Si altii – despre aberatiile lui Valentin Dediu

http://www.basarabia-e-romania.ro/2012/06/01/ce-aberatii-spune-valentin-dediu-interimarul-de-la-sis-ca-romania-trenbuie-sa-ceara-voie-sa-faca-unirea/

Valentin Dediu scoate niste prostii din el demne de orice sef SIS. Acesta spune intr-o rusa fluenta, deci o bataie de joc la adresa statului pe care il reprezinta, ca Unirea nu e posibila pentru ca Romania e membru al NATO si EU si trebuie sa ceara voie. Daca o spunea in limba romana il mai credeam, dar, vorbind in rusa, probabil ca a vorbit pentru rusi, si nu pentru cetatenii Rep.Moldova.

Domnul Valentin Dediu nu stie ca si Germania de Vest era membra si nu a cerut voie nimanui, adica nici Rusiei. Spuneti domnule Valentin Dediu niste aberatii de razi cu mana la burta. Se pare ca luati pe romanii basarabeni de prosti, venind cu niste aberatii imense.

Unirea e posibila si se va face. Asta e clar.

Domnul Valentin Dediu ar trebui sa isi schimbe discursul pana nu e prea tarziu, deoarece dupa Unire unii vor trebuie sa bage capul in pamant ca sa nu fie luati drept tradatori. Eu m-as gandi de doua ori inainte de a comenta ceva la adresa Unirii.

Valentin Dediu ne da lectii chiar peste Timofti, care este Presedintele Rep.Moldova si care a spus foarte clar ca, daca tinerii vor, Unirea va avea loc. Dupa iesirile in strada se pare ca tinerii Vor.

Puneti mana pe o carte de istorie, ca se pare ca va pacaliti singur. Dincolo de propaganda antiunionista, pe care o faceti si pe care o respect, daca chiar credeti ce ati spus acolo, inseamna ca, pe undeva, e un deficit de cunoastere istorica, lucru care nu poate fi acceptat pentru un sef de servicii. Daca asta e calitatea SIS-ului, atunci vai de capul nostru. Nu ma mai mira ca de atata timp nu s-a obtinut nimic cu Transnistria.

Romania va face Unirea cu Rep.Moldova si lucrurile sunt deja stiute in mediul international, mai putin – de catre cei din RM…

Loading Facebook Comments ...

11 Comments

Add a Comment
 1. Acest gest al funcţionarului kgbist Dediu, este un moment de confuzie şi agitaţie al FSB-ului.
  Vor reveni cu provocări murdare.
  Aşa procedează lichelele kgbiste când pământul le fuge de sub picioare.
  În final: 1.imperiul rus se va prăbuşi. 2. Unirea e aproape

 2. Livârala Corina Dediu alias Fusu ar fi bine să-i dea cadou rudei sale Valentin Kgbenovici Dediu nişte manuale de limbă şi istorie română.

 3. cine dediu? poate PORTOS?…Acesta e numele său de cod prin anumite cancelarii ale unor servicii străine.

 4. mancurt.rus.kgbist.comunist.stalinist.antipidarasist....

  aoleu, babushka vitalia!! vad ca se agraveaza simptoamele.
  sanitarii sunt in drum deja,o camera comfortabila dintr’un local cunoscut de pe strada Costiujeni va astepta

 5. Veşti bune, începe agonia şobolanilor ghebişti din kremlin:

  Preţul petrolului ar putea coborî până la 80 dolari/baril, iar cel al gazelor sub cota de 280 dolari/1000 m3

 6. Nu s-a gasit un tinar curat,fara pata KGB-sta,care sa preia friile SIS-ului?Indiividul asta crescut la sinul imperiului, ar fi fost necesar sa-si creasca nepotii pe undeva intre niste dealuri uitate.Nu este el in masura sa gavareasca asa ceva. Cred ca a vorbit in van si in nume personal.Tinmara generatie nascuta dupa 90 o sa fie in masura sa dispuna acest fapt istoric.

 7. Dediu a spus-o din pdv al competenţelor sale. Şi a spus-o corect. Unirea este inevitabilă, dar nu se face cu ţipete euforice şi marşuri!
  Ea se face cu strategii şi tactici bine gîndite!

 8. Reunirea e inevitabilă, de aia profitorii şi lichelele lor aiuresc.

 9. Dediu expune punctul de vedere al PL si a lui Ghimpu, fiindca ei l-au promovat in functie, le reprezinta interesele si evident ca toate actiunile si declaratiile le coordoneaza cu Misa Ghimpu. Apare firesc intrebarea – a cui interese reprezinta Misa Ghimpu…

 10. da, e grava boala la tov. pavliucenco.numai in una are dreptate, ca discursul lui acest bleg a fost pentru rusi, adica el se indreptatzea in fatza lor.asa va fi pana nu va veni un pinocet sa preea puterea statului si sa faca ordine.sa termine cu totzi actualii politicieni si mai ales pro-rusi si pro-romani, de terminat cu jocul dea gagauzia si transnistria si multe altele.da esti bolnava grava tov pavliucenco, cum potzi sai sperii pe cineva cu o utopie sub numele -unirea.cine din ei va lasa tzitza care ii hraneste in schimbul la un act care nu le va da in schimb nimic.eu va asigur ca vetzi termina si zilele de trait , caite le avetzi si tot cu aceste aberatzii o sa va ducetzi pe lumea cealalta.ori luctratzi banii care cineva va sponsorizeaza ori precis ca sintetzi dusa cu pluta.

 11. acestea sunt valuri , atunci cand va fi posibil din punct de vedere economic , an primul rand oamenii de afaceri , mai apoi legislatia sa fie una si aceeasi, sa se dea unele competente Romaniei an rezolvarea situatiilor din R M , si nu e neaparat ca unirea sa fie declarata acum , dar sa se simta mai degraba o protectie a Romaniei aici , si nu numai , daca am reusi macar sa plecam fara viza si permisuri de mic trafic an Romania si viza ar fi mai bine,
  ajustarea preturilor RM la preturile din Romania ar de asemenea un pas anainte , ca doar comunitatea internationala nu se uita la mase, cand va veni momentul atunci va fi unirea , dar pentru asta trebuie sa antarim RM din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *