabilă, depusă la primăria Cahul de PNL şi de FDRM, împuternicite de Consiliul Unirii, e formulat scopul acţiunii – transmiterea mesajului Consiliului Unirii către populaţie prin componentele sale şi prin participanţii la Marşul la care sunt invitaţi români de pe ambele maluri ale Prutului.

Participanţii vor avea drapele tricolor şi însemne ale componentelor Platformei unioniste “Consiliul Unirii“ şi ale Platformei civice “Acţiunea-2012”, ce vor demara Marşul la ora 11.00, de la Bulevardul Ştefan cel Mare, la intersecţia cu str.Izvoarele, coloana urmând pe Bulevardul Republicii până la Piaţa Universităţii (Independenţei), continuînd pe Bulevardul Victoriei cu destinaţia finală Monumentul lui Ioan Vodă. Marşul va fi pe prima bandă de pe partea dreaptă a carosabilului.

Responsabilii de Marş au solicitat autorităţilor o atitudine adecvată, în vederea bunei ei desfăşurări, prin implicarea subdiviziunilor responsabile de asigurarea ordinii publice, de acordarea ajutorului medical, de salubrizare etc. Pentru care Primăria, care a autorizat manifestarea, a dat dispoziţiile necesare acestora şi poliţiei orăşeneşti.

Consiliul Unirii îi invită pe toţi la Marş. Să fim împreună! Unirea face Puterea!

Coordonatorii acţiunii îi anunţă pe membrii şi simpatizanţii componentelor Consiliului Unirii din Chişinău, precum şi pe ziariştii interesaţi, că se pot alătura acţiunii venind pe adresa Calea Ieşilor nr.6, duminică, 22 iulie, ora 07:00 dimineaţa, pentru plecare cu transport la Cahul. Relaţii la telefoanele 022-211818, 022-211677, 069111682, 069415551, 069235927.

Serviciul de presă al CU

Loading Facebook Comments ...

2 Comments

Add a Comment
 1. Sa intelegem ca sunteti suparata de ce nu era poza dumneavoastra in locul lui Ghimpu. Adica intr-un fel doriti ca numai despre dumneavoastra integral sa scrie ca trebuie sa faceti 20 ani puscarie….

  Interesanta logica 🙂

  Politicienii in cautare de stiri sunt gata sa apara in ele in orice ipostaza: negativa sau pozitiva.

  P.S: Acum inteleg si de ce diferiti anonimi fac crime odioase…tot ca poza lor sa apara frumos pe prima pagina a ziarului

 2. Pt Mihai

  Logica este normala.

  1. Ghimpu nu este unionist. Ghimpu este la putere. Daca Formuzal a spus de doi oameni, trebuiau sa fie doua poze. Multi oameni citesc doar titlul si nu citesc si continutul, iar titlul nu corespunde continutului.

  2. Stim cine e Formuzal. Si cine lupta cu el. Nu Ghimpu lupta. Ghimpu lupta alaturi de el impotriva PNL, pentru ca face parte dintr-o alianta cu un ministru Efrim care lupta contra PNL si Ghimpu nu-i cere socoteala. Deci, oponentul principal sunt eu si poza care trebuia pusa trebuia sa fie a mea.

  3. Este o manipulare ce a facut http://www.union.md. De ce? Noi stim de ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *