Eurovision, ca sondaj. Cetăţenii RM au înţeles că sunt români şi vor Unirea cu România

Romanii din Basarabia au pus simbata seara nota dura sondajistilor de curte de la Chisinau. Suntem de acord cu cele scrise in articolul preluat si postat in continuare – ca votul la Eurovision din cele doua state romanesti confirma dorinta de Unire. Da, nu au votat la Eurovision pentru cintareti toti batrinii si batrinelele din Republica Moldova, insa intelectualii si oamenii activi au votat pt Romania, si nu pentru „babustile” rusoaice. Sub guvernarea comunistă, Televiziunea Moldovenească, în mod criminal, falsifica voturile date pentru cintaretii din Romania, punindu-le ca puncte pentru alte state. Fusese intentat şi un dosar penal, se pare, de Procuratura. Vitalia P.

Astăzi am obţinut cea mai bună dovadă că cetăţenii Rep. Moldova au înţeles că sunt români şi că Vor Unirea cu România.

Sondajele întotdeauna sunt făcute ca să mintă sau să susţină  interesele anumitor grupuri. În privinţa Unirii celor două state româneşti cam toate sondajele erau aranjate în aşa fel încât să arate că nu s-ar dori Unirea.

Iată că acum e oficial. Atât România, cât şi Rep. Moldova, vor Unirea. Dovada cea mai clară o reprezintă voturile de la Eurovision. Nu s-a votat deloc pe criterii de calitate muzicală, ci doar pe criterii de afinitate naţională. Or, România a dat maximum de voturi către Rep. Moldova, iar Rep. Moldova a dat maximum de voturi către România.

Interesant este că Rep. Moldova nu a mai dat în top 3 puncte Rusiei, ceea ce înseamnă deja o polarizare a românilor basarabeni către România.

Acum se poate spune clar că Românii Basarabeni vor Unirea cu România. La fel de bine, ca şi până acum, Românii vor ca Basarabia să revină acolo unde îi este locul.

Acest vot nu a putut fi păcălit, fiind un vot european, acceptat de toată lumea. Sâc celor care cumpără sondajele.

Detalii pe: www.basarabia-e-romania.ro

Cine si câte puncte a dat pentru Mandinga:

REPUBLICA MOLDOVA – 12 puncte

SPANIA – 10 puncte

GRECIA – 7 puncte

ITALIA – 7 puncte

AZERBAIGEAN – 6 puncte

ISRAEL – 6 puncte

IRLANDA – 5 puncte

PORTUGALIA – 4 puncte

TURCIA – 4 puncte

BELGIA – 3 puncte

CIPRU – 3 puncte

FRANŢA  – 2 puncte

DANEMARCA – 1 punct

RUSIA – 1 punct.

Loading Facebook Comments ...

46 Comments

Add a Comment
 1. Nu vad nici o legatura intre votul acordat Romaniei si dorintei de unire a doua state. La Eurovizion permanent se observa o tendinta ca statele vecine se voteaza unul pe altul. Asta nu inseamna ca ei vor unirea.
  De exemplu – tarile balcanice, Cipru/Grecia. Italia/San Marino, Ispania/Andorra, etc.
  Mandinga a fost la Chisinau, cintecul ei a fost superb – iata cauza principala a votului pentru ea!

 2. doamna pavlicenco, chiat atit de desperata sunteti incit cautati dovezile dorintei populare de unire in eurovision?

 3. ASTA E TINERETUL DE AZI CARE VREA UN VIITOR IMPREUNA ! BATRANII RUSOFONI ORICUM STAU SINGURI SI NU AU NEVOIE DE UNIRE PENTRU CA EI NU SUNT CAPABILI SA-SI IUBEASCA NEPOTII ! DRAGOSTEA ADEVARATA INVINGE !!!

 4. Pt des

  Nu vad nici o dovada de disperare, ci doar d ebucurie, ca sa nu mai spun ca articolul e preluat de pe site-ul http://www.basarabia-e-romania.ro. L+au scris altii si sprijin acest punct de vedere. Disperati trebuie sa fie sondajistii care trucheaza.

 5. Pt Iurie

  Pai, nu le e dat la toti sa vada totul, numai celor mai deschisi la optici.

 6. Valentin ot Galati

  Am dat si eu ca român SMS la 1261, pt a vota RM, pt. ca au cantat români..! Melodia a fost draguta, interpretarea buna, dar era clar ca nici Pasa si nici Mendinga nu vor putea sparge intelegerile de dinainte de conscurs!
  Pt. iurie: poate asa pricepi ca nimeni nu ne doreste binele nostru, al românilor, ci doar noi putem sa ne sustinem unii pe altii!!!
  Deci doar Unirea face Puterea, lucru valabil in orice domeniu, de la muzica si pana la politica!!
  PS: poate ne spui cate pct. a obtinut Pasa de la mama (vitrega :D), rassia…;)

 7. Draga doamna cu asta ai luat razna.Oare atit de rau sta in Moldova tema de unire ca sa cati caacao de unire unde nu poate fi,poate nu priviti Eurovision?atunci informateva cum au votat alte tari.Eu am votat Rominia numai din motivul ca au cintat bine,si ca tara mea nu face parte din acest concurs.

 8. cred ca ieri sau azi tovarasa pavliucenco a baut ceva tare.ia am mai ras.sau poate atzi mancat ciuperci ceva de a-le olanda?

 9. BRAVO PENTRU CELE DOUA PARTI DE POPOR-SURORI, CARE, PESTE UN TIMP (sper nu prea indelungat), SA FIE IN ACEIASI TARA.

 10. Pt robin hud

  Nu beau nimic tare si, anul acesta, inca nu am mincat ciuperci, dar cineva la sigur a facut asta, poate chir cel care a scris aici rautati, ca in alte dati.

 11. nustiu despre ce e vorba dar faptul ca in concursuri(sporturi) poate sa se claseze alaturi doua tzari diferite, e normal dar sa faci din aceasta o clounada e cu totul deja , trecand hotarele logicii si normalitatzii. cine ea concursul eurovision in serios. ce stele cu renume mondiale au iesit de acolo, in afara de ABBA.si tot nu datorita concursului.asa ca ………si apoi Moldova a mai dat puncte maximale romaniei. doamne, cat tre sa fii handicapat ca sa vezi in asa ceva unire?!!!imi cer scuze.

 12. in orice caz penibila prezenta rusiei la eurovision … trebuie sa fi bolnav mintal grav sa te prezinti cu asa ceva la baku . batrinelele au fost simpatice , dar hai sa fim seriosi … la eurovision . chiar nu mai exista formatii sau solisti in rusia ?

 13. nu stiu daca cei care au votat pentru romania sint si mari unionisti … dar de o intarire a curentului pro-roman se poate vorbi indiscutabil . e clar ca in special clasa activa a societatii se misca intr-o directie … spre romania .

 14. nu stiu daca e vorba de o polarizare , dar si prezenta ruseasca la baku a fost atit de comica , hilara , penibila si jenanta , incit ti-ar fi fost rusine tie ca votant sa ii acorzi un vot … probabil batrinelele reprezinta ultima arma secreta a fuherului de la kremlin . bomba este ca melodia era si … furata . prea bine semana cu cealalta .

 15. Iar eu sper ca vom scapa in curând de ciuma rosie si ocupatia ruseasca prin revenirea noastra fireasca la tara noastra România !
  Voi, rusii, stati la voi acasa, iar noi vom sta la noi acasa.
  Fiecare cu neamurile lui.
  Imi este mai aproape de inima Vaslui sau Constanta,
  decât Arhanghelsk sau Habarovsk de la capatul pamântului
  si cu o limba straina noua !

 16. Trupa Mandinga, reprezentanții României la Eurovision,
  a ținut să mulțumească publicul din Republica Moldova pentru punctajul maxim acordat în cadrul concursului Eurovision Song Contest 2012.

  „Vrem să mulțumim Moldova pentru punctajul acordat, promitem să mai venim în Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale, unde am făcut show pentru mii de oameni și ne-am simțit bine”,
  a spus solista trupei, Elena.

  De asemenea, interpreta l-a felicitat pe Pasha Parfeni, menționând că acesta a avut o prestație foarte bună. „Este un băiat extraordinar de talentat și îi dorim multă baftă în continuare, să aibă o carieră frumoasă”, a remrcat Elena.

  Menționăm că România s-a plasat pe locul 12 la concursul Eurovision, iar Republica Moldova pe locul 11. Țara noastră a oferit punctaj maxim (12 p.) pentru România, la fel ca și public românesc pentru noi.
  ––––––––––-
  Sursa: UNIMEDIA
  http://unimedia.md/?mod=news&id=48148

 17. Srdarul de Orhei

  Lista cu Românofobii din rep. Moldova care au cetăţenie Română.

  http://www.basarabia-e-romania.ro/lista-cu-romanofobii-din-rep-moldova-care-au-cetatenie-romana/
  ––––––––––––––––––––––––––––
  Mai jos se află lista cu Românofobii din rep. Moldova care şi-au luat cetăţenie română, au jurat credinţă statului român, dar care trădează interesul naţional al statului care i-a recunoscut ca membri. Dacă mai aveţi informaţii şi despre alte persoane publice care au cetăţenie trimiteţi-ne datele lor şi le vom publica după verificare.

  Atenţie:
  totul este legal, deoarece după câteva date de identificare simple de la orice autoritate din România, fiscală, juridică sau administrativă puteţi afla informaţii. Nu trebuie să fii un geniu pentru a afla. Oricum ne ocupăm noi de asta.

  În fiecare zi se va publica câte un nou ‘patriot”.

  Cum puteţi avea încredere în trădători , laşi şi spioni? De ce ascultaţi de cei care vă spun că Unirea nu e bună când ei şi-au luat cetăţenie română? Nu vedeţi că ei nu vor decât să vă ţină în sărăcie şi sub control?
  ––––––––––––––––––––––––––
  Mihail Garbuz –
  “celebrul” presedinte al Patriotilor Moldovei este cetatean roman. Cel care striga sus si tare ca Romania este Scaraoschi dar Rusia este ingerul lui Dumnezeu, este cetatean Roman. Mihail Garbuz este cetatean Roman si a jurat credinta statului roman. Pentru faptele sale cu usurinta in Romania , daca cineva l-ar considera important, l-ar cauta pentru spionaj si afectarea interesului national. Mihail Garbuz ca sa se simta important tradeaza statul al carui cetatean este , pentru a-si tine pentru bani fratii subjugati.
  ––––––––––––––––––––
  Mihai Contiu-
  este cetatean roman, nascut in Romania . Acesta este unul din cele mai proaste exemplare ale neamului romanesc. Mai rau de atata nu se putea. Este acela care s-a nascut in Romania, a trait in Romania si pe banii Romaniei a tradat Romania . Se pare ca acesta nu mai poate intra in Romania pentru ca odata intrat va fi arestat pentru spionaj si tradare . Are azil in rep . Moldova fiind un timp sluga lui Voronin. Acum se readapteaza pentru ca nu trebuie sa fii un geniu sa vezi ca partidul comunistilor nu va mai ajunge niciodata la putere in Basarabia. A declarat intr-o emisiune la Publika TV ca este un roman veritabil , adica nu precum romanii basarabeni.
  ––––––––––––––––––

  Serghei Perciun
  este si el membru al tribului Patriotii Moldovei. Aparent se lupta pentru Unire, dar pentru absurda unire a rep. Moldova cu Moldova de Vest. Este un puternic sustinator al apropierii de Rusia si integrarea in Uniunea EuroAsiatica si se opune energic Unionistilor, injurandu-i in stanga si in dreapta. Serghei Perciun este cetatean roman si a jurat credinta Romaniei. Dupa ce a jurat credinta ca sa obtina dreptul de a fi european, tradeaza miseleste tot ce inseamna Romania.

  Se vehiculeaza ca este platit de catre rusi pentru a face campanie anti-romaneasca si pentru a incerca prin prezenta publica sa se infaptuiasca Unirea celor doua state romanesti.

  ––––––––––––––––––––––-
  Dacă cineva consideră că a ajuns din greşeală în listă atunci
  îl rugăm să ne trimită dovada pe:
  noi@basarabia-e-romania.ro .

  Dacă doriţi completarea listei atunci trimite-ţi email tot acolo cu nume, prenume şi de ce este persoană publică.

 18. Dragii mei! Nu publicaţi şi nu luaţi în seamă derbedeurile scrise de alde DI şi Robin Hood (Hud)…Nu observaţi, că miroase ambii a slăvinism puturos, chiar după nume se vede…Nu-i publicaţi!
  Nu e locul lor lângă cuvintele noastre scrise din suflet şi cu mare dragoste naţională…Bravo, D-na de Fier a României!

 19. Logofatul de Hotin

  ” Unirea va fi realizata de societatea civila
  si va fi furata de politicieni „.
  http://www.basarabia-e-romania.ro/2012/05/27/unirea-va-fi-realizata-de-societatea-civila-si-furata-de-politicieni/
  –––––––––––––––––––––

  Atat in Romania , cat mai ales in rep. Moldova, interesele politicienilor sunt altele decat de unificare celor doua state.

  Daca intrebi un politician din Romania , in mare lor majoritate vor spune ca unirea va avea loc, ca ei sustin unirea Romaniei cu rep. Moldova dar ca situatia geo-politica nu a adus in discutia publica o astfel de problema sau ca nu exista interes fata de o astfel de problema. Toti au afirmat ca in cazul in care se va impune o astfel de alegere ei vor sustine unirea celor doua state romanesti.

  De aceeasi problema are parte si rep. Moldova. Politicienii sunt foarte slabi pregatiti si uneori nu au suficiente cunostinte sau intelegere pentru a putea trata astfel de subiecte. Aici mai intervine uneori si frica pe de o parte si dorinta altora de a suge banii Rusiei.

  Cu toate acestea , Unirea va avea loc. Unirea va avea loc pentru ca societatea civila din cele doua state este acum una puternica si suficient maturizata pentru a determina lucrurile. Societatea civila merge separat fata de politic de multe ori, iar in cazul unificarii este foarte activa.

  Desi ulterior politicienii vor aparea si vor spune cum ei au facut unirea, acest lucru este doar partial adevarat si doar in cazul unora dintre ei , foarte putini la numar. Societatea civila a facut unirea.

  Este totusi important sa nu ne pese de cine spune ca face unirea atata timp cat ea se va face. Societatea civila va avea rolul ei de determinare dar apoi va aparea si politicul care va trebui sa sustina si sa inchege unirea facuta de catre mase.

  Politicienii din cele doua state romanesti trebuie sa fie gata oricand pentru a reactiona la astfel de evenimente deoarece nu mai este mult pana atunci.

 20. constantin chirila

  Da, Reantregirea se va infaptui, tineretul de azi a inceput sa cunoasca adevarul, sa-si cunoasca trecutul, istoria si nu mai pot fi pacaliti. Basarabia, Bucovina, Tinutul Hrta,… si tot ce-i pamant romanesc va reveni la trupul tarii mama Romania.
  „Suntem romani si Punctum !”

 21. ha ha ha ha ha ha , băi pavlişencuo la tini digrabă şî şioarili cari zboarî pisti romalia şi Moldova vor şi unianiste, numai tu poţ sî aduni cartofi cu harbuji ha ha ha

  aprapo, o vazut şineva cî la ţara asta romalia, niş un veşin (în afarî di RM din nilî) nu io dat macar un punct pacatos, ba chiar lio dat Moldovei. sî vedi cî aşa di tari îi iubeşti lumia pi romali iştea

 22. m-a mirat faptul ca BULGARIA nu a dat nici un punct Romaniei

 23. Respect celor de peste prut ca ni-au acordat 12 puncte necatind la faptul ca nu au avut nici o importanta luind in considerare locul ocupat, dar totusi nu e de mirare cind tarile vecine mai ales care au avut o istorie comuna se sustin unii pe altii, dar ceia ca aceata nu stiu mai cum demonstreaza faptul ca unii si altii vor unire e un tupizm si un idiotizm total, ei bine daca spunea asta lupu atunci ma mai miram dar aici stiind fanteziile bolnave si iluziile in care traieste d.Pavlicenco nu ma face decit sa ma rid in hohot! Multumesc pentru buna dispozitie de dimineata:)))))))))

 24. pentru Culmea
  da intradevar despre dragostea europei fata de romani am mai auzit dar m-a mirat acel fapt ca Bulgaria nu i-a acordat chiar parimise nici un bal, cine-i la curent chiar asa de rau se impaca aceste tari sau Bulgaria are pretentii fata de Romania ceia ce tine de pamint?

 25. Srdarul de Orhei spune:
  stii chiar poti nici sa nu enumeri caci daca sa privim real la lucruri dar nu asa prin ochelari 3D cum o face-ti voi atuci cred eu ca mai mult de 80% din cei care si-au facut pasaport roman nu au facut-o din dragoste fata de romani ci din interes financiar, piata de munca europeana, unde munca prestata se remunereaza la un nivel corespunzator, stii sincer iti spun din cei care s-au facut pasaport roman nu am auzit nici unul sa doreasca unirea cu Romania, credca mai degraba romanii trebuie sa puie un „detector lji” ca sa-i incerce pe moldoveni,dar cum intelegi nimeni nu-i cointerisat in asta ca romanii mai spera sa adune numarul necesar de cetateni moldoveni care si-au „recapatat” cetatenia pentru a ne uni fortat, dar ei inca nu sunt la curent ca asa fel de intrebari se hotarasc la referendum si atunci cu regret pentru voi o s-o dati in bara, succese

 26. D-Na Pavlicenco ,familia DVS nu samana de romina. Nu perdeti timpu cu agitatia de unire, mai bine luati sapa si plecati la Tara la prasit, mai mult folos ar fi pentru poporul Moldav.

 27. Daniel din Bucuresti

  Apropo de Eurovision.

  Evident ca tot românul din România o să voteze candidatul din Basarabia.

  Şi evident tot românul din R.M. o să voteze candidatul României.

  Sângele apă nu se face!

  Doamna Pavlicenco a sesizat acest „detaliu” care spune multe.

  Numai cetăţenii „sovetici” îşi astupă urechile şi îşi acoperă ochii ca să nu vadă lucrurile evidente.

  Hello, lumea de azi trăieşte deja în alt paradigmă, comportamentul de struţ este caraghios atunci când este însuşit de „humans”:P

 28. Fara suparare,
  acestor comentatori de mai sus
  le recomand sa mai puna mâna pe niste carti
  si sa se instruiasca mai mult.
  Nivelul vostru general si intelectual este cam slabut,
  venind din acele timpuri ale stagnarii brejneviste.
  De asta si va temeti de Re-Unirea cu România,
  caci atunci incultura vostra va va da de gol.
  Lasati istoricii specialisti si Academia de Stiinte
  sa hotarasca cine suntem si unde trebuie sa mergem.
  Daca nu va place, matushka Rossia voastra
  cu sabia omu-ucigatoare in mâna va asteapta acolo.

 29. au inebunit mankurtii si rusofonii de ciuda ca moldova a acordat punctaj maxim romaniei … nici nu e nevoie sa le mai raspunzi … li se citeste in hieloglifele lor disperarea . mai mult aduce a tinguire . simt ca lucrurile se misca intr-o directie iar ei ramin in urma ancorati in mentalitatea de tip sovietic alaturi de pensionarii fanatici ai comunistilor .

 30. in schimb , toata cinstea fata de rusii,ucrainienii si gagauzii din moldova care au votat pentru romania … au inteles ca isteria romanofoba nu are nimic in comun cu democratia ,umanismul si progresismul … pur si simplu s-au delimitat de … fascism ! ca arboreaza la suprafata vorbarie asa-zis de „stinga” comunistii , socialistii, psd sau liga tineretului rus si alte organizatii nu are nimic in comun cu stinga democratica , moderna si progresista . discursul si actiunile lor le dezvaluie adevarata lor orientare politica … neo-fascismul .

 31. putem vorbi deja odata cu venirea fuherului putin la kremlin chiar din primul mandat , de trecerea rusiei la o politica amenintatoare de tip imperialista , militarista si colonialista . asa ceva poarta un singur nume : neo-fascism imperial. iar cum slugile moscovei din moldova au acelasi discurs cu al moscovei – de unde si vine – moldova colcaie de aceste adevarate bande fascistoide care isi intind cu obraznicie panglicile „gheorghiste” peste moldova de parca ar fi in propria ograda …

 32. „D-Na Pavlicenco ,familia DVS nu samana de romina. Nu perdeti timpu cu agitatia de unire, mai bine luati sapa si plecati la Tara la prasit, mai mult folos ar fi pentru poporul Moldav.” … in primul rind mai treci pe la scoala analfabetule … lasa sfaturile dupa alfabetizarea ta … „familia DVS nu samana de romina” … asta e limba patagoneza sau papuasa ? la clasa intia repetentule !

 33. Mariana nu te agita pur simplu lumea normala constata realitatea, si realitatea nu e asa cum o doriti sa o redati voi, deci disperarea nu are cu aceasta nimic comun, v-om vedea cum o sa cinti cind se va pune punct pe aceasta tema si majoritatea moldovenilor va spune categoric nu unirii, atunci o sa fugiti ca niste sobolani si tradatori de neam ca alta iesire nu o sa aveti, pina atunci numai bine si nu te agita inzadar ca nu are rost mai aveti un oleaca de timp la dispozitie sa va revina mintea la loc , ceia ce si ti-as sfatui sa faci

 34. „Mariana nu te agita pur simplu lumea normala ” … se pare ca oleg pe linga faptul ca e analfabet , nu e nici in toate mintile … mariana … de care mariana vorbeste puslamaua ? marea intrebare e unde trebuie sa mearga mai intii derbedeul … la spitalul de nebuni sau la scoala ?

 35. marian/ mariana/ ?

  cu paranoia taia şi numi nu sa scri pi aişi, oricum pi tini ai sî ti vez în el, di aşeia eu ţaş zîşi marihuana

 36. da ce mariana te simti cu musca pe caciula:) nu stiu ce ar insemna cuvintul puslamaua si putin ma interiseaza dar credca a fost inventat de vriun cioban ca si tine, la spitalul de nebuni parimi-se e locul tau de trai deoarece numai shizofrenicii ca tine pot avea asa idei stupide, traind in iluzii fantastice care niciodata nu se v-or realiza, oricum e alegerea ta sa fii ticnit, demult am observat fobia ta fata de rusi, si stii ce o sa-ti spun boala ta nu se lecuieste,peste tot il zaresti pe putin, peste tot unde nu te uiti vezi kgbisti, mancurti,chiar il incurci pe fiurerul antonescu cu putin, iti spun sincer treaba e serioasa si daca nu te adresezi la vriun specialist unionistii o sa te piarda , si ce ne facem fara tine cine ii va linge pop… in fiecare zi rusilor?

 37. nu stiu de ce asa ti-ai agitat, asa oricum fratele tau mircea. ro a spus ca aveti o goaza mai mare si inca se mindreste cu asta , dar din voi nu am vazut nimeni sa se opuna acestei idei si sa-l contrazica, si deci vrei nu vrei se formeaza o parere , nu am vazut nimeni din voi sa se pronunte impotriva pidarastiei gheilor, lesbi mazohistilor ,pohuistilor si celorlati degradati carora parlamentul, si astazi deja Timofei i-a acordat aceleasi drepturi ca si la ceilalti oameni normali, nu spun legea e bine venita luind in consideratie asa categorii ca invalizii , discriminarea dpa culoarea pielii, religiei etc. insa cu pidarastii si astfel de valori europene traiti voi in europa si nu ne impuneti noua mizeria asta

 38. Pt bacia

  Te-ai considera priceput, nu? Dar iata ca nu poti. De ce? Pentru ca nu te gindesti – ca multi alti ca si tine – la o chestie elementara – ca sunt femeie si, pe de asupra, casatorita, nu? Numele de familie al mamei tale de fata cum era? Dar dupa ce s-a casatorit? Ai vazut? Dar la sigur ca te consideri priceput si destept. Nu e oare gratuit sa crezi asa? Mai ales, le spun celor cu @mail.ru…

 39. CHISINAU: TERORISM ANTI-ROMâNESC
  ———————————————————–––-
  Patru cetățeni ai României au fost accidentați în centrul Chișinăului sâmbătă noaptea de un automobil cu numere de înmatriculare care aparțin Serviciului Protecție și Pază de Stat. Un bărbat s-a ales cu fractură la picior, fiind internat la Spitalul de Urgență.Informațiile ne-au fost oferite de un vizitator al site-ului, care a preferat să-și păstreze anonimatul.

  Potrivit sursei, cei patru români traversau regulamentar la trecerea de pietoni și au fost loviți de un automobil de model Skoda Superb, cu numere de înmatriculare SP 008. Șoferul a încercat să părăsească locul accidentului, dar trecătorii care se aflau în zonă l-au oprit.”Șoferul era beat și mergea cu viteză excesivă. După ce a oprit nu a acordat niciun ajutor persoanelor accidentate și a scos repede plăcuţele cu numărele de înmatriculare de la automobil.

  Poliția nu s-a prezentat la fața locului, cel puțin până s-a dus ambulanța cu victimele. Poate a venit mai târziu”, ne-a povestit sursa.Contactat de UNION, ofițerul de presă al departamentului Poliție Rutieră, Antonina Talpă, a confirmat că accidentul s-a produs sâmbătă noaptea, la ora 2:00, la intersecţia străzilor Bănulescu-Bodoni şi Ştefan cel Mare, dar a refuzat să ne dea mai multe detalii.”

  Cazul a fost înregistrat și transmis Direcției urmărire penală din cadrul Comisariatului General de Poliție. Urmează să fie stabilite circumstanțele și partea de vină a șoferului”, a declarat Antonina Talpă.

  Victimele accidentului au făcut o declarație la Ambasada României la Chișinău. Acestea învinuiesc organele de forță moldovenești că încearcă să mușamalizeze cazul.Astăzi, bărbatul care are piciorul fracturat a fost dus cu o ambulanță până la Vama Leușeni de unde a fost preluat de o maşină a Serviciului de Urgență al României.

 40. Cine nu doreşte reîntregirea naţională românească,matuşca Rusia, i-aţii, că Siberia trebuie populată cu alde ei, că de nu,vin chinezii!

 41. da cine esti tu sa spui cine si ce trebuie sa faca istoricule? stii este asa o vorba in rusa ” „ne prishej k p… rukav”, moldovenii singuri v-or hotari soarta Moldovei si nicidecum o minoritate neinsemnata care doreste lichidarea acestui stat.

 42. robin hud spune:
  27 mai 2012, la 19:07

  robin hud, D-na Pavlicenco mu bea „ceva tare”. O cunosc de multi ani si sunt indreptatita sa spun asta. Mintea ei este mereu treaza.

  Ce tine de ciuperci……Cred ca nu exista ciuperci pe lume, care ar afecta cumva capacitatea ei de munca . D-ei este imuna la ciuperci…. si „tintari”, care stiu a face un singur lucru – sa intepe ce le „place” lor mai mult si sa se inmulteasca ca….tintarii. Numai ca tintarii au o viata de scurta durata si nu sunt suferiti de oameni…..

 43. robin hud spune:

  Tot ce se intimpla intre cele doua state romanesti inseamna in favoarea sau defavoarea unirii poporului roman.
  Deci si Eurovizion-ul…….

 44. CE NU SA SUBLINIAT AICI CU TOATA CLARITATEA, ESTE CA PENTRU PRIMA DATA, INTR-UN SONDAJ IMPOSIBIL DE MANIPULAT, MOLDOVENII AU ALES ROMANIA, NU RUSIA…

  PANA ACUM, ROMANIA „RECOLTA”LA EUROVISION 12 PUNCTE ,IAR RUSIA, PE APROAPE.
  UITE CA ACUM, ROMANIA A FOST PERCEPUTA CLAR DE CETATENII R. MOLDOVA MAI APROAPE DE EI, decat RuSIA.
  D-NA PAVLICENCO ARE DREPTATE !

 45. Pt Stefanita

  Mersi, Stefanita!

 46. Felicitari ptr. d-na Vitalia Pavlicenco si Stefanita!Rautatea unora cred ca trebuie ignorata,sa speram ca isi vor reveni, la ginduri mai bune.Cel mai important lucru, in opinia mea,este respectul intre noi.Va doresc multa sanatate la toti1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *