Loading Facebook Comments ...

26 Comments

Add a Comment
 1. PublikaTV simt ca o sa aiba soarta NIT-ului

 2. Уэй Павлюченка, ты чего комментарии удаляешь ? =-) Серьезный из вас ” либерал „

 3. Traditiile satanice imperiale mai domina, inclusiv in mentalitatea zombatilor antiromani, care fac isterie, CAND ADEVARUL IESE LA IVEALA.

  BRAVO, DNA PAVLICENCO! UNIRE! DESTEAPTA-TE, ROMANE! TRAIASCA ROMANIA !

  Apropo, mentalitatea distorsionata a diavolului rosu de la Kremlin mai creaza probleme nu doar ROMANILOR BASARABENI, si tuturor popoarelor pasnice convietuitoare in vecinatatea Rusiei.

  Multi muncitori din Lituania care lucreaza in Rusia sunt exploatati, fara a li se respecta drepturile elementare… Oare moldovenii sunt in alta situatie?

  Desteapta-te, ROMANE!

  …..

  РУССКИЕ ТРАДИЦИИ. В России в рабство обратили даже литовских строителей

  Время публикации: Сегодня в 01:59

  По сообщению литовской газеты Lietuvos rytas, строители из Литвы, несколько месяцев работавшие в Москве, не могут набрать денег даже на билет домой. Мужчины целый день работают, а вечером стоят в очереди у душа и возмущаются, что их обратили в рабство.

  Tрудоустроившимся на стройку в Москве более 60 литовцев, не заплатили уже за два месяца работы. Житель Утены Богороцкий, проработавший на стройке на окраине Москвы несколько недель, вернулся в Литву. Вмести с ним уехали еще около 30 литовцев. Еще столько же осталось в России – рабочие, не получающие зарплату, не смогли собрать деньги на билет.

  «Уже в 4 часа утра более 60 рабочих на одном старом автобусе везут на рабочее место», – рассказал вернувшийся в Литву строитель. На стройке на окраине Москвы они работают до вечера. Их задача – застроить жилыми домами 68 гектаров земли.

  Вернувшись в общежитие, они становятся в очередь к душам и туалетам. Людей очень много, поэтому горячая вода быстро заканчивается, и появляется только в 2–3 часа ночи, а через час людей уже везут на работу», – рассказал строитель.

  Строители свидетельствуют, что как только они приехали в Москву, им заплатили аванс размером в 300 долларов, но рабочие не получили никаких квитанций, нигде не расписывались.

  Приглашая строителей на работу в Москве, им обещали в первые три месяца платить 1.500 долларов в месяц, а позже поднять зарплату до 3.000 долларов.

 4. Discutie ca intr-un cuib de vespi. Apreciez calmul dnei Pavlicenco.

  Totusi, ADEVARUL este mai puternic decat orice minciuna, trebuie doar calm enuntat! Recomand tuturor romanilor unionisti sa declare sus si clar ADEVARUL NOSTRU.

  Iar adevarul este TARE! Noi SUNTEM ROMANI, si punctum! Iar Rusia miseleste ne-a ocupat si a cauzat un genocid contra noastra, un POPOR INOCENT.

  UNIRE! Impreuna vom fi mai puternici! Iata de ce lepadaturile, de timpul lui Diakov s.a. spurcaciuni simt ca pierd terenul de sub picioare… si fac spune la gura. Dar pana la un timp!

  Este necesara o LEGE care sa stopeze distorsionarea adevarului istoric. Sa fie pedepsiti cei care continua sa promoveze o politica proimperiala.

 5. Doamne fereste de jurnalisti idioti sau VANDUTI care ABORDEAZA DISTORSIONAT teme DE IMPORTANTA NATIONALA;

  care invita in platou persoane COMPROMISE – (Tabara – un colaborationist al regimului comunist, „flexibilul” Botan, ineadecvat si confuz…).

  – Acestia sa creeze OPINIA publica?
  De ce n-a fost invitat cineva din deportati??

  Evident, jurnalista este una din colaborationistii unui sitem initiat de Stalin, promovat de PCUS si aplicat de NKVD, apoi KGB si acum FSB; un sitem CRIMINAL care a omorat milioane de oameni din toate natiunile cotropite de satrapii condusi de Kremlin.

  Rusine, Natasha!

 6. Uniunea Europeană a demarat negocierile de aderare cu Muntenegru …
  30 Iunie 2012

  Negocierile de aderare a Muntenegrului la Uniunea Europeană au fost demarate vineri la Bruxelles, europenii cerând acestei ţări candidate să garanteze independenţa justiţiei şi să înteţească lupta împotriva crimei organizate şi a corupţie.

  Pornind un proces de durată, aceste negocieri au fost începute odată cu summitul european, în timpul unei conferinţe guvernamentale prezidate de Danemarca, ţară care se află la preşedinţia Uniunii Europene până sâmbătă, conform Mediafax.

  Liderii celor 27 de ţări membre UE „aprobaseră” deja recomandarea făcută marţi de către miniştrii europeni de Externe, anume aceea ce a începe „negocierile de aderare” cu Muntenegru.

  Această ţară, care are 650.000 de locuitori, şi care şi-a proclamat independenţa în 2006, se alătură Turciei şi Islandei, cele două ţări care negociază în prezent aderarea lor la UE.

  Muntenegru a obţinut statutul oficial de „ţară candidată” la aderare în decembrie 2010.

  „Este o zi foarte importantă pentru Muntenegru, care şi-a început visul său european”, a declarat ministrul său de Externe, Milan Rocen, la Bruxelles.

  El a reamintit că dacă Muntenegru este „una dintre cele mai tinere ţări din Europa, şi din lume”, este de asemenea „o naţiune veche”.

  Comisarul european privind Integrarea, Stefan Fule, a salutat „consensul” care există în Muntenegru în favoarea aderării. Dar „ţara mai are mult de lucru” înainte de a ajunge în UE, a menţionat acesta.

  Bruxelles insistă, în special, pe necesitatea unui respect mai bun al statului de drept şi a drepturilor fundamentale, cerând acestei ţări să îmbunătăţească independenţa sistemului juridic, precum şi lupta împotriva corupţiei şi a crimei organizate.

 7. cum zici ca tzii prenumele, tovarasa pavliucenco?satrap?

 8. alo.republika moldovska,stefan cel mare eunul,nu impartit in doua,cetatea de scaun era una nu doua ,sau sapte,ori sinteti cretini si batuti in cap ori sinteti rusi ori oamenii rusilor,rusine mare ,rep. moldova ,nu aveti demnitate,rusine!!!!!

 9. Pt robin hud

  „Satrap” este prenumele dumitale, asa am inteles din comentariile de pina acum. Al meu este „Vitalia”.

 10. 28 июня для одних день памяти невинно убиенных, трагедия нации.
  Для других – праздник.
  Никаких противоречий! Все абсолютно логично.
  У одних людей, порядочных и трудолюбивых, все отняли и вывезли их на край света, где большинство из них погибло в нечеловеческих условиях.
  Другие, в основном подонки общества, получили отнятое имущество на халяву. Разве это не праздник?!
  С левой стороны (от зрителя), видимо, как раз находились потомки тех, кто разбогател на трагедии соотечественников.

  Точно так же поступила партия уголовников с лучшей частью общества, интеллигенцией и трудолюбивыми крестьянами в России.
  Уничтожив лучшую часть крестьянства, большевики вынуждены были в дальнейшем постоянно закупать продукты питания в странах, куда раньше Россия экспортировала хлеб.

 11. Vita,viatza, lumina, inseamna ceva curat, virgin-nu va merge asa premume dar ologofreno-satrap e pentru :neata:.stii, in armata sovietica erau multzi hoholi(ukraineni) , care majoritatea erau paratori, intrigani , clar ca multe nume de familii, ei, o au cu terminatzie in -o- ca, pavliucenko, borodiko si altele. si cand ei faceau vre-un rahat, des o faceau, totzi asa si ziceau-(vsiakoe gavno konceaetsea na -o-).perdon.cuvintele din cantec nu le potzi arunca.adevarul e amar dar e adevar.

 12. penibil si enervant acest selin … toata lumea vorbeste in romana doar el in rusa .

 13. Cum a ajuns individul ala, Tabara, istoric, mie cu neputinta sa inteleg, ce fel si de care istorie preda acest panglicar, mai mult ca sigur una scrisa de el dupa ureche. Giurasca, da, intr-adevar e un istoric autentic dar analistul bate campi dar nu oricum, stie cararile….,e un smecher care vrea sa nu supere nici pe unii nici pe altii. N. Morari, e prima oara cand o vad, o jurnalista partinitoare, ridica ostentativ tonul la d-na Pavlicenco dar nu si la rus/ucrainian, care vorbea probabil in rusa sau ucraineana cu o tonalitate si un grad de nesimtire greu de etichetat. Doamna Pavlicenco si domnul din stanga domniei sale, tot respectul….,au discutat clar si la obiect . Ca o concluzie, nu sunt rusii atat de periculosi si rai, nu, nici pe departe, cat sunt moldovenisti de parsivi si agresivi, de asta m-am convins odata in plus.

 14. Pt robin hud

  Eu sunt nascuta Vangheli. Si sotul meu a mai semnat unele carti Pavlicencu, eu nu am vrut si am ramas cu numele lui de familie din perioada de cind s-a nascut. Dar este uluitor de primitiv sa auzi reprosuri de nume de familie pentru o femeie mai ales – cind se stie ca ea e casatorita si ia numele sotului adesea. Mare primitivism!!!

 15. pentru Vitalia Pavliucenco-se spune , ca zi-mi cinei prietenul tau si itzi voi spune cine esti tu,in rusa se mai spune-muj i jena odna satana.in rest, cand jignitzi pe cineva cu unele cuvinte, mai ganditziva si la cele ce va urma.eu nu sant unionist dar si la fel n-am nimic comu cu comicii sau cu cei de tipul lui selin si compania, is moldovean , din moldoveni nascut, care la randul lor tot de moldoveni au fost nascutzi, caruia ii indeferent de romania si romanii ei. ne avind tangentza cu ei, vazind ca noi moldovenii de peste hotare avem nici o legatura cu ei, la nici un nivel, ca sintem diferitzi din toate punctele vitale, pentru ce sa ma numesc cu un nume care nare nimic comun cu neamul nostru moldovenesc.si cine va dat voie sa ma numitzi satrap. rau ca nu-s intzara, ca vas da , cinstit zic , in judecata si stiu ca as castiga.interesant de ce nu va dezicetzi de cetatzenia moldoveneasca totzi cei ce va socotiti romani?dar statzi cu doua pasapoarte si doua cetatzenii.cine e curva aici?

 16. Pt robin hud

  Cine pe cine jigneste?

  robin hud: „cum zici ca tzii prenumele, tovarasa pavliucenco?satrap?”

  Vitalia Pavlicenco: „Satrap” este prenumele dumitale, asa am inteles din comentariile de pina acum. Al meu este “Vitalia”.

  robin hud:
  „Vita,viatza, lumina, inseamna ceva curat, virgin-nu va merge asa premume dar ologofreno-satrap e pentru :neata:.stii, in armata sovietica erau multzi hoholi(ukraineni) , care majoritatea erau paratori, intrigani , clar ca multe nume de familii, ei, o au cu terminatzie in -o- ca, pavliucenko, borodiko si altele. si cand ei faceau vre-un rahat, des o faceau, totzi asa si ziceau-(vsiakoe gavno konceaetsea na -o-).perdon.cuvintele din cantec nu le potzi arunca.adevarul e amar dar e adevar.”

  Vitalia Pavlicenco: „Eu sunt nascuta Vangheli. Si sotul meu a mai semnat unele carti Pavlicencu, eu nu am vrut si am ramas cu numele lui de familie din perioada de cind s-a nascut. Dar este uluitor de primitiv sa auzi reprosuri de nume de familie pentru o femeie mai ales – cind se stie ca ea e casatorita si ia numele sotului adesea. Mare primitivism!!!”

  robin hud: „pentru Vitalia Pavliucenco-se spune , ca zi-mi cinei prietenul tau si itzi voi spune cine esti tu,in rusa se mai spune-muj i jena odna satana.in rest, cand jignitzi pe cineva cu unele cuvinte, mai ganditziva si la cele ce va urma.eu nu sant unionist dar si la fel n-am nimic comu cu comicii sau cu cei de tipul lui selin si compania, is moldovean , din moldoveni nascut, care la randul lor tot de moldoveni au fost nascutzi, caruia ii indeferent de romania si romanii ei. ne avind tangentza cu ei, vazind ca noi moldovenii de peste hotare avem nici o legatura cu ei, la nici un nivel, ca sintem diferitzi din toate punctele vitale, pentru ce sa ma numesc cu un nume care nare nimic comun cu neamul nostru moldovenesc.si cine va dat voie sa ma numitzi satrap. rau ca nu-s intzara, ca vas da , cinstit zic , in judecata si stiu ca as castiga.interesant de ce nu va dezicetzi de cetatzenia moldoveneasca totzi cei ce va socotiti romani?dar statzi cu doua pasapoarte si doua cetatzenii.cine e curva aici?”

  Vitalia Pavlicenco: Cine pe cine jigneste? Astept scuzele unui domn.

 17. scuze va aduc ca vam ponegrit numele si prenumele DVS.in rest pozitzia mea pe toate celelalte raman aceleasi.da, si mai mult scuze in fatza sotzului DVS pe care nu’l cunosc si sper ca e OM.

 18. Robin hud,
  hai fii sincer, este ca iti doresti o Moldova Mare? De la Nistru pana la Muntii Carpati?

 19. Robin hud este un needucat, un mărginit, un moldovean cu capul patrat, un trădător de patrie şi de neam, un rahat.
  Mărginitule, am fost ocupaţi în 1812? Am fost ocupaţi în 1940 conform pactului Molotov – Ribentrop de către ruşi? Astăzi armata rusă se află pe teritoriul Moldovei, adica suntem ocupaţi? Păgîne ce eşti. Cine trebuie să hotărască ce limbă vorbim agramaţii, mărginiţii, proştii,acei ce nu ne cunosc limba sau învăţaţii? Eşti un mare potlogar robin hud.Trebuie să piară generaţia de potlogari , trădătorilor de parie şi de neam şi numai atunci ne vom uni cu Patria Mamă. Cum sau unit cele 2 Germanii aşa şi noi o să ne unim , dar trebuie timp ca să căpătăm mintea nemţior.

 20. Pt robin hud

  E Om cu litera mare. Preda literatura universala. A publicat recent un manual pt clasa a X-a – anterior – un manual pt trei clase odata – X-XII. A pregatit vreo 13 doctoranzi, dintre care 6 din Romania. Este profesor, doctor habilitat, recent a parasit functia de sef de catedra in favoarea unei persoane mai tinere. El combina munca la Universitate cu rolul de bunic. Despre ce pozitii vorbiti nu stiu, eu vorbesc de comportamentul care trebuie sa fie unul civilizat. Daca ai cui cere, bineinteles…

 21. Istoria trebuie interpretata asa cum a fost ea, dna Pavlicenco, au fost rusii din 1812, au venit romanii, iar au venit rusii. Ei si ce?! Nimeni nu a fost bun nici turcii, nici rusii nici romanii, dar toti din ei au adus un aport mai pozitiv sau mai putin pozitiv in dezvoltarea Moldovei la acele etape. Cit despre cit suntem noi romani, dna Pavlicenco, deschide arhivele si o sa vezi ca dacii care au locuit la est de Carpati adica arealul Moldovei Mari, nu au fost colonizati de catre romani, si asa numitul proces de romanizare a Daciei nu a fost, este o inventie a Scolii Ardelene la cerere Frantei si Germaniei. Cum puteti sa afirmati ca suntem romani daca Stefan cel Mare de nenumarate ori intra cu oaste in Bucuresti si se rafuia cu ei. Nu am nimic contra romanilor, dar am pretentii teritoriale fata de Romania. Dna Pavlicenco chiar nu ati vrea sa traiti intr-o Moldova Mare?!
  Dorinta de Unire a dnei Pavlicenco se explica foarte simplu, din surse de incredere dar apropiate PNL si dnei Pavlicenco au declarat ca finantari neoficiale vin din Romania si de la Fabrica Artima si alte fonduri. Cei ce merg impotriva RM nu sunt patrioti sunt vinzatori de tara, la fel cum tradau boierii Domnul Tarii, vinzindu-se ba pentru turci, ba p/u lesi, ba p.u unguri, ba p.u rusi.

 22. Victor S. spune:
  asa e, sunt totalmente deacord cu cele spuse de d-tra, e si normal ca aceste finantari isi fac lucrul sau murdar,insa nu trebuie sa ne facem griji caci aceasta minoritate neinsemnata de unionisti nu au decit sa ne sufle intr-un loc noua moldovenilor,ei niciodata nu v-or hotari soarta tarii noastre caci sunt un nimeni, si v-or face intodeauna tot pe furis ca acele mizerii care imbla noaptea prin oras si lasa pe peretii cladirilor si gardurilor lozunci de felul „Basarabia pamint romanesc”, ei stiu foarte bine risurile ca daca v-or fi prinsi v-or ramine fara labe in cel mai bun caz

 23. Im este rusine de Tabara, ca mi-a fost profesor universitar! Debita aberatii si falsifica evenimentele istorice! E si de inteles – a predat istoria PCUS! Iarta-l doamne, ca nu stie ce face! Si cind il mai vezi si pe selin asta – ciracul lui tabara, bilbiindu-se in rusa si, dindu-se mare patriot, specificind ce limba vorbim, pe cind el vorbeste o alta limba, iti vine sa-i scuipi! Rusine! La gunoi cu corobcarii astea!!! O tempora, o mores!!!

 24. Ba. tu, de selin! invata si vorbeste romana si nu devaga aberatii! Mai bine plateste impozitele! ca traiascaboborul tau mai bine!

 25. Iar tu Robin hui, pardon hud esti un bik, mancurt, necarturar – un vindut! Las-o pe doamna Pavlicencu in pace, pentru ca tu nici in flecuri nu i te potrivesti! Du-te si paste oile, acolo ti e locul, jigodie!a

 26. Pt Ricky

  Ricky, tu mergi la Marsul unionist de la Cahul de duminica, ora 11.00? Plecam duminica ora 7.00 de la Calea Iesilor nr.6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *